Dodaj do ulubionych

Kolezanka z lat szkolnych

13.09.23, 21:12
Koleżanka mieszka od 20 lat w UK, jednak czasem wpada do Polski i wtedy przypadkiem się spotkałyśmy, rozmawiałyśmy kilka godzin, jak za dawnych lat. Po jej wyjeździe codziennie do siebie piszemy, ona nawet więcej niż ja ... zwierzamy się sobie ze wszystkich problemów.
Ostatnio była na urlopie w kraju przez dwa tygodnie, potem znowu wpadła na tydzień, cały czas do mnie pisała, jednak na moją propozycję spotkania nie miała jakość czasu.
Z tego co wiem, nie była niczym zajęta, a mieszkała blok obok, bo tam mieszka jej tato.
Stwierdziłam, że jestem dla niej takim internetowym umilaczem czasu. Co zrobilibyście z taką koleżanką?
Obserwuj wątek
    • kertsikjza67 Re: Kolezanka z lat szkolnych 15.09.23, 06:05
      No piszcie
    • uoia Re: Kolezanka z lat szkolnych 17.09.23, 16:16
      kertsikjza67 napisała:

> Koleżanka mieszka od 20 lat w UK, jednak czasem wpada do Polski i wtedy przypa
      > dkiem się spotkałyśmy, rozmawiałyśmy kilka godzin, jak za dawnych lat. Po jej w
      > yjeździe codziennie do siebie piszemy, ona nawet więcej niż ja ... zwierzamy si
      > ę sobie ze wszystkich problemów.
      > Ostatnio była na urlopie w kraju przez dwa tygodnie, potem znowu wpadła na tydz
      > ień, cały czas do mnie pisała, jednak na moją propozycję spotkania nie miała ja
      > kość czasu.
      > Z tego co wiem, nie była niczym zajęta, a mieszkała blok obok, bo tam mieszka
      > jej tato.
      > Stwierdziłam, że jestem dla niej takim internetowym umilaczem czasu. Co zrobili
      > byście z taką koleżanką?

Nic nie zrobilabym, no moze, nie mialabym oczekiwan. Ja mysle, ze kolezanka Ciebie lubi, ma sentyment do Ciebie, do czasow mlodosci (kto ich nie ma), stara sie byc mila. Moze ona chciala spedzic wiecej czasu z rodzina. Zakladasz, ze towarzysko jestes dla niej atrakcyjna, nie napisalas jakie sa Twoje zalety i dlaczego, wedlug Ciebie, odwiedzajac rodzine, powinna spedzac czas z Toba. Czym ja "wzbogacasz", swoim intelektem, poczuciem humoru, dobrocia, talentami. Moze wyczerpalyscie juz wszystko co mialyscie sobie do zaoferowania.
      • kertsikjza67 Re: Kolezanka z lat szkolnych 17.09.23, 19:26
        Przestałam jej odpisywać, nie mam czasu, aby tak mocno angażować się w wirtualną znajomość, wole poświęcić tenn czas ludziom w realu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka