Dodaj do ulubionych

kiedy oblewamy?

04.01.04, 16:07
nowego pieska padalcowej???
juz dawno nic nie oblewalismy w dekameronowym gronie ;)
Obserwuj wątek
    • aankaa no właśnie 04.01.04, 17:08
      musimy "datę urodzin" Rufusa/Guru i zacząć świętować :)
    • betty-bt protestuje! 04.01.04, 17:13
      nie oblewajmy pieska!
      nie wolno w zimie lac na pieski. on jest jeszcze maly i moze sie przeziebic!
      • wo_bi Re: protestuje! 04.01.04, 17:26
        betty-bt napisała:

> nie oblewajmy pieska!

Na razie to piesek bedzie lal..., gdzie popadnie. ;))) Na dywany, wykladziny,
        panele podlogowe, itp... Ech to musi byc wspaniale, patrzec jak sie prawodlowo
        rozwija... ;PP
        • betty-bt wlasnie! niech piesek nas obleje ;-) n/t 04.01.04, 17:30

• wo_bi AAaaaaaaaaaaaaaaa......... 04.01.04, 17:37
            zoofilka a w dodatku fetyszystka!!!!!!!! ;PPPPPPPPPP Hmm z Twj strony Cie nie
            znalem. ;)))))
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: protestuje! 04.01.04, 17:41
          wo_bi napisał:

> betty-bt napisała:
          >
          > > nie oblewajmy pieska!
          >
          > Na razie to piesek bedzie lal..., gdzie popadnie. ;))) Na dywany, wykladziny,
          > panele podlogowe, itp... Ech to musi byc wspaniale, patrzec jak sie
          prawodlowo
          > rozwija... ;PP
          >
          >

i tu się bardzo mylisz - leje na PCV , a nie na panele :P
          • wo_bi Re: protestuje! 04.01.04, 17:46
            p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> i tu się bardzo mylisz - leje na PCV , a nie na panele :P

Wiesz co, zeby mu nie dac na jakis sliczny dywan dac sie zlac... To nie na
            PCV, niech sobie lapy pomoczy ;PP
          • klle Re: protestuje! 04.01.04, 18:08
            biedny piesek tylko pcv
            a mebelki to co dla kogo?
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: protestuje! 04.01.04, 21:56
              klle napisał:

> biedny piesek tylko pcv
              > a mebelki to co dla kogo?
              >

meble to ma do obgryzania np. "nogi" wszelkie meblowe....będzie pretekst do
              zmiany wystroju ...no..chyba, że bystry Guru na deser banknoty wszamie :))
    • dwiesciepompka Re: kiedy oblewamy? 04.01.04, 19:00
      A ja dzis pobawilem sie ze szczeniaczkiem kolegi.Cale rece pogryzione mam.A
      skubany nigdzie nie sika,jeno na podwóreczku.
    • mha1 bardzo proszę nie zbaczać z tematu!!! nt 04.01.04, 21:41

• betty-bt ale kiedy ja zboczona jestem... n/t 04.01.04, 21:45

• wo_bi nareszcie sie przyznalas ;))) n/t 04.01.04, 21:55

• betty-bt czy ja kiedys zaprzeczalam? ;-P n/t 04.01.04, 22:30

• wo_bi no nie, ale nikt nie smial sie wprost spytac ;-Pnt 04.01.04, 22:36

• mha1 spadywujcie z mojego wątku! 04.01.04, 22:36
              pytam o imprezke, a wy sobie miód z dziobków spijacie :P
              • wo_bi Betty idziemy, tu nas obrazaja!!!!!!!!! ;-PPPP nt 04.01.04, 22:38

• betty-bt nie ma mowy! zbaczamy w prawo ;-PPP n/t 04.01.04, 22:41

• wo_bi ale tylko do pewnego momentu .... 04.01.04, 22:45
                    ...pozniej beziemy musieli isc prosto. ;))
                    • betty-bt ... potem juz z gorki :))) n/t 04.01.04, 22:47

• wo_bi jak to mowia: z gorki na pazurki....:))) n/t 04.01.04, 22:51

• mha1 nie to nie! ja wychodze :P nt 04.01.04, 22:47

• betty-bt ooo! to moze ja wyjde lepiej?? + tekst 04.01.04, 22:49
                        wypisze sie z forum, he?? ;)))))))))))))))))))))))))
                        • wo_bi i usun wszystkie swoje watki... 04.01.04, 22:54
                          zeby sladu nie bylo ;))
                          • betty-bt wszystkie watki i posty? 04.01.04, 22:57
                            niedoczekanie wasze! oj plakalibyscie... ze szczescia, co nie? ;-P
                            • wo_bi Re: wszystkie watki i posty? 04.01.04, 23:01
                              betty-bt napisała:

> plakalibyscie... ze szczescia, co nie? ;-P
                              >

hmm zanegowalbym Twoje stwierdzenie...
                              Ooo to jest pytanie, wyczowal jednak w Twoim charakterze pisma, pewna
                              niepewnosc... Czujesz pewien dyskomfort, tym, ze tak pochopnie powiedzialas,
                              ze sie wypiszesz. Zapewne zalujesz teraz tego... Ale jak to mowia: slowo sie
                              rzeklo....
                              • betty-bt ja sie w zyciu stad nie wypisze! 04.01.04, 23:05
                                nawet przez mysl mi to nie przeszlo, fuj ;)))
                                ja mialabym dac wam taka satysfakcje?? ty mnie chyba jednak nie znasz, wobi ;-)
                                • wo_bi Re: ja sie w zyciu stad nie wypisze! 04.01.04, 23:07
                                  betty-bt napisała:

> nawet przez mysl mi to nie przeszlo, fuj ;)))
                                  > ja mialabym dac wam taka satysfakcje?? ty mnie chyba jednak nie znasz,
                                  wobi ;-)
                                  >

no wlasnie wiem i zacalem sie martwic....... ;)
                                  • betty-bt Re: ja sie w zyciu stad nie wypisze! 04.01.04, 23:12
                                    wo_bi napisał:

> no wlasnie wiem i zacalem sie martwic....... ;)

nie zrozumialam... czym sie zmartwiles? ze nie odchodze? ;)
                      • betty-bt mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:02
                        i niby to nasza wina...
                        • wo_bi Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:05
                          sprawdzilem, nie ma Jej tam. ;)
                          • betty-bt Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:06
                            sprawdzmy szybko wszystkie czaty i forum mlodych mezatek ;)))
                            • wo_bi Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:10
                              betty-bt napisała:

> sprawdzmy szybko wszystkie czaty i forum mlodych mezatek ;)))
                              >
                              Jaka Ona mloda mezatka... ;)))
                              Oooo cos mi sie przypomnialo... Ty cos planujesz, czy zartowalas na
                              forum... ;))
                              • betty-bt Re: mha na irca polazla ;-PPP 04.01.04, 23:13
                                wo_bi napisał:

> Jaka Ona mloda mezatka... ;)))

cicho, nie odbieraj jej tego... tak mysli i juz ;))) stara nie jest. w moim
                                wieku, do cholery jasnej! a sprobuj to skomentowac..!!!!!!!!!

> Oooo cos mi sie przypomnialo... Ty cos planujesz, czy zartowalas na
                                > forum... ;))

cicho sza...
                                • mha1 jesteście bezczelni! 05.01.04, 00:17
                                  obgadywać mnie w moim wątku!
                                  nie lubie was :PPP
                                • wo_bi Re: mha na irca polazla ;-PPP 05.01.04, 22:39
                                  betty-bt napisała:

> stara nie jest. w moim
                                  > wieku, do cholery jasnej! a sprobuj to skomentowac..!!!!!!!!!

pudlo!!!!! Akurat, co do wieku sie nie czepne. ;)) Dostalbym za to od kogos
                                  innego po uszach. ;PPP Wole nie ryzykowac. haha
                                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: mha na irca polazla ;-PPP 06.01.04, 00:34
                                    wo_bi napisał:

> betty-bt napisała:
                                    >
                                    > > stara nie jest. w moim
                                    > > wieku, do cholery jasnej! a sprobuj to skomentowac..!!!!!!!!!
                                    >
                                    > pudlo!!!!! Akurat, co do wieku sie nie czepne. ;)) Dostalbym za to od kogos
                                    > innego po uszach. ;PPP Wole nie ryzykowac. haha
                                    >

To był watek o MOIM Guru !!! i uprzejmie proszę nie zbaczać na boczny tor!!
                                    PS. A to jest apel do Betty i Wo-bi
                                    • aankaa to napisz kiedy 06.01.04, 00:39

> To był watek o MOIM Guru !!!

urodziny mamy obchodzić (i świętować w D.gronie) :)
                                      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: to napisz kiedy 06.01.04, 02:18
                                        aankaa napisała:

> p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
                                        >
                                        > > To był watek o MOIM Guru !!!
                                        >
                                        > urodziny mamy obchodzić (i świętować w D.gronie) :)
                                        >

!!!!!!! SI !!!!!!!!!
                                    • wo_bi To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:13

> To był watek o MOIM Guru !!! i uprzejmie proszę nie zbaczać na boczny tor!!
                                      > PS. A to jest apel do Betty i Wo-bi

No to gdzie te codzienne sprawozdania!!!!! Prosze codziennnie informowac nas
                                      co dzisiaj Guru robil: gdzie nasikal, gdzie kupe zrobil i co pogryzl. Ile wazy
                                      itp. ;))))
                                      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:21
                                        wo_bi napisał:

> p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
                                        >
                                        > > To był watek o MOIM Guru !!! i uprzejmie proszę nie zbaczać na boczny tor
                                        > !!
                                        > > PS. A to jest apel do Betty i Wo-bi
                                        >
                                        > No to gdzie te codzienne sprawozdania!!!!! Prosze codziennnie informowac nas
                                        > co dzisiaj Guru robil: gdzie nasikal, gdzie kupe zrobil i co pogryzl. Ile
                                        wazy
                                        > itp. ;))))
                                        >

Wobi! - Guru od wczoraj wieczora rzyga co godzinę, byłyśmy razem z Summa z nim
                                        u vetów, wczoraj u jednego, dziś u drugiego i nic nie pomogli. Chyba psina nie
                                        wyżyje. Jestem załamana. Mary ( Summa ) już po 14-tej pojechała curik nach
                                        Krakau.
                                        • wo_bi Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:49

> Wobi! - Guru od wczoraj wieczora rzyga co godzinę, byłyśmy razem z Summa z
                                          nim
                                          > u vetów, wczoraj u jednego, dziś u drugiego i nic nie pomogli. Chyba psina
                                          nie
                                          > wyżyje. Jestem załamana. Mary ( Summa ) już po 14-tej pojechała curik nach
                                          > Krakau.

Wlasnie w poprzednim poscie mialem spytac czy nie rzyga... Nie wiem, a moze
                                          zjadl cos na dworze? Bo z przejedzenia mysle, ze nie. Jestes
                                          doswiadczoan "pisiura". ;) I nie wpychasz w niego wszystkiego co chce, bo
                                          piesek prosi... (znnam takich). A czy zwierzeciu przypadkiem nie podaje sie
                                          lekarstw dla ludzi? Moze jakie kropelki zoladkowe lub itp.

Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku. :))
                                          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:58
                                            robię naprawdę wszystko co tylko można.....ale sprawa cienko się
                                            zapowiada.Dostał dwa zastrzyki - jeden antyzapalny, drugi to antybiotyk i tak
                                            ma być 7 dni raz na dobę, ale jak na razie jest nic nie lepiej. Wety nie wiedzą
                                            co jest grane - a byłysmy nie u byle kogo. Jestem strasznie załamana. To
                                            cudowny, mądry i łagodny psiaczek, ma 7 miesięcy, waży 5.5 kg. Bidulka taka ! :
                                            (((
                                        • aankaa Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 17:56
                                          kopnij się z psiakiem na Grochowską (lecznica SGGW) może pomogą !!
                                          trzymamy kciuki za rudzielca
                                          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:13
                                            aankaa napisała:

> kopnij się z psiakiem na Grochowską (lecznica SGGW) może pomogą !!
                                            > trzymamy kciuki za rudzielca
                                            >

Aanka, ja tu mam , na Ursynowie SGGW - weterynarię, ale już dziś nie pójdę.
                                            Psina ledwo dycha, był u dwóch vetów i gówno ! Nie chcę już go dziś męczyć, ta
                                            kruszynka ledwo żyje. Już dobę nie je i nie pije - tylko rzyga. Naprawdę mamy
                                            miłych vetów, ale jakoś igły nie mogą znaleźć w stogu siana, no...nie jest to
                                            łatwo, fakt. jeden mówi, że z przeziębienia ( bez podwyższonej
                                            temperatury !!! ) a druga, że może obce ciało w kichach.
                                            • aankaa Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:32
                                              a nie dali mu jakiejś kroplówki ?
                                              poisz nieboraka strzykawką ?

nie jeść może, ale (pewnie o tym wiesz) pić musi
                                              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:37
                                                aankaa napisała:

> a nie dali mu jakiejś kroplówki ?
                                                > poisz nieboraka strzykawką ?
                                                >
                                                > nie jeść może, ale (pewnie o tym wiesz) pić musi
                                                >

Anka, jak mu dać łyżeczkę( kropelkę ) wody - natychmiast dostaje strasznych
                                                torsji. Idę z nim teraz do najbliższego punktu vet. na kroplówkę.
                                          • klle Re: To gdzie Twoje posty o Guru????? 06.01.04, 18:17
                                            no i jak tu oblewać jak psina choruje?
                                            szybkiego powrotu do zdrowia życzyć trzeba
                                            wobec tego życzę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka