mha1 04.01.04, 16:07 nowego pieska padalcowej??? juz dawno nic nie oblewalismy w dekameronowym gronie ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa no właśnie 04.01.04, 17:08 musimy "datę urodzin" Rufusa/Guru i zacząć świętować :) Odpowiedz Link
betty-bt protestuje! 04.01.04, 17:13 nie oblewajmy pieska! nie wolno w zimie lac na pieski. on jest jeszcze maly i moze sie przeziebic! Odpowiedz Link
wo_bi Re: protestuje! 04.01.04, 17:26 betty-bt napisała: > nie oblewajmy pieska! Na razie to piesek bedzie lal..., gdzie popadnie. ;))) Na dywany, wykladziny, panele podlogowe, itp... Ech to musi byc wspaniale, patrzec jak sie prawodlowo rozwija... ;PP Odpowiedz Link
wo_bi AAaaaaaaaaaaaaaaa......... 04.01.04, 17:37 zoofilka a w dodatku fetyszystka!!!!!!!! ;PPPPPPPPPP Hmm z Twj strony Cie nie znalem. ;))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: protestuje! 04.01.04, 17:41 wo_bi napisał: > betty-bt napisała: > > > nie oblewajmy pieska! > > Na razie to piesek bedzie lal..., gdzie popadnie. ;))) Na dywany, wykladziny, > panele podlogowe, itp... Ech to musi byc wspaniale, patrzec jak sie prawodlowo > rozwija... ;PP > > i tu się bardzo mylisz - leje na PCV , a nie na panele :P Odpowiedz Link
wo_bi Re: protestuje! 04.01.04, 17:46 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > i tu się bardzo mylisz - leje na PCV , a nie na panele :P Wiesz co, zeby mu nie dac na jakis sliczny dywan dac sie zlac... To nie na PCV, niech sobie lapy pomoczy ;PP Odpowiedz Link
klle Re: protestuje! 04.01.04, 18:08 biedny piesek tylko pcv a mebelki to co dla kogo? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: protestuje! 04.01.04, 21:56 klle napisał: > biedny piesek tylko pcv > a mebelki to co dla kogo? > meble to ma do obgryzania np. "nogi" wszelkie meblowe....będzie pretekst do zmiany wystroju ...no..chyba, że bystry Guru na deser banknoty wszamie :)) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: kiedy oblewamy? 04.01.04, 19:00 A ja dzis pobawilem sie ze szczeniaczkiem kolegi.Cale rece pogryzione mam.A skubany nigdzie nie sika,jeno na podwóreczku. Odpowiedz Link
mha1 spadywujcie z mojego wątku! 04.01.04, 22:36 pytam o imprezke, a wy sobie miód z dziobków spijacie :P Odpowiedz Link
wo_bi ale tylko do pewnego momentu .... 04.01.04, 22:45 ...pozniej beziemy musieli isc prosto. ;)) Odpowiedz Link
betty-bt ooo! to moze ja wyjde lepiej?? + tekst 04.01.04, 22:49 wypisze sie z forum, he?? ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
betty-bt wszystkie watki i posty? 04.01.04, 22:57 niedoczekanie wasze! oj plakalibyscie... ze szczescia, co nie? ;-P Odpowiedz Link
wo_bi Re: wszystkie watki i posty? 04.01.04, 23:01 betty-bt napisała: > plakalibyscie... ze szczescia, co nie? ;-P > hmm zanegowalbym Twoje stwierdzenie... Ooo to jest pytanie, wyczowal jednak w Twoim charakterze pisma, pewna niepewnosc... Czujesz pewien dyskomfort, tym, ze tak pochopnie powiedzialas, ze sie wypiszesz. Zapewne zalujesz teraz tego... Ale jak to mowia: slowo sie rzeklo.... Odpowiedz Link
betty-bt ja sie w zyciu stad nie wypisze! 04.01.04, 23:05 nawet przez mysl mi to nie przeszlo, fuj ;))) ja mialabym dac wam taka satysfakcje?? ty mnie chyba jednak nie znasz, wobi ;-) Odpowiedz Link
wo_bi Re: ja sie w zyciu stad nie wypisze! 04.01.04, 23:07 betty-bt napisała: > nawet przez mysl mi to nie przeszlo, fuj ;))) > ja mialabym dac wam taka satysfakcje?? ty mnie chyba jednak nie znasz, wobi ;-) > no wlasnie wiem i zacalem sie martwic....... ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: ja sie w zyciu stad nie wypisze! 04.01.04, 23:12 wo_bi napisał: > no wlasnie wiem i zacalem sie martwic....... ;) nie zrozumialam... czym sie zmartwiles? ze nie odchodze? ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:06 sprawdzmy szybko wszystkie czaty i forum mlodych mezatek ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:10 betty-bt napisała: > sprawdzmy szybko wszystkie czaty i forum mlodych mezatek ;))) > Jaka Ona mloda mezatka... ;))) Oooo cos mi sie przypomnialo... Ty cos planujesz, czy zartowalas na forum... ;)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:13 wo_bi napisał: > Jaka Ona mloda mezatka... ;))) cicho, nie odbieraj jej tego... tak mysli i juz ;))) stara nie jest. w moim wieku, do cholery jasnej! a sprobuj to skomentowac..!!!!!!!!! > Oooo cos mi sie przypomnialo... Ty cos planujesz, czy zartowalas na > forum... ;)) cicho sza... Odpowiedz Link
mha1 jesteście bezczelni! 05.01.04, 00:17 obgadywać mnie w moim wątku! nie lubie was :PPP Odpowiedz Link
wo_bi Re: mha na irca polazla ;-PPP 05.01.04, 22:39 betty-bt napisała: > stara nie jest. w moim > wieku, do cholery jasnej! a sprobuj to skomentowac..!!!!!!!!! pudlo!!!!! Akurat, co do wieku sie nie czepne. ;)) Dostalbym za to od kogos innego po uszach. ;PPP Wole nie ryzykowac. haha Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: mha na irca polazla ;-PPP 06.01.04, 00:34 wo_bi napisał: > betty-bt napisała: > > > stara nie jest. w moim > > wieku, do cholery jasnej! a sprobuj to skomentowac..!!!!!!!!! > > pudlo!!!!! Akurat, co do wieku sie nie czepne. ;)) Dostalbym za to od kogos > innego po uszach. ;PPP Wole nie ryzykowac. haha > To był watek o MOIM Guru !!! i uprzejmie proszę nie zbaczać na boczny tor!! PS. A to jest apel do Betty i Wo-bi Odpowiedz Link
aankaa to napisz kiedy 06.01.04, 00:39 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > To był watek o MOIM Guru !!! urodziny mamy obchodzić (i świętować w D.gronie) :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: to napisz kiedy 06.01.04, 02:18 aankaa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > To był watek o MOIM Guru !!! > > urodziny mamy obchodzić (i świętować w D.gronie) :) > !!!!!!! SI !!!!!!!!! Odpowiedz Link
wo_bi To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:13 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > To był watek o MOIM Guru !!! i uprzejmie proszę nie zbaczać na boczny tor!! > PS. A to jest apel do Betty i Wo-bi No to gdzie te codzienne sprawozdania!!!!! Prosze codziennnie informowac nas co dzisiaj Guru robil: gdzie nasikal, gdzie kupe zrobil i co pogryzl. Ile wazy itp. ;)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:21 wo_bi napisał: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > To był watek o MOIM Guru !!! i uprzejmie proszę nie zbaczać na boczny tor > !! > > PS. A to jest apel do Betty i Wo-bi > > No to gdzie te codzienne sprawozdania!!!!! Prosze codziennnie informowac nas > co dzisiaj Guru robil: gdzie nasikal, gdzie kupe zrobil i co pogryzl. Ile wazy > itp. ;)))) > Wobi! - Guru od wczoraj wieczora rzyga co godzinę, byłyśmy razem z Summa z nim u vetów, wczoraj u jednego, dziś u drugiego i nic nie pomogli. Chyba psina nie wyżyje. Jestem załamana. Mary ( Summa ) już po 14-tej pojechała curik nach Krakau. Odpowiedz Link
wo_bi Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:49 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > Wobi! - Guru od wczoraj wieczora rzyga co godzinę, byłyśmy razem z Summa z nim > u vetów, wczoraj u jednego, dziś u drugiego i nic nie pomogli. Chyba psina nie > wyżyje. Jestem załamana. Mary ( Summa ) już po 14-tej pojechała curik nach > Krakau. Wlasnie w poprzednim poscie mialem spytac czy nie rzyga... Nie wiem, a moze zjadl cos na dworze? Bo z przejedzenia mysle, ze nie. Jestes doswiadczoan "pisiura". ;) I nie wpychasz w niego wszystkiego co chce, bo piesek prosi... (znnam takich). A czy zwierzeciu przypadkiem nie podaje sie lekarstw dla ludzi? Moze jakie kropelki zoladkowe lub itp. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku. :)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:58 robię naprawdę wszystko co tylko można.....ale sprawa cienko się zapowiada.Dostał dwa zastrzyki - jeden antyzapalny, drugi to antybiotyk i tak ma być 7 dni raz na dobę, ale jak na razie jest nic nie lepiej. Wety nie wiedzą co jest grane - a byłysmy nie u byle kogo. Jestem strasznie załamana. To cudowny, mądry i łagodny psiaczek, ma 7 miesięcy, waży 5.5 kg. Bidulka taka ! : ((( Odpowiedz Link
aankaa Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:56 kopnij się z psiakiem na Grochowską (lecznica SGGW) może pomogą !! trzymamy kciuki za rudzielca Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:13 aankaa napisała: > kopnij się z psiakiem na Grochowską (lecznica SGGW) może pomogą !! > trzymamy kciuki za rudzielca > Aanka, ja tu mam , na Ursynowie SGGW - weterynarię, ale już dziś nie pójdę. Psina ledwo dycha, był u dwóch vetów i gówno ! Nie chcę już go dziś męczyć, ta kruszynka ledwo żyje. Już dobę nie je i nie pije - tylko rzyga. Naprawdę mamy miłych vetów, ale jakoś igły nie mogą znaleźć w stogu siana, no...nie jest to łatwo, fakt. jeden mówi, że z przeziębienia ( bez podwyższonej temperatury !!! ) a druga, że może obce ciało w kichach. Odpowiedz Link
aankaa Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:32 a nie dali mu jakiejś kroplówki ? poisz nieboraka strzykawką ? nie jeść może, ale (pewnie o tym wiesz) pić musi Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:37 aankaa napisała: > a nie dali mu jakiejś kroplówki ? > poisz nieboraka strzykawką ? > > nie jeść może, ale (pewnie o tym wiesz) pić musi > Anka, jak mu dać łyżeczkę( kropelkę ) wody - natychmiast dostaje strasznych torsji. Idę z nim teraz do najbliższego punktu vet. na kroplówkę. Odpowiedz Link
klle Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:17 no i jak tu oblewać jak psina choruje? szybkiego powrotu do zdrowia życzyć trzeba wobec tego życzę! Odpowiedz Link