barbara20001 28.02.07, 16:20 Zatrudnię opiekunkę do dziecka na Tarchominie. Praca w godzinach 8-17.00 przez kilka dni w tygodniu, oraz raz w tyg. w godzinach popołudniowych i wieczornych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anana21 Re: Zatrudnię opiekunkę dla 6,5 córeczki 05.03.07, 15:20 WITAM BYŁA BYM ZAINTERESOWANA PRACA OPIEKUNKI,JESTEM DYSPOZYCYJNA 24H. MÓJ TEL KON. 509201242 POZDRAWIAM Odpowiedz Link
martynaaaa1 Re: Zatrudnię opiekunkę dla 6,5 córeczki 18.06.07, 11:14 Dzien Dobry! Mam na imie Martyna , mam prawie osiemnascie lat , koncze za pare miesiecy , w tym roku bede zdawac mature :) szukam pracy od lipca do konca sierpnia jako niania dla dzieci w kazdym wieku . Jestem jeszcze mloda ale bardzo odpowiedzialna , mam dwie mlodsze siostry i duze doswiadczenie z maluchami :). Jestem wesola , energiczna i jak wiekszosc kobiet lubie dzieci , zdaje sobie sprawe ze moze nie wielu moja oferta wyda sie atrakcyjna z racji mojego wieku ale zapewniam ze mozna mi zaufac . Za nie wielkie wynagrodzenie bylabym dyspozycyjna , moglabym oczywiscie rowniez sprzatac :) dziekuje ! i pozdrawiam! Odpowiedz Link
beata_000 Re: Zatrudnię opiekunkę dla 6,5 córeczki 22.06.07, 10:47 Prosze zajrzec w moja oferte i napisac do mnie, jesli bedzie Pani zainteresowana. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12255&w=64652225 Odpowiedz Link
beata_000 Re: Zatrudnię opiekunkę dla 6,5 córeczki 22.06.07, 10:49 o rany, teraz widze , ze to stare jak swiat ogloszenie - niewazne ;-) Odpowiedz Link
motylek778 Re: Zatrudnię opiekunkę dla 6,5 córeczki 10.07.07, 13:14 Witam! Mam 19 lat obecnie szukam pracy. Bardzo lubię dzieci, jestem osobą cierpliwą i odpowiedzialną. Minusem jest jednak to że nie mam żadnego doświadczenia. Chciałaby m się dowiedzieć czy propozycja pracy jest nadal aktualna. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama