Dodaj do ulubionych

Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej?

11.09.09, 17:10
Niezobowiązująco proponuję spotkanie za tydzień, w piątek, 18 września w
Babooshce na Kruczej o godz. 19.30. Jakoś tak dziwnie się ta data pokrywa z
pewną nieciekawą rocznicą, ale co tam... Stęskniłam się za Wamismile
Obserwuj wątek
    • demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 13.09.09, 16:54
      Będę.
    • hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.09.09, 12:15
      Wracam do cywilizacji dopiero 21 września, więc nieśmiało sugeruję przełożenie
      spotkania na następny piątek smile Ale gdyby większości odpowiadał ten, to róbta
      co chceta smile)
      • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.09.09, 22:19
        Mam podobnie jak Hajota więc sie dopisuję do Jej propozycji na 25go
        wrzesnia jesli mozna i wtedy na pewno będę !
    • mala-muu Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 15:37
      Ja z kolei nie mogę za tydzień, to może 2 października? O tej samej porze?
      • sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 15:41
        Jesli pazdziernik, to jest szansa, ze i ja sie pojawiesmile
      • hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 18:37
        Październik jak najbardziej OK.
      • demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 19:50
        02.10 to ja mam w planach RUBL, więc odpadam
        • mala-muu Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 21:57
          To może 3? Sobota? Bo jak jest szansa, że będziesz, to ja w to wchodzęsmile
          • demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 23:27
            Może być sobota.
            I teraz pytanie dodatkowe: wchodzisz w sobotę czy w RUBL?
        • hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.09.09, 23:50
          O rany, rzeczywiście, zapomniałam o Rublu, a chyba się wybiorę.
          Może być sobota.
          • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 22.09.09, 21:04
            Czyli w przyszłą sobotę 3 października w Babuszce ale troche
            poźno... nie można by wcześniej np o 18 tej lub 18:30?
    • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 30.09.09, 16:48
      Demko, Haniu i Kasiu, rozumiem ze przyjdziecie, prawda? Ja przyjdę
      znacznie wczesniej gdzies na 17tą i zjem sobie pierogi jesli w tym
      czasie Was nie będzie to niestety z przykrością pożegnam Babuszkę no
      i Was w konsekwencji... wink
      • hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 01.10.09, 15:44
        Ja mogę i o 17:00 i później. To może tak krakowskim targiem 17:30?
        • qubraq Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 01.10.09, 16:22
          Fajnie, to jestesmy umówieni na 17:30; Kaska przyjdzie jesli uda sie
          jej jutrzejszy "transport" z Ursunowa; Demka tez przyjdzie bo
          obiecała przed chwilką! smile)
          Aga - jesli mozesz to przyjdź smile ... i inni forumowicze też, Igor
          3axar ... ???
          • mala-muu Re: Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 03.10.09, 14:05
            Jakieś fatum na mnie ciąży, bo się rozchorowałam na amen -gorrączka, katar i
            łupanie w każdym możliwym miejscu, więc dziś nie dam rady dotrzeć na spotkanuie.
            Zjedzcie pielmieni za moje zdrowie i bawcie się dobrze! Ja idę łyknąć prochy i
            pod kołdrę...
            CAŁUSY DLA WSZYSTKICH!
            • hajota Re: Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 03.10.09, 14:44
              Musimy przełożyć, właśnie Qubraq dzwonił, że w Babooshce dziś za chińskiego boga
              nie ma miejsc. Poczekamy, aż wyzdrowiejesz. Daj znać.
              • qubraq Re: Sobota, 17:30 Babuszka na Kruczej! 03.10.09, 14:49
                Właśnie - nic sie nie udało wcisnąć na wieczór - mają komplet!
                Spotkamy sie innym razem ale moze juz nie w sobotę bo łatwiej bedzie
                tam o stolik, jak myslicie? A.
    • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 12.11.09, 11:48
      To co... moze bysmy jednak sie spotkali w tej Babuszcze jeszcze w
      listopadzie; Mała Muu pewnie juz wyzdrowiała wiec będzie mogla
      przyjśc; juz wiem ze Hajota nie moze we czwartki a inni jakie maja
      propozycje? dzień powszedni czy weekendowy, musze miec kilka dni na
      rezerwowanie tam stolika zeby nie bylo tak jak ostatnio...
    • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 13.11.09, 18:36
      Hej, no...? nie ma chętnych? Demka, Sedona, Mała-Muu, Dasza, 3axap,
      Igor... moze sie nam wreszcie uda przed koncem roku... smile
      Andrzej
      • demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.11.09, 21:12
        Ja nie mogę w poniedziałki i w środy jakby co
        • hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 15.11.09, 22:56
          U mnie cały przyszły tydzień odpada, no może z wyjątkiem niedzieli 22.11.
          • ma.cinak Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 20:24
            Cześć wszystkim dawno niewidzianym smile Ten wątek wydał mi się
            najwłaściwszy, bo jest "spotkaniowy". Zadzwoniła do mnie Berek - kto
            u niej był ten pamięta smile z propozycją, żebyśmy się u niej spotkali
            i w końcu coś pośpiewali. Ja tam w nasze śpiewanie nie bardzo wierzę
            ale kto wie... Czowiek małej wiary jestem więc bardziej optowałabym
            za obejrzeniem filmu. Termin jest do uzgodnienia. Co Wy na to?
            • sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 21:13
              Kurcze, byloby fajowo!
              Ja tak, na razie pasuje mi wszystko oprocz czwartek i piatek 26, 27
              listopada. Prawdopodobnie w sobote 28 tez bede mogla, na razie na 90%.
              • sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 21:14
                Alez sie jasno wyrazilamwink
                Tj nie jestem pewna co do soboty 28-go.
                • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 22:07
                  Czyli zaczynamy od wtorku 24go kiedy wszyscy mogą bo pozostale dni
                  są blokowanwe poniedzialki i srody przez Demkę a czwartek i piatek
                  przez Sedonę; ja z pewnych względów "kalendarzowych" musze być do
                  dyspozycji rodziny w weekend 28-30go, wiec albo we wtorek 24go albo
                  moze w grudniu, u Bereniki - tak jak wtedy; pozostaje tylko ustalic
                  odpowiedni dzień - nieponiedziałek i nieśrode ... i co Wy na to?
                  To jest nas piecioro ale czy Berenika to zniesie? ... wink
                  • ma.cinak Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 22:20
                    Berek zniesie, bo to bardzo znośna dziwczyna jest, poza tym sama
                    chciała smile Czyli jak narazie 24 - wtorek wygrywa.
                    • hajota Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 16.11.09, 23:06
                      OK, odnotowuję sobie wtorek.
                  • berek_76 Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 09:08
                    Jako się rzekło - Berek zniesie wszystko smile
                    Ja Was naprawdę bardzo serdecznie zapraszam.
                    Przy śpiewaniu tak zaraz się nie upieram, może być film. Albo cokolwiek, byleby
                    w przyjemnej, rusofilnej atmosferze wink

-----------------------
                    Berek, mama Żaby (11.06.2002) i Dasi (19.03.2005)

You've got to kick a little
                    • sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 09:27
                      A jaka to dzielnica?
                      • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 11:39
                        sedona napisała:

> A jaka to dzielnica?

ostatnio punktem zbornym był przystanek Mangalia na Sadybie i dlatego
                        ja proponuje zebys sie z Hanką umowiła w Sródmiesciu bo 517 jedzie
                        kolo Dworca Centralnego i stamtąd mozecie dojechać autobusem 519
                        prosto na Mangalię i tam sie spotkamy o umowionej porze; to chyba
                        bedzie optymalne rozwiązanie; pozostaje mi jeszcze tylko Demkę
                        "przechwycic w locie" bo pewnie nie pamieta gdzie Berek mieszka smile
                      • berek_76 Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 11:45
                        Aaaaa, zapomniałam!
                        Ja teraz nie mieszkam tam gdzie poprzednio, tylko przystanek dalej w stronę
                        Wilanowa smile
                        Andrzeju, pamiętasz, tam, gdzie trzeba było mnie eskortować wink Teraz już to jest
                        moje własne i nie grożą żadne drastyczne wydarzenia. Jeno adres wolałabym nie ma
                        forum, tylko jakoś tak bardziej prywatnie. Mailem? Nie mam Waszych maili, ale
                        może napiszcie do mnie:
                        berek@sadyba.elartnet.pl
                        W każdym razie tym razem to będzie przystanek Czarnomorska, nie Mangalia.

-----------------------

• qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 17.11.09, 16:35
                          No to jesteśmy umowieni - Berek zaprasza pod nowy adres na godzinę
                          18tą za tydzień - we wtorek 24go; piszcie do Niej maile na e-adres
                          berek@sadyba.elartnet.pl zeby dowiedzisc sie jak tam trafić...

• tuliak Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 18.11.09, 03:35
                            takim to dobrze... smile
                            łyknę zatem za Wasze zdrowie zaocznie/ tradycyjnie żurawinówki, choć
                            litewskiej, jednakowoż niezmiennie wybornej i smakowitej smile
                            a moze i jakiś muzyczny klimat się z dysku lapka odkurzy
                            skąd pozdrawia Was gorąco tą słotną i późną porą te słowa kreślący
                            K.
                            ps. aby było nie tylko "książkowo", muzycznie ale i filmowo to jeśli
                            już kino to tylko i-kino.ru tudziez i-kino.com ew.
                            jeszcze cinemaxx.ru
                            • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 18.11.09, 12:19
                              Cześć K! Dzieki za pozdrowienia i ten toast z żurawinówki litewskiej!
                              Wspomnimy Cie serdecznie i wzajemnie wypijemy za Twoje zdrowie coś smile
                              A.
                              • demka Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 18.11.09, 21:34
                                > wypijemy za Twoje zdrowie coś smile

to chyba na środę trzeba będzie "kacowe" załatwić żeby do roboty nie
                                iść smile)
                                • sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 13:30
                                  O to to!
                                  Wlasnie, przychodzimy, ma sie rozumiec, z napitkami.
                                  I zagryszka tez.
                                  PS ale ja spiewac nie bede, no chyba ze sie skuje nalewkamiwink
                                  • qubraq Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 16:12
                                    Byłbym za tym zeby kwestie zagrychy uzgodnic z gospodynią smile
                                    • berek_76 Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 19:39
                                      Zgadzam się na wszystkie formy zagrychy, jakie przyniesiecie smile W ogóle ja się
                                      na wszystko zgadzam oprócz zachowań obrażających moralność, bo dzieci będą spały
                                      za ścianą. nie są co prawda czujne jak ptak, ale należy je mieć na względzie
                                      odrobinę smile
                                      na cała resztę się zgadzam.

-----------------------

• sedona Re: Za tydzień spotkanie w Babooshce na Kruczej? 19.11.09, 20:06
                                        No i gut!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka