jutka1 09.08.06, 19:53 Na zas zakladam, gdybym sie spoznila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:39 melduję posłusznie, że jestem Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:42 Yellow Krwawy Co tam? Jak tam? Co je? ))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:45 A na pewno cieplej niż u Was. U nasz na krótkim rękawku biegajom. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 22:51 U nasz dzisiaj w kurtce skorzanej musiolech do miasta jechac Eeeeeee.... Ale za to sie rozpogodzilo, poziom wody sie obnizyl, i piekny ksiezyc swieci. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:10 U nasz księżyca nie widać. Rolety spuszczone. Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:11 U nas tez nie widać , chmury i kropi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:12 Czesc, Lx )) Pewnie moj deszcz macie teraz Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:13 Podnies rolety i popatrz na ksiezyc. Podobno dobrze robi ))) Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:16 Nie namawiaj Go, bo jeszcze księżyc go wyciągnie i biedny Zbychu z parapetu spadnie nam na łeb i szyję, a do mojego magika daleko. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:21 Ups, no tak. Nie chcemy, zeby z Krwawego sie jeno krwawa plama ostala )))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:20 jutka1 napisała: > Podnies rolety i popatrz na ksiezyc. > Podobno dobrze robi ))) No...głos mam dosyć mocny i trochę słuchu....może bym sobie powył? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:22 Krwawy wilk??? No tego jeszcze nie zapodawali! )) Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:26 Krwawy - wilk lunatykujacy? To nawet w Cyrku Staniewskich tego nie było. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:34 I chcialaby zobaczyc - Krwawy, wgapiaj sie w ten ksiezyc! ))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:35 Tylko zwierzaki dzike straszyly publyke. Nie jestem miłośnikiem Stępowskiego ale jako szczeniak słuchałem tej płyty kilkakrotnie. Rodzice, nie wiedzieć czemu, kupili, a ja sobie puszczałem na "Mister Hicie" Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:38 Nie znoszę cyrku, nie bawią mnie popisy treserskie ,zabroniłabym występowania zwierząt. Człowiek ma wolna wolę , chce , niech wystepuje. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:41 Tez nie lubie cyrku, Lx. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:39 zbyfauch napisał: > Tylko zwierzaki dzike straszyly publyke. ********** My nie takie strachliwe ))) Zawyj, nie badz wisnia )) Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:41 hahaha , ale sie zdziwisz gdy usłyszysz. Odpowiedz Link
lablafox Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:44 Oddalam sie do sypialni. Otworzę okno , może usłyszę jakieś wycie. Dobranoc Wam . Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:53 Spij dobrze Lx I uwazaj na kregoslup! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:46 To z cyrkiem się zgadzamy. Nie bawią mnie ani popisy źwierza ani akrobatów. Ekwilibrystyka mi imponuje ale intelektualna, że się tak górnolotnie wyrażę. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:56 Wyc masz, a nie gornolotnie - ekwilibrystyke intelektualna juz uprawiasz... My chcemy wycia! )))) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 09.08.06, 23:58 utka1 napisała: > Wyc masz, a nie gornolotnie - ekwilibrystyke intelektualna juz uprawiasz... My > chcemy wycia! Wiesz co Guciu, to może ja najpierw poćwiczę co? Pójdę sobie poćwiczyć w łóżeczku. Spadam bo zaśpię do pracy. Dobranoc Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:09 Dobranoc Krwawy. Nie cwicz zbyt glosno )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:37 Siedzieliśmy sobie z Arturem w ciemnym ogrodzie, na ławeczce pod rozłożystym drzewem, jak stare pierdoły, sączyliśmy powolutku czerwońca i miło było Za płotem powoli zeszła się grupka młodzieży i mimo woli staliśmy się słuchaczami uroczej dyskusji... Niepewne szuranie stanowiło tło, a zestaw słów wiodących ograniczył się do q...wa, pie...lę, naje...ny, pojawiło się również słowo lekarz i ręka (chodziło o złamanie) oraz coś co miało być na temat wizyty u fryzjera... Dyskutanci trwali w miejscu z 15 min i wyjść prawie z podziwu nie mogliśmy jak łatwo ten nasz skomplikowany język uprościć... Ech, ta dzisiejsza młodzież, to zdolna jest, nie? ziomale? D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:40 Ano. Slysze co rusz wokol siebie. Odpowiedz Link
dado11 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 00:48 Trza zatykać uszęta, niestety... Dobranoc Jutku D. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 01:02 A tak sie dobrze rozmowa rozwijala - cyrk, polszczyzna, wycie do ksiezyca i znowu sie spoznilam. Nic to, zrekompensuje sobie wizyta w cyrku. Wlasnie zjechal do nas Cirque du Soleil z programem nazwanym Varekai na ktory sie wybieramy. Uwielbiam cyrki akrobatyczne, widzialam dwa lata temu "Quidam" tegoz cyrku, poza tym cyrk chinski (nieprawdopodobny!) no i nasz skromny cyrk dzieciecy, "Flying Fruit Fly Circus". Nie znosze ogladac w cyrku tresury zwierzat ani pojazdow mechanicznych, ma szczescie cyrki akrobatyczne pojawiaja sie u nas dostatecznie czesto. Spijcie, a ja ide poslizgac sie po watkach Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:05 Yellow Je kto? Czy postno? )) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:10 Jestesmy)) Zimno sie zrobil i chyba trzeba bedzie ogrzewanie utuchomic...ogrzewanie w srodku lata(( Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:12 ...widzisz zreszta sama: z zimna trafiam w klawisz obok. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:12 Hej, hej Też jestem przez chwilkę...no, może dwie - ale niezbyt długie Jak się miewacie? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:16 Czesc Sky, czesc Moniu ) co slychac? zimno, co? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:17 Cześć, Tyldziu Zaraz zimno...Przyjemnie chłodno, po prostu Taka miła odmiana Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:19 No wlasnie, jak upał toźle jak chłodek to jeszcze gorzej. Dosyć tej malkontentacji pogodowej. Witam Wszystkie nocniki. Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:22 Upal nie byl taki zly a teraz tylko 19°C w mieszkaniu(( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:24 Witaj Fed ) Mnie nie zimno, ale mam skarpety ))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:19 Jutka, Monia...)) ...nie chce w domu zakladac swetra wiec zimno troche Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:24 Sky > ...nie chce w domu zakladac swetra wiec zimno troche > To może załóż jakąś przyjemną dla ciała, miękką bluzę W której cieplej - ale nie za gorąco..Szkoda się męczyć, zwłaszcza w domu... Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:35 Moniu, poszedlem na "kompromis" i wlaczylem ogrzewanie - zaczyna sie robic przyjemne ciepelko)) Dziekuje za troske Moniu bo zmarznac w domu to paskudztwo. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:33 Sky, zaloz skarpety, pomaga Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:36 Cześć Wam. Mnie tam ciepło. Zaraz będę musiała się odziać i wyjść ż Krowisią ale na razie siedzę sobie w "skromnym aparacie" - tłumaczenie dosłowne z języka bla-bla Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:38 Jedenaście sztuk! Ło Matko Jutka czy Ty postanowiłaś w tym roku pobić rekord Guinessa? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:44 Fed., to moj doroczny zlot znajomych i przyjaciol z czasow studiow, edycja nr 4 )))) Spoko, w zeszlym roku bylo wiecej ))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:52 Skarpety mam ale takie cieiutkie - jest juz dobrze - podnioslem temp. do 23°C)) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:21 Cieszę się, że jutro już piątek. Za bardzo "w biegu" byłam ostatnio i trochę mi brak spokojnego pomieszkania... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:35 Monieczku, u mnie od jutra najazd Hunow. Ty wiec odpoczywaj, a ja bede sie zajmowac goscmi szt. 11 Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:38 oj, szt. 11 - to trzeba bedzie dodatkowych butler'ow zatrudnic - to dopiero bedzie zabawa przez weekend Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:41 Jedenaście??? Rany - to już hurt, a nie detal O - to pewnie Cię nie zastanę jutro wieczorem na forum... Ale miłego weekendu życzę, oczywiście Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:47 Monieczku, baaardzo mozliwe, ze wpadne, tylko nie wiem o ktorej - bede spac w gabinecie, gdzie komputer )) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:49 To bedziesz jedyna do obslugi tylu osob i jeszcze noc w gabinecie - nie, nie, cos jeszcze innego i szczegolnego jest zaplanowane)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:51 Alez Sky, gniazda nie kalam i w kazirodztwa sie nie bawie )))))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 22:55 ))) biurko w gabinecie masz zabytkowe i bardzo solidne wiec sie o nic nieprzewidzianego nie obawiam, poradzisz sobie jak zwykle zreszta))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:03 No dobra, to jasniej )) Przyjaciol ze stazem lat 20+ nie bzykam. Na biurku zabytkowym, pod biurkiem zabytkowym, i nigdzie indziej. OK? ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:24 To biurko to zawsze mnie fascynowalo - jest tak piekne i erotyczne jednoczesnie ze trdno przewidziec co sie moze na nim wydarzyc i to wbrew naszej woli)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:28 Sky co palisz bo tez chce? )))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:36 ...nic nie pale, mam tylko przed oczyma to biurko i gabinet - dziwne i fascynujace miejsce)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:38 Ja tez mam przed oczyma, i ani ono dziwne, ani fascynujace )))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:47 Ktoregos dnia doznasz takich samych wrazen jak ja doznalem)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:54 No nie no, cos chyba palisz?!?! Albo wyczules historie biurka, i cos co sie na nim zdarzylo kiedys? Biurko dostalam w urodzinowym prezencie od przyjaciolki, ktora je odziedziczyla po siostrze swojej babci. Prezent - bo sie przeprowadzala do mniejszego lokum, i dala mi je. Rok i miejsce produkcji: Nowy Orlean 1915. Bog jeden wie, co na nim odchodzilo ))))))))))) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:56 Widocznie nie jeden Bóg, ale Sky też. Pewnie jest telepatem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:06 Widocznie. )) Albo pali i sie nie przyznaje ))) (by sie podzielil, ale nie, pewnie dlatego udaje ze nic nie pali )))))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:10 jutka1 napisała: > No nie no, cos chyba palisz?!?! > > Albo wyczules historie biurka, i cos co sie na nim zdarzylo kiedys? > > Biurko dostalam w urodzinowym prezencie od przyjaciolki, ktora je odziedziczyla > po siostrze swojej babci. Prezent - bo sie przeprowadzala do mniejszego lokum, > i > dala mi je. > Rok i miejsce produkcji: Nowy Orlean 1915. > > Bog jeden wie, co na nim odchodzilo ))))))))))) To mi przypomina komentarz znajomego na temat innego mebla. Otoz kilka lat temu odnowilam sama wlasnemi recami piekne stuletnie rzezbione lozko i w czasie imprezy pochwalilam sie tym wyczynem, a znajomy na to z obrzydzeniem w glosie: "Wiesz ilu ludzi w tym lozku umarlo?!" na co ja odpalnelam: "Z pewnoscia mniej niz zostalo w nim zrobionych". Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:18 luiza-w-ogrodzie napisała: > odnowilam sama wlasnemi recami piekne stuletnie rzezbione lozko i w czasie > imprezy pochwalilam sie tym wyczynem, a znajomy na to z obrzydzeniem w > glosie: "Wiesz ilu ludzi w tym lozku umarlo?!" na co ja odpalnelam: "Z > pewnoscia mniej niz zostalo w nim zrobionych". ************** Ano, ano ))))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:59 Nowy Orlean 1915, hmmm, sie smiejecie ale to biurko ma jakis czar, jabym juz je wczesniej gdzies widzial i nie mam pojecia co to moze byc - nic nie pale i nie pije, oswiadczam)) Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 01:27 Moze w poprzednim zyciu cus? ))) No nic, musze isc spac, jutro ciezki dzien ostatnich przygotowan do najazdu Hunow. Dobranoc. Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 01:34 Chyba jednak cus..., nie za duzo tych cus ?)) Dobranoc i zeby milo bylo Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 01:36 Dzieki, na pewno bezie przemile Dobranoc Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:04 Ale myślę, że jeśli dotrzesz go gabinetu - to już bladym świtem Takie fajne imprezy długo trwają Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:08 Uciekam, bo Smok pragnie popracować Dobrejnocy Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:09 Dobranoc Moniu Slodkich snow Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 10.08.06, 23:11 Jutro zobaczymy, bo jeszcze nie w pelnym skladzie... Ale mozliwe, mozliwe ))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:03 Cisza. Jutko, zazdraszczam turnusu, ja z nikim ze studiow nie utrzymuje kontaktu. Bawta sie dobrze. Ide polatac sobie po watkach, bo dopiero sie dosiadlam do forum po przewaleniu stosu poczty. Pa! Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:17 Dziendobrywieczor Luizo ) Ty zaczynasz dzien, ja powoli koncze - jutro wczesnie na nogi i kontynuacja przygotowan. Jestem w lesie Jutro motorek w de, o trzeba bedzie skonczyc. Ale zgadzam sie - bedzie fajnie. Znamy sie od dawna, jak lyse konie, kazdy robi co innego i ciekawego, i czesto spotykamy sie raz w roku u mnie. Fajna tradycja sie zrobila ))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:20 Jutko, lepiej odpocznij przed tym najazdem. Jak goscie przyjada, pomoga Tobie dom wyszykowac i upichcic cos do jedzenia. Prezciez nie beda wymagac, zebys 11 osob obslugiwala? Tylko nie daj sie chlopakom zbalamucic, wiesz, tym co to sie "zawsze w Tobie kochali i nigdy nie mieli smialosci powiedziec" :o) Milego wieczoru przedimprezowego! Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:23 luiza-w-ogrodzie napisała: >Tylko nie daj sie chlopakom zbalamucic, wiesz, tym co to > sie "zawsze w Tobie kochali i nigdy nie mieli smialosci powiedziec" :o) ************* Hehehe, Iiiitam, Luizo, i tak szans by nie mieli )))))) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:39 Dobrej nocy Wam, idę na spacer z Krowisią a potem palulu Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 00:19 Witaj Luizo Ogrodowa.Też zazdroszczę, głownie dlatego że z mojego pierwszego fakultetu prawie nikogo i niczego nie pamiętam. Właśnie wczoraj dopadł mnie telefonicznie, najlepszy kumpel z tamtych lat i dawaj wspominać. A ja ani w ząb nic nie pamiętam. To znaczy jego i moją do niego ogromną i platoniczną sympatię tak. Ale żeby jakieś zdarzenia, anegdoty, to już nie. Całkowity blank. Z drugich studiów, mam przyjaciółki najlepsze pod słońcem i kontakt mamy ciągły jak guma do żucia. Ale on jest codzienny i nie ma mowy o zjazdach. Facetów tam prawie nie było, a ci co byli nie zasługiwali na uwagę. Chociaż jak się zastanowić to kilku przypisanych nam z rozdania po Stanie Wojennym, komanosów było całkiem całkiem, tylko strasznie się ich bałyśmy, bo niby czym komandos mógł sobie w czasie Stanika Wojennego zasłużyć na studiowanie Historii Sztuki? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:45 Siemanko piątkowo jednym okiem podczytuję forum, drugim podglądam "Polowanie na Czerwony Październik". Stare, ale jare. Szon absolutnie bosski )) A tu, widzę, cisza ze spokojem? Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:49 Siemanko przeduikendowe Moniu ! Ja dzis obejrzalam "Miasto gniewu"... Sie wzruszylam na temat) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:01 Kiciu - jako, że pracowicie rozbiłam prawie dwa kilo wołowiny na bitki, waląc ochoczo tłuczkiem w biedne miąsko - do wzruszeń mi daleko. Niewinna rozrywka - to jest to Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:06 monia.i napisała: pracowicie rozbiłam prawie dwa kilo wołowiny na bitki, waląc > ochoczo tłuczkiem w biedne miąsko - Moniu, jutro tez zrobie bitki!!! Raczej zeby sie odreagowac niz w celach konsumpcji... Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:08 Cudowna sprawa, Kiciu - szczerze polecam A jak juz zrobisz, to nie skusisz sie choć na kawalątek? Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:12 Jasne, ze sie skusze... Pozyteczne z przyjemnym polacze.. Nie robiac krzywdy rodzinie. )))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:15 Które przyjemne - a które pożyteczne? Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:17 monia.i napisała: > Które przyjemne - a które pożyteczne? Pozyteczne bedzie jak odreaguje nadmiar zlych emocji a przyjemne, to wylacznie spozycie... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:07 monia.i napisała: > Kiciu - jako, że pracowicie rozbiłam prawie dwa kilo wołowiny na bitki, waląc > ochoczo tłuczkiem w biedne miąsko - do wzruszeń mi daleko. Niewinna rozrywka - > to jest to Ech... co za kobieta! Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:12 zbyfauch napisał: > Ech... co za kobieta! Cóż, Zbychu - jak widać - niekoniecznie subtelna - no i mało romantyczna. I nadszczera... No, bo mogłam napisać, na przykład, że biszkopt przyozdabiałam bitą śmietaną...Byłoby ładniej Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:18 monia.i napisała: > No, bo mogłam napisać, na przykład, że biszkopt przyozdabiałam bitą > śmietaną...Byłoby ładniej Na pewno erotyczniej. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:52 No witam Piękne Panie. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 22:59 O - witajcie Jak miło Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:00 Cała "miłość" po mojej stronie. Nieustająco Moniu, nieustająco. Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:02 Oj, Zbychu - nie dość, żeś roztropny - to jeszcze pamiętliwy Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:03 Dobry Wieczor Wszystkim Co chcemy dzisiaj robic ? Enjoy it ! Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:07 Cześć, Sky Robię dokładnie to, co chciałam dziś wieczorem robić Tak, że jestem całkowicie usatysfakcjonowana Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:34 Moniu, a co robisz jezeli to nie tajenica ? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:41 Jak to - co, Skaju? Zrobiłam to, co miałam do zrobienia dziś wieczorem. A teraz siedzę sobie przy komputerze, mam miłe towarzystwo na forumie, podglądałam film, który lubię, popijam chłodne wino, mięsko samo się dusi...Luzik Jest miło Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:42 monia.i napisała: > (...) mięsko samo się dusi... Założyłaś staremu wnyki na szyję? Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:46 zbyfauch napisał: > monia.i napisała: > > (...) mięsko samo się dusi... > > Założyłaś staremu wnyki na szyję? Musiałabym nieźle pokombinować - stary od choroby wysoki - ciężko coś zarzucić Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:46 O, przepraszam - chyba wnyki z lassem mi się pomerdały Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:49 Moniu, to sie bardzo ciesze ze jest milo - o to wlasnie chodzi)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:07 Czesc Zbychu i Sky Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:04 Oooooo...wynurzają się )) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:19 Guciu! Nocnik się przelewa! Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:21 Wlasnie do glowy mi przyszlo, ze ktos powinien odwazyc sie i zalozyc nastepny nocnik... Na Gucie - znajac jej uwarunkowania towarzyskie dzisiejsze- raczej bym nie liczyla... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:25 poor_kitty napisała: > Na Gucie - znajac jej uwarunkowania towarzyskie dzisiejsze- > raczej bym nie liczyla... To był okrzyk retoryczny. Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:26 To nie byl okrzyk, ale - owszem- retoryczny)))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:25 A moze pozwolimy miec watkom po 200 wpisow - 200 mozna ustawic tak ze nie trzeby klikac na nastepna strone Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:28 skynews napisał: > > A moze pozwolimy miec watkom po 200 wpisow - 200 mozna ustawic tak ze nie trzeb > y > klikac na nastepna strone > Sky, ja sie z rozumem nie pozbieram, jak ludzie zaczna forumowac na tych 200wpisowych watkach. Zaznaczam: ja prosta kobieta jestem, do tego blondyna.. ))) Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:31 Nie boj sie Kitty, wszystko bedze dobrze a w wyjatkowym przypadku bedzie potrzebny co najwyzej wiekszy monitorek)) Odpowiedz Link
en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:35 Kitty, jak masz szybkie łacze to nie ma roznicy czy otworzone jest 100 czy 200 postow Przy okazji Dobrywieczor Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:39 en.ej napisał: > Kitty, jak masz szybkie łacze to nie ma roznicy > czy otworzone jest 100 czy 200 postow > Przy okazji Dobrywieczor Witaj Eneju Nie wiem, czy mam szybkie lacze???;-(((( Jedno jest pewne, ze jak na nocnikach zacznie gadac 10 osob to przy ponad 100 wpisach ja nie bede wiedziala kogo dopasc, zeby se pogadac... Ale nie oponuje, moze zaczne trenowac podzielnosc uwagi... )) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:44 Ale taki problem jest zawsze, Kiciu - wszyscy gadają równocześnie i trza się mocno starać, żeby byc na bieżąco Albo być Gucią, oczywiście Podejrzewam, że nikt nowych Nocników nie zapoda. Trza na Szefową czekać )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:47 Mam zlozyc nowe? Czy do jutra starczy? ))) Czesc czolem )) Yellow Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:50 Nie zakladaj - dwiescie to salkiem mila liczba)) Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:53 O - Jutek - jak wieczór? Moim zdaniem - zakładaj Odpowiedz Link
en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:53 Sky, musze Ciebie zaprosic do siebie Jak zobaczysz w jakim tempie otwiera mi sie watek z setką to bys od razu przestawil na 10 Odpowiedz Link
skynews Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:55 Zapros, zapros...)) No dobra, niech zaklada - wszystko dla dobra ogolu)) Odpowiedz Link
en.ej Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 11.08.06, 23:58 Zaprosze jak bede w letniej rezydencji Tam dopiero zobaczysz jak TPSA na modemie robi klientom akuku Rzadko w minute otworzysz 2 strony Odpowiedz Link
monia.i Re: Nocne rozmowy o tym i o owym... Odc. 74 12.08.06, 00:00 Niech zakłada...a Jutylda pewnie wróciła do pląsów i innych grupowych rozrywek... Ech...tylko jej pozazdrościć )) Też bym popląsała Odpowiedz Link