smutniutka 16.02.05, 16:29 W zwiazku z tym, ze nie tylko ja pomyslalam o spotkaniu, to porponuję, byśmy wpisywali w TYTULE miasto, z ktorego klikamy! :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monaaa89 Re: straba 22.04.06, 18:25 hej! Miales/a juz operacje zeza? ja tez jestem z krakowa i chcialabym sie cos dowiedziec na temat takich operacji wlasnie w Krakowie. Byla bym wdzieczna za jakis adres albo stronke internetowa itp oraz jakies info jesli miales/a juz operacje. pozdrawiam;) Odpowiedz Link
lelia Re: Warszawa 16.02.05, 20:02 Lelia z Tarnoeskich Gor niedaleko Katowic .Spotkajmy sie w lipcu albo sierpniu lub pozniej Ja teraz wyjezdzam zagranice i bede dopiero w 2 polowie czerwca. Odpowiedz Link
meet_pit Re: Grodzisk Wlkp. k. Poznania 23.03.08, 15:38 Niedlugo mam operacje w Poznaniu na ul.długiej (at last) proszę o kontakt osoby które tam poszły na stół !! Fajnie było by zasięgnać praktycznej wiedzy co i jak. Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świat wszystkim. Odpowiedz Link
smutniutka MIASTO w temacie - tak bedzie latwiej sie odnalezc 17.02.05, 13:42 Mozna poprawiac swoje wpisy, wczesniejsze po prostu usunę. Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Skąd jesteśmy? 20.04.05, 09:58 Kofani, Czy myślicie już o meetingu naszego forum w "realu"? BUZIAKI w deszczowy na Śląsku dzionek:) Ania:) Odpowiedz Link
biedak20 Re: Skąd jesteśmy? 20.04.05, 11:04 No byłoby ok - tylko gdzie? Ja na pewno na Śląsk jechał nie będę - nie mam teraz na takie rzeczy czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aneczka42111 Re: Skąd jesteśmy?Biedak:( 20.04.05, 19:06 Biedaku, A kto Ci każe przyjeżdżać na Śląsk???A swoją droga to Sosnowiec to Zagłębie,a Katowice - Śląsk... Odpowiedz Link
snedocor Re: Skąd jesteśmy? 20.04.05, 11:35 Hej! Najlepiej w jakims punkcie centralnym, bo rozrzut terytorialny jest dosc duzy, no np. jak to mowia - w centrum wszechswiata, na dworcu w Mławie:D Swoja droga taki zlot bylby i tak ciezki do zorganizowania. pozdro sned Odpowiedz Link
kasiaputra1 Białystok wita;))) 05.04.06, 11:51 Białystok, woj podlaskie w porywach , co 2 weekendwawa, bo jestem tam w szkole Odpowiedz Link
nieznosna-kobietka Witam 09.05.06, 22:39 Witam Wszystkich.. Juz 18-nascie lat męczę się z tym okropnym zezem. Ciszę się, że znalazlam to Forum. Pochodzę z woj. Lubuskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
brygida_brygida Re: Skąd jesteśmy? OSTROWIEC 26.11.06, 09:03 Ostrowiec Świętokrzyski jest tu ktoś z okolic? Odpowiedz Link
2011gabrysia Re: Skąd jesteśmy? OSTROWIEC 28.05.15, 12:46 dzień dobry. Jesteśmy z Koprzywnicy pod Sandomierzem od 2 lat zaklejam swojej aktualnie 4 letniej córeczce oczko leczyliśmy się w Rzeszowie teraz na 2 czerwca mamy umówiona wizytę w krakowie Odpowiedz Link