jutka1 02.07.06, 00:38 No, tamte sie przelaly )) Ada pojawila sie, i zniknela... chyba... A my tu dyskutujemy o wrzesniowym spotkaniu Adowo-Moniowo-Jutkowym No i Glodny koca Ade, ofkorz. )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:46 Cześć Jutelku, Moniu, i cała romatyczno-wzdychająca reszto Goście właśnie wyszli, odprowadziłam do bramy i zagapiłam się w niebo... Ranyyy, jakie czarne, bezdenne, jakie gwiaździste... Poczułam się troszkę jak Kubuś Puchatek, stałam z odchyloną do tyłu głową i chłonęłam takie przecież zwyczajne widoki do środka duszy... Takie tam tyle światów, taka mnogość interpretacji, taka gromada niewiadomego... hmmmm... i pięknie i strasznie... troszkę.... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:47 Dado Witaj, Kubusiu Gwiaździsty Miałabyś ochotę na mini-sabat we wrześniu? Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:56 Jakby to ująć... pomyślę o tym jutro... jakoś dziś już nie potrafię))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:58 A - no to dobrze, że nie ja jedna bywam niezdecydowana )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:51 Czesc Dadziku rozgwiezdzony )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:52 Za półprzymkniętymi drzwiami gra The Budgie "Parents", raczej niewesoło, ale nastrojowo... Małżonek tkwi w zawieszeniu pomiędzy radością a świadomością, a ja jeszcze bardziej pomiędzy.... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:57 Niewesoło grają - czy nastrój niewesoły? Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:03 Eeee, tam, grają ponuro, ale mój Artur tak lubi... A tera... Uwaga! "Schody do nieba" mi puścił... I ta noc taka czarna... i fujarki, i dzwoneczki, no po prostu niebiosa.... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:05 Ależ cię zachęca tymi schodami.. Nęci A Smok się oddalił, łypiąc okiem znacząco...Nie wiem, czemu - przecież słyszę, że już zasnął Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:08 Może znacząco na wsiakij pożarnyj, a nuż się ocknie na oka mgnienie...))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:08 Smok niech pospi, my tu jeszcze pare minut musimy sie poszwaledac. Nespa? )) allez les Bleus, allez les Bleus........ ))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:12 Jo, ja ne - ale może już powinnam? Kocham się szwałędać Ooooo...rusza się... No, już dobrze, dobrze...zara idę )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:16 No jeszcze 5 minut )) Ja tez jutro pobudka, bo do Karpacza jade na pare godzin. )))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:22 Przestał się ruszać )) To jeszcze chwile pobędę Chociaż widzę, że forum się do snu układa Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:25 Eeeee ja jeszcze nie )) Jeszcze sie z Toba poszwaledam... Troche A co do motoru etc. Motor bez hamulca? Toz to masakra jest! )) PS. A poza tym jak trzeba, to tez potrafisz torepkom bezlep, bylam swiadkiem nie raz, wiec Twoi przyjaciele moga sobie oskarzenia o konformizm wsadzic tam, gdzie ciotka Aniela ma wszystko oprocz stanu swojego zdrowia. O. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:29 Jutek - jak cię kocham - ale nijak nie jestem sobie w stanie przypomnieć, kiedy dałam komuś torebkom_bez_łeb. Żałuję bardzo, ale nikuta Zazwyczaj gadam, że miły dzień jest, albo coś równie konstruktywnego Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:31 Hehehehe..... To pozbieram cytaty i wysle Ci mailem ))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:35 Będę szczekała Ja sem łagodna i przyjacielska...i niechętna konfrontacjom Zwłaszcza politycznym. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:36 Aaaaa to nie o polityce bylo, jeno o zyciu. )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:41 W życiowych dyskusjacj też unikam konfrontacji. Zawsze unikam. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 00:46 Głodny koca Ad zawsze We wrześniu - taki mini sabat - fajnie byłoby Odpowiedz Link
glodn_y Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:02 monia.i napisała: > Głodny koca Ad zawsze > We wrześniu - taki mini sabat - fajnie byłoby to grzech,że na stare lata si zkocal??? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:06 Glodny, jakie stare lata??? Dla milosci nie ma wieku! )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:07 Zaraz tam grzech....Starym też się należy. Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:23 Noc jest taka piękna, że można nawet zakochać się w powietrzu)) każda muzyka brzmi, jak symfonia ideału, wszystko pachnie jak boski nektar w kielichu lilji, zaraz chyba się oddalę na spotkanie z bogiem snu i jego synem.... jak to mruczy Jutka...mru, mru... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:26 Oj, Dadziku. Ty nawet powietrze opisac potrafisz.... )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:27 ps. choć może nie tak prędko, jeszcze pół kielonka pysznościowego wina moselskiego mi zostało... a jutro przecież niedziela Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:31 Mnie jeszcze pol kielonka California Rosé, to tez wysacze... Jutro niedziela, ale przed poludnie w droge do Karpacza na troche. Tak, powietrze zmienic i z milymi ludzikami pogaworzyc... )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:31 Dado - Ty słowem malujesz Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:35 Prawda, Moniu? Nasz Dadzik tak juz ma. Zazdroszcze jakniewiemco... ))) I podziwiam jakniewiemco )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:39 Też podziwiam szczerze. Bo gdy Dado o czymś opowiada - to ja to widzę, po prosu...I czuję zapach wiatru, i widzę świetliki... I niemal ma mnie u swojego boku...Albo ją ja mam... Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:38 Obawiam się Moniu, że szara komórka postawiona na wysokoprocentowej stopce tak działa... Bez wspomagania nawet tańczyć nie potrafię... Ale gadać mogę, bezsprzecznie... To plus+ Nie śpijcie jeszcze,choć przez chwilkę...? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:43 Ja jeszcze przez chwilę nie śpię Piszesz bez wspomagania - i pięknie piszesz... Niemal mieszkam w Twoim ogrodzie, Dado... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:47 Ogrod moze w pelnej krasie zobacze w sierpniu, i nie moge sie doczekac, bo widzialam tylko wersje wczesno-wiosenna. Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:51 To miło Moniu, zawsze się czuję lekko zażenowana takimi osobistymi wyznaniami jak moje, mam, delikatnie ujmując, obawy, czy przypadkiem nie za blisko mi do rymów częstochowskich (pomijając oczywisty fakt braku rymów... no i dzieki, i Jutkowi też dzięki, bo mnie podpiera czasem werbalnie, na żywo)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:54 Ja Cie Dado podpierac, wspierac bede zawsze. Bos jest zjawiskowe zjawisko, i juz. )))) A dzisiaj napisalam w glowie haiku. Tylko, ze smutne jest troche, i zapewne okrutnie grafomanskie, wiec sie nie podziele )))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 02:01 Dado - pisz więcej...i częściej. Pięknie piszesz. Po prostu. Pisz. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:46 Jeszcze 1/4 lampki zostala... Ale o drugiej musze pojsc )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 01:54 Ja już dawno powinnam pójść Piękny wieczór - i Ada...i Głodny... ML - tyś gdzieś tam w zaświatach - ale pozdrawiam Cię Pewnie podczytujesz wątki - i chałwę pogryzasz Pozdrawiam Cię... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 02:06 I Wojtkowi tez przesylam, cala moja sympatie i zal, ze nie zdazylismy sie poznac jeszcze lepiej. Patrzac na 20+ tomow Boya od Wojciecha, ech. Ide spac. A Jowoj i tak na nas patrzy, i czasem go czuje, ale nie bede o tym, zeby znowu za kuriozum nie byc... Dobranoc, ML, i Jowoju. Dobranoc, dziewczyny. Do jutra, choc jutro mnie praktycznie nie bedzie - tylko rano i wieczorem. Pa... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 02:15 Wojciechu - odszedłeś nazbyt szybko - nie zdążyłam Ci "Do widzenia" powiedzieć.. ML - ty już wiesz, co... To nieprawda, że tylko nickami jesteśmy. Tak mi sie wydawało... Gdy sie dowiedziałam, że ML odeszła - ja nawet nie potrafię nazwać tego uczucia.Cały czas brak mi Jej Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 02:11 Dzięki dziewczyny, jestem na nowo zbudowana... znaczy się .... ten kościec... już mam)) zatem słodkich snów życzę steranym.... i walecznych snów pierdołom i polezę mojego ulubionego męża podźwignąć z parteru w kierunku sypialni... bo zaległ, w fotelu... dobranocki))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 02.07.06, 02:17 Dobrejnocy, Dado - też uciekam, nieco załzawiona... Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 03.07.06, 23:47 Patrze z niedowierzaniem: poprzedniej nocy wszyscy spali grzecznie :0 Chyba nie nadazam jednak i polapac sie nie moge... I nikt ze mna gadac nie chce Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 03.07.06, 23:51 Cześć, Kiciu Ja pobędę tylko przez chwilę - bo w tygodniu narzucam sobie wstrzemiężliwość A reszta może zamarła w oczekiwaniu na znak.. Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 03.07.06, 23:54 Witaj Moniu Chyba Wszystkich wywialo w niewiadomym kierunku ;-( Ja tez staram sie nieprzesadzac... bo "srana" jestem nie do uzytku) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:01 Wszyscy szlifują swe nieokrzesane maniery Srana mam problemy z określeniem własnej tożsamości - bardzo długo doprowadzam się do pionu...I jakaś taka mało przyjemna jestem. Ale rzeczywiście, cisza jak makiem zasiał... Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:06 monia.i napisała: > Wszyscy szlifują swe nieokrzesane maniery Moniu, kurnia, ja juz za duza dziewczynka jestem, zeby maniery szlifowac, so sorry. Wiec gadam sobie z Toba ) A w zwiazku z poczuciem tozsamosci: nie wiem jak sie nazywam! Taka jestem wyzzuta z sil jak i intelektu A z platow czolowych splynely mi chyba ostatnie szare komorki Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:12 Moniu, odkrylam wlasnie na sasiednim watku, taki piekny epitet! Chyba go jutro uzyje! Po prostu sobie uzyje Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:14 Jaki????? Podpowiedz...bo nie mam czasu wszystkiego przeglądać...Zaraz padam Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:17 monia.i napisała: > Jaki????? > Podpowiedz...bo nie mam czasu wszystkiego przeglądać...Zaraz padam Cytuje z pamieci: "ty megalomanko portalowa" (SIC!!!) Dobre, kurnia! Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:20 Megalomanko portalowa??? I o kim to? Mocne określenie...Takie...dosadne Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:23 Na Mundialu jest, Ale jak jutro puszcze wiazke, to zaczne wlasnie od tego... ten, tego... okreslenia Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:13 Oj...no wiesz..na dobre maniery nigdy nie jest za późno - i na doszlifowanie ich Zwłaszcza, jak się fachowiec jaki trafi... A płaty czołowe wyparowały mi w zeszłym tygodniu. Teraz składam się z ciała właściwego - które dzień w dzień karnie do pracy podąża - z nerwowego kłąbka...gotowego gryźć przy byle okazji...no i ze szczątkowego poczucia humoru. Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:30 Snow pieknych jak tecza zycze Wszystkim Oraz udaje sie w kierunku poduszki Wasza Kicia Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:31 Pa, Kiciu..Śnij bezpiecznie i miękko Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 01:12 Kitty zawolala mniena nocnik :o) ale nie zauwazylam w pore, zanurzona w odmetach pracy. Widze, ze towarzystwo juz z nocnikow zeszlo, wiec zycze Wam dobranoc, suchych snow! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 01:37 Spoznilam sie... ale nie szkodzi, czas na sen )) Dzis w sypialni na dole, bo mniej swiatla rano (okiennice). Dobranoc wszystkim, milych snow )) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 01:44 No to i Tobie dobranoc, Jutko. CO za zycie, jak wchodze na forum to tylko po to zeby wszystkim mowic "dobranoc" :o(((( Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 04.07.06, 00:27 Alez was sparlo na smetne gadanie. Idzcie juz lepiej spac, a ja zerkajac w strone kupki raportow dyskretnie przyslaniam ziewanie UUUUuaaaaaaaaaaaa bo mi sie nie chce ich robic. Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 00:35 Rozgladam sie i widze, ze wszyscy oddali sie odnowie sil nadwyrezonych upalem oraz kibicowaniem Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 01:00 poor_kitty napisała: > Rozgladam sie i widze, ze wszyscy oddali sie odnowie sil > nadwyrezonych upalem oraz kibicowaniem Nooo, nie wszyscy. Niektorzy w trakcie kibicowania musieli wyjsc do pracy :o( Kupa roboty. Prosze nie zazdroscic. Spijcie dobrze. Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:29 Sama sie zastanawiam, jak udalo mi sie przezyc... I jak to jest, ze jednak zyje, nie dostalam wylewu, sily wyzsze nie pokaraly mnie w zaden inny sposob... Kurnia, a jak przezyje nastepne dziesiec dni, to- ustalmy- bede pewnie niesmiertelna Ale wlasciwie nie powinnam kpic sobie z tej, no.. koincydencji zdarzen. Upal, to najmniejsza dolegliwosc Chyba pojde - odpelzne , to jest wlasciwe slowo- w jakies zaciszne miejsce.. moze miedzy pralke a kosz i poleje sie jednak tym domestosem. Czuje po prostu wewnetrzna potrzebe Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:31 Kitty! Co sie stalo ze chcesz odpelzac i domestosem sie polewac???? Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:34 jutka1 napisała: > Kitty! > Co sie stalo ze chcesz odpelzac i domestosem sie polewac???? Jutka, ja mam bardzo niskie cisnienie. JBak sa upaly, to mi jeszcze spada A dzis, a wlasciwie od wczoraj wszystko mi idzie na opak. I kazdy dba, zeby to cisnienie systematycznie mi podnosic. Mam wake up o 5 rano, ale chyba nie zasne, wiec juz i tak sie ciesze. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:43 Nienienienie. Spac marsz ale juz. 5 godzin snu to lepiej niz nic. )) Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:44 Zara (zam.) ide. Chyba do ogrodu, bo tam sprzyjajace warunki klimatyczne Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:48 W ogrodzie bylam przed meczem podlac kwiaty, i tak mnie komary pociely, zecus (zam Uwazaj na te gadziny, bo to ich pora! )) Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:54 U mnie w ogrodzie szwendaja sie jakies dwie czy trzy sztuki Niedobitki po prostu... Chyba czas odpelznac. Moze bez polewania sie, ale w kierunku dobranocnym trza ewoluowac Czycus... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 05.07.06, 23:56 Kitty, spij dobrze, szybko i efektywnie Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:00 Tak tez uczynie) Zyczac Wszystkim snow jak tecza kolorowych, udaje sie w kierunku wlasnego lozeczka)) Cokolwiek mialoby to oznaczac) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:06 Witajcie, ja tak tylko na jednego (posta) wpadam. Mecz spelnil moje nadzieje W niedziele wszystkie moje chlopy jada do Berlina. Urzadze u siebie damski final Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:09 Ale final jest w sobote, Fed. )) Chyba ze oblewanie urzadzisz? Zizou rulz.... Allez les Bleus.... ))) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:12 W sobote graja o 3 miejsce. Final w niedziele. Tak twierdzi moja sasiadka. Ja tam gupia jezdem i nie wiem. A oblac zawsze mozna Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:13 PS. Z wiekiem coraz bardzie zanika mi poczucie czasu. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:13 O kurcze, rzeczyiscie, sprawdzilam - masz racje! Oooooo ide odkrecac kalendarz towarzyski! )) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:17 Widze, ze emeryt Zidane ze wszech sil stara sie dokopac Francyje do finalu. Ciekawe, czy mu sie uda. Nie, meczu nie ogladalam. Moze sie zwloke na finaly - dzieciecie i tak nie da mi spac. U mnie rano, jakby co. Czekam, kiedy sie zmaterializuje moja szefowa, ktora dzis nas nawiedzi w biurze, ale zanim to nastapi, poslizgam sie na watkach. Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:20 Nie czy, bo dokopal. Final jest nasz (tym razem postanowilam ze bede solidarna z rodzina)))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:55 fedorczyk4 napisała: > Nie czy, bo dokopal. Final jest nasz (tym razem postanowilam ze bede solidarna z rodzina)))))))) Z rodzina czy z Jutka? :o) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 01:02 Rodzina chrancuska, Jutka kibicuje FR, na jedno wychodzi )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:21 Give me such a senior citizen any day!!!!! Hehehehe Zizou rulz i jest bosko sexy, i nie widze inaczej (cycat Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 00:57 jutka1 napisała: > Give me such a senior citizen any day!!!!! > Hehehehe > > Zizou rulz i jest bosko sexy, i nie widze inaczej (cycat A ktory ze staruszkow to jest? Bo na boisku jest ich dziesieciu w takich samych koszulkach, z czego chyba polowa druzyny to emeryci na ostatnich nogach po trzydziestce :o[+] A Kewell i Cahill i tak sa najprzystojniejsi. O. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 01:02 No wiesz, Luizo... Jak by Ci tu... ehem.... Dla mnie 35-latek to nie staruszek )) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 01:12 jutka1 napisała: > No wiesz, Luizo... > Jak by Ci tu... ehem.... No nie wiem, jakby mi tu ehem - moze chronologicznie? :oPPPP > Dla mnie 35-latek to nie staruszek )) Co Ty nie powiesz???? LOL Pozdrawiam, Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 01:22 Chronologicznie to tak: (uwaga bedzie osobiscie )) Cale zycie lubilam mezczyzn sporo starszych od siebie. (z Tata mialam dobry kontakt, wiec freudowicze a sio! ;-D) Powiedzialabym, ze 70% procent bylo starszych o 10+ lat, 30% starszych o moze 5? Najwieksza roznica to bylo 20 lat. I wcale jej nie odczuwalam Z czasem, po rozwodzie, wiek sie tak jakos obnizyl, a nawet spotykalam sie w Paryzu czas jakis z chlopakiem 10 lat mlodszym Ale teraz jakos gustuje w rowiesnikach, more or less. 35 lat to dla mnie, ehem, dziecko ))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 02:26 No popatrz, wyglada na to ze sie Tobie wymagania wiekowe z wiekiem obnizaja. Kurde, bede musiala ukryc mojego syna! :o) PS. zawsze wolalam rowiesnikow. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 06.07.06, 09:29 Twoj syn Luizo, nie powiem, to kawal przystojnego chlopaka, ale nie martw sie: roznica wieku jest zbyt duza, i zanim dojde do jego polki to juz bede w tych sprawach "out of business" )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 07.07.06, 00:35 Jak już się tak błąkam po nocy - to ulubiony plotkarski wątek podniosę - pozdrawiając wszystkich obecnych i nieobecnych. Powróciłam z pożegnalnego, sąsiedzkiego piwa - pozazdrościłam pięknie spakowanych bagaży i przedwyjazdowej ekscytacji..Ale nic to Jeszcze kiedyś wyjedziemy, Monia Obiecuję Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 59 07.07.06, 00:41 Monieczku, ja tez pozwole sobie dobranocnie i jednorazowo sie wpisac - Tak juz bywa, ze nie jestemy we wlasciwym miejscu i czasie Ide spac, dobranoc Odpowiedz Link
jutka1 Piatek 07.07.06, 23:46 Cos cisza nastala, pewnie wszyscy albo ululani, albo zamilkli, slyszac dzisiejsze wiesci... Ale moze? Je? Odpowiedz Link
dado11 Re: Piatek 08.07.06, 00:01 Nooo, je, ale jakby półgębkiem... jak tam oblewanie??? Miłe? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 00:06 Hej, Dadziku Oblewanie do kitu. Pisalam na dzisiejkach. To sama sobie podlewam teraz )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Piatek 08.07.06, 00:12 Eeee, to do d... ja też jakoś sama sobie polewam, ale już jestem mocno zmęczona, więc zara się oddalę... i zafunduję sobie Sen Nocy Letniej.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 00:20 Nooo. Chyba mi sie temat na nowy watek w glowie kluje. Ale sie z nim (z tematem znaczy) jeszcze przespie. )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 01:26 A już miałam nadzieję, że powróciwszy ciemną nocą z imprezy, trafię w sam środek jakiejś ognistej wymiany zdań. Ewentualnie w środek nocnomarkowego gadania o d... Maryni. A tu d.... Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:00 No - przez chwilę, bo Smok poświstuje przez zęby ponaglająco Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:03 Eeeee, Smok zaraz chrapac zacznie )) Jutro pobudka o 9:30, wiec za jakies pol godziny lulu. Nakrecilam sie tymi scenkami rodzajowymi dzisiaj. Kurcze. Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:07 Mówisz? No, czasem ludzie tak mają. Jeśli myslimy o tym samym...Nasi sie nawet nie tyle prztykali - co pomiędzy nimi topór wisiał. W sumie słuszny - tyle, że goście niczemu niewinni. Ale nie było tragicznie - przeżyli Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:09 Jutka - czy nokata to jest zdrobnienie od el-jott-a?)) Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:14 A w ogóle -po raz kolejny na kolejnej imprezie - obiecywałam, że częściej będę, że tak, wiem, śmysię zaniedbali, że przyjadę albo zaprosimy...a w ogóle to koniecznie częściej trzeba się spotykać. Kurka - jak ja zrobię to częściej, jak ja się z takim okrojonym repertuarem towarzyskim ledwie wyrabiam. A w domu tez lubię pomieszkać. Jak to wszystko pogodzić? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:19 Bardzo trudno jest to pogodzic Monieczku. Znam ten bol. )) Czesto-gesto potrzeba pomieszkania w domu bierze u mnie gore nad "zobowiazaniami" towarzyskimi. Just say no - jak mawial Reagan czy Bush senior, juz nie pamietam (chodzilo o narkotyki). Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:16 Nie, to nie zdrobnienie. )) Przeciez Nokata to SKN, lezbijanska partnerka wirtualna mojej siostry Mantry, czyli... chyba moja szwagierka, tak? A El-jott to facet. Skyowi sie wlali w jedno z jakiegos powodu, stad pewnie to mylenie nickow. Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:24 Albo poczuł się Szerlokiem Myli się..? tak za każdym razem i z naciskiem? To byłoby nawet komiczne... Brodata Nokata Adminem +40 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:26 monia.i napisała: > Brodata Nokata Adminem +40 ************* Hahahahahahahaaaaaaaa A teraz Monia pomylila admina En.ej z El.jottem )))) Chyba sie napije! )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:33 O pierona - popiórkowało mi się?))) żesz - to znak, że powinnam iść spać... Chociaż...coś ciekawego w tej pomyłce jest Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:36 Przed snem zapytaj doktora Freuda, o co chodzi w tej pomylce )) "Popiorkowalo mi sie" - fajne, pozyczam I tez ide spac. Za 7 godzin pobudka. Dobranoc Monieczku )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:10 Moi sprzeczali sie wiekszosc wieczoru miedzy soba, a ja jako ten widz w teatrze ze zdumieniem patrzylam/sluchalam. Proby zmiany tematu na neutralny/smieszny/inny spelzaly na niczym. Chyba musze jutro czary odczynic nad meblami, zeby mi ich nie zapeszyli )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:17 Cóż...czasem ludzie lubią prztykać sie przy światkach. Próby zmiany tematu mogli odczytywać jako chęć odebrania im możliwości wypowiedzenia się... Nie znoszę tego. Prztykam sie tylko i wyłącznie we własnych czterech ścianach - i na osobności. Jeśli już muszę - bo najchętniej to nabzdyczam się godnie i odmawiam wymiany poglądów do głębi trzewiów. Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:29 To całe szczęście - bo już podejrzewałam jakąś chorobę Też się nabzdyczasz godnie?)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:32 Potrafie sie godnie nabzdyczyc, nie powiem )) Choc zbyt czesto nie stosuje, coby mocy razenia nie utracilo )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Piatek 08.07.06, 02:34 Dobra - to ja się teraz nabzdyczm godnie, acz bez sensu...No, pomyliły mi sie nicki..Każdemu mogą, nie?)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Piatek 08.07.06, 02:38 monia.i napisała: > Dobra - to ja się teraz nabzdyczm godnie, acz bez sensu...No, pomyliły mi sie > nicki..Każdemu mogą, nie?)) *********** Jasne, ze moga - wiec sie nie nabzdyczaj )) Raz jeszcze, dobranoc - makowych, lesnych i dreszczowych snow Ci zycze )) Odpowiedz Link