kruszynek_me 20.08.13, 18:23 Sąm tam jakieś kantory, czy jak to się odbywa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x01 Re: Wymiana waluty w Gruzji 25.09.13, 09:12 ja korzystałem z bankomatów O dziwo - mimo że moja karta ma bardzo duży limit, w zależności od bankomatu czasami maksymalnie mogłem wypłacić 1.000 lari a czasami tylko 500. Ponieważ moja karta nie generuje prowizji od wypłat, wypłacałem kilka razy Taka ciekawostka. Kantory też są zwłaszcza w centrach większych miast - nie korzystałem, ale mają wyraźnie podane kursy. Co do prowizji i uczciwości się nie wypowiadam bo nie korzystałem. Cinkciarzy nie zauważyłem Odpowiedz Link Zgłoś
olaok Re: Wymiana waluty w Gruzji 01.10.13, 13:44 Ja wymieniałam w kantorach - jest ich sporo w Batumi czy Tbilisi-wyglądają bardzo niepozornie, ale są uczciwi. Nigdy nie płaciłam prowizji. Nie wiem jak jest w mniejszych miasteczkach, bo tam nie potrzebowałam wypłacać pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
x01 Re: Wymiana waluty w Gruzji 22.04.14, 22:24 jeżeli chcesz wymieniać w kantorze to wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
4podroze Re: Wymiana waluty w Gruzji 05.07.14, 11:30 W dużych miastach jest mnóstwo kantorów. Uczciwie, bez prowizji. Nawet na lotnisku w Tbilisi jest uczciwy kurs. Więcej o Gruzji na blogu: gruzja-turystyka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś