Dodaj do ulubionych

KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110

04.05.05, 21:47
otwieram smile
Obserwuj wątek
    • rzepicha5 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 21:53
      kiepski ze mnie marek, ale witam nocniki smile
      • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 22:09
        O tej porze to jeszcze Wieczorynki witam. Szanujacy sie Nocnik przed polnoca ani
        brzeknie smile)
        • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 22:46
          To racja,nie da sie zaprzeczyc!!!
          Postaram sie dzis nim/szanujacym...../ zostac!!!!
          Pozdrawiam Ciebie
          ML
          • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 22:59
            Hej MaryLou. Jak szanowne zdrowko?
            • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:13
              Pomalu lepiej!!
              By nie zapeszac..bo ja z tych tzw. przesadnych!!
              A jak sie miewa imiennik mego jedynaka???
              Ten spiewajacy!!Znajac Ciebie to domyslasz sie o kogo chodzi!!
              ML
              • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:22
                Cieszy mnie bardzo, ze juz lepiej.
                Spiewajacy imiennik (czyj, bo nie pamietam?) calkiem sterroryzowal i owinal
                sobie wokol pazurka przyjaciol, mieszkajacych "przez ulice",u ktorych spedzil
                dlugi majowy weekend. Pierwsza nocke przespal w ich salonie, gdzie zaczal
                pitolic o 4.30 rano (w domu nigdy by sie nie osmielil), co ich tak wzruszylo, ze
                na nastepna nocke wzieli go sobie do sypialni "zeby im tak slicznie rano
                pospiewal". Rozne dewiacje ludzie maja, no ale wazne, ze wszyscy zadowoleni smile)
                • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:25
                  "Tyz" prawda!!!!!!!!!!!!!!!
                  Imiennik,hm,pewnego mlodziana, w wersji tw. domowej!!
                  ML
                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:28
                    witam smile
                    ale tutaj szyfrem mówicie smile
                  • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:29
                    A Twoje stadko pierzakow jak sie trzyma?
                    • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:30
                      Witaj Siostra smile) O Dudku, czyli moim papugu gadamy, ze wstydu mi narobil u
                      ludzi smile)
                    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:31
                      Witam wszystkich smile I dziękuję za życzenia, buziaki i gwiazdki smile No i
                      odściskowywuję, oczywiście, tyż smile))
                      • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:38
                        pierzastego do obcych dałaś ?
                        na stałe ?

witaj Moniu smile
                        • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:47
                          Cześć, Gwiazdko smile Hmm...kto to jest pierzasty?smile))
                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:50
                            papug Siostry mojej
                            gdzieś tam o nim pisała, że w ręce obce poszedł

a gdzie jest szampan imieninowy ?

a gdzie jest Jutka ?
                            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:51
                              Siostra - ale więcej niż jedno to pewnie tego piwa nie da się przyjąć ?
                              i buziak dla Nokaty smile
                              • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:54
                                Mysle, ze sie da, Siostra, bo piwko nie jest slodkie, a raczej rzeskie. Nokata
                                wzruchniety cmoka Cie z dubeltowki, a jak nie bedziemy z Glodnym patrzyli, to
                                moze osmieli sie i z CKM-u smile)
                                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:57
                                  Ale Głodnemu trza oczy zasłonić smile))
                          • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:11
                            Witaj Moniu!!!!!!Wypijam Twoje zdrowko...pifffkiem!!
                            ML
                            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:12
                              Witaj, ML smile)) Dzięki smile Po piffku prawie zawsze mi lepiej smile))
                              • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:14
                                A mnie chyba usypia piffko, bo jakos tak coraz czesciej zerkam od paru minut w
                                strone sypialni. Pewnie za chwile pojde w slady Ady smile
                        • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:49
                          Nie na stale, Siostra, nocosTy-wzyciu! smile)
                          Trzy dni bawil na wywczasach u znajomych, bo wyjechana bylam na dlugi weekend.
                          Ale podobalo mu sie, bo mogl terroryzowac psa, ktory stal slupka przed klatka i
                          prosilsmile)
                          Witaj Solenizantko. Twoje zdrowko wychylamy z imć Nokata nowym piwkiem
                          malinowo-truskawkowym Freeq (przerwa na reklamy). Bardzo przyjemne, damskie
                          piwko smile)
                          • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:55
                            Bardzo dziękuję wszystkim smile Mantro kochana - ucałuj Nokatę brodatą w czółko
                            od Moni (przy święcie wszystko wolno! Nawet w czółko obconokatowe!) - no i
                            polewam smile Za moje i Wasze zdrowie smile
                            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:57
                              wypijmy aż do dna smile
                              • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 04.05.05, 23:58
                                Na dno to ja do łikendu zaczekam -dzisiaj do połowy piłam smile
                              • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:00
                                Wypijmy za dobry rok do nastepnych imienin Moni, czyli toast o polnocy smile)
                                A gdzie MaryLou?
                                • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:01
                                  a wiecie, że dzisiaj jest 05.05.05 ?
                                  fajna data smile
                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:08
                                    Bardzo ładna data - mam nadzieję, że i dzień będzie taki smile
                                    Fajny nocny strój dostałam...Tak się zastanawiam, co zrobić, by ogółowi się
                                    pochwalić...Do pracy w nim nie pójdę..sad
                                    • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:10
                                      Fotke zrob, Moniu i wrzuc do ktoregos z albumow wink
                                      • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:15
                                        O Mantro kochana - to propozycja dla kogoś odważniejszego niż ja - no i z
                                        aparatem cyfrowym smile))
                                        Tak sobie wyobraziłam - piękne miałabym wejście do albumu smile W sam raz
                                        dla...ekhm...prawiczki albumowej - w nocnym odzieniu smile))
                                        • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:18
                                          To by dopiero bylo prawdziwe entree' smile)
                                          A jakie to odzienie? Takie calkiem niealbumowe? wink
                                        • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:18
                                          Oj,byloby to ciekawe Moniu!!!
                                          Pizamka pewnie piekna!!!
                                          Prosimy o jej opis...
                                          I mnie pifffko uspilo..kierunek wyrko marsz!!!
                                          Dobranoc!!
                                          ML
                                          • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:26
                                            Bardzo pięknościowe odzienie, doprawdy...smile Dość skąpe...cieliste
                                            kwiatki...oszczędnie materiału...trochę bawełenki smile
                                            Wyobrażałam sobie taką chwilę, że prezentuję forumowej społeczności swe smętne
                                            oblicze...prezentacji reszty jakoś nie brałam pod uwagę smile))
                                            • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:34
                                              Moniu, moze jednak jeszcze to rozwazysz? Jestem gotowa zrobic Ci casting smile)
                                              A teraz, skoro ML dala haslo do odwrotu - i ja sie odklikowuje, zyczac milej
                                              nocki w nowym nocnym ubranku smile)
                                              • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:51
                                                Kurczę, no...jakoś się waham smile Ale dzięki, za wszystko smile))
                                                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 01:07
                                                  Dobry wieczor smile

Moniu, sciski!!!
                                                  smile))
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 22:44
                                                    jest tu kto ?
                                                  • glodn_y Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 22:52
                                                    ada296 napisała:

> jest tu kto ?
                                                    >
                                                    Szperaj dalej ,to może i znajdziesz,jak b.da(mawia Jan dwojga imion)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 22:58
                                                    witaj Głodny smile
                                                    miałeś fajny dzień ?
                                                  • glodn_y Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 23:39
                                                    Nie widac,po wpisie?
                                                    Dobranoc .
                                                    ide spac ,bo jeszcze kogoś niewinnego zagryze .
                                                    Buziaczki (kly ukryte)
                                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:03
                                  Następne dopiero za rok???sad Szkoda...smile Dzisiaj było fajnie...chociaż w
                                  środku tygodnia smile
                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:06
                                    niestety - na mnie już czas sad

mam nadzieję, że Jutka nie naderwała sobie zbyt poważnie swoich mięśni i jutro
                                    będzie w pełnej formie

pa smile
                                    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:11
                                      Pa, Gwiazdkosmile
                                      • mantra1 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:12
                                        Dobrej nocki, Sister smile
                                • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:29
                                  Wszystkiego najlepszego Moniu ! Kran )))))))
                                  • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:31
                                    Dzięki za życzenia, JK smile))
                                    • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:33
                                      Cz siedzisz przed kompem w nowej piżamce ? Kran.
                                      • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:44
                                        Nie smile Piżamka leży obok smile
                    • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 05.05.05, 00:09
                      mantra1 napisała:

> A Twoje stadko pierzakow jak sie trzyma?
                      Jak najbardziej!!Od rana mnie o smaklyki terroryzuja!!A budza sie ok.7-mej!!
                      Pozeraja natke pietruszki,jak smoki!!Hodowli wlasnej-tarasowej!!A zabawiaja
                      sie super komicznie,przyjaznia wiernie,sa cudne!!
                      ML
    • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:05
      Witam wszystkich ...
      czyli nikogo ... nocną porą ...
      • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:06
        witaj Hibi smile
        faktycznie ostatnio mało nas nocką sad
        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:18
          Wiosną wszyscy rozmarzeni ...
          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:20
            rozmarzeni to za dnia smile
            nocką pewnie śpią smile
            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:22
              właśnie w marzeniach sennych pogrążeni ... bo za dnia czasu nie stało ...
            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:23
              Czy Jutka ma dziś imieniny ??
              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:25
                tak smile
                • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:30
                  ... to zadumam się przez chwilę nad życzeniami ... i biegnę się wpisać ...
                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:31
                    biegnij smile)
                    ino nóżek nie połam smile
                    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:32
                      Jutka a Ty właściwie to gdzie jesteś skoro Cię nie ma ??????????
                      no PYTAM !!!
                    • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:32
                      postaram się dotrzeć jakoś bez uszczerbku ...
                      Przeważająco sygnaturkę zmieniłaś wogo ... wink)
                      • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:35
                        sygnaturka jest fajna smile
                        ale na krótko smile
                        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:40
                          ... a skąd na krótko je bierzesz ??
                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:47
                            różnie
                            czasami kradnę smile
                            nawet kiedyś musiałam się spowiadać skąd posiadam smile
                            i to nawet dwa razy smile
                            ten jest z takiej gazety lub czasopisma co się NIE nazywa
                            ale na dłuższą metę się nie sprawdzi
                            za mało mnie w tej sygnaturce
                            zaraz zmienię na inną, którą już miałam smile
                            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:48
                              o...jestem w nowym ubranku smile
                              • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:51
                                W nowym ??
                                Nocnym ... i któż Cię podziwia o tej porze ... ?? wink)
                                • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:57
                                  w nowym ubranku - znaczy w nowej sygnaturce smile
                                  a poprzednia się nie sprawdziła bo za mało mnie w niej
                                  sygnaturka to głupstwo ale musi pasować do osoby
                                  w każdym razie moja musi do mnie pasować

a Twoja zupełnie po obcemu języku wink sygnaturka co znaczy ?
                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:01
                                    Obcemu, obcemu ...
                                    a co znaczy ... Tak oglednie mówiąc ... "Uczeni wiedzą co czynią ... "
                                    • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:04
                                      naprawdę uczeni wiedzą co czynią ?
                                      zwłaszcza w czasach totalnego rozwoju nauk wszelakich ?
                                      i w dobie eksperymentów dyskusyjnych?
                                      eee zmień sygnaturkę ! smile
                                      • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:09
                                        Zmieniłem sygnaturkę. To wolny kraj. Wolno mi wink))
                                      • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:09
                                        ... a czy ktokolwiek wie co czyni ??
                                        wydaje sie to być kwadraturą koła ...
                                      • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:11
                                        ... może ja takze nie wiem co czynię ...
                                        Kto to wie ... ??
                                        • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:13
                                          witaj Jowojku smile
                                          buziaki Ci przesyłam smile
                                          hmmm sygnaturka Twoja owszem, owszem... smile
                                          • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:14
                                            Cześć Ado. Ja na chwilę. te środki co to Goździkowej pomogły mnie nie chcą ;-(
                                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:15
                                            Hibi - wyglądasz na zagubionego w świecie
                                            jak Ci pomóc ?
                                            szkoda, że nas tutaj tak mało bo stanowimy świetny zespół celem rozwiązywania
                                            wszelakich problemów
                                            i miłosnych i plaskatych i innych smile
                                            • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:15
                                              Jowoju - spać nie możesz ?
                                              • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:16
                                                Ano nie ;-(
                                            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:18
                                              Jakoś do tej pory rade sobie sam dawałem ... nie myślę aby coś się zmieniło ...
                                              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:20
                                                Hibi no wiesz sad
                                                powinieneś dla nas jakąś fajną opowieść przygotować smile
                                                może na jutro ?
                                                a my Cię wysłuchamy smile
                                                jeśli będzie trzeba pomożemy smile
                                                • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:21
                                                  Jowoju nie wiesz gdzie jest Jutka ?
                                                  powinna nam szampana polewać !
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:21
                                                    Jowoju - nie mów tak
                                                    jesteś silny i już smile
                                                • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:23
                                                  ... opowieść ... może kiedyś ... trzeba umiec mówic o sobie ... a ...
                                                  nieważne ... jest jak jest ...
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:24
                                                    I to również wiem wink
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:26
                                                    ale kropek nakropkowałeś
                                                    one są - bez obrazy - jak kupeczki moich dzieci chomika smile)
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:27
                                                    Po dolarganie, to te kropki jakoś tak same......
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:28
                                                    Toż niczym chomik pozostanę ... bo takiemu to dobrze ... wink)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:28
                                                    Jowoju - uda się przecież smile
                                                    ja to wiem, Ty to wiesz smile
                                                    i ktoś jeszcze wie smile
                                                    i wszyscy to wiedzą smile
                                                    i już smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:29
                                                    czy chomiki mają dobrze?
                                                    durny żywot wiodą
                                                    i są bezkontaktowe emocjonalnie
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:30
                                                    i właśnie na tym polega ich szczęście ... na tym durnym ...
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:31
                                                    Jeden z moich kotów śpi na poduszce. Drugi w nogach tapczanu. Ten rudy na
                                                    poduszce wie, że mu wszystko wolno. Kocham rudzielca
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:35
                                                    To już tylko kilkanaście dni. A mojemu operatorowi powiem,ze w razie "W", to
                                                    będzie miał z wami do czynienia.wink
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:29
                                                    Wierzę, bo wy wierzycie wink)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:31
                                                    bo udać się musi ... i już ... Adę cytując smile)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:32
                                                    durne i bezkontaktowe życie Ci się podoba ?
                                                    nie wierzę
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:33
                                                    to już koty są bardziej kontaktowe
                                                    Jowoju - nie daj się zdominować kotom smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:35
                                                    celem przypomnienia rzuciłam okiem na Twoje koty
                                                    ale pewnie rudzielec nieco urósł smile
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:40
                                                    Dłuuuuuuuugi, cwany, kochany, On wie,że wolno mu wszystko. Nauczył sie otwierać
                                                    lodówkę. Ostatnio wytargał z niej pęto kiełkbasy, i zaciągnął do pokoju. Mam mu
                                                    ochotę przyłożyć, a on popatrzy tymi bursztynowatymi ślepiami, i ja już
                                                    tłumaczę Kolczykowej, że to pęto kiełbasy to ja sam, ino zapmniałem schowacwink)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:42
                                                    ... potrafi wpłynąc na Ciebie ... ale masz słabość do kotów ... smile)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:38
                                                    Jak się chce to we wszystko mozna uwierzyć ... a co do animali ... to są
                                                    bezinteresowne ... i nie można się na nich zawieść tak jak na ludziach ... sad(
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:41
                                                    Jowoju bendziem za Tobom całym ciałem smile
                                                    wszystkie się nas bojom smile
                                                    i bać siem bendom smile
                                                    strasz nami wszystkich smile

Hibi - ludzie nie zawsze są źli
                                                    czasami okoliczności są złe
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:43
                                                    Jowoju a ja myślałam,że tylko na filmach koty otwierają lodówkę smile
                                                    i aż mi żal, że nie mam bursztynowych oczków smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:44
                                                    Hibi a Ty masz jakieś słabości ?
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:48
                                                    uff ... słabości ... jak poszperać to i się znajdą ...
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:46
                                                    ... a jakie masz oczęta ?? Bo nie bursztynowe to juz pojąłem ... smile)
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:48
                                                    Jeśli to do mnie,to oczy zielone wink
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:50
                                                    jeśli to do mnie - to nie obraziłam Twoich kotów smile
                                                    jeśli to do mnie - mam oczy bez koloru smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:51
                                                    jakie macie słabości ?
                                                    a forum jest super smile
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:54
                                                    O, moja droga, nie za łatwo chcesz przejść przez forum? wink))
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:54
                                                    Powiedzmy ... to koloru oczu ... te słabości ... wink)
                                                    ... ale jak tu miec słabośc do bezkoloru ... wink)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:57
                                                    Jowoju - forum jak życie
                                                    biorę to co najlepsze smile

bezkolor kiedyś był niebieski smile
                                                    słabości posiadam cały wachlarz smile
                                                    i uwielbiam swoje słabości i swój bezkolor smile
                                                    ot co smile
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:58
                                                    Hibi - takie beznadziejne niebieskie czy normalnie niebieskie ?
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 02:00
                                                    poza tym jest nowy wątek smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 02:02
                                                    Czekaj w lustro zerknę ... wink)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 02:07
                                                    Hibi zerkaj i powiedz czy masz oczy takie jak ten aktor co zawsze gra psycholi
                                                    i oczy ma przezroczyste wink
                                                    ale ciągle niebieskie smile
                                                    a ja tak kokietuję bezkolorem wink
                                                    kolorów u mnie za wiele smile
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 02:00
                                                    Ado, więc witaj w klubie wink
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 02:01
                                                    Czyzbyś bez barw była ?? sad(
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:52
                                                    ... w kolorze nadziei ... wink)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:53
                                                    Hibi a Ty jaki posiadasz kolor patrzałek ?
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:56
                                                    Patrzałek kolor ... to taki co wrózy "życie królewskie" ... wink)
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:44
                                                    Może to truizm, ale gdyby Was nie było, to należało by Was stworzyć wink
                                                    Hibi, jedno jest pewne. Na ludzi z forum, zawsze możesz liczyć
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:44
                                                    Okoliczności są jakie są ... a ludzie powinni potrafić się w nich znaleźć ... bo
                                                    inaczej to cóz nas będzie odrózniac od kotów Jowoja ... które nota bene potrafią
                                                    wykorzystac sytuację ...
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:46
                                                    Zachodzę w głowę. Obraziłaś moje koty, czy je skomplementowałas wink
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:49
                                                    Daleki byłem od ich obrażania ... a wręcz przeciwnie bliższy byłem tej drugiej
                                                    opcji ... smile)
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:51
                                                    Wiemwink))
                                              • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:20
                                                Witaj Hibi. Też bywałem silny wink)
                                                • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:21
                                                  Witaj !
                                                  Wszystko się zdarzyć może ...
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:23
                                                    I tak to właśnie widzę wink)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:25
                                                    trzeba się nie dać przeciwnościom losu ... a przynajmniej próbować ...
                                                    Zawsze zostaje ndzieja, że się uda ...
                                                  • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:26
                                                    I to również znam wink
                                          • jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 01:15
                                            A buziaki to i w drugą stronę paszły .Ja ruski to i ortografia nie ta
                            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKÓW cz.110 06.05.05, 00:50
                              Hmmm ... to juz ciekaw niezmiernie jestem co też ma sie w niej sprawdzić ...
                              I tym mnie zaintrygowałaś ... wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka