mala-muu 11.09.09, 17:10 Niezobowiązująco proponuję spotkanie za tydzień, w piątek, 18 września w Babooshce na Kruczej o godz. 19.30. Jakoś tak dziwnie się ta data pokrywa z pewną nieciekawą rocznicą, ale co tam... Stęskniłam się za Wami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.09.09, 12:15 Wracam do cywilizacji dopiero 21 września, więc nieśmiało sugeruję przełożenie spotkania na następny piątek Ale gdyby większości odpowiadał ten, to róbta co chceta ) Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.09.09, 22:19 Mam podobnie jak Hajota więc sie dopisuję do Jej propozycji na 25go wrzesnia jesli mozna i wtedy na pewno będę ! Odpowiedz Link
mala-muu Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 15:37 Ja z kolei nie mogę za tydzień, to może 2 października? O tej samej porze? Odpowiedz Link
sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 15:41 Jesli pazdziernik, to jest szansa, ze i ja sie pojawie Odpowiedz Link
hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 18:37 Październik jak najbardziej OK. Odpowiedz Link
demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 19:50 02.10 to ja mam w planach RUBL, więc odpadam Odpowiedz Link
mala-muu Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 21:57 To może 3? Sobota? Bo jak jest szansa, że będziesz, to ja w to wchodzę Odpowiedz Link
demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 23:27 Może być sobota. I teraz pytanie dodatkowe: wchodzisz w sobotę czy w RUBL? Odpowiedz Link
hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 23:50 O rany, rzeczywiście, zapomniałam o Rublu, a chyba się wybiorę. Może być sobota. Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 22.09.09, 21:04 Czyli w przyszłą sobotę 3 października w Babuszce ale troche poźno... nie można by wcześniej np o 18 tej lub 18:30? Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 30.09.09, 16:48 Demko, Haniu i Kasiu, rozumiem ze przyjdziecie, prawda? Ja przyjdę znacznie wczesniej gdzies na 17tą i zjem sobie pierogi jesli w tym czasie Was nie będzie to niestety z przykrością pożegnam Babuszkę no i Was w konsekwencji... Odpowiedz Link
hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 01.10.09, 15:44 Ja mogę i o 17:00 i później. To może tak krakowskim targiem 17:30? Odpowiedz Link
qubraq Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 01.10.09, 16:22 Fajnie, to jestesmy umówieni na 17:30; Kaska przyjdzie jesli uda sie jej jutrzejszy "transport" z Ursunowa; Demka tez przyjdzie bo obiecała przed chwilką! ) Aga - jesli mozesz to przyjdź ... i inni forumowicze też, Igor 3axar ... ??? Odpowiedz Link
mala-muu Re: Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 03.10.09, 14:05 Jakieś fatum na mnie ciąży, bo się rozchorowałam na amen -gorrączka, katar i łupanie w każdym możliwym miejscu, więc dziś nie dam rady dotrzeć na spotkanuie. Zjedzcie pielmieni za moje zdrowie i bawcie się dobrze! Ja idę łyknąć prochy i pod kołdrę... CAŁUSY DLA WSZYSTKICH! Odpowiedz Link
hajota Re: Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 03.10.09, 14:44 Musimy przełożyć, właśnie Qubraq dzwonił, że w Babooshce dziś za chińskiego boga nie ma miejsc. Poczekamy, aż wyzdrowiejesz. Daj znać. Odpowiedz Link
qubraq Re: Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 03.10.09, 14:49 Właśnie - nic sie nie udało wcisnąć na wieczór - mają komplet! Spotkamy sie innym razem ale moze juz nie w sobotę bo łatwiej bedzie tam o stolik, jak myslicie? A. Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 12.11.09, 11:48 To co... moze bysmy jednak sie spotkali w tej Babuszcze jeszcze w listopadzie; Mała Muu pewnie juz wyzdrowiała wiec będzie mogla przyjśc; juz wiem ze Hajota nie moze we czwartki a inni jakie maja propozycje? dzień powszedni czy weekendowy, musze miec kilka dni na rezerwowanie tam stolika zeby nie bylo tak jak ostatnio... Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 13.11.09, 18:36 Hej, no...? nie ma chętnych? Demka, Sedona, Mała-Muu, Dasza, 3axap, Igor... moze sie nam wreszcie uda przed koncem roku... Andrzej Odpowiedz Link
demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.11.09, 21:12 Ja nie mogę w poniedziałki i w środy jakby co Odpowiedz Link
hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.11.09, 22:56 U mnie cały przyszły tydzień odpada, no może z wyjątkiem niedzieli 22.11. Odpowiedz Link
ma.cinak Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 20:24 Cześć wszystkim dawno niewidzianym Ten wątek wydał mi się najwłaściwszy, bo jest "spotkaniowy". Zadzwoniła do mnie Berek - kto u niej był ten pamięta z propozycją, żebyśmy się u niej spotkali i w końcu coś pośpiewali. Ja tam w nasze śpiewanie nie bardzo wierzę ale kto wie... Czowiek małej wiary jestem więc bardziej optowałabym za obejrzeniem filmu. Termin jest do uzgodnienia. Co Wy na to? Odpowiedz Link
sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 21:13 Kurcze, byloby fajowo! Ja tak, na razie pasuje mi wszystko oprocz czwartek i piatek 26, 27 listopada. Prawdopodobnie w sobote 28 tez bede mogla, na razie na 90%. Odpowiedz Link
sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 21:14 Alez sie jasno wyrazilam Tj nie jestem pewna co do soboty 28-go. Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 22:07 Czyli zaczynamy od wtorku 24go kiedy wszyscy mogą bo pozostale dni są blokowanwe poniedzialki i srody przez Demkę a czwartek i piatek przez Sedonę; ja z pewnych względów "kalendarzowych" musze być do dyspozycji rodziny w weekend 28-30go, wiec albo we wtorek 24go albo moze w grudniu, u Bereniki - tak jak wtedy; pozostaje tylko ustalic odpowiedni dzień - nieponiedziałek i nieśrode ... i co Wy na to? To jest nas piecioro ale czy Berenika to zniesie? ... Odpowiedz Link
ma.cinak Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 22:20 Berek zniesie, bo to bardzo znośna dziwczyna jest, poza tym sama chciała Czyli jak narazie 24 - wtorek wygrywa. Odpowiedz Link
hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 23:06 OK, odnotowuję sobie wtorek. Odpowiedz Link
berek_76 Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 09:08 Jako się rzekło - Berek zniesie wszystko Ja Was naprawdę bardzo serdecznie zapraszam. Przy śpiewaniu tak zaraz się nie upieram, może być film. Albo cokolwiek, byleby w przyjemnej, rusofilnej atmosferze ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) You've got to kick a little Odpowiedz Link
sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 09:27 A jaka to dzielnica? Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 11:39 sedona napisała: > A jaka to dzielnica? ostatnio punktem zbornym był przystanek Mangalia na Sadybie i dlatego ja proponuje zebys sie z Hanką umowiła w Sródmiesciu bo 517 jedzie kolo Dworca Centralnego i stamtąd mozecie dojechać autobusem 519 prosto na Mangalię i tam sie spotkamy o umowionej porze; to chyba bedzie optymalne rozwiązanie; pozostaje mi jeszcze tylko Demkę "przechwycic w locie" bo pewnie nie pamieta gdzie Berek mieszka Odpowiedz Link
berek_76 Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 11:45 Aaaaa, zapomniałam! Ja teraz nie mieszkam tam gdzie poprzednio, tylko przystanek dalej w stronę Wilanowa Andrzeju, pamiętasz, tam, gdzie trzeba było mnie eskortować Teraz już to jest moje własne i nie grożą żadne drastyczne wydarzenia. Jeno adres wolałabym nie ma forum, tylko jakoś tak bardziej prywatnie. Mailem? Nie mam Waszych maili, ale może napiszcie do mnie: berek@sadyba.elartnet.pl W każdym razie tym razem to będzie przystanek Czarnomorska, nie Mangalia. ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) You've got to kick a little Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 16:35 No to jesteśmy umowieni - Berek zaprasza pod nowy adres na godzinę 18tą za tydzień - we wtorek 24go; piszcie do Niej maile na e-adres berek@sadyba.elartnet.pl zeby dowiedzisc sie jak tam trafić... Odpowiedz Link
tuliak Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 18.11.09, 03:35 takim to dobrze... łyknę zatem za Wasze zdrowie zaocznie/ tradycyjnie żurawinówki, choć litewskiej, jednakowoż niezmiennie wybornej i smakowitej a moze i jakiś muzyczny klimat się z dysku lapka odkurzy skąd pozdrawia Was gorąco tą słotną i późną porą te słowa kreślący K. ps. aby było nie tylko "książkowo", muzycznie ale i filmowo to jeśli już kino to tylko i-kino.ru tudziez i-kino.com ew. jeszcze cinemaxx.ru Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 18.11.09, 12:19 Cześć K! Dzieki za pozdrowienia i ten toast z żurawinówki litewskiej! Wspomnimy Cie serdecznie i wzajemnie wypijemy za Twoje zdrowie coś A. Odpowiedz Link
demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 18.11.09, 21:34 > wypijemy za Twoje zdrowie coś to chyba na środę trzeba będzie "kacowe" załatwić żeby do roboty nie iść ) Odpowiedz Link
sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 13:30 O to to! Wlasnie, przychodzimy, ma sie rozumiec, z napitkami. I zagryszka tez. PS ale ja spiewac nie bede, no chyba ze sie skuje nalewkami Odpowiedz Link
qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 16:12 Byłbym za tym zeby kwestie zagrychy uzgodnic z gospodynią Odpowiedz Link
berek_76 Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 19:39 Zgadzam się na wszystkie formy zagrychy, jakie przyniesiecie W ogóle ja się na wszystko zgadzam oprócz zachowań obrażających moralność, bo dzieci będą spały za ścianą. nie są co prawda czujne jak ptak, ale należy je mieć na względzie odrobinę na cała resztę się zgadzam. ----------------------- Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005) You've got to kick a little Odpowiedz Link