Dodaj do ulubionych

zabawki w sypialni

23.02.05, 12:18
moze to niedyskretne pytanie ale ciekawa jestem jak wyglada wasze zycie
seksualne, czy po slubie zmienilo sie cos, czy wprowadzacie jakies nowosci i
macie jakies swoje ulubione zabawki??
Obserwuj wątek
    • xapur Re: zabawki w sypialni 23.02.05, 12:20
      W sumie tom jeszcze przed ślubem. Natomiast w sypialni wystarczy mi chętna i
      mogąca luba. Niczego więcej do szczęścia nie potrzeba. ;)
    • oxygen100 Re: zabawki w sypialni 23.02.05, 12:40
      Zmienilo sie po slubie a jakaze. Niestety w pewnym wieku ludzie dorastaja czy
      raczej wyrastaja z glupot i juz nie tak latwo pobawic sie np. w trojkacie czy z
      inna kolezanka gdy maz ze sterczacym fiutem filmuje takie zabawy. W koncu co za
      duzo to niezdrowo :))Kiedys sex byl w miare regularny teraz zdarzaja sie okresy
      posuchy a po niej wzmozonej aktywnosci. Taka sinusoida.
      Zabawki owszem, posiadamy. Z dostepnych zabawek na rynku polecialabym wibrujace
      jajko. Swietnie nadaje sie takze do sexu analnego. W kwestii wibratorow to
      najlepsze sa z dodatkowa przystawka "zewnetrzna"(uwaga - uzalezniaja silniej
      niz heroina czy fencyklidyna Poza tym sama klasyka troche filmow XXL takze z
      panamikamera video itp. nic nadzwyczajnego same takie banaly:))
      • dinastka Re: zabawki w sypialni 28.02.05, 10:46
        oxygen100 napisała:
        nie tak latwo pobawic sie np. w trojkacie czy z inna kolezanka gdy maz ze
        sterczacym fiutem filmuje takie zabawy

oxygen wspolczuje twojemu mezowi, chyba ze go podnieca ze opisujesz na forum w
        tak wulgarny sposob wasze zycie intymne. pozdrawiam D
        • oxygen100 Re: zabawki w sypialni 02.03.05, 11:45
          dziekuje za troske ale to nie jest konieczne
    • diament79 Re: zabawki w sypialni 26.02.05, 17:09
      A co to jest wibrujące jajko??? Ja jeszcze nie jestem po slubie. Seks mamy
      straszliwie udany i myslimy o zakupie zabaweczek ;) Najwazniejsze jest to żeby
      oboje miało ochote na to samo i oboje godzili się na te same rzeczy czy sa one
      normalne czy niekoniecznie... Więc koniecznie trzeba uruchomic wzajemna
      wyobraźnie i ... do dzieła :)
      • oxygen100 Re: zabawki w sypialni 26.02.05, 18:38
        To jest taka zabawka w ksztalcie jajka. Uwiazana na kablu z pilotem. Najlepsze
        jest to ze mozna tego uzywac w trakcie stosunku i wtedy i ty i twoj facet
        wyczuwaja dodatkowe podniety. Ale uwazaj to jest bardzo uzaleznajace:)))
        • diament79 Re: zabawki w sypialni 27.02.05, 19:04
          Dzięki za odpowiedź :) jesli to lepsze od wibratora,a taki zamierzalismy sobie
          kupić to chyba spróbuję ;)
          • oxygen100 Re: zabawki w sypialni 28.02.05, 12:57
            jest inne niz wiobrator i sporo tansze;)
            • diament79 Re: zabawki w sypialni 01.03.05, 16:17
              Dostałam wczoraj wibratorka w prezencie :) wole sie jednak nie wypowiadac o
              ubiegłej nocy... :P ps czekam na jajko :D
    • paris81 Re: zabawki w sypialni 26.02.05, 17:42
      Ja mężatką jeszcze nie jestem, ale nie narzekam na swoje życie erotyczne:)
      Póki co nie korzystamy z żadnych zabawek w sypialni, ale nie wykluczam takiej opcji...
    • daafne Re: zabawki w sypialni 03.03.05, 21:42
      ZABAWECZKI jak najbardziej,filmiki z nami w roli glownej tez lubie, no i
      przebiranki, to przedewszystkim.
      na szczescie moj maz jest jednym z nielicznych faceto ktorzy nie uznali mnie za
      zboczona(miedzy innymi dlatego jest moim mezem)
      i nie rozumiem co to za pretensje do oxygen?
      ze sterczacy fiut wulgarny? a jak inaczej nazwac streczacego fiuta?
      a ze intymne tematy, taki watek chyba? piszac o seksie nie da sie nie uzywajac
      pewnych okreslen, poza tym to chyba anonimowe miejsce, zreszta dla
      mnie "tajemnice alkowy" to okreslenie dla swietojeblwych i tyle, ja lubie takie
      tematy.
      • natalya20 Re: zabawki w sypialni 04.03.05, 11:55
        intymny temat?? jak dla kogos jest intymny to niech nie czyta i nie pisze
      • oxygen100 Re: zabawki w sypialni 04.03.05, 13:01
        heheh to odegranie sie za inny watek. Bardzo sie tym przejmuje!! Bardzo:))) w
        koncu moglam zamiast fiut napisac chuj:)) A moze poprawniej byloby uzyc
        okreslenia pracie w stanie wzwodu??
    • magzak przebieranki 04.03.05, 12:03
      no ja też się lubię przebierać, strasznie nas to kręci. Polecam jak komuś się
      wkradła rutyna do łóżka... No i gra wstępna polegająca na wędrującym lodziku po
      ciele.... mhhh na samą myśl mam gęsią skórkę. I proszę mi nie prawić zaraz
      morałów o tajemnicach alkowy, bo to śmieszne
    • kochanek1995 Re: zabawki w sypialni 23.05.22, 16:31
      Kochanek1995@gazeta.pl napiszcie to pokaże wam fajna zabawkę w łóżku panie :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka