Dodaj do ulubionych

czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;)

26.04.10, 17:50
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7816241,Wybory_2010__Koniec_zgloszen__23_kandydatow_na_prezydenta.html
czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. wink
Obserwuj wątek
    • qubraq Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 26.04.10, 20:25
      Dlaczego? Co Ci sie stało? Skąd takie refleksje? wink
      • lacietis Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 26.04.10, 21:42
        qubraq napisał:

> Dlaczego? Co Ci sie stało? Skąd takie refleksje? wink

Genau! O co chodzi? Dlaczego uciekać? Dlaczego Rosjanie? jacy Rosjanie?...
      • czeget Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 26.04.10, 23:34
        bo juz od pary znajomych Rosjan slyszalem, ze jezeli wybory prezydentckie wygra
        PiS to wyjezdzaja z Polski.. wink
        • lacietis Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 26.04.10, 23:46
          czeget napisała:

> bo juz od pary znajomych Rosjan slyszalem, ze jezeli wybory prezydentckie wygra
          > PiS to wyjezdzaja z Polski.. wink

##To raczej świadczy o nich... sad I nie dlatego, że są Rosjanami (bo zaraz mi ktoś coś takiego imputuje) - tylko bzdury gadają...
          To właśnie jest odprysk tego "polskiego piekiełka", tej nagonki prowadzonej od poprzednich wyborów prezydenckich!
          Po co się nakręcać? Lepiej zjeść zefirka - albo z braku - pomarzyć o nim... wink
          • czeget Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 09:23
            Niektorzy moje znajomi Rosjanie po 10.04 zauwazyli spadek klientow. Babooshka
            raczej przezyje kazda wladze, ale sa tez inne ros.firmy.
            • lacietis Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 10:49
              czeget napisała:

> Niektorzy moje znajomi Rosjanie po 10.04 zauwazyli spadek klientow. Babooshka
              > raczej przezyje kazda wladze, ale sa tez inne ros.firmy.

##No nie wiem w jakiej branży robią... Ale co z tego? Sugerujesz (czy może
              raczej oni), że to PiS zorganizował katastrofę by zniszczyć rosyjskie firmy w
              Polsce?...
              Mnie nie było 2 tygodnie po katastrofie - i nie wiem dokładnie co tu się działo.
              Z dworca wiózł mnie kierowca (wyraźnie jakiś antypisowski, bubek - choć
              deklarował apolityczność) i klął żałobę, bo z jej powodu (?) nie maił klientów. To:
              1)również taksówkarze powinni wyjechać z Polski
              2)Związku z wygraną (bądź nie) PiS i tak nadal nie ma...
              Możliwe, ze niektóre branże po prostu miały zastój po katastrofie.

2 tygodnie mnie nie było - ale miałem wrażenie, że po gestach Pucina - a
              zwłaszcza Miedwiediewa, zasadniczo (choć może nieznacznie) poziom sympatii do
              Rosjan wzrósł po katastrofie?...
          • czeget Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 09:27
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7817499,_Solidarni_2010___Przeciw_Rosjanom__Platformie_i__GW_.html
            Mam nadzieje, ze to nie jest poczatek kolejnej paranoji. Ale wiele znanych
            pol.osob zrobilo kariere na rusofobie, wiec nic nowego. "Moj milyj, tylko b nie
            bylo wojny.." wink
            • sedona Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 10:44
              Przeciez tego programu nie dalo sie ogladac. Ja czekalam na "Rozmowy z katem" i przelaczalam, ale to byl jakis koszmar.
              Zreszta wystarczy przeczytac posty pod Twoim linkiem, gdzie o Pospieszalskim pisze sie per scierwojad.
              A propos, ponoc na fb jest akcja zapalania zniczy na rosyjskich cmentarzach wojskowych. Ma ktos link? Ja i tak pojde na Zwirki i Wigury, ale chcialabym poczytac.
              • ignorant11 Swieczki najeźdźcom????????? 27.04.10, 21:16
                sedona napisała:

> Przeciez tego programu nie dalo sie ogladac. Ja czekalam na "Rozmowy z
                katem" i
                > przelaczalam, ale to byl jakis koszmar.
                > Zreszta wystarczy przeczytac posty pod Twoim linkiem, gdzie o
                Pospieszalskim pi
                > sze sie per scierwojad.
                > A propos, ponoc na fb jest akcja zapalania zniczy na rosyjskich
                cmentarzach woj
                > skowych. Ma ktos link? Ja i tak pojde na Zwirki i Wigury, ale chcialabym
                poczyt
                > ac.

A ja nie pojde i nie bede palił swieczek swoieckim najeżdxcom.

A moze dla równowagi trzeba równiez palic zołnierzom niemieckicm tak
                dobrym sojusznikom Rosjan , którzy ramie w ramie z Rosjanami prowadzili
                skoordynowana akcje ludobójstwa na Polakach.
                • lacietis Re: Swieczki najeźdźcom????????? 28.04.10, 19:16
                  Świeczek nie palę ani jednym, ani drugim - ale zadbać o cmentarze by można. Byle
                  nie było tam Hakenkreutzów, ani krasnych sierpow i mołotow...
                  • natalia_sankowska1 Sierp i młot 28.04.10, 23:26
                    No to dołącz do swoich wrogów Austriaków: na austriackich szylingach
                    orzeł w szponach trzymał właśnie sierp i młot - symbole pracy.
                    Zresztą był to dawny symbol socjaldemokracji.
                    A czerwony to prapor/flaga - nie sierp z młotem. Masz coś do
                    czerwonego?
                    • ignorant11 Re: Sierp i młot, a swatyka:))) 29.04.10, 19:42
                      natalia_sankowska1 napisała:

> No to dołącz do swoich wrogów Austriaków: na austriackich szylingach
                      > orzeł w szponach trzymał właśnie sierp i młot - symbole pracy.
                      > Zresztą był to dawny symbol socjaldemokracji.
                      > A czerwony to prapor/flaga - nie sierp z młotem. Masz coś do
                      > czerwonego?

Swastyka w przeciwieństwie do sierpa i młota ma równiez pozytywne
                      konotacje- jest symbolem Hindusów i dlatego nie powinna byc zakazana.

Sierp i młot to symbol jednaoznaczny imperium zła niesławnego i
                      ludobojczego zsrr.
                      • natalia_sankowska1 Re: Sierp i młot, a swastyka:))) 01.05.10, 18:21
                        Otóż sierp i młot to symbole socjaldemokracji - informacja dla
                        niekumatych.
                        Swastyka - znak solarny - symbol nie jedynie kultur indyjskich, lecz
                        także irańskich. Zoroastryjski symbol najwyższego bostwa. Ale proszę
                        zauważyć szanownych forumowiczów: hitlerowcy swastykę "klasyczną"
                        odwrócili - wręcz symbolicznie odwrócili światowy porządek.
                        • ignorant11 Re: Sierp i młot, a swastyka:))) 01.05.10, 19:14

> Otóż sierp i młot to symbole socjaldemokracji - informacja dla
                          > niekumatych.
                          > Swastyka - znak solarny - symbol nie jedynie kultur indyjskich, lecz
                          > także irańskich. Zoroastryjski symbol najwyższego bostwa. Ale proszę
                          > zauważyć szanownych forumowiczów: hitlerowcy swastykę "klasyczną"
                          > odwrócili - wręcz symbolicznie odwrócili światowy porządek.

Sława!

ns znowu swoje przemadrzałe wywody.

I do tego bzdurne bo swastyska jest i solarna -prawoskretna i lunarmna
                          lewoskretna i jednak rózni sie redakcyjnie od hackerkreuza, nieznacznie
                          ale jednak.

I jest przypisywana ludom aryjskim wiec nie tylko indoaryjskim ale równiez
                          indosłowiańskim.

Swastyka o ile nie jest hackenkreuzem nie powinna byc zakazywana.

Natomiast sierp i młot to jednoznaczny symbol komunizmu-bandytyzmu-
                          sowietyzmu i MUSI BYC SUROWO zakazany.

Forum Słowiańskie
                          gg 1728585
                          • natalia_sankowska1 Re: Sierp i młot, a swastyka:))) 01.05.10, 19:39
                            Surowo ma być zakazane twoje bredzenie, "aryjczyku".
            • lacietis Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 10:53
              czeget napisała:

> wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7817499,_Solidarni_2010___Przeciw_Rosjanom__Platformie_i__GW_.html
              > Mam nadzieje, ze to nie jest poczatek kolejnej paranoji. Ale wiele znanych
              > pol.osob zrobilo kariere na rusofobie, wiec nic nowego. "Moj milyj, tylko b nie
              > bylo wojny.." wink

##Ja oglądałem - a nie czytałem o tem filmie. Teraz to już na pewno się
              czepiasz. Chyba, że twoi znajomi Rosjanie to działacze PO - ale to sprowadza
              dyskusję na zupełnie nowe tory... wink
              • czeget Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 13:00
                Mam nadzieje, ze bedzie ok. Poprostu juz trwa w miare zdrowa kompania wyborcza.
                A poniewaz "patriotyzm" PiS zawsze opieral sie na nienawisci do Rosji, wiec jest
                ok i bez zmian. Ale co zrobisz jak nic innego nie potrafia. Trudno. Przezyjemy,
                nie po raz pierwszy.
              • czeget Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 13:48
                Poza tym dzieki PiS sa coraz lepsze stosunki Rosji z Niemcami oraz z Francja.. wink
            • demka Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 13:22
              Monthy Pyton smile
              • miszka66 Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 22:49
                !!...!
                • jarucha_0 Re: Aj!!!Aj!!!Aj!!! 28.04.10, 22:28
                  Ależ siejecie panikę!!!To nie polityka i politycy są zagrożeniem
                  dla Rosjan mieszkajacych w naszym kraju,ale stan naszej gospodarki i
                  narastające(niestety !!!)bezrobocie.Moi znajomi Rosjanie przyjechali
                  do Polski cztery lata temu.Była praca,zadomowili sie i byli
                  zadowoleni.Teraz on nie może znaleźć pracy i myślą niestety o
                  wyjeździe dalej na zachód.A szkoda,bo to bardzo fajni ludzie.
        • ignorant11 to niech wyjedzaja praszczajtie:)) 27.04.10, 21:12
          czeget napisała:

> bo juz od pary znajomych Rosjan slyszalem, ze jezeli wybory
          prezydentckie wygra
          > PiS to wyjezdzaja z Polski.. wink

Skoro im sie nie podoba to niech jada do swojej ojczyzny "slynacej z
          dobrobytu i swobód wszelakich"smile))
          • lacietis Re: to niech wyjedzaja praszczajtie:)) 28.04.10, 19:17
            ignorant11 napisał:

> Skoro im sie nie podoba to niech jada do swojej ojczyzny "slynacej z
            > dobrobytu i swobód wszelakich"smile))
            >
            >##Ale zdaje się, ze jest ich tu mniej niż w takich Czechach... Przynajmniej
            mniej w przeliczeniu na głowę obywatela. A już na pewno są mniej widoczni.
    • demka Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 11:17
      Ja i moja rosyjskojęzyczna koleżanka usłyszałyśmy ostatnio w
      pracy "dobrą radę", żebyśmy się może chwilowo wstrzymały się z
      głośnym mówieniem po rosyjsku, bo (uwaga!) nigdy nic nie wiadomo!!
      Ubawiłam się po pachy.
      • sedona Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 11:21
        Dobre!
        Dobre tez napisala Hajota, ze uslyszala na jakims forum, ze jeszcze
        troche i bedzie, ze to Rosjanie rzucali ziemia w samolot i to dlatego
        spadl. Jakos tak Hajoto to bylo?
        Swoja droga zazdroszcze Ci, ze masz mozliwosc gadac po ros.
        • demka Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 15:00
          Ja słyszałam,dla odmiany, że Osama siedział wtedy na drzewie.
          • qubraq Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z IV RP 27.04.10, 16:56
            Przyznam się, że zaczynam sie tego poważnie obawiać, że na fali
            jakiejś kretyńskiej ekspiacji "narodową tragedią" i jakimś kretyńskim
            popędem oddania tragicznie zmarłemu panu prezydentowi ci kompletnie
            ogłupieni ludzie/grupy spod znaku rydzykowego patriotyzmu znowu rzucą
            Polskę w objęcia "gangu Olsena" spod znaku "dwóch takich co ukradli
            Księżyc"... Od Was tez zależy czy sie poddamy czy będziemy walczyć
            przeciwko powrotowi IV RP ...
            • lacietis Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 27.04.10, 18:21
              Powoli wychodzi jednak NATO, że ludzie we wczorajszym filmie Pospieszalskiego
              mieli dużo racji...

------------------------------------------------
              wierzę tylko w wiadomości zdementowane
              • czeget Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 27.04.10, 18:52
                to masz na mysli ten film o polskich zombi?
                • lacietis Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 28.04.10, 19:13
                  czeget napisała:

> to masz na mysli ten film o polskich zombi?

##Nie! - mam na myśli poniedziałkowy o Vox populi.

• ignorant11 Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 28.04.10, 11:47
              Sława!

No marzy sie niektórym aby Rosjanie nie wyjezdzali, ale ja sie ciesze ze
              wyjechali po upadku iperium zła niesławnego i ludobojczego zsrr.

A qurbagowi przypomne ze Rosjanie wielokrotnie pomogli Niemcom w walce z
              IIRP, a teraz jak wszystko wskazuje zamordowali całą polska elite w
              Katyniu 2, zreszta w Katyniu 1 tez im sie udało...

Forum Słowiańskie
              gg 1728585
              • qubraq Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 29.04.10, 17:51
                ignorant11 napisał:

> A qurbagowi przypomne ...

Bądź tak miły i choć dla przyzwoitości nie przekręcaj nickow.
                • mis_w_sieci.by Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 01.05.10, 21:20
                  qubraq napisał:

> ignorant11 napisał:
                  >
                  >
                  > > A qurbagowi przypomne ...
                  >
                  > Bądź tak miły i choć dla przyzwoitości nie przekręcaj nickow.

Czasem zdarza się przez złe naciśniecie klawiszy. Ale nie przyłączaj się do
                  niemerytorycznych ataków na ignoranta...
                  wszem jego antyrosyjskość jest przesadzona - ale w przyrodzie powinna panować
                  równowaga - a dotąd tu panowała dyktatura apologizacji bolszewizmu i rosyjskiego
                  imperializmu w każdym dowolnym kolorze.
                  A najlepiej byłoby wrócić do dyskusji o cukierkach i muzyce - do czego
                  bezskutecznie nawołuje od wielu dni... wink
                  • ignorant11 Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 01.05.10, 23:38
                    mis_w_sieci.by napisał:

> qubraq napisał:
                    >
                    > > ignorant11 napisał:
                    > >
                    > >
                    > > > A qurbagowi przypomne ...
                    > >
                    > > Bądź tak miły i choć dla przyzwoitości nie przekręcaj nickow.
                    >
                    > Czasem zdarza się przez złe naciśniecie klawiszy. Ale nie przyłączaj się
                    do
                    > niemerytorycznych ataków na ignoranta...
                    > wszem jego antyrosyjskość jest przesadzona - ale w przyrodzie powinna
                    panować
                    > równowaga - a dotąd tu panowała dyktatura apologizacji bolszewizmu i
                    rosyjskieg
                    > o
                    > imperializmu w każdym dowolnym kolorze.
                    > A najlepiej byłoby wrócić do dyskusji o cukierkach i muzyce - do czego
                    > bezskutecznie nawołuje od wielu dni... wink

Dlatego tu wszedłem. Zniszcze bolszewizm wszedzie i wszedzie zniszcze
                    sowietyzm. I wszedzie zniszczenie kacapskie urojenia mocarstwowe.

Bo z Moskalami mozemy sie dogadac ale oni sie musza wyrzec sowjego
                    imperializmu czyli kacapstwa właśniesmile)

Musza wycofac sie z Kaukazu.

Musza przestac sabotowac Niepodległosc Białorusi i Ukrainy.

MOga nawet zostawic sobie ns nie natalie sankowska ale nord stream o ile
                    dadza nam Polakom Królewiec.

A w sprawy chinsko- rosyjskie nie zamierzam ingerowac choc Chińczykom
                    słusznie nalezy sie "rosyjski" lebensraum ale oczywiscie nie tybetański.

Jak Amerykanie wezma Czukotke tez sie bede wtracał.

Bo Amerykanie potrafia dbac o swoje interesysmile)
                    • natalia_sankowska1 Ignorancie, słyszysz syreny na ulicy? 01.05.10, 23:51
                      Do ciebie już wyjechało pogotowie psychiatryczne. No bo niechybnie
                      wypiłeś za dużo, więc masz majaki. Królewca ci się zachciało!
                      Wyraźne objawy delirium tremens.
                      • ignorant11 Kacapko! prawdy nie zakrzyczysz:)) i nie skasujesz 02.05.10, 00:16

> Do ciebie już wyjechało pogotowie psychiatryczne. No bo niechybnie
                        > wypiłeś za dużo, więc masz majaki. Królewca ci się zachciało!
                        > Wyraźne objawy delirium tremens.
        • hajota Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 29.04.10, 11:14
          > Dobre tez napisala Hajota, ze uslyszala na jakims forum, ze jeszcze
          > troche i bedzie, ze to Rosjanie rzucali ziemia w samolot i to dlatego
          > spadl. Jakos tak Hajoto to bylo?

To był ironiczny komentarz z Facebooka: "niedługo powiedzą, że to nie samolot
          spadł, tylko Ruskie rzucili w niego ziemią".
          Kopalnią różnych dziwnych pomysłów jest forum Katastrofa w Smoleńsku
          forum.gazeta.pl/forum/f,1157,Katastrofa_w_Smolensku.html
          a dobre podsumowanie jest w ostatniej "Polityce".
          Swoją drogą, tak sobie czasami myślę, że gdyby Rosjanie zamknęli wtedy lotnisko
          w Smoleńsku i wymusili tym samym lądowanie samolotu na innym lotnisku, to co
          prawda 96 osób by żyło, ale antyrosyjską histerię, jaka by się rozpętała
          ("poniżyli Prezydenta zmierzającego pod Katyń!")nietrudno sobie wyobrazić. Kto
          by uwierzył w "warunki atmosferyczne"?
          • airam.as Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 29.04.10, 11:20
            Dokładnie.
            A pilota i załogę zapewne postawiliby przed Sądem Wojskowym.
          • mis_w_sieci.by Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 01.05.10, 21:29
            hajota napisała:
            >
            > To był ironiczny komentarz z Facebooka: "niedługo powiedzą, że to nie samolot
            spadł, tylko Ruskie rzucili w niego ziemią".
            > Kopalnią różnych dziwnych pomysłów jest forum Katastrofa w Smoleńsku

##A ja dostałem list (papierowy) spod Pskowa z takim fragmentem (podaje dosłownie):
            "Moze nie do rzeczy, ale w "szczere współczucia" ze strony Putina ja nie wierzę.
            Ten człowiek jest złosliwy i pamięta kto mianowicie byłi te osoby na pokładzie
            samolota. Jest on bardzo nieszczery i krety ten, psia krew, Putin..."
            I na Białorusi spotykałem się z głosami niewiary w przypadkowość katastrofy.
            ja tam raczej wierzę w jej przypadkowość (pogoda - i zbyt marne lotnisko jak na
            taka pogodę - oraz na pewno obawa przed rozczarowaniem Pana Prezydenta w wypadku
            lądowania gdzie indziej).
            Ale niedowierzanie władzom FR - występuje nie tylko w samej Polsce - i dziwić
            się nie ma co...
            • ignorant11 Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 01.05.10, 23:41
              mis_w_sieci.by napisał:

> Ale niedowierzanie władzom FR - występuje nie tylko w samej Polsce - i
              dziwić
              > się nie ma co...

A najbardziej gdzie wystepuje???

WE wszystkich wolniejszych mediach frfrsmile)

Niebywałe tam maja az ze 100mln rusofobówsmile))
      • miszka66 Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 27.04.10, 19:40
        !!...!
    • demka Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 27.04.10, 22:45
      www.tworki.eu - takie tematy to tutaj lepiej roztrząsać
      • demka Re: Rosjanie maja zostać i nam pomagać w walce z 27.04.10, 22:56
        HALO!! tu był wpis, który zniknął!! ten mój link był do tego!!! co
        jest?
    • czeget Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 28.04.10, 15:49
      www.slon.ru/blogs/samorukov/post/365156/
      www.slon.ru/blogs/samorukov/post/364162/
      • natalia_sankowska1 Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 28.04.10, 19:11
        Na forum dot. katastrofy kilkakrotnie powoływalismy się (ja i
        jeszcze kilka osób) na Samorukowa. Niestety, różni ignoranci i tak
        wiedzą lepiej i z góry. Przecież żadnych argumentów ani fachowej
        wiedzy nie potrzebują. I poniekąd uważają, że jak samolot się
        roztrzaska w drobny mak, muszą pozostać jacyś żywi (odkrycie:
        człowiek wytrzymalszy od żelaza), których następnie należy dobić. Po
        co i na co - tego już nie mówią.
        • demka Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 28.04.10, 20:19
          Mało tego..są też tacy co po roztrzaskanym w drobny mak samolocie
          nie są w stanie uwierzyć w wyniki sekcji zwłok i powody zgonów.
          Bo zapewne bezpośrednią przyczyną śmierci wszystkich pasażerów była
          świńska grypa, polio, przechodzona grypa lub reumatyzm.
          • natalia_sankowska1 Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 28.04.10, 21:11
            No, ale jak w wiadomościach w TVP1 dziś chlapnięto, że "jak się
            okazało, Rosjanie jednak dokonali sekcji zwłok, nie informując (czy
            nie pytając o zgodę - boję się pomylić)rodzin".
            CZy ktoś z autorów tej prowokacji widział kiedykolwiek zwłoki po
            takiej awarii samolotowej? Ludzie są w kawałkach. Tu się wykonuje
            badania DNA tych kawałków, bo sekcji nie ma na czym wykonywać.
            Przepraszam za drastyczność określeń.
            • airam.as Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 29.04.10, 08:32
              Podczas konferencji z Tuskiem dziennikarze też zadawali to idiotyczne pytanie. I
              jeszcze parę innych...równie "mądrych".
              • ignorant11 Polska to wolny Kraj:)) 29.04.10, 19:52
                airam.as napisała:

> Podczas konferencji z Tuskiem dziennikarze też zadawali to idiotyczne
                pytanie.
                > I
                > jeszcze parę innych...równie "mądrych".

I w przeciwieństwie do frfr mozna zadawac premierowi rowniez pytania które
                nie podobaja sie liliputinowcom
            • miszka66 Re: czy Rosjanie juz maja uciekac z Polski?.. ;) 29.04.10, 18:52
              jeszcze medycyna sądowa i anatomopatologia ..... jestem pełen
              uznania.
              • natalia_sankowska1 Miszko, ty sie wczoraj urodziłeś? 01.05.10, 18:28
                Podziwiam świeżość umysłu nietkniętego myśleniem ani doświadczeniem!
                Jakiej lodówki używasz, że ten twój mózg pozostaje dziewiczo
                nietknięty?
    • ignorant11 A co nie wyniesli sie 170993:))??? 01.05.10, 15:40

Sława!

Myslałem ze kacapstwo wyniosło sie z Polski juz wiele lat temu.

Forum Słowiańskie
      gg 1728585
    • ignorant11 Cała nadzieja Rosjan:)) 02.05.10, 00:26

Sława!

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4c8448cea4a25b8.html

Forum Słowiańskie
      gg 1728585
      • natalia_sankowska1 Re: Cała nadzieja Rosjan:)) 02.05.10, 01:25
        Kto zostanie w Polsce prezydentem, Rosji jest obojętne, bo dla Rosji
        i jej stosunkow ze światem to niczego nie zmieni. I to właśnie boli
        ignirantopodobnych oszołomow - sfrustrowanych i zakompleksionych.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka