Dodaj do ulubionych

Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74

09.08.06, 19:53
Na zas zakladam, gdybym sie spoznila.

smile
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:23
      Yellow smile))

Ye? ;-D
    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:39
      melduję posłusznie, że jestem smile
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:42
        Yellow Krwawy smile

Co tam? Jak tam?
        Co je?

smile)))
        • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:45
          A na pewno cieplej niż u Was.
          U nasz na krótkim rękawku biegajom.
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:51
            U nasz dzisiaj w kurtce skorzanej musiolech do miasta jechac sad
            Eeeeeee....

Ale za to sie rozpogodzilo, poziom wody sie obnizyl, i piekny ksiezyc swieci.
            smile
            • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:10
              U nasz księżyca nie widać.
              Rolety spuszczone.
              • lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:11
                U nas tez nie widać , chmury i kropi.
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:12
                  Czesc, Lx smile))

Pewnie moj deszcz macie teraz smile
              • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:13
                Podnies rolety i popatrz na ksiezyc.
                Podobno dobrze robi smile)))
                • lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:16
                  Nie namawiaj Go, bo jeszcze księżyc go wyciągnie i biedny Zbychu z parapetu
                  spadnie nam na łeb i szyję, a do mojego magika daleko.
                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:21
                    Ups, no tak. Nie chcemy, zeby z Krwawego sie jeno krwawa plama ostala wink))))
                • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:20
                  jutka1 napisała:

> Podnies rolety i popatrz na ksiezyc.
                  > Podobno dobrze robi smile)))

No...głos mam dosyć mocny i trochę słuchu....może bym sobie powył?
                  Co o tym myślicie?
                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:22
                    Krwawy wilk???
                    No tego jeszcze nie zapodawali! wink))
                    • lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:26
                      Krwawy - wilk lunatykujacy?
                      To nawet w Cyrku Staniewskich tego nie było.
                      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:34
                        I chcialaby zobaczyc - Krwawy, wgapiaj sie w ten ksiezyc!
                        smile)))
                      • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:35
                        Tylko zwierzaki dzike straszyly publyke. smile

Nie jestem miłośnikiem Stępowskiego ale jako szczeniak słuchałem tej płyty
                        kilkakrotnie. Rodzice, nie wiedzieć czemu, kupili, a ja sobie puszczałem na
                        "Mister Hicie" smile
                        • lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:38
                          Nie znoszę cyrku, nie bawią mnie popisy treserskie ,zabroniłabym występowania
                          zwierząt.
                          Człowiek ma wolna wolę , chce , niech wystepuje.
                          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:41
                            Tez nie lubie cyrku, Lx.
                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:39
                          zbyfauch napisał:

> Tylko zwierzaki dzike straszyly publyke. smile
                          My nie takie strachliwe smile)))

Zawyj, nie badz wisnia smile))
                          • lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:41
                            hahaha , ale sie zdziwisz gdy usłyszysz.
                            • lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:44
                              Oddalam sie do sypialni.
                              Otworzę okno , może usłyszę jakieś wycie.
                              Dobranoc Wam .
                              • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:53
                                Spij dobrze Lx smile
                                I uwazaj na kregoslup! big_grin
    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:46
      To z cyrkiem się zgadzamy.
      Nie bawią mnie ani popisy źwierza ani akrobatów.
      Ekwilibrystyka mi imponuje ale intelektualna, że się tak górnolotnie wyrażę. smile
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:56
        Wyc masz, a nie gornolotnie - ekwilibrystyke intelektualna juz uprawiasz... My
        chcemy wycia!
        smile))))
        • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:58
          utka1 napisała:

> Wyc masz, a nie gornolotnie - ekwilibrystyke intelektualna juz uprawiasz... My
          > chcemy wycia!

Wiesz co Guciu, to może ja najpierw poćwiczę co?
          Pójdę sobie poćwiczyć w łóżeczku.
          Spadam bo zaśpię do pracy.
          Dobranoc smile
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:09
            Dobranoc Krwawy.
            Nie cwicz zbyt glosno smile))
            • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:37
              Siedzieliśmy sobie z Arturem w ciemnym ogrodzie, na ławeczce pod rozłożystym drzewem, jak stare
              pierdoły, sączyliśmy powolutku czerwońca i miło byłosmile Za płotem powoli zeszła się grupka młodzieży i
              mimo woli staliśmy się słuchaczami uroczej dyskusji... Niepewne szuranie stanowiło tło, a zestaw słów
              wiodących ograniczył się do q...wa, pie...lę, naje...ny, pojawiło się również słowo lekarz i ręka (chodziło
              o złamanie) oraz coś co miało być na temat wizyty u fryzjera... Dyskutanci trwali w miejscu z 15 min i
              wyjść prawie z podziwu nie mogliśmy jak łatwo ten nasz skomplikowany język uprościć... Ech, ta
              dzisiejsza młodzież, to zdolna jest, nie? ziomale? D.
              • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:40
                Ano. Slysze co rusz wokol siebie. smile
                • dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:48
                  Trza zatykać uszęta, niestety...sad Dobranoc Jutkusmile D.
    • luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 01:02
      A tak sie dobrze rozmowa rozwijala - cyrk, polszczyzna, wycie do ksiezyca i
      znowu sie spoznilam.
      Nic to, zrekompensuje sobie wizyta w cyrku. Wlasnie zjechal do nas Cirque du
      Soleil z programem nazwanym Varekai na ktory sie wybieramy. Uwielbiam cyrki
      akrobatyczne, widzialam dwa lata temu "Quidam" tegoz cyrku, poza tym cyrk
      chinski (nieprawdopodobny!) no i nasz skromny cyrk dzieciecy, "Flying Fruit Fly
      Circus". Nie znosze ogladac w cyrku tresury zwierzat ani pojazdow
      mechanicznych, ma szczescie cyrki akrobatyczne pojawiaja sie u nas dostatecznie
      czesto.
      Spijcie, a ja ide poslizgac sie po watkach
      Luiza-w-Ogrodzie
      ·´¯`·.¸¸><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      Australia-uzyteczne linki
    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:05
      Yellow smile

Je kto?
      Czy postno?
      wink))
      • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:10

Jestesmysmile))
        Zimno sie zrobil i chyba trzeba bedzie ogrzewanie utuchomic...ogrzewanie w srodku
        latasad((
        • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:12

...widzisz zreszta sama: z zimna trafiam w klawisz obok.
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:12
          Hej, hej smile
          Też jestem przez chwilkę...no, może dwie - ale niezbyt długie smile
          Jak się miewacie?
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:16
            Czesc Sky,
            czesc Moniu smile)

co slychac?
            zimno, co?
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:17
              Cześć, Tyldziu smile
              Zaraz zimno...Przyjemnie chłodno, po prostu smile Taka miła odmiana smile
              • fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:19
                No wlasnie, jak upał toźle jak chłodek to jeszcze gorzej. Dosyć tej
                malkontentacji pogodowej. Witam Wszystkie nocniki.
                • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:22

Upal nie byl taki zly a teraz tylko 19°C w mieszkaniusad((
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:24
                  Witaj Fed smile)

Mnie nie zimno, ale mam skarpety wink)))))
                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:26
                  Cześć, Fed smile
              • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:19

Jutka, Monia...smile))

...nie chce w domu zakladac swetra wiec zimno trochesad
                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:24
                  Sky smile

> ...nie chce w domu zakladac swetra wiec zimno trochesad
                  >
                  To może załóż jakąś przyjemną dla ciała, miękką bluzę smile W której cieplej -
                  ale nie za gorąco..Szkoda się męczyć, zwłaszcza w domu...
                  • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:35

Moniu,
                    poszedlem na "kompromis" i wlaczylem ogrzewanie - zaczyna sie robic przyjemne
                    ciepelkosmile))
                    Dziekuje za troske Moniu bo zmarznac w domu to paskudztwo.
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:33
                  Sky, zaloz skarpety, pomaga smile
                  • fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:36
                    Cześć Wam. Mnie tam ciepło. Zaraz będę musiała się odziać i wyjść ż Krowisią
                    ale na razie siedzę sobie w "skromnym aparacie" - tłumaczenie dosłowne z języka
                    bla-bla
                    • fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:38
                      Jedenaście sztuk! Ło Matko Jutka czy Ty postanowiłaś w tym roku pobić rekord
                      Guinessa?
                      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:44
                        Fed., to moj doroczny zlot znajomych i przyjaciol z czasow studiow, edycja nr 4
                        smile))))

Spoko, w zeszlym roku bylo wiecej smile)))
                  • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:52

Skarpety mam ale takie cieiutkie - jest juz dobrze - podnioslem temp. do 23°Csmile))
              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:21
                Cieszę się, że jutro już piątek. Za bardzo "w biegu" byłam ostatnio i trochę mi
                brak spokojnego pomieszkania...
                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:35
                  Monieczku, u mnie od jutra najazd Hunow.
                  Ty wiec odpoczywaj, a ja bede sie zajmowac goscmi szt. 11 smile
                  • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:38

oj,
                    szt. 11 - to trzeba bedzie dodatkowych butler'ow zatrudnic - to dopiero bedzie
                    zabawa przez weekendsmile
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:45
                      Butler szt. 1 - ja smile
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:41
                    Jedenaście??? Rany - to już hurt, a nie detal smile
                    O - to pewnie Cię nie zastanę jutro wieczorem na forum...sad
                    Ale miłego weekendu życzę, oczywiście smile
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:47
                      Monieczku, baaardzo mozliwe, ze wpadne, tylko nie wiem o ktorej - bede spac w
                      gabinecie, gdzie komputer smile))
                      • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:49

To bedziesz jedyna do obslugi tylu osob i jeszcze noc w gabinecie - nie, nie,
                        cos jeszcze innego i szczegolnego jest zaplanowanesmile))
                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:51
                          Alez Sky, gniazda nie kalam i w kazirodztwa sie nie bawie smile))))))))
                          • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:55

smile)))
                            biurko w gabinecie masz zabytkowe i bardzo solidne wiec sie o nic
                            nieprzewidzianego nie obawiam, poradzisz sobie jak zwykle zresztasmile)))
                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:03
                              No dobra, to jasniej smile))

Przyjaciol ze stazem lat 20+ nie bzykam. Na biurku zabytkowym, pod biurkiem
                              zabytkowym, i nigdzie indziej.
                              OK? smile)))))))))))))))))))
                              • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:24

To biurko to zawsze mnie fascynowalo - jest tak piekne i erotyczne jednoczesnie
                                ze trdno przewidziec co sie moze na nim wydarzyc i to wbrew naszej wolismile))
                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:28
                                  Sky co palisz bo tez chce? smile))))))
                                  • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:36

...nic nie pale, mam tylko przed oczyma to biurko i gabinet - dziwne i fascynujace
                                    miejscesmile))
                                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:38
                                      Ja tez mam przed oczyma, i ani ono dziwne, ani fascynujace smile))))
                                      • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:47

Ktoregos dnia doznasz takich samych wrazen jak ja doznalemsmile))
                                        • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:54
                                          No nie no, cos chyba palisz?!?!

Albo wyczules historie biurka, i cos co sie na nim zdarzylo kiedys?

Biurko dostalam w urodzinowym prezencie od przyjaciolki, ktora je odziedziczyla
                                          po siostrze swojej babci. Prezent - bo sie przeprowadzala do mniejszego lokum, i
                                          dala mi je.
                                          Rok i miejsce produkcji: Nowy Orlean 1915.

Bog jeden wie, co na nim odchodzilo wink)))))))))))
                                          • fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:56
                                            Widocznie nie jeden Bóg, ale Sky też. Pewnie jest telepatem.
                                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:06
                                              Widocznie. smile))
                                              Albo pali i sie nie przyznaje wink)))
                                              (by sie podzielil, ale nie, pewnie dlatego udaje ze nic nie pali wink))))))))))
                                          • luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:10
                                            jutka1 napisała:

> No nie no, cos chyba palisz?!?!
                                            >
                                            > Albo wyczules historie biurka, i cos co sie na nim zdarzylo kiedys?
                                            >
                                            > Biurko dostalam w urodzinowym prezencie od przyjaciolki, ktora je
                                            odziedziczyla
                                            > po siostrze swojej babci. Prezent - bo sie przeprowadzala do mniejszego
                                            lokum,
                                            > i
                                            > dala mi je.
                                            > Rok i miejsce produkcji: Nowy Orlean 1915.
                                            >
                                            > Bog jeden wie, co na nim odchodzilo wink)))))))))))

To mi przypomina komentarz znajomego na temat innego mebla. Otoz kilka lat temu
                                            odnowilam sama wlasnemi recami piekne stuletnie rzezbione lozko i w czasie
                                            imprezy pochwalilam sie tym wyczynem, a znajomy na to z obrzydzeniem w
                                            glosie: "Wiesz ilu ludzi w tym lozku umarlo?!" na co ja odpalnelam: "Z
                                            pewnoscia mniej niz zostalo w nim zrobionych".

Pozdrawiam
                                            Luiza-w-Ogrodzie
                                            • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:18
                                              luiza-w-ogrodzie napisała:

> odnowilam sama wlasnemi recami piekne stuletnie rzezbione lozko i w czasie
                                              > imprezy pochwalilam sie tym wyczynem, a znajomy na to z obrzydzeniem w
                                              > glosie: "Wiesz ilu ludzi w tym lozku umarlo?!" na co ja odpalnelam: "Z
                                              > pewnoscia mniej niz zostalo w nim zrobionych".

Ano, ano smile)))))))
                                              • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:59

Nowy Orlean 1915, hmmm,
                                                sie smiejecie ale to biurko ma jakis czar, jabym juz je wczesniej gdzies widzial
                                                i nie mam pojecia co to moze byc - nic nie pale i nie pije, oswiadczamsmile))

Enjoy the Music !
                                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 01:27
                                                  Moze w poprzednim zyciu cus? wink)))

No nic, musze isc spac, jutro ciezki dzien ostatnich przygotowan do najazdu Hunow.

Dobranoc. smile
                                                  • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 01:34

Chyba jednak cus...,
                                                    nie za duzo tych cus ?wink))

Dobranoc i zeby milo bylosmile

Enjoy it !
                                                  • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 01:36
                                                    Dzieki, na pewno bezie przemile smile

Dobranoc smile
                            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:04
                              Ale myślę, że jeśli dotrzesz go gabinetu - to już bladym świtem smile Takie fajne
                              imprezy długo trwają smile
                              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:08
                                Uciekam, bo Smok pragnie popracować smile Dobrejnocy smile
                                • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:09
                                  Dobranoc Moniu smile
                                  Slodkich snow smile
                              • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:11
                                Jutro zobaczymy, bo jeszcze nie w pelnym skladzie...
                                Ale mozliwe, mozliwe smile)))
          • tadeuszx Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:16
            dobrzewink
    • luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:03
      Cisza. Jutko, zazdraszczam turnusu, ja z nikim ze studiow nie utrzymuje
      kontaktu. Bawta sie dobrze.
      Ide polatac sobie po watkach, bo dopiero sie dosiadlam do forum po przewaleniu
      stosu poczty.
      Pa!
      Luiza-w-Ogrodzie
      • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:17
        Dziendobrywieczor Luizo smile)
        Ty zaczynasz dzien, ja powoli koncze - jutro wczesnie na nogi i kontynuacja
        przygotowan.

Jestem w lesie sad

Jutro motorek w de, o trzeba bedzie skonczyc.

Ale zgadzam sie - bedzie fajnie. Znamy sie od dawna, jak lyse konie, kazdy robi
        co innego i ciekawego, i czesto spotykamy sie raz w roku u mnie.
        Fajna tradycja sie zrobila smile)))
        • luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:20
          Jutko, lepiej odpocznij przed tym najazdem. Jak goscie przyjada, pomoga Tobie
          dom wyszykowac i upichcic cos do jedzenia. Prezciez nie beda wymagac, zebys 11
          osob obslugiwala? Tylko nie daj sie chlopakom zbalamucic, wiesz, tym co to
          sie "zawsze w Tobie kochali i nigdy nie mieli smialosci powiedziec" :o)
          Milego wieczoru przedimprezowego!
          Luiza-w-Ogrodzie
          • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:23
            luiza-w-ogrodzie napisała:

>Tylko nie daj sie chlopakom zbalamucic, wiesz, tym co to
            > sie "zawsze w Tobie kochali i nigdy nie mieli smialosci powiedziec" :o)
            Hehehe,
            Iiiitam, Luizo,
            i tak szans by nie mieli wink))))))
            • fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:39
              Dobrej nocy Wam, idę na spacer z Krowisią a potem palulu
      • fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:19
        Witaj Luizo Ogrodowa.Też zazdroszczę, głownie dlatego że z mojego pierwszego
        fakultetu prawie nikogo i niczego nie pamiętam. Właśnie wczoraj dopadł mnie
        telefonicznie, najlepszy kumpel z tamtych lat i dawaj wspominać. A ja ani w ząb
        nic nie pamiętam. To znaczy jego i moją do niego ogromną i platoniczną sympatię
        tak. Ale żeby jakieś zdarzenia, anegdoty, to już nie. Całkowity blank. Z
        drugich studiów, mam przyjaciółki najlepsze pod słońcem i kontakt mamy ciągły
        jak guma do żucia. Ale on jest codzienny i nie ma mowy o zjazdach. Facetów tam
        prawie nie było, a ci co byli nie zasługiwali na uwagę. Chociaż jak się
        zastanowić to kilku przypisanych nam z rozdania po Stanie Wojennym, komanosów
        było całkiem całkiem, tylko strasznie się ich bałyśmy, bo niby czym komandos
        mógł sobie w czasie Stanika Wojennego zasłużyć na studiowanie Historii Sztuki?
    • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:45
      Siemanko piątkowo smile
      jednym okiem podczytuję forum, drugim podglądam "Polowanie na Czerwony
      Październik". Stare, ale jare. Szon absolutnie bosski smile))
      A tu, widzę, cisza ze spokojem?smile
      • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:49
        Siemanko przeduikendowe winkMoniu !

Ja dzis obejrzalam "Miasto gniewu"...
        Sie wzruszylam na tematwink)
        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:01
          Kiciu - jako, że pracowicie rozbiłam prawie dwa kilo wołowiny na bitki, waląc
          ochoczo tłuczkiem w biedne miąsko - do wzruszeń mi daleko. Niewinna rozrywka -
          to jest to smile
          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:06
            monia.i napisała:

pracowicie rozbiłam prawie dwa kilo wołowiny na bitki, waląc
            > ochoczo tłuczkiem w biedne miąsko -

Moniu, jutro tez zrobie bitki!!! Raczej zeby sie odreagowac
            niz w celach konsumpcji...
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:08
              Cudowna sprawa, Kiciu - szczerze polecam smile
              A jak juz zrobisz, to nie skusisz sie choć na kawalątek?smile
              • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:12
                Jasne, ze sie skusze...smile
                Pozyteczne z przyjemnym polacze..
                Nie robiac krzywdy rodzinie.
                wink))))
                • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:15
                  Które przyjemne - a które pożyteczne?smile
                  • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:17
                    monia.i napisała:

> Które przyjemne - a które pożyteczne?smile

Pozyteczne bedzie jak odreaguje nadmiar zlych emocji
                    a przyjemne, to wylacznie spozycie...
          • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:07
            monia.i napisała:

> Kiciu - jako, że pracowicie rozbiłam prawie dwa kilo wołowiny na bitki, waląc
            > ochoczo tłuczkiem w biedne miąsko - do wzruszeń mi daleko. Niewinna rozrywka -
            > to jest to smile

Ech... co za kobieta!
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:12
              zbyfauch napisał:

> Ech... co za kobieta!

Cóż, Zbychu - jak widać - niekoniecznie subtelna - no i mało romantyczna. I
              nadszczera...
              No, bo mogłam napisać, na przykład, że biszkopt przyozdabiałam bitą
              śmietaną...Byłoby ładniej smile
              • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:18
                monia.i napisała:
                > No, bo mogłam napisać, na przykład, że biszkopt przyozdabiałam bitą
                > śmietaną...Byłoby ładniej smile

Na pewno erotyczniej. wink
    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:52
      No witam Piękne Panie. smile
      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:59
        O - witajcie smile Jak miło smile
        • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:00
          Cała "miłość" po mojej stronie.
          Nieustająco Moniu, nieustająco. wink
          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:02
            Oj, Zbychu - nie dość, żeś roztropny - to jeszcze pamiętliwy smile
            • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:03

Dobry Wieczor Wszystkimsmile
              Co chcemy dzisiaj robic ?

Enjoy it !
              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:07
                Cześć, Sky smile Robię dokładnie to, co chciałam dziś wieczorem robić smile Tak, że
                jestem całkowicie usatysfakcjonowana smile
                • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:34

Moniu,
                  a co robisz jezeli to nie tajenica ?smile
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:41
                    Jak to - co, Skaju?smile
                    Zrobiłam to, co miałam do zrobienia dziś wieczorem. A teraz siedzę sobie przy
                    komputerze, mam miłe towarzystwo na forumie, podglądałam film, który lubię,
                    popijam chłodne wino, mięsko samo się dusi...Luzik smile Jest miło smile
                    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:42
                      monia.i napisała:
                      > (...) mięsko samo się dusi...

Założyłaś staremu wnyki na szyję? big_grin
                      • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:46
                        zbyfauch napisał:

> monia.i napisała:
                        > > (...) mięsko samo się dusi...
                        >
                        > Założyłaś staremu wnyki na szyję? big_grin

Musiałabym nieźle pokombinować - stary od choroby wysoki - ciężko coś
                        zarzucić tongue_out
                        • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:46
                          O, przepraszam - chyba wnyki z lassem mi się pomerdały smile
                    • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:49

Moniu,
                      to sie bardzo ciesze ze jest milo - o to wlasnie chodzismile))

Enjoy it !
              • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:07
                Czesc Zbychu i Skysmile
            • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:04
              Oooooo...wynurzają się surprised smile))
    • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:19
      Guciu!
      Nocnik się przelewa!
      • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:21
        Wlasnie do glowy mi przyszlo, ze ktos powinien
        odwazyc sie i zalozyc nastepny nocnik...

Na Gucie - znajac jej uwarunkowania towarzyskie dzisiejsze-
        raczej bym nie liczyla...wink
        • zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:25
          poor_kitty napisała:
          > Na Gucie - znajac jej uwarunkowania towarzyskie dzisiejsze-
          > raczej bym nie liczyla...wink

To był okrzyk retoryczny. smile
          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:26
            To nie byl okrzyk, ale - owszem- retorycznywink))))))
        • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:25

A moze pozwolimy miec watkom po 200 wpisow - 200 mozna ustawic tak ze nie trzeby
          klikac na nastepna stronesmile
          • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:28
            skynews napisał:

>
            > A moze pozwolimy miec watkom po 200 wpisow - 200 mozna ustawic tak ze nie trzeb
            > y
            > klikac na nastepna stronesmile
            >
            Sky, ja sie z rozumem nie pozbieram, jak ludzie zaczna forumowac na tych
            200wpisowych watkach. Zaznaczam: ja prosta kobieta jestem, do tego blondyna..
            wink)))
            • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:31

Nie boj sie Kitty,
              wszystko bedze dobrze a w wyjatkowym przypadku bedzie potrzebny co najwyzej
              wiekszy monitoreksmile))
              • en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:35
                Kitty, jak masz szybkie łacze to nie ma roznicy
                czy otworzone jest 100 czy 200 postowsmile
                Przy okazji Dobrywieczorsmile
                • poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:39
                  en.ej napisał:

> Kitty, jak masz szybkie łacze to nie ma roznicy
                  > czy otworzone jest 100 czy 200 postowsmile
                  > Przy okazji Dobrywieczorsmile

Witaj Enejuwink
                  Nie wiem, czy mam szybkie lacze???;-((((
                  Jedno jest pewne, ze jak na nocnikach zacznie gadac 10 osob
                  to przy ponad 100 wpisach ja nie bede wiedziala kogo dopasc,
                  zeby se pogadac... wink
                  Ale nie oponuje, moze zaczne trenowac podzielnosc uwagi...
                  smile))
                  • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:44
                    Ale taki problem jest zawsze, Kiciu - wszyscy gadają równocześnie i trza się
                    mocno starać, żeby byc na bieżąco smile Albo być Gucią, oczywiście smile
                    Podejrzewam, że nikt nowych Nocników nie zapoda. Trza na Szefową czekać smile))
                    • jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:47
                      Mam zlozyc nowe?
                      Czy do jutra starczy? smile)))

Czesc czolem smile))

Yellow smile
                      • en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:48
                        Zakładajsmile
                        • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:50

Nie zakladaj - dwiescie to salkiem mila liczbasmile))
                          • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:53
                            O - Jutek - jak wieczór?smile
                            Moim zdaniem - zakładaj smile
                          • en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:53
                            Sky, musze Ciebie zaprosic do siebiesmile
                            Jak zobaczysz w jakim tempie otwiera mi sie watek z setką
                            to bys od razu przestawil na 10smile
                            • skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:55

Zapros, zapros...smile))

No dobra,
                              niech zaklada - wszystko dla dobra ogolusmile))
                              • en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:58
                                Zaprosze jak bede w letniej rezydencji wink
                                Tam dopiero zobaczysz jak TPSA na modemie robi klientom akuku smile
                                Rzadko w minute otworzysz 2 strony sad
                              • monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 12.08.06, 00:00
                                Niech zakłada...a Jutylda pewnie wróciła do pląsów i innych grupowych
                                rozrywek...smile
                                Ech...tylko jej pozazdrościć smile))
                                Też bym popląsała smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka