joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:28 >No jemy,tylko bez picia,bo ja dziś na lekach więc trunków niet Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:32 Czesc JouJou Ja natomiast bez jedzenia, bom sie obzarla Winko owszem Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:33 >sama się obżerałaś,czy w większym gronie? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:34 W gronie, w gronie Impreza pasztetowo-serowa )) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:35 c.d? bo już chyba jedna była? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:37 Nieee. Pisalam na Dzisiejkach czy obiadkach - zostalo przeniesione z wczoraj )) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:38 >a widocznie nie doczytałam...Masz już założoną neostradę? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:40 Jutro zakladaja ))) Co u Ciebie? Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:42 >Wszystko zaczyna się układać,nie chcę zapeszać,ale może wkrótce zacznę nową pracę, tak na 90% mam już zaklepane,nastrój też znacznie lepszy,chyba zaczynam psychicznie odbijać się od dna. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:57 Jj, pozwolisz, ze bede kciuki za nowa prace trzymac )) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:59 >Jasne,tym razem jakoś optymistycznie to widzę,mam nadzieję,że zakotwiczę się na dłużej. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:30 >i czasu też nie mam zbyt wiele,ale chociaż do północy...może mnie stąd nie wygonią. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:47 >Chyba nie masz ochoty na pogaduchy,co? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:51 Alez dlaczego Joujou? Jestem, jestem! Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:53 >no to ok,bo znikłaś a mnie czas trochę goni.Bronię się jednak przed nocą,bo z tą bolącą łapką to chyba nie mam po co do łóżka wchodzić. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:48 I jaką Guciu będziesz miała prędkość? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:52 Czesc, By. 512 kB/s )) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:57 jutka1 napisała: > Czesc, By. > 512 kB/s )) Do internetowania wystarczy ale download trochę wolny. W porównaniu jednak z połączeniem modemowym to dwa światy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:04 Ja mam teraz net radiowy, ktory jak dziala (polowe NIE dziala) to ma moze 35 kb/s. Wszystko sie wydaje lepsze od tego Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 15.05.06, 23:56 >Skończyłaś już to bejcowanie? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:00 Bejcowanie - jeszcze mi lawa zostala, moze jutro sie uda skonczyc. A co z lapka Twoja? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:01 jutka1 napisała: > A co z lapka Twoja? Włożyła między drzwi. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:02 >Cholerka sama nie wiem,pisałam w dzisiejkach. Chyba gdzieś mnie przewiało i mam wrażenie,że mi mięsień rozrywa.Już drugi dzień się męczę i jak do jutra nie będzie nic lepiej to chyba pójdę do lekarza. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:04 >noooooo to teraz już wiesz Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:05 joujou napisała: (...) Koniecznie do lekarza. Najlepiej do neurologa. To może być coś z unerwieniem. Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:06 512 kB/s to malutko - dzisiaj juz nie wystarcza, ale jak moze byc 512 to nie powinno tez byc problemow z 2000 512 kB/s. Dobrywieczor wszystkim Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:09 Czesc Sky. W porownaniu do 30kb/s, to ponad dziesiec razy wiecej _stalego_ dostepu to dla mnie cudo. U tej firmy, gdzie jestem, nie znam dnia ani godziny. Wiecznie awarie. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:09 >Cześć Sky! Odnośnie netu radiowego coraz częściej słyszę,że ludziska narzekają. Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:13 Radiowy nie jest za dobry chociaz by z tego wzgledu ze ludzie podlaczaja sie nielegalnie zmniejszajac transfer innym. Jak sie ciesze ze was wszystkich widze)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:07 Pojdz do lekarza Jj. Przewianie moze miec skutki uboczne. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:15 >Ty też pojawiasz się i znikasz Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:28 >Przysnęliście? Ja niestety muszę już się przenieść na swoje "salony".Pożegnam się więc tutaj życząc Wam dobrej i spokojnej nocy! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:36 Jem, jem, ale pracujaco, wiec nie pogadam sobie... Jak tam prace ogrodowe? Wiosna to sama przyjemosc, prawda? U mnie cisza do lipca, kiedy zaczne przycinanie i rozsadzanie. Nabylam droga kupna kilkanascie doniczek w tym cztery wielkie i zastanawiam sie ktore z moich drzewek w nie wsadzic. Mam tez oko na mala cabbage palm. Pozdrawiam i spadam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 00:48 No to szkoda Luizo ))) Tak czy siak, odpelzam kroczac na dol. Dobranoc )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 13:34 Luizo, przepraszam, nie odpowiedzialam na pytanie - prace ogrodowe sa codziennie, posuwaja sie do przodu, choc czekam chwili, kiedy mnie to przerosnie, pun intended. Dzisiaj c.d. koszenia, wysypywanie kory, i spotkanie ze specem, ktory bedzie mi stawiac domek-kuchnio-jadalnie kolo lipy. Odebralam wlasnie szkic projektu, i jest do kitu . Trzeba bedzie opisowo. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 23:12 >Witam wieczornie Jakoś żyję więc chyba żyć będę Wyspałam się jak reks,cały dzień padało i ja gdzie siądę,tam przysnę,aż sama się dziwię-może też i te leki mają na to wpływ.Przesłuchuję właśnie płytę Starego Dobrego Małżeństwa zakupioną na koncercie-jest świetna. Za chwilę pewnie mój synek mnie stąd pogoni.Życzę przyjemnych, przyjaznych ploteczek tym,którzy tu dziś jeszcze się przybłąkają Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 23:17 Joujou - zdrowiej,a sen jest dobrym lekarstwem na wszystko. Przespałam prawie cały weekend majowy. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 23:23 >Ty również wracaj do zdrówka,bo czytam,że też Cię coś dopadło.Cholerka to chyba jeszcze nie starość za wcześnie na nas. Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 23:33 Zaraz tam starośc . Moi Rodzice mają 82-83 lata i są młodzi,fizycznie i psychicznie .Ojciec ostatnio kupił zmywarkę do naczyń i przestał wymyślać mi ,że mam fanaberie,a mama mnie przegoni,tak sprawna jest fizycznie. Wiesz wydaje mi sie ,że u nas to troche tylko zmęczenie materiału. Mały remoncik i do przodu, do następnej awarii. Optymistycznie - lekarka , rodzinna , do której teraz należę ,stwierdziła ,że jestem za młoda na taki stan zdrowia (czujesz to? "za młoda")i trzeba szukac przyczyn i zdziwiona była ,ze nie kierowano mnie na konkretne analizy i badania. Do tej pory słyszałam ostatnio "no cóz w pani wieku to i tak dobrze pani funkcjonuje". Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 23:39 >Oczywiście żartowałam z tym wiekiem.Moi najbliżsi sąsiedzi są w wieku Twoich rodziców i też podziwiam ich kondycję,trzeżwość umysłu. Nie myślę o starości,nie martwię się na przód Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 16.05.06, 23:42 >Jeśli chodzi o lekarzy,to poza środkami farmakologicznymi nie jednego "postawiliby na nogi" właśnie optymistycznym podejściem do pacjenta,ale ilu z nich to rozumie? Poza tym interes musi się kręcić Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 00:45 Chyba trafilam zbyt pozno? ;-( Mialam spotkanie organizacyjne naszego Stowarzyszenia, i goscie wlasnie wyszli. Je tu jeszcze kto? Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 00:48 ...tylko ja(( Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 00:51 czemu "tylko"? Czesc, Sky Co slychac oprocz odganiania sie od adoratorek? ))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 00:55 "tylko" bo wybralas jakies inne towarzystwo, jakies tam stowarzyszenia, tez cos Rododendrony zakwitly pelnia i wciskaja sie do pokoju przez okno - chcesz kwiatuszka Jutko ? Enjoy it! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 00:57 Sky, przepraszam za zebranie dzis wieczorem )) Daj kwiatuszka, z przyjemnoscia Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 00:56 jutka1 napisała: > Chyba trafilam zbyt pozno? ;-( > Mialam spotkanie organizacyjne naszego Stowarzyszenia, i goscie wlasnie wyszli. Goscie czy towarzysze? :oD Poza tym mnie tu nie ma, to tylko fatamorgana. Kontynuujcie prosze bez przeszkod. Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 01:05 Wysylam kwiatuszka - na wizytowce bedzie wierszyk-wyznanie Enjoy it! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 01:12 Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. Możesz wysłać do niego wiadomość )))))))))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:14 Przyganial kociol garnkowi i w dodatku plec zmienil/a :oD "Użytkownik jutka1 nie ma jeszcze wizytówki. Możesz wysłać do niego wiadomość " Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:15 Heheheheheeeeee )))))) Jako emeryt z owlosionymi lydkami, klikajacy z biblioteki publicznej w Bardzie Slaskim...... etc. etc. )))))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:22 Luiza ma wizytowke - ceni sie)) Jak Jutka sobie zrobi to ja tez - zeby po rowno bylo, no nie)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:24 Musze zapytac Twojej Zony, czy mi pozwoli )))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:29 Bedziemy dzisiaj tylko o mojej zonie - zadnych namietnosci nie bedzie)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:32 Gdybym byla facetem, to bym namietnosci do Twojej zony slala no problem! Piekna, inteligentna kobieta z cudnym poczuciem humoru - Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:44 jutka1 napisała: > Gdybym byla facetem, to bym namietnosci do Twojej zony slala no problem! Piekna > , > inteligentna kobieta z cudnym poczuciem humoru - Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Użytkownik skynews nie ma jeszcze wizytówki. 17.05.06, 01:54 Ach, spadl mi kamien z serca! Skaju, czy mozesz mi podac namiary? Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Wizytowki.. 17.05.06, 01:42 W taka piekna pogode przeciez nie siedzisz w bibliotece tylko kultywujesz piegi Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wizytowki.. 17.05.06, 02:00 Luizo, cholero, to nie jest najlepsze zdjecie! Z profilu moja meskosc nie wychodzi ;-((( hehehehehe Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Wizytowki.. 17.05.06, 02:12 jutka1 napisała: > Luizo, cholero, to nie jest najlepsze zdjecie! Z profilu moja meskosc nie > wychodzi ;-((( > hehehehehe Jak to nie - z profilu kazda dobrze POSTAWIONA meskosc najlepiej wychodzi. Nie moja wina ze masz lustrzyce! LOL Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wizytowki.. 17.05.06, 02:19 No to moja meskosc ...hmmmm. Co sie robi na lustrzyce????????? Odpowiedz Link
skynews Re: Wizytowki.. 17.05.06, 02:23 Co to jest lustrzyca bo nie mam zielonego pojecia ? Enjoy it ! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Wizytowki.. 17.05.06, 02:28 skynews napisał: > Co to jest lustrzyca bo nie mam zielonego pojecia ? To jest jednostka chorobowa (nie mylic z luszczyca) dotykajaca mezczyzn, ktorej glownym objawem jest niemoznosc zobaczenia swojej plci bez pomocy lustra D Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
skynews Re: Wizytowki.. 17.05.06, 02:44 Ladnie objasnilas - to strasznie ciezka jednostka chorobowa, nie grozi mi wprawdzie, ale az mnie ciarki przeszly Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 22:37 Yellow )) Je tu? Czy wszyscy mecz ogladaja i o tangu w Paryzu marza? Mam neostrade! Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 22:48 Tak jest, ale wlasnie sie skonczylo - oj mokry ten Paryz byl dzisiaj, caly czas lało)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 22:51 Czesc Sky W Paryzu czesto pada A propos Paryza, rozkoszuje sie neostrada, i wlasnie slucham mojej ukochanej stacji radiowej F.I.P. )) Ach, jak dobrze. Ach, jak predko. Ach, jak dobrze bez przerywania... ;-D Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 22:54 No to fantastycznie, ciesze sie bardzo - wkrotce zainstaluje Ci Paris Première i bedziesz mogla sie delektowac)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 22:57 Ach!!! I Arte tez poprosze, bo mi malpy z analogowki zlikwidowali ;-( Poza tym co slychac Sky? Ciagle w dobrym nastroju? Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 23:02 Wszystko bedziesz miala - analogowka do smietnika Och, zycie jest piekne - otwieram zaraz cos dobrego zeby podtrzymac rozkoszna wilgotnosc dzisiejszego wieczoru)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 23:34 Ja myslalam, ze ogladales mecz, a Ty sie naogladales filmow przyrodniczych znowu! Analogowka do smietnika? A za co cyfrowke kupie, jak cala forse w altane wywale? ;-( Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 17.05.06, 23:44 Przeciez napisalem ze mecz juz sie skonczyl - w lecie nie ogladam filmow przyrodniczych - "przyroda" jest w zasiegu reki)) Do snietnika - nie jest nawet warta tego pradu, ktory zzera Z kazdej sytuacji jest wyjscie: i altana bedzie i cyfrowka, zreszta na wsi jest wyjatkowo latwo jakis biznesik rozkrecic, co powiesz np. o agencji towarzyskiej na poczatek ? )) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 18.05.06, 01:07 Ledwie dostalam neostrade, a juz mialam awarie Kurcze. Klatwa jakas czy jak? No nic, pozno juz. Je kto jeszcze? Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 18.05.06, 02:29 Trzymam kciuki za neostrade. Swoja droga, po znajomosci zainstalowana i awaria? Wiesz jak jest - moze sie nie zrewanzowalas jak trzeba? Zanim mnie zbesztasz, zmykam do mechanika, zalozyc nowy akumulator w autku. Dobranoc Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 18.05.06, 07:49 A wiesz, ze mozesz miec racje? Wymysle cos w ramach rewanzu, flache kupie albo cos. Teraz chodzi jak burza Odpowiedz Link
glodn_y Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 21:30 jak flacha ma być ,to i ja jestem) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:26 glodn_y napisał: > jak flacha ma być ,to i ja jestem) >Coś słabo polewacie i Głodny znikł,pewnie dorwał lepsze towarzystwo Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:44 Albo nie znalazł odpowiedniego. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 21:28 Rano wyjeżdżam do Polski. Już możecie mi zazdraszczać Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 22:23 Sa ci co wyjezdzaja , i sa ci co przyjezdzaja. a sa i tacy co sie mijaja, mijaja, mijaja .... Czesc ziomki Co sie dzis je ? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 22:27 Się dziś je serek i oliwki..zapijając po każdym kęsie - coby nie zaszkodziło Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 22:33 Serek zolty czy bialy ? Oliwki zielone czy czarne ? Popitka brazowa,biala,czerwona czy bezbarwna ? ) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 22:43 Oscypek. A oliwki oliwkowe Co to jest biała popitka? Widzieliśmy dziś kota leonarda. Kopernik była kobietą Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 22:48 Biala to np. Chardonnet . Kota czytalem , nie pojde go zobaczyc bo slysze zewszad ze strata czasu , co bylo zreszta do przewidzenia . Kobieta to mezczyzna , ktoremu sie nie powiodlo. )))))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:02 Jedno jest pewne - kota czyta sie lepiej, niz ogląda. Ale strasznie mi się zachciało obejrzeć niektóre miejsca na własne oczy. Mężczyzna to taki...prototyp Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:08 Tak , Moniu , masz racje. Prototyp - unikalny i niepowtarzalny . )) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:10 >Wieczórdobry Chyba coś mi się poprzestawiało... że o tej porze się pije-to rozumiem,ale że się też jeszcze je??? Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:12 Wlasnie koncze jogurt , na dobrywieczorek Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:15 >Jogurt to można bezkarnie,gorzej jak człek do lodówy się dobierze,o sobie oczywiście myślę, bo tak czasem mam niestety Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:18 A co ? Mamy sobie ostatniej przyjemnosci z zycia zalowac ?? ))) Wystarczy jutro pobiegac z 5 km lub popedalowac ze czterdziesci Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:22 Nie ma złej pory na jedzenie, joujou Ostatnio odgrzewałam żurek o północy... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:23 monia.i napisała: > Nie ma złej pory na jedzenie, joujou > Ostatnio odgrzewałam żurek o północy... >Żurek to też mogę o każdej porze,uwielbiam Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:28 A - no widzisz Wychodzę z wygodnego założenia, że jak mi coś smakuje - ro raczej nie zaszkodzi. Czasem się na tym założeniu zdrowo przejeżdżam. Ale raz się żyje )) Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:35 That's right ! Lepiej jeden dzien byc lwem , niz 100 dni owca . ) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:31 >To mówisz,że kot przeczytany i obejrzany. Ja przymierzałam się do książki,ale mi odradzono,a teraz to już chyba całkiem odpuszczę i książkę ,i film. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:39 joujou napisała: > >To mówisz,że kot przeczytany i obejrzany. > Ja przymierzałam się do książki,ale mi odradzono,a > teraz to już chyba całkiem odpuszczę i książkę ,i film. Książkę przeczytałam kilka miesięcy temu. Wciągająca. Lepiej mi się czytało, niż oglądało dzisiaj film. Gładkie czytadło, dobre na plażę lub na podróż. Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:43 W sumie to sa dwie ksiazki w jednej. Pierwsza to przedstawienie w innym swietle faktow i tajemnic poczatkow chrzescijanstwa. I to jest ta ciekawsza czesc. Druga to thriller w stylu hollywoodskim ; naiwny , prosty i z happy endem. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 22:24 A ja rano zamierzam się wreszcie wyspać. Też możecie mi zazdraszczać Chociaż, oczywiście, nie będzie to aż tak ekscytujące... Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:19 zbyfauch napisał: > Rano wyjeżdżam do Polski. Już możecie mi zazdraszczać >Zazdraszczamy a jakże,nawet chlebem i solą witamy na ziemi ojczystej Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:22 >Jak na razie codziennie myślę o bieganiu i na myśleniu się kończy,cholerka nie mam w sobie nawet odrobiny dyscypliny,a nie zawsze tak było Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:23 >Jeszcze bardziej mi wstyd,bo stadion mam pod oknem... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:25 To nie myśl, Joujou...Po co sie stresować? Bieganie wydaje mi się takie....bezproduktywne Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:27 >Jasne Moniu,że bezproduktywne Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:36 Myslenie ma przyszlosc ... ) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:42 Kolosalną, oczywiście Ale ile razy myślę, że mam coś zrobić - tyle razy, już na wstępie, czuję się zmęczona Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:45 Moze sprobuj moja wyprobowana metode : To co masz zrobic jutro , - zrob pojutrze . ) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:54 I będę miała dwa dni wolnego, tak? I słusznie. Staram się nie stresować bez potrzeby. Nie zawsze mi się to udaje - ale praktyka czyni mistrza. Faktem jest, że najbardziej wydajna jestem w niedoczasie. Ale chyba każdy tak ma. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:58 >Moniu od Ciebie tak w ogóle wprost bije taki anielski spokój...aż miło Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:03 joujou napisała: > >Moniu od Ciebie tak w ogóle wprost > bije taki anielski spokój...aż miło > >Porażka stylistyczna,chyba czas spać Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:07 To tylko w necie, joujou. W realu jestem jakaś taka..rozedrgana i znerwicowana. Czyli jednak się kreuję. Jak widać, skutecznie. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:11 >Skutecznie,bo ja Cię odbieram jako oazę spokoju Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:16 >Melu moje początki też nie były łatwe i cieszę się,że wytrwałam.Jestem tu kilka m-cy z przerwami...jeszcze nie wszystkich znam,a jednak czuję,że mam gdzie wracać. Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:22 Nie tylko dwa dni , nieustajace wolne ! Bo np. jezeli jutro powiniennem skosic trawe i odloze to na pojutrze , to jutro odloze jutrzejsze koszenie na pojutrzejsze. Proste jak konstrukcja gwozdzia ! )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:27 Albo jak pięć metrów sznurka w kieszeni Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:46 >Ja zaczęłam wspomnienia A.Osieckiej"Rozmowy w tańcu", ale od jakiegoś czasu opornie u mnie z czytaniem Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:23 Gdybym sie spóźniła z tym chlebem i solą - to nie znaczy, że nie witam, ale że się jeszcze z legowiska nie podniosłam Odpowiedz Link
mela42 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:51 Jutko, czułabym sie nie w porządku ( razem czy osobno, nie chce mi się sprawdzać jak to się pisze i jest mi wszystko jedno) nie żegnając się z Tobą. Jesteś dobrym duchem tego forum. Zostań tam, swoja cudną życiową madrością i Twoim optymizmem zarażaj wszystko w polu widzenia. Chwilowa Melka Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:56 A czemu się żegnasz, Melu, z Jutką...? Zwłaszcza w tonie tak ostatecznym? Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 19.05.06, 23:59 >Mela napisała kilka słów w wątku:"Nie wierzę" Odpowiedz Link
mela42 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:11 JOUJOU Nie utrudniaj! Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:21 Przeczytałam. Melu - my chyba czasem nadmiernie sie zamykamy w tych swoich pogawędkach. Ale wierz mi - no dobra - gadam za siebie - nowa, chętna do pogawędek o życiu osoba - jest zawsze mile widziana. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:25 >Pożegnam się już,bo oczy mi się kleją. Dobrej nocy wszystkim! Moniu leń się jutro w łóżeczku ile wlezie,musisz sobie odbić ranne wstawanie. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:29 >Oooooo!!! Anty się znalazł,myślałam,że opowiesz nam gdzie ostatnio bywałeś,a już tak póżno się zrobiło,że nawet Moni zaczyna się mylić kto,co i kiedy Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:31 Ok, obiecuje , ze opowiem . Nie przypuszczalem , ze kogos moze to interesowac. Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:29 Dobranoc Joujou . Niech ci sie przysni jak dobiegasz lekkim krokiem do mety maratonu w Nowym Jorku . ) Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:31 >Może nawet ten sen się kiedyś spełni... Najpierw dobrze to przemyślę,a potem to już mały pryszcz. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:33 >Jak to nie...bywasz w tak egzotycznych miejscach. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:32 Nie omieszkam Chociaż przewiduję pewne problemy...Nie posiadam zasłon - słoneczny poranek wywołuje zgrzytanie zębów - i przedwczesną pobudkę. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:18 >Anty nieco sobie podjadł i chyba już poszedł spać bez pożegnania Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:23 Niech sie wyśpi przed drogą... A mi się jakoś tak nijak zrobiło. Znów owa hermetyczność wyłazi - naprawdę tak nas widzi ktoś, kto chciałby pogadać...? Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:24 Ja nie spie , i to nie ja wyjezdzam jutro . To byfauch . ) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:35 O żesz...przepraszam Przestaję się odzywać - bo głupoty wypisuję... To przez Wołodyjowskiego - podglądam jednym okiem. Gryzie mnie po oczach Nowicki jako Ketling. Odpowiedz Link
joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:39 >No to ja już naprawdę znikam.Do następnego pogadania! Anty będę słuchać,a raczej czytać z rozdziawioną japą Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:49 Nowicki Ketlingiem ??!! Okropne ! Nie widzialem tej wersji malego rycerza. Ketling to przeciez Andrzej Lapicki . Pamietam jak dzis : "Oto ciagnie sie przed nami swierzo ukonczona na uczczenie planu 5-cio letniego nowoczesna trasa W-Zet.Juz sie ciesza mieszkancy stolicy na niedzielne przejazdzki z rodzina na lono (pisownia org.) natury za miasto" Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 01:00 Nie widziałeś - i nie masz czego żałować Chociaż to moje subiektywne odczucie. Łapicki był Ketlingiem pięknym. Nowicki mi nie pasił - aczkolwiek świetnym aktorem jest. Ale - dalej subiektywnie - zęby mnie bolały, jak oglądałam tego jego Ketlinga... Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 01:05 No wlasnie. Nowicki to byl wielki ale jako Szu. Zawsze sie dziwilem tej Basi ze wolala Lomnickiego niz Lapickiego. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 01:15 No i nie zapominaj o młodym Perepeczko Sama nie wiem, którego bym wolała... Odpowiedz Link
antyproton Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 01:21 Jak dac sie porwac to dac : dziki Azja - Olbryski . ) Odpowiedz Link
mela42 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:40 Pewnie wtrącam się tam gdzie nie potrzeba! Tak już mam , ale BAFAUCH ... byle szczesliwie... fruu.... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:48 Melu - każdy z nas wtrąca się tam, gdzie go dusza niesie Widzisz - mnie się czasem persony merdają. A i tak mnie tolerują (bo i cóż im pozostaje...) Gadam szczerze i od serca - zostań Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:52 Dobry wieczor Byfauch, Joujou, Melu, Moniu, Neutrino )) Czyzbym znow sie spoznila? Caly dzien z goscmi jezdzenie, ogladanie, zakupy, gotowanie, spozywanie, plus Bond, plus Usual Suspect. By., milego pobytu w Polsce Melu, czmu sie zegnasz ze mna, nie rozumiem? JouJou, Moniu, stukam sie czerwoncem Neutrino, jak milo Cie widziec po dlugiej nieobecnosci Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:54 O - Jutylda Wszelki duch.... Się cieszę, że cię widzę Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 00:59 Monieczku, witaj )) Przepraszam za spoznienie. Idesenalac Wychilisz lampke czerwonca ze mna? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 35 20.05.06, 01:00 Z Tobą - wychylę wszystko Odpowiedz Link