Dodaj do ulubionych

Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70

28.07.06, 23:38
Yellow..

Niezle sie przelalo. Przepraszam za zaniedbanie w otwarciu nowych, ale real
mnie zassal jak czarna dziura. smile

Je? smile
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:40
      Ewelina wyjezdza, jak widze - baw sie dobrze, Ew. smile))

Monieczku, jestes jeszcze?
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:42
        Ano smile
        Witaj, Tyldziu smile
      • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:42
        Cześć Jutkusmile macham ci łapką, ale padam na dziób, więc spływam do mojej przewiewnej sypialnismile Pa.
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:44
          Spij dobrze, Dado - miłych snów smile
          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:45
            Dzisiaj zero altruistów?smile
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:53
              haaaaloooooooooooooooooooo
              ?
              • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:57
                No jestem i slucham sobie od pol godzinki
                Dylana w wykonaniu Martyny Jakubowicz....
                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:03
                  Cześć, Kiciu smile
                  • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:04
                    Czesc Moniu, Jutko...
                    no nie wiem, kto jeszcze zostal?
                    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:09
                      Wszystkich wykończyłyśmy smile
                      • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:10
                        monia.i napisała:

> Wszystkich wykończyłyśmy smile
                        To jest mozliwewink))
                        Bardzowink
                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:13
                          Hehehehe, bardzo mozliwe.
                          Bo takie straszne wiedzmy i zolzy jestesmy, ze hoho.
                          ;-D
                        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:15
                          He he smile
                          <zaśmiała się zgryźliwie i dorobiła czegoś-do-picia>
                          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:16
                            No to senaleje tyz wink)))
                            Jako ta wiedzma...
                          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:17
                            monia.i napisała:

> He he smile
                            > <zaśmiała się zgryźliwie i dorobiła czegoś-do-picia>
                            Huhuhu ....
                            < Zagrzmiala zlowieszczo i poglaskala tkliwie torepkem...>
                            smile))
                            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:20
                              Zołzy jesteśmy prawdziwe - i wiedźmy przeokrutne.
                              Widać, że samce w dzisiejszych czasach słabsze są...
                              Nie ma komu zwisnąć malowniczo z ramienia...
                              • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:21
                                Albo jak ta liana owinac sie wokol...
                                wink)))
                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:25
                                  Bluszczem oplesc do zaduszenia hehehehe wink))))))))
                                  (straszna wizja, ja jako kobieta-bluszcz big_grin)
                                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:25
                                  Strach sie owinąć - ledwie dokonasz uroczego oplotu - a on już rzęzi sad
                                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:28
                                    Nie masz juz, ach nie masz, prawdziwych co nie rzeza (rzenrzom) wink)))))))
                                    • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:29
                                      i nie chrapia.(chrapiomwink)))))))......
                                      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:32
                                        Trudno, żeby byli, skorośmy ich wydusiły...smile
                                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:35
                                          Nimo. Wiedzmy wydusily. I za kare teraz morda w beczke po sledziach, cisza
                                          dzienna cisza nocna, a miotly zarekwirowane za prowadzenie po pijaku. O!
                                          smile))))))))))))))))
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:04
                  Witaj, Kitty smile))
                  Dylana w wykonaniu Jakubowicz nie znam. Z ktorego roku ta plyta?
                  • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:15
                    To jest z 2005
                    przegram Ci ja, i tyle..
                    Ale rewelaja...
                    Andrzej Jakubowicz tlumaczyl wiekszosc tekstow...
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:19
                      Przegraj, Kitty prosze.
                      Obilo mi sie o uszy, ze Martyna we Wroclawiu jakis pub czy cos otworzyla?
                      Musze sie wiecej dowiedziec...
                      smile))
                      • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:32
                        Koniecznie....
                        Moniu, Tobie slodka istoto tez moge plytke wypalic..
                        Jesli lubisz i chcesz?
                        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:34
                          Nie wiem, czy chcę. Martyny J. znam chyba tylko " W domach z betonu..."
                          Wiem - braki mam.
                          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:37
                            Jest piekna. I tyle. świetnie zaaranzowana i w ogole..
                            Jakby co, to prze Jutke bede dystrybuowac.
                            Zglos tylko akces Moniu wink))
                            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:42
                              Oki - zakonotowałam. Dzięki. Jaby co - się zgłoszę, Kiciu smile
        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:48
          Dadziku, odpoczywaj. Padaj, zeby rano sie podniesc swieza i z czystym umyslem, i
          radosna dusza.

Monieczku, znowu jestes reglamentowana? Bo cos rzadko ostatnio? Czy to tylko
          upaly i zmeczenie? smile))

Co slychac?

Unasz (zam. wink sie porypalo, ale moze kiedys sie odrypie. Nie wiem, czas pokaze.
          Poza tym dysze jako ta lokomotywa co pot z niej splywa, pol dnia zbiera sie na
          burze i zebrac nie moze, tylko parowka po burzy in spe pozostaje.
          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 28.07.06, 23:57
            A jakoś tak ostatnio jest mnie chyba mniej, rzeczywiście.
            Biję się w spocone piersi i obiecuję poprawę w miarę możliwości - no, chyba że
            mi się nie będzie chciało gadać smile))
            W ten łikend siedzimy w domu - w następny jedziemy do Gdyni smile Znów trzymać
            kciuki smile To znaczy - ja będe trzymała kciuki - a Smok wiosło smile
            Nietypowe mam wakacje w tym roku...
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:03
              Hm. Ja od jutra zaczynam turnusy, skoncze w piatek. Tez mnie mniej bedzie, ale
              na nocniki bede sie stawiac karnie, jutka spocznij! wink))

Mam tylko nadzieje, ze jesienia/zima na tydzien chociaz uda sie wyrwac i zmienic
              krajobraz?
              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:04
                Co to znaczy, że turnusy zaczynasz?
                Gości będziesz miała?smile
                A krajobraz jaki Ci się marzy?
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:12
                  monia.i napisała:

> Co to znaczy, że turnusy zaczynasz?
                  > Gości będziesz miała?smile
                  > A krajobraz jaki Ci się marzy?
                  Ano. Jutro kumpela z Sydney, w poniedzialek ze Szwecji, a w srode z Warszawy.
                  Potem tydzien przerwy, potem zlot przyjaciol z czasow studiow na dlugi week-end
                  - 17 osob na dzien dzisiejszy.

Jaki krajobraz mi sie marzy dla siebie, czy dla Ciebie? smile
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:17
                    O - to wal z tymi krajobrazami smile Jaki widzisz dla siebie - a jaki dla mnie?smile
                    Matko jedyna - ruch u Ciebie jak na dworcu - gdybym nie wiedziała, że to
                    lubisz - pomyślałabym, że połowę wymordujesz a jakiejś części drzwi nie
                    otworzysz smile
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:24
                      monia.i napisała:

> O - to wal z tymi krajobrazami smile Jaki widzisz dla siebie - a jaki dla mnie?smile
                      Cyganka prawde Ci powie.... dla Ciebie Monieczku widze krajobraz lekko
                      gorzysty... odmiana od wody i wiosel... niskie, stare, jakby zmeczone gory
                      obrosniete gestym lasem, wygladajace jak spiace niedzwiadki, ktore chcialoby sie
                      poglaskac po futrze... wink)))

Dla siebie? Nie wiem. Morze jakies. Fale, minimum ludzi, i stan niemyslenia, i
                      dolce farniente. Pomarzyc mozna.

> Matko jedyna - ruch u Ciebie jak na dworcu - gdybym nie wiedziała, że to
                      > lubisz - pomyślałabym, że połowę wymordujesz a jakiejś części drzwi nie
                      > otworzysz smile
                      Hahaha. Lubie, a poza tym ci goscie sa wybitnie nieklopotliwi i pomocni, a do
                      tego dodajacy energii. A tego mi trzeba.
                      • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:25
                        Piekna Cyganko, a co dla mnie widzisz...???
                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:27
                          Dla Ciebie Kitty.... Cyganka trzecim okiem (lekko kaprawym) widzi...
                          eee, to samo smile)))
                          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:28
                            Musze jakis banknot polozyc, bo inaczej niczego sie
                            nie dowiem od tej Cyganki...wink)))
                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:33
                              No czekam i czekam.... Co laska (uaska), sto zlotych wink))))
                              • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:35
                                Sto????
                                Moze byc dycha, ew. dwie dychy....?
                                Za stowe, to ja sama se powiem czy on mnie kocha czy nie, hahahhaa...
                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:37
                                  Eeeeee, nieno, za dwie dychy to ja sparafrazuje scene z "When Harry met Sally" -
                                  dla tej pani Cyganka daje wrozbe taka sama, jak dla tej pani obok. smile))
                                  • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:41
                                    jutka1 napisała:

> Eeeeee, nieno, za dwie dychy to ja sparafrazuje scene z "When Harry met Sally"
                                    > -
                                    > dla tej pani Cyganka daje wrozbe taka sama, jak dla tej pani obok. smile))
                                    >
                                    Nie parafrazuj Cyganeczko, w koncu tyle to ja tez potrafie... Samawink))
                                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:43
                                      No widzisz, i wlasnie zaoszczedzilas dwie dychy smile))))
                                    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:44
                                      Pozazdrościć - ja tak ładnie nie potrafię smile
                                      I tak przekonywująco smile
                                      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:47
                                        Moniek, i tak mi sie nie udalo dwoch dych zarobic wink))
                                        Dobrze, ze sie nie urobilam smile))
                        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:31
                          Póki Cyganka się namyśla...ja widze nas w jakiejś miłej knajpce, gdzieś w
                          jakimś porcie...sączymy lodowatego drinka i gadamy. Jachty przepływają,
                          przypływają i odpływają...woda jest skrząco-szafirowa, niebo błekitne a mewy
                          drą dzioby.Nie spieszymy się nigdzie i jest nam bosko.
                          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:34
                            No, kurcze, Moniu, widze, zes odpoczela i jest w Tobie poezja...
                            wink)))
                            Bo ja sem wyprana ze wszystkiegosad
                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:36
                              poor_kitty napisała:

> Bo ja sem wyprana ze wszystkiegosad
                              Ja tez. Ale wypranie ma dobre strony, czlowiek czysty potem. I na sloncu sie
                              moze powiesic...
                              wink))))))))))))))))))))
                              • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:40
                                jutka1 napisała:

> poor_kitty napisała:
                                >
                                > > Bo ja sem wyprana ze wszystkiegosad
                                > ***********
                                > Ja tez. Ale wypranie ma dobre strony, czlowiek czysty potem. I na sloncu sie
                                > moze powiesic...
                                > wink))))))))))))))))))))
                                >
                                Watek saomunicestwienia, bo na tym sloncu nic innego byc nie moze, albo
                                pragnienie smierci...
                                I to w srodku afrykanskiego lata....big_grin
                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:43
                                  No zawsze mozna sie mlotkiem bezlep walnac, ale na sloncu przyjemniej... wink)))
                                  • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:49
                                    Dziwczynkiwink))
                                    Ide polulac,
                                    zegnaj mi Andzelino....
                                    klejnoty z korony
                                    wylupili bandyci...

to nie gesi tam w niebie,
                                    plyna Harpie ( I Ching - zlowieszczewink)))

To juz na pewno czs na mnie
                                    ;D
                                    • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:51
                                      poor_kitty napisała:

> Dziwczynkiwink))
                                      > Ide polulac,
                                      > zegnaj mi Andzelino....
                                      > klejnoty z korony
                                      > wylupili bandyci...
                                      >
                                      >
                                      > to nie gesi tam w niebie,
                                      > plyna Harpie ( I Ching - zlowieszczewink)))
                                      >
                                      > To juz na pewno czs na mnie
                                      > ;D

Literowki sa miara zmeczenia
                                      lub spozyciawink))))
                                      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:53
                                        Rany - nastepną wykończyłam sad
                                        Śpij dobrze, Kiciu sad]Niech Ci sie coś ładnego przyśni...smile
                                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:55
                                          Ja sie jeszcze szwaledam, Monieczku smile
                                          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:06
                                            Też się szwałędam smile
                                      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:54
                                        Kitty, moje I Ching wczorajsze:
                                        disintegration leads to accumulation - ordinary men do not think of this

He.
                                        • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:09
                                          Uwaga, uwaga,
                                          jeszcze nie spie!!!!

I Ching'a nie moge zlokalizowac
                                          (moze go kolega malzonek schwal, moze ze soba zbral...wink))))

Za to na chybil-trafil otwarlam Haiku (for Yousmile)))

Sabishisa-ya
                                          hana-no atari-no
                                          asunaro

i juz tlumacze wink))):

Oto samotnosc
                                          wsrod ukwieconych wisni
                                          cyprys wyniosly

Basho 1688

Tylko sie nie poplacz Justus wink)))))))
                                          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:18
                                            Kitty, czemu mam plakac, toz to piekne i prawdziwe smile))))
                                      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:58
                                        I dobranoc, spij dobrze.
                                        smile
                                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:06
                                          To bylo do Kitty smile))
                                          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:08
                                            A co - ja mam spac niedobrze?smile
                                            A gdzież się Zbychu podział? Nie lubi nas?smile
                                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:17
                                              Zbychu sie urlopuje smile)))
                                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:19
                                              Monieczku, nie chcialam, zebys myslala, ze sie z Toba zegnam smile)))
                                              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:24
                                                Nawet przez chwilę tak nie pomyslałam smile
                                                Chociaż za moment pewnie sie oddalę - tak przez rozsądek smile
                                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:27
                                                  Za moment ja pewnie tez - przez rozsadek.

Jutro dzien wypelniony przygotowaniami, a wieczorem.... sielawa z grilla prosto
                                                  z Mazur! Mru.
                                                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:35
                                                    Sielawa wędzona jest moja faworytką smile
                                                    Mrumrumru smile))
                                                    A przy wędzonej siei łapie mnie cos zbliżonego do przeżyć Sally smile
                                                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:40
                                                    Uomatko Moniu, musze sprobowac! To tak jak ja i owoc pasiflory!
                                                    smile)))))
                                                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:42
                                                    Żebyś się nie zawiodła...Bo wiesz - to są moje indywidualne odczucia.
                                                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:46
                                                    Siem zobaczy smile))
                            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 00:51
                              poor_kitty napisała:

> No, kurcze, Moniu, widze, zes odpoczela i jest w Tobie poezja...
                              > wink)))
                              > Bo ja sem wyprana ze wszystkiegosad
                              Godzinna drzemka po powrocie z pracy czyni cuda smile
                              A dotego żaru z nieba chyba się po prostu przyzwyczaiłam.
                              Tyle, że zieleni mi brak - wszystko wyschnięte.
                              Ale już mnie nie drażni, że jestem zgrzana, jak pies od samego rana - nawet
                              spocone ciuchy nauczyłam sie ignorować.
                              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:44
                                Idę spać smile
                                Muszę, po prostu...smile
                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 01:48
                                  Ok, dobranoc Monieczku smile))
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 15:19
      >Kitty a może i ja bym się mogła załapać na
      tę płytkę? Martynkę lubię bardzo,a mogę zrewanżować się płytą Starego Dobrego
      Małżeństwa,którą zachwycam się od kilku miesięcy i teksty zamieszczam
      w kąciku poezji.
      • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 16:09
        Jasne Juojuo, ze sie zalapieszsmile

Napisz tylko na priva jak Tobie to dostarczyc.
        Zajme sie tym w przyszlym tygodniu
    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:43
      Hmmm.

Je? smile
      • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:46
        >Je,je po cichutku cukiereczka miętowo-eukaliptusowego,
        całkiem dobry je wink
        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:50
          Czesc, Joujou,
          i nocniki ogolnie smile

Kumpela z Sydney przyjechala, pojadlysmy, wypilysmy flaszke Shiraza, ona padla -
          jechala tu 7 godzin w upale, ma prawo. smile))

Jutro jedziemy do Wroclawia w celu poszwaledania sie po Rynku, Solnym i Ostrowie
          Tumskim.
          Potem na Sleze, zeby sie doenergetyzowac smile
          • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:53
            >To masz towarzystwo Jutko i przyjemna niedziela
            Ci się szykuje smile
          • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:55

Jutka,
            Joujou,
            DobryWieczorsmile))

Troche "chlodno" sie zrobilosmile
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:59
              Czesc, Sky smile
              Rzeczywiscie, burza przyniosla dzis orzezwiajacy chlod. W cudzyslowie.

W domu, niestety, parowka. Murom zajmie troche czasu, zeby si ochlodzic po tylu
              tygodniach spiekoty.
              • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:12
                >albo pomaga Skayowi się przebrać wink
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:19
                  joujou napisała:

> >albo pomaga Skayowi się przebrać wink
                  Od tego jest Skyowa smile)))
                  • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:21
                    >Jak jest,a jak jej nie ma ?
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:23
                      A jak jej nie ma, to na pewno nie ja robie za zastepstwo wink))))))
                      • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:26
                        >Gdybym miała tak blisko,to podałabym mu ręcznik,
                        czemu nie?
                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:30
                          Za bardzo lubie Skyowa, zeby jakies reczniki podawac smile))
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:55
      >Założysz nowe dzisiejki na jutro?
      • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:56

Takie dlugie mi sie wlasciwie podobajasmile
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:57
        Jou, dotrwam do setki zaloze nowe smile))
        • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:58

Moze niech maja po dwie-setki ?
          Przeszkadza komus ?
          • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:59
            >Myślałam o dzisiejkach,nie o nocnikach smile
            • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:59
              >Witaj Sky,gdzieżeś się podziewał?
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:59
              Aaaaaa, Jj, juz zakladam dzisiejki w zastepstwie.
              smile))
              • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:02
                >Po deszczu wróciły niestety komary i inne
                fruwające paskudy(nie wiem,jak u Was,ale u mnie
                w ostatnich dniach wcale ich nie było-nie miały siły
                latać wink
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:03
                  Komar szt. 1 mnie pogryzl, ale niegroznie, wiec chyba plagi nie ma. Bo
                  siedzialam w ogrodzie dluga chwile.
                  smile))
        • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 29.07.06, 23:59

...ide sie przebrac i odswiezyc co by ladnie wygladac podczas rozmowy z Wamismile))
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:08
      >Do kiedy masz gościa u siebie?
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:09
        Cześć Nocnymmarkom smile
        Jak tam, Juteczko - smakowały rybki?smile
        • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:10
          >Witaj Moniu,nie słyszysz tego głośnego mlaskania
          i mruczenia?
          • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:11
            >jeszcze pewnie Juteczka podjada,bo znikła wink
        • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:13
          Dobry wieczor Wszystkim smile

I od razu ide sie rzucic z lkaniem stlumionem wink
          na kozetke..
          Wszedzie lalo (lauowink, padalo, kropilo chociazby,
          a o mnie NIE!!!!!
          ;-(((
          • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:14
            >Kitty to zaklęcia Luizy poszły widać w inną
            stronę smile
            • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:16
              Widac wrecz odwrotnie te zaklacia poszly;-(
              Nastepnym razem zamowie "brak deszczu", to
              moze....
          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:18
            U nas pokropiło przez jakieś 10 minut - grubymi, rzadkimi kroplami. Niemal było
            słychać, jak po zetknięciu z ziemią każda kropla robi takie "psssssss" - i
            znika sad
            A roznegliżowani ludzie stali na balkonach i się dziwowali.
        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:18
          Monia smile)))

Przy rybach wydawalam dzwieki Sally, ku wielkiej uciesze zgromadzonej gawiedzi smile))
          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:31
            Czy gawiedź masowo zaczęła zamawiać rybki?smile))
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:34
              Gawiedz masowo mowila, cytuje: "I'll have what she was having". Czyli tak wink)))))))
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:31
      >Macie jakąś" naradę wojenną" na boku?
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:33
        joujou napisała:

> >Macie jakąś" naradę wojenną" na boku?
        Ktocogdziejak????
        • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:35
          >bo jakoś wolno nam to dziś idzie,zmęczone cycuś?
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:40
            Portal cos szwankuje, wylogowuje co rusz... sad
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:41
      >No to spadam...życząc dobrej nocy smile
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:42
      >U mnie jest dziś ok,do juterka smile
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 00:46
        Dobrejnocy, Jou...Ja też chyba długo dziś nie posiedzę smile
        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:01
          Joujou, dobranoc, smile))

A Ty Monieczku, moze jeszcze z 10-15 minut wytrzymasz? smile

Sielawa - boska. Sieja - jeszcze bosciejsza. Mmm, pycha byla smile)
          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:05
            Może wytrzymam smile
            Najbościejsza sieja, jaką jadłam - to była taka świeżo wędzona, jeszcze ciepła.
            Można powiedzieć, że niemal sama się jadła...smile Ześlizgiwała się z ości - a te
            ości to marzenie osoby, która nie potrafi jeść ościstych rybek - duże, wyraźne,
            żadnych igiełek zdradliwych...Mmmm smile))
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:08
              Sieja byla wedzona wczoraj wieczorem.
              Juz nie ciepla, ale potrafie sobie wyobrazic smak cieplej.
              MMMM.
              I'll have what she was having....
              smile)))))
              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:17
                Jeśli wczoraj wieczorem - to i tak nieźle smile Na pewno była dobra. Kilkudniowa
                jest nieco gorsza - bo tężeje i twardnieje - a że jest chyba raczej chuda
                (czyli raczej nietłusta - a nie szczupła) - to robi się sucha.
                Chyba zamotałam smile))
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:21
                  Byla cudna, soczysta, pachnaca jeziorami, mmmm.
                  smile))
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:40
                    Czyli mułem?smile))
            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:17
              Yelo?
              Jestes jeszcze, czy juz mam isc? smile))
              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:18
                Jestem, jestem...Czekam na Skaja omotanego ręcznikiem smile
                Wówczas zniknę smile))
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:21
                  No, wowczas ja tez odpelzne wink)))
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:41
                    Myślisz, że widok zetnie Cię z nóg?smile
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:44
                      Mysle, ze chyba wole isc spac zamiast narazac sie na utrate cnoty na sam widok
                      smile)))))

(nie mulem ale swiezoscia wody i witaru smile))))
                      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:47
                        To co -robimy "pa pa" nie czekając?smile
                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:49
                          Juz sie Monieczku na dobranockach pozegnalam, i ide "papa".
                          Jutro dzien turystyczny, a i wyspac sie trzeba.
                          Dobranoc smile))
                          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 01:50
                            Śpij dobrze - miłej niedzieli smile))
                            • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 18:01

Moniu, Kitty, Joujou, Jutko,
                              przepraszam Was za nieelegancie znikniecie wczorajsmile

Zaraz po odswiezeniu i przebraniu sie mialem wizyte, ktora kosztowala mnie
                              mnostwo sil fizycznych i duchowych:
                              mocno ululany przyjaciel zjawil sie z dwoma
                              mlodymi paniami ubranymi jak papużki, rowniez ululanymi calkiem niezle.
                              "Dolulali" sie u mnie jeszcze bardziej. O trzeciej nad ranem udalo mi sie ich
                              wreszcie zatarmosic do taksowki, za ktora oczywiscie jeszcze musialem zaplacic.

Przyjaciel, a jakze by inaczej, nie pamieta dzisiaj oczywiscie nic - u mnie
                              potluczone szklo, poniszczone CD, przypalona papierosem kanapa...ech, szkoda
                              gadacsad((

Zastanawiam sie wlasnie nad zalozeniem watku o tym na ile mozna pozwolic
                              przyjaciołom, gdzie jest granicach i w jakich okolicznosciach mozna towarzystwo
                              po prostu bezpardonowo wyrzucic za drzwi lub nawet wezwac policje gdy sie
                              awanturuja.
    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:12
      Ooo...cicho wszędzie, głucho wszędzie...i tak dalej smile
      Sky - cóż...Gość nie w porę gorszy od zarazy. A uciążliwy gość - potrafi
      zrujnować samopoczucie, mieszkanie oraz odruchy gościnne u gospodarzy.
      Daruj im, bo nie pamiętają, co czynili najwyraźniej...
      A w ręczniczek po kąpieli ubierzesz się dla nas innym razem smile
      • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:23
        >Sky,czegóż to się dla przyjaciela nie zrobi ? wink
        Mnie chyba raz się zdarzyło wyprosić takich gości,
        ale to było dawno temu.Teraz jakoś nie potrafię,choć
        ciągle sobie obiecuję.
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:34
      >Witaj Moniu smile Cichutko i puściutko.Ja też nie posiedzę,
      chcę się dziś wcześniej położyć.
      • mantra1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:39
        Nie wiem, dlaczego, ale przed chwila widzialam Twoj wpis powtorzony 6 razy.
        Serwer sie przegrzal i wariuje? smile)
        Witaj Joujou. Raz a serdecznie smile)
        • mantra1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:39
          Za to ja mam az dwa ptaszki-sygnaturki smile)
        • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:42
          >Ja też to widziałam i dobrze,że potwierdziłaś,
          bo już myślałam,że mam jakieś omamy wink
          Cześć Manterko smile
          • 40plus Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:51
            joujou napisała:

> >Ja też to widziałam....

Przywrocic???
            • mantra1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 31.07.06, 00:04
              Hehe, a po co, skoro juz ustalilysmy, ze jestesmy zdrowe na umysle. smile)
              Gratuluję czujnosci smile)
    • joujou Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:38
      >No ładnie,powitałam Cię aż tyle razy winkCoś mi
      dziś gazeta szwankuje,tym bardziej czas znikać.
      Dobranoc smile
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 70 30.07.06, 23:39
        Dobrejnocy - też mi do pościeli tęskno smile
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka