Dodaj do ulubionych

Wredne, stare baby przesiadujące na forum

17.10.06, 09:15
Jestem tutaj nowa:) Czytam Wasze forum od kilku dni i co zauważyłam?
Bardzo "jedziecoe" po młodziutkich 20- letnich mężatkach i o dziwo macie
racje. Jak sie czyta ich posty to ręce opadają. Noiestety trzeba prawdzie
spokjrzeć w oczy , ale te "starsze" panie mają rację, z Waszych wypowiedzi
ewidentnie widać młodzieńczą głupotę.Czy posiadanie męża i dziecka w tak
młodym wiku to Wasze marzenie? A, że tak sie zapytam to gdzie Wasza młodość i
beztroska? PO co pchac się w pieluchy i małżeństwo? Na to przyjdzie czas.
Bardzo chwali sie to, iz pracujecie, ale robienie tipsów to nie jest powód do
chwały. Ja też byłam tipsarka na studiach, wszystkie laski i połowa uniwerku
miały moje " dzieła" na plauszkach, a ja kase na moden ciuchy. Ale czy
robienie tipsów to Wasz priorytet zyciowy, ja uważam iz jest to zjaecie
dodatkowe, a nie sposób na życie.
Dziewuchy zrozumcie, że się ośmieszacie. Próbujecie pochwaliś sie swoja
dorosłościa, a wychodzi z tego DNO i wasza infaltylność. Chwalić sie mężem
pracującym na budowie po 15 h??? No cóż nie ma nic za darmo taka jest "
wymarzona" samodzielność. Mój luby tez jest tzw. pracownikiem fizycznym (
mechanik samochodowy) i pomomo tego ze jest pracodawca to zapierdziela z
pracownikami równo, a ja nie ubolewam nad tym, ani nie obwieszczam całemu
światu ze jest cieżko ( nikomu teraz manna z nieba nie spada). Takiego sobie
wybrałam, pokochałam i bęe sie opiekowała. nie oczekuje od nikogo za to
oklasków

A tak na marginesie to polubiłam małgorzate i mistrza, darie.nowak,
magdusinska a Ardnaa tez w sobie cos ma:) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:25
      Twój tekst nic nie wnosi, pokomentowałaś i co ulżyło CI? to forum nie musi byc
      tylko do powaznych problemów jak cos komus leży na wątrobie to tu sie wygada,
      jak Ci przeszkadzaja młode 20-letnie mężatki to daruj sobie czytanie.
      Jeszcze jedna mądralińska się znalazła co będzie komentować:/
      • bacha1979 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:26
        Znowu to samo?? Ile można!!
        • annb net jest cierpliwy 17.10.06, 09:27
          jak to pisza-do bólu albo rozwalenia forum
          • chiara76 Re: net jest cierpliwy 17.10.06, 10:01
            annb napisała:

> jak to pisza-do bólu albo rozwalenia forum

tym bardziej, jak w większości to ta sama osoba;)
            Wiesz Annb, jak to mówią o takich "czasami człowiek musi, inaczej się udusi"...
    • malybialymis Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:32
      ciekawa jestem skad możesz wiedzieć, że dana osoba która się wypowiada ma np 20
      lat? jasnowidzem jesteś? może pochwal się to inni też z chęcią skorzystają z
      tego daru.
      dla mnie osobiście "jechanie" po młodych jak po ślepym koniu jest przesadą.
      przecież każdy ma swoje problemy i jakieś żale - piszą na forum bo może nie
      mają zkim o tym porozmawiać albo jest dla nich coś tak krępiuącego, że wolą
      zachować anonimowość.
      a może po prostu lubią zasięgnmąć opini innych postronnych ludzi.

" z Waszych wypowiedzi
      > ewidentnie widać młodzieńczą głupotę.Czy posiadanie męża i dziecka w tak
      > młodym wiku to Wasze marzenie? "

a czy Ty uważasz , że ludzie mogą nie mieć takich marzeń?
      każdy ma inny pogląd na świat i niekoniecznie musi on być taki jak Twój.
      to, że ktoś jest młody nie oznacza, że jest głupi, to tak samo jak poziomu
      inteligencji nie określa wykształcenie.
      ja właśnie miałam takie marzenie - mieć męża i dziecko w młodym wieku - odkąd
      pamiętam to zawsze o tym myślałam i udało mi się je spełnić.
      za mąż wyszłam mając 20 lat a w ciąży byłam rok po ślubie i na 22 urodziny
      byłam już mamą i jestem z tego dumna, a to że czasem jest lepiej a czasem
      gorzej to już siła wyższa - nigdy nie wiadomo co może nas spotkać.
    • malybialymis powyższy post jest do gawronekk 17.10.06, 09:33
      ........
    • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:35
      dziewczyny dajcie spokój, to po prostu kolejna cholernie szczęśliwa i
      doświadczona mężatka która pozjadała wszystkie rozumy i wszystko wie najlepiej
      :) A my potrafimy tylko płakac, zalic się histeryzować gdy tips sie złamie i
      narzekac jakiego głupiego męza posiadamy :). Kobitka napisała co wiedziała,
      podziękujmy za "cenne uwagi" i pozegnajmy mile i z usmiechem na ustach :D
      • gawronekk Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:41
        nie chciałam nikogo urazić, więc dlaczego jesteście takie zbulwersowane?
        Czasami jets tak,że prawda w oczy kole a i przyznac do błedu jest trudno
        • malybialymis do gaworekk 17.10.06, 09:44
          tu nie chodzi o to , że ktoś się bulwersuje ale nie pomyślałaś o tym , że
          nazywanie kogoś głupim nie jest wporządku?
          ty lubisz jak ktoś Cię obraża?
        • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:45
          przeczytaj uwaznie forum, było juz kilka takich jak Ty co pouczac umieją, forum
          nosi nazwię MłODZIUTKIE MężATKI a nie doświadczone, młodziutkie to zazwyczaj
          początkujące i to forum jest wlaśnie po to aby się dzielić, skarzyć krzyczeć i
          aby sobie ulzyć w trudnych dla siebie momentach chociażby nie wiem jak błacha
          sprawa to była. A Ty przychodzisz i pouczasz wszystkie, zresztą nie Ty pierwsza.
          Jak widzisz to forum jest dośc aktywne czyli przebywającym tu kobietom nie
          przeszkadza atmosfera tu panując potrafia zrozumiec że dla młodej męzatki
          przypalona zupa to gehenna :P dajcie już spokój z tymi pouczeniami co?
          • daria_nowak Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:57
            Mogę się mylić, ale sądzę, ze nie w tym dzieło. Po prostu każdy może mieć
            problem i swoje zdanie, ale szukając rozmówcy powinien wysłuchać, zgodzić się
            lub nie, ale nie zachowywac się jak karolinka123, która każdą radę miesza z
            błotem i nie toleruje odmiennego spojrzenia na problem. Mogę dawac radośnie rady
            co zrobic z przesoloną zupą (kartofel wrzucić i po sprawie), mogę dyskutować o
            problemie z meżem - nawet całkiem poważnym. Ale gdy schodzi się do arugumentacji
            w stylu "a ty to gupia jesteś i masz wszy", to ręce opadają:)i wlacza mi się
            agresor. Chyba w tym momencie nie można mówić o dyskusji. Sądze, ze ten problem
            naświetlał post... ale ...cóż - jak na wstępie:)
            PS. forum jest nie tylko dla tytułowych MM...
            • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:09
              nie wszystkie kobiety sa jak karolinka cos tam , ale wkurza mnie jak ktos
              wejdzie na to forum, pobieznie poczyta a potem wysmaruje taki post jak autorka
              obecnego :/. Owszem można wyrazic swoje zdanie ale czy musi byc ono z taką
              puenta,że każda uważa sie za beznadziejna i histeryzująca kobiete? można
              delikatnie to powiedzieć. Wiem,że to nie tylko forum dla MM, ale jaki jest sens
              aby wchodziła tu kobieta z 20-letnim stażem małżeńskim i nasmiewała się z tej
              przysłowieowej "przesolonej zupy" i martwiącej sie tym kobiety? ona sama miała
              lepsze początki? żadnych problemów? od początku wiedziała co i jak? dogadywała
              sie z mężem? nie sztuka wyrazic swoje zdanie po takim stazu małżeństwa sztuka
              jest zrozumieć młoda kobietę dla której dokuczliwa teściowa i nie szanujący jej
              pracy wdomu mąż sa dużym problemem :/
      • malybialymis Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:43
        > dziewczyny dajcie spokój, to po prostu kolejna cholernie szczęśliwa i
        > doświadczona mężatka która pozjadała wszystkie rozumy i wszystko wie najlepiej
        zgadzam się z Tobą, na pewno jest strasznie dojrzała, mądra i pławi się w
        luksusach i oczywiście nie ma żadnych problemów, a ludzi którzy pracują tak jak
        prawie każdy nazywa fizycznymi - nie znoszę tego określenia.
        ona widać nie fizyczna, napisała co wiedziała i poszła a teraz nawet nie
        potrafi bronić swoich racji.
        ciekawe co powie na starość jak się okaże, że nie ma się kto nią zająć bo w
        młodości dziecka sobie nie urodziła.
        pieniądze i bezdzietność to nie wszystko.
    • malybialymis Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:47
      a poza tym forum jest po to aby sobie pogadać o wszystkim a jak komuś się nie
      podoba to niech nie czyta.
      tak jak wcześniej napisałam - może są ludzie któży wolą pozotać anonimowi w
      dzieleniu się swymi problemami.
      zresztą ja np lubię czasem zapytać tu o radę w bardzo krępujących dla mnie
      tematach o których w życiu nie powiedziałabym koleżanką - poczytaj sobie
      fantazje w moich postach to może zrozumisz dlaczego jest nas tu tak dużo
      z "głupimi" problemami jak to powiedziałaś.
      • gawronekk Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:51
        gawronekk Chwalić sie mężem
        pracującym na budowie po 15 h??? No cóż nie ma nic za darmo taka jest "
        wymarzona" samodzielność. Mój luby tez jest tzw. pracownikiem fizycznym (
        mechanik samochodowy) i pomomo tego ze jest pracodawca to zapierdziela z
        pracownikami równo, a ja nie ubolewam nad tym, ani nie obwieszczam całemu światu
        Jak wczesniej napisałam to mój mąż tez jest pracownikiem fizycznym, wiec
        prosze czytac ze zrozumieniem, chyba ze tylko podstawoówka skończona, a pozniej
        fruu za mąż, a wtedy rzeczywiscie mało czasu na nauke bo inne obowiązki
        • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:55
          nie musisz nas obrażać, nie wszystkie kobiety potrafia się pogodzić z tym,że
          mąz zasuwa po 15 godzin na budowie :/ A co do czytania ze zrozumieniem to sama
          masz z tym kłopot bo gdybys uwaznie przeczytała wstęp forum to pewnie
          zauwazyłabyś,że ten Twój post jest tu kompletnie nieprzydatny
        • malybialymis Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:56
          myślisz , że obrażanie kogoś poprawi Ci samopoczucie?
          ja czytam, ze zrozumieniem ale to chyba Ty masz problem z interpretacją tekstu.
          napisałam, że nie lubie określania ludzi"fizycznymi" bo drażni mnie to.
          widze, że zaraz pochwalisz się nam swoim wykształceniem, tytułami i dyplomami.
          dalej gaworekk - pokaż na co Cię stać...
          nawet jak są tu dziewczyny mężatki po podstawówce to zapewniam Cię , że
          niektóre mogą mieć więcej doświadczenia życiowego niż Ty
    • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 09:58
      Poza tym Gawronekk jak zauwazyłas Twoje uwagi nie sa tu potrzebne może idz na
      forum Ciąża i Poród pouczac kobiety jak mają sie do porodu przygotowywac? tam
      tez mnóstwo z nich histeryzuje, idź pokomentować a nie "chrzanić" tu głupot za
      przeproszeniem
      • gawronekk Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:03
        nie napisłam głupot i nie chrzanie, mój tekst nie jest obrazliwy i nikogo nie
        zazwałam głupim. Dziewczynki wezcie swoje zabaweczki i zmykajcie juz po waszych
        wypowiedziach widac ze nie dorosłyscie ani do malzenstwa ani do dyskusji. Zal
        mi tylko Waszych dzieciaczków. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki, zebyscie jak
        najszybciej dorosły do swych ról
        • malybialymis do gaworekk 17.10.06, 10:08
          i widzisz gaworek po raz kolejny pokazałaś nam "głupim i niedoświadczonym
          itd "jaka to Ty "mądra" jesteś.o innych piszesz a sama nie potrafisz dobrze
          zinterpretować naszych sugestii a do tego gubisz się już w swoich wypowiedziach.
          idź lepiej gdzie indziej bo jeszcze Twoje "ego i inteligencja" ucierpią jak
          dłużej tu zostaniesz
      • gawronekk Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:04
        niya napisała:

> Poza tym Gawronekk jak zauwazyłas Twoje uwagi nie sa tu potrzebne może idz na
        > forum Ciąża i Poród pouczac kobiety jak mają sie do porodu przygotowywac? tam
        > tez mnóstwo z nich histeryzuje, idź pokomentować a nie "chrzanić" tu głupot za
        > przeproszeniem
        nie mogę iśc na forum ciąża ponieważ nie mam dzidziusia i nie byłam w ciąży.
        • malybialymis do gaworekk 17.10.06, 10:10
          > nie mogę iśc na forum ciąża ponieważ nie mam dzidziusia i nie byłam w ciąży

może brak Ci doświadczenia w tych sprawach???
          ale my młode mężatki możemy Ci doradzić:))))
          no nie dziewczyny????
          • niya Re: do gaworekk 17.10.06, 10:12
            jasne mam dwuletniego brzdąca, kochanego meża i nie posiadam tipsów :) a to
            forum bardzo lubię bo czasem uda mi sie dodac kilka słów otuchy i tyle
            • malybialymis Re: do gaworekk 17.10.06, 10:14
              zgadzam się z Tobą niya - wiele osób lubi to forum.albo na nim doradzają albo
              się żalą.
        • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:10
          jak widac takich problemów w małżeństwie jak obecne to kobiety tez nie miałas bo
          nie rozumiesz to po cholerę tu Twoja krytyka?
    • karolinka123 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:08
      ej ja tez sie nie zale z teog powodu tyle ze ktoras napisala ze moj maz jest
      leniem, wiec odpisalam czy lenw jej mniemaniu to czlowiek pracujacy 15h
      dziennie. "dojrzale" jestescie ale glupie i nie umiecie czytac ze zrozumieniem.
      zal mi was.
      • malybialymis do karolinka 123 17.10.06, 10:13
        ciekawe z jakiego powodu Ci nas żal??
        chyba chcesz leczyć jakieś swoje kompleksy kosztem innych
        • karolinka123 Re: do karolinka 123 17.10.06, 10:42
          bardzo:)nie wszystkich mi zal.tylko tych co mi ublizaly i twierdzily swiecie
          przekonane ze to ja zaczelam. a ja spokojnie podchodzilam do sprawy.
        • karolinka123 Re: do karolinka 123 17.10.06, 10:43
          kochana zreszta to bylo do autorki postu:)
          • malybialymis Re: do karolinka 123 17.10.06, 10:49
            sorki - odniosłam wrażenie że Ty i autorka postu to jedna osoba.
            • karolinka123 Re: do karolinka 123 17.10.06, 10:56
              malybialymis napisała:

> sorki - odniosłam wrażenie że Ty i autorka postu to jedna osoba.
              fajnie;/ ale zauwazylam ze ona krytykuje 20-stki:/
    • oxygen100 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:15
      ój luby tez jest tzw. pracownikiem fizycznym (
      mechanik samochodowy)

to koniecznie po przyjsciu z roboty wywlaj go do lazienki zeby myl rece. Bo
      jesli bedzie Cie dotykal takimi brudnymi lapami po olejach i smarach rychlo
      nabawisz sie jakiejs choroby sromu
      • gawronekk Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:19
        oxygen100 napisała:

> ój luby tez jest tzw. pracownikiem fizycznym (
        > mechanik samochodowy)
        >
        > to koniecznie po przyjsciu z roboty wywlaj go do lazienki zeby myl rece. Bo
        > jesli bedzie Cie dotykal takimi brudnymi lapami po olejach i smarach rychlo
        > nabawisz sie jakiejs choroby sromu
        jak ktoś nie zauważył to nie żyjemy w średniowieczu i mój luby nie jedzi
        umorusany jak świety turecki przez pól miasta, raczki i buzke myje w pracy(
        stac nas jeszcze na ten luksus) ale nie rozumiem co ma do tego mój srom i
        dlaczego tak Cie on absorbuje??
    • malybialymis gawronekk brakło Ci już argumentów??? 17.10.06, 10:19
      do bronienia swoich poglądów
      • gawronekk Re: gawronekk brakło Ci już argumentów??? 17.10.06, 10:23
        jestescie za mądre zeby z Wami dyskutowac, zycze powdzenia w przyszłosci. Juz
        widze jak pracujecie jako ekspedientki w osiedlowym sklepie, macie trojke
        dzieciaczkow i martwicie sie czy wystarczy do pierwszego. Powodzenia
        madralinskie, tylko dlaczego ja pracuje na Wasze zasiłki?????
        • oxygen100 Re: gawronekk brakło Ci już argumentów??? 17.10.06, 10:26
          ja nie mam dzieci bo nie chce. I mam stala prace w szacownej instytucji a za
          Twoje podatki pewnei pojade na kongres do Australi latem hehe
        • malybialymis Re: gawronekk i jej chore poglądy 17.10.06, 10:28
          po pierwsze to Ty nie pracujesz na niczyje zasiłki.
          po drugie może nie zawsze będzie Ci tak "super" jak to niby teraz masz.
          po trzecie gdyby nie osiedlowe ekspedientki w sklepie to nie miałabyś gdzie
          zakupów dziewczynko robić.
          a po czwarte no nasze dzieci (trójka czy mniej lub więcej) będzie pracowało
          kiedyś na Twoją emeryturę więc zastanów się najpier zanim coś tu napiszesz.
    • oxygen100 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:24
      mój luby nie jedzi umorusany jak świety turecki przez pól miasta, raczki i
      buzke myje w pracy(stac nas jeszcze na ten luksus)

"jeszcze" to slowo klucz, ale szare mydlo jest tanie i zdrowe wiec luz. Uczulam
      tylko bo mloda jestes i nie wiesz jakie zagrozenia czyhaja na mlode panienki.
      Takie brudne lapska to gorsze czasem niz syfilis moja droga:))

-
      • ardnaa Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:28
        ty oxygen a co ci do jej cipki o swoja sie martw, a nie o cudzą. Pewnie niezłe
        masz z nia problemy. Nie ruchaj sie za duzo w tej Austrii bo znów skrobanka
        bedzie
        • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:29
          kobieto idź sie leczyć! nafaszerowalas sie prochami czy co?
        • oxygen100 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:30
          duza juz jestem i wiem co jak unikac ciazy i chorob wenerycznych a Ty??:))
    • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:27
      nie przesadzaj co? mam wyższe wykształcenie szykuje sie do doktoratu, mój mąz ma
      świetnie prosperująca firme a nie pracuje bo nie musze stać nas abym siedziała w
      domu z dzieckiem, nie martw sie nie pracujesz na mnie ani Ty ani Twój mąz
      mechanik samochodowy. Przyszłas tu rozpętałas burze a teraz wycofujesz sie
      rakiem bo nie wiesz co pisać. Twoje argumenty sa smieszne, dziecinne i nie do
      rzeczy więc łaskawie zmykaj stąd, pożyj troche, nabierz doświadczenia a potem
      wróc i przeczytaj jake głupoty wysmarowałaś
      • ardnaa Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:30
        z tego co widze to wY SIE BARDZIEJ BULWERSUJECIE NIZ ONA:):) smieszne jestecsie
        takie zazarte na wojne powinnyscie sie udac
        • ardnaa Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:31
          jak widze to tylko dwa młode babsztyle dyskutuja, do sklepy za lade i bachory
          nakarmic gile wytzrec bo paskudnie wygladaja!!!!
          • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:36
            mój bachor jest nakarmiony, umyty i jestem pewna że mądrzejszy od Ciebie :)
          • look85 Apel do mężow 17.10.06, 10:55
            niech mężowie wiecej firm zakładają i dzieci płodzą młodym kobitkom dobrobyt
            bedzie w Polsce i sami milionerzy!!!!!!
            • malybialymis Re: Apel do mężow 17.10.06, 11:00
              to miało być śmieszne????
        • malybialymis ardnaa 17.10.06, 10:31
          a Ty co jakąś komitywe chcesz tu zawiązać?
          • malybialymis Re: ardnaa 17.10.06, 10:32
            nie określaj dzieci "bachorami"
            • karolinka123 Re: ardnaa 17.10.06, 10:37
              malybialymis napisała:

> nie określaj dzieci "bachorami"
              tez tego nienawidze!
      • oxygen100 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:32
        ale przeciez fajnie jest wsadzic kij w mrowisko czyz nie??:))
    • ardnaa Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:51
      pilnujcie bachorków, mieszkajcie z rodzicami i icj konkubentami na kupie,
      żyjcie i rozmanażajcie sie dziewczyny . Przeciez o to w zyciu chodzi i jest to
      marzenie kazdej z nas, prawda?? a lepiej wyjsc wczesnie za maz bo wiecej dzieci
      mozna spłodzić i jeszcze maz ma firme. Bedziemy milionerami:)
      • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:55
        daj spokój nie poniżaj sie wiecej bo i tak jestes żalosna, myślisz,że mnie
        obrazisz? nie mieszkam z rodzicami, mam jedno dziecko i wiecej nie planuje, mam
        niezły dom, niezła prace, kochającego męża, nie jestem brzydka głupia czy
        niedouczona. W jaki sposób mnie obrazisz?
        • lunkaa1 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:57
          i dowartosciowywujesz sie piszać na forum, brawo dla mamusi!!!
          • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 11:00
            to było do mnie? nie, nie dowartościowuje sie napisalam to bo widzę,że sporo
            osób uważa tutejsze uczestniczki forum za głupie, jęczące, grube kury domowe dla
            których największa ambicja jest zadowolenie meża i jego zachcianek oraz pilnowac
            gromadki dziecka będąc z następnym w ósmym miesiącu ciązy :/
      • karolinka123 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:57
        ardnaa napisała:

> pilnujcie bachorków, mieszkajcie z rodzicami i icj konkubentami na kupie,
        > żyjcie i rozmanażajcie sie dziewczyny . Przeciez o to w zyciu chodzi i jest to
        > marzenie kazdej z nas, prawda?? a lepiej wyjsc wczesnie za maz bo wiecej dzieci
        >
        > mozna spłodzić i jeszcze maz ma firme. Bedziemy milionerami:)
        tramwaju sie czepnij malenka. a tanie komentarze sobie daruj:/
        • ardnaa Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 10:59
          no i wole sie czepić cyt. " TRAMWAJU" niz mieszkania z mamusia i jej frajerem:)
          • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 11:01
            frajer to Cię spłodził jak widze :/ idź na ten tramwaj lepiej
            • karolinka123 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 11:01
              niya napisała:

> frajer to Cię spłodził jak widze :/ idź na ten tramwaj lepiej
              hahaha:) i frajerka:D
        • ardnaa Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emerytury 17.10.06, 10:59
          • karolinka123 Re: Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emeryt 17.10.06, 11:00
            malenka, to frajer sie czepnal mieszkania z nami a nie ja z frajerem:)
            • ardnaa Re: Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emeryt 17.10.06, 11:04
              moze i był frajerem, ale ja Tojego taty nie obrazam. Jesli o to chodzi to moj
              mi byt zapewnił, jest przykładem dobrej i kochanej rodziny bez rozwodow, nie
              zostawił mnie z mama i jej frajerem w jednym mieszkanku. Moze posyskutujemy
              dalej o tatusiach???
              • ardnaa Re: Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emeryt 17.10.06, 11:06
                pomimo tego ze jestem dorosła, stac go zeby opłacac mi studia kupic mieszkanie,
                zaprosic na wspolne wakacje. Ma głowe na karku w przeciwiensteoe do twoejgo,
                ktory zostawił cie w komunie
                • karolinka123 Re: Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emeryt 17.10.06, 11:09
                  ardnaa napisała:

> pomimo tego ze jestem dorosła, stac go zeby opłacac mi studia kupic mieszkanie,
                  >
                  > zaprosic na wspolne wakacje. Ma głowe na karku w przeciwiensteoe do twoejgo,
                  > ktory zostawił cie w komunie
                  w czym? moj tez mnie zaprasa na wakacje. w komunie to moze ty mieszkasz,ja nie
                  mam z tym nic wspolnego. a jak taka dorosla jestes to sama sobie studia oplacaj,
                  milionerko!!!moj tez ma glowe na karku i wiesz co?? i FIRME ma :D
                • niya DO ARDNAA 17.10.06, 11:11
                  ardnaa nie obrazam Cie, po prostu zrozum kobieto że Twoje słowa tez ranią, z
                  Twoich tekstów można wyłapać że masz pojęcie o czym mówisz ale po co od razu po
                  to aby ubliżac innym? bawi Cie to? leczysz swoje kompleksy? mój ojciec nie jest
                  tak idealny jak Twój ale nic do niego nie mam i nie pozwole go nazywac frajerem
                  tak samo jak i Ty bronisz swojego. Po co Ci ten jad? ile Ty masz lat? 15? 16?
                  bez obrazy ale zachowujesz sie jak smarkula która musi sie wyżyc na innych nie
                  mogąc znieść swojego niepowodzenia
                • malybialymis do ardnaa 17.10.06, 11:13
                  widać , że po "byku" samodzielna jesteś i dorosła.
                  to się nazywa wykorzystywanie.
                  ja z mężem do wszystkiego sami doszliśmy i nikt niczego nam nie kupywał i nie
                  sponsorował.
                  • ardnaa Re: do ardnaa 17.10.06, 11:18
                    a ja mam wzystko od tatusia łacznie z jego miłoscia i tym ze swiata poza mna
                    nie widzi, jestem szcesliwa ze moge na niego zawsze liczyc. nie uwazam zeby
                    sponsoring dzieci byl czyms zlym pod warunkiem ze nauczy sie ich szcunku.
                    Kocham mojego tate dla Was moze byc frajerem ale trudno oceniac kogos kogo sie
                    nie zna, ale wy jestecie takie mlode madre matki, a jak wiadomo mamy wiedza
                    wszystko!!!
                    • karolinka123 Re: do ardnaa 17.10.06, 11:21
                      ardnaa napisała:

> a ja mam wzystko od tatusia łacznie z jego miłoscia i tym ze swiata poza mna
                      > nie widzi, jestem szcesliwa ze moge na niego zawsze liczyc. nie uwazam zeby
                      > sponsoring dzieci byl czyms zlym pod warunkiem ze nauczy sie ich szcunku.
                      > Kocham mojego tate dla Was moze byc frajerem ale trudno oceniac kogos kogo sie
                      > nie zna, ale wy jestecie takie mlode madre matki, a jak wiadomo mamy wiedza
                      > wszystko!!!
                      uwazasz ze TLKO twoj ojciec jest wspanialy?twoj blad! ja tez ZAWSZE na mojego
                      moge liczyc,, mielismy ciezkie chwile z mezem i gsy tylko zauwazyl ze akurat
                      wtedy nam brakowalo pieniedzy,natychmiast jechalismy na zakupy. zawsze sie
                      pyta,przy kazdej rozmowie czy to w 4 ooczy czy przez tel czy mamy wszystko dla
                      siebie i dla malego.i moj tez powiedzial ze mi studia oplaca bedzie. ale juz
                      stiomy finansowo i wiem,ze nie powinnam wykorzystywac taty.a ty bedziesz cale
                      zycie przy takim podejsciu. ciekawe czy ty sie odwdzieczysz kiedys mimo wszystko...
                    • niya Re: do ardnaa 17.10.06, 11:25
                      chyba zjechałas z tematu :) zapomnialaś o co sie kłocimy? :P słuchaj to
                      naparwde ekstra,że masz takiego ojca, mój sprawiał mi tylko ból ale mimo to tez
                      go zawsze bronię :/. Nie uważam sie za wszystko wiedząca matkę, mam 25 lat i
                      dwuletnia córeczke i często pytam moja mame o rade gdy nie wiem jak postępowac
                      z dzieckiem chociażby w czasie choroby. Po co te ataki na to forum? jak to sie
                      mówi "każdy orze jak może" kazdy popełnia błędy i sie na nich uczy. Po co te
                      pouczenia? utyskiwania, obrażanie sie nawzajem? czasem naprawdę zachowujecie sie
                      na tym forum jak dzieci! "nie rób drugiemu co tobie niemiłe" czy naparwde tak
                      trudno tego pzrestrzegac?
                      Przepraszam,że nazwałam Twojego ojca frajerem, poniosło mnie, ale Ty tez
                      przeczytaj co napisałas bo uraziłas wiele dziewczyn.....
                    • malybialymis Re: do ardnaa 17.10.06, 11:25
                      wiesz, ja ani słowem nie wspomniałam o Twoim ojcu więc nie rozumiem Twojej
                      aluzji.
                      a tak wogóle to idź stąd już bo wmieszałaś się w rozmowe a gadasz nie na temat
              • niya Re: Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emeryt 17.10.06, 11:07
                nie obraziłam Cie zniżyłam sie DO TWOJEGO POZIOMU DYSKUSJI zabolało? Ty tez
                uważaj na słowa bo niejednej osobie przykrośc zrobić możesz
              • karolinka123 Re: Zeńcie sie i rozmnażajcie bedą wieksze emeryt 17.10.06, 11:07
                ardnaa napisała:

> moze i był frajerem, ale ja Tojego taty nie obrazam. Jesli o to chodzi to moj
                > mi byt zapewnił, jest przykładem dobrej i kochanej rodziny bez rozwodow, nie
                > zostawił mnie z mama i jej frajerem w jednym mieszkanku. Moze posyskutujemy
                > dalej o tatusiach???
                dawaj:) po rozwodzie ja bylam z tata, siostra z mama:)tata o mnie
                dbal,kochal,nie zapominjajc przy tym o mlodszej siostrze:) mialam wszystko co
                chcialam,rozpieszczal mnie,chociaz na dobre to nie wychodzilo.ale wiedzialam co
                w sobie zmienic i nie jestem wymagajaca:)ale musialam przperowadzic sie do mamy.
                niewazne dlaczego.
      • malybialymis do ardnaa 17.10.06, 10:59
        ardnaa napisała:

> pilnujcie bachorków, mieszkajcie z rodzicami i icj konkubentami na kupie,
        > żyjcie i rozmanażajcie sie dziewczyny . Przeciez o to w zyciu chodzi i jest
        to
        > marzenie kazdej z nas, prawda?? a lepiej wyjsc wczesnie za maz bo wiecej
        dzieci
        >
        > mozna spłodzić i jeszcze maz ma firme. Bedziemy milionerami:)

O SOBIE MÓWISZ???NO TO NIEZŁA JESTEŚ..
        • karolinka123 Re: do ardnaa 17.10.06, 11:01
          bedziemy milionerami...coz za optymizm:) z takim podejsciem do zycia to pewnie
          niedlugo bedziesz:D
        • malybialymis Re: do ardnaa 17.10.06, 11:03
          napisz coś jeszcze to więcej o Twoim życiu się dowiemy.
          opisujesz to z takimi szczegółami, że śmię wątpić, że sama masz tak
          beznadziejnie poukładane życie i żal Ci, że my nie jesteśmy takie jak Ty.
          • karolinka123 Re: do ardnaa 17.10.06, 11:04
            hehe a kto by chcial byc kretynem?o co jej wogole chodzi?:/
    • malybialymis a gdzie się podział gawronekk - wymiękła??? 17.10.06, 11:04
      • karolinka123 Re: a gdzie się podział gawronekk - wymiękła??? 17.10.06, 11:05
        wylogowal sie zeby zalogowac jako annabis czy jak jej tam:)
        • karolinka123 Re: a gdzie się podział gawronekk - wymiękła??? 17.10.06, 11:05
          karolinka123 napisała:

> wylogowal sie zeby zalogowac jako annabis czy jak jej tam:)
          jako ardnaa:) i bronic racji gawrona:D
    • malybialymis Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 11:07
      nic jej to nie da - ja swoich poglądów nie zmienię choćby się paliło i waliło.
      a obrazić się mnie nie da
      • karolinka123 Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 11:09
        :)
    • gawronekk nareszcie koniec 17.10.06, 12:38
      młodki wyzyły sie za swoje błedy i teraz moga spokojnieeczekac na swoich meżów-
      prezesów, którzy po ciezkim dniu w firmie i spotkaniu z rada nadzorcza musza
      odpoczac przy kominku,
      • niya Re: nareszcie koniec 17.10.06, 12:43
        skąd wiesz,że rozpaliłam w kominku? :DDDD
        • karolinka123 Re: nareszcie koniec 17.10.06, 12:49
          a ja pogrzebacz zgubilam. gawron przyjdz dorobisz sobie:)
          • gawronekk Re: nareszcie koniec 17.10.06, 12:53
            dzikeuje mam swój a dorabiac u ciebie nie potrzebuje, lepiej sama zacznij
            dorabiać, zeby na własne mieszkanie zarobic i nie siedziec tatusiowi na głowce
            bo on z mamusia tez chce troche pozyc i zycia zasmakowac , a nie mieszkac z
            cora i wnuczkiem na kupie, pomiomo tego ze rodzina
            • karolinka123 Re: nareszcie koniec 17.10.06, 12:58
              nie mieszkam z tata. i rownie dobrze mozna powiedziec ze to mama mieszka u mnie.
              glupia jestes:/ i dobor sobie dorob na psychiatre:)
            • niya Re: nareszcie koniec 17.10.06, 13:03
              nudna jesteś, ludzie zapomnieli o Twoim wątku to trzeba było go wykopsac w
              górę? Nie bede Ci go nabijać, nie wiesz co piszesz, nie masz pojęcia o czym
              piszesz szkoda mi na Ciebie czasu......
              • malybialymis Re: nareszcie koniec 17.10.06, 13:22
                niya napisała:

> nudna jesteś, ludzie zapomnieli o Twoim wątku to trzeba było go wykopsac w
                > górę? Nie bede Ci go nabijać, nie wiesz co piszesz, nie masz pojęcia o czym
                > piszesz szkoda mi na Ciebie czasu......

święta racja.
                a co gawronie chcesz nam coś jeszcze ciekawego powiedzieć?
                ugotowałaś"jakoś ten obiad" o którym pisałaś w innym wałku?
                a może masz jeszcze jakiś problem o którym chcesz gadać z nami młodymi?
                a tak wogóle skoro uważasz się za taką doświadczoną top może powiedz nam ile
                masz lat Ty "doświadczona kobieto"
                • gawronekk jak takie cwaniary jesteście 17.10.06, 13:40
                  to podajcie numer skype,właczcie kamere i porozmawiamy:)
    • malybialymis gawron odleciał 17.10.06, 13:41
      tylko jak daleko poleci - bo już chyba skrzydełka ma podcięte
      • gawronekk Re: gawron odleciał 17.10.06, 13:55
        no tak trudno bronić swoich racji w cztery oczy, lepiej napisac dyrdymały i
        myslec ze jest sie super. Dalej mlodziutkie pokazcie co potraficie, lepiej za
        nauke sie zabrac bo bycie mezatka nie maianuje Was wielce dorosłymi
        • gawronekk Re: gawron odleciał 17.10.06, 13:57
          moze i odleciał, zal mu patrzec na to co wypisujecie. Ale mijemy nadzieje ze
          wyjdzie Wam to na dobre, wyzyjecie sie na forum a potem hop potulna minka i
          wracamy do rzeczywistosci
        • niya Re: gawron odleciał 17.10.06, 13:57
          mi sie nie chce Ciebie czytac a co dopiero na ciebie patrzeć hahaha , idx po
          rozum do głowy dziewczynko bo widze,że Bozia poskąpiła :)
          • gawronekk Re: gawron odleciał 17.10.06, 13:58
            a mnie sie wydaje ze boisz sie spojrzec prawdzie w oczy
          • gawronekk Re: gawron odleciał 17.10.06, 13:59
            rozmowa to nie to samo co pisanie na forum i zastanaiwanie sie przez 10 minut
            co napisac. Teraz własnie wyszła dziecinnosc "nie chce mi sie"
        • gawronekk Re: gawron odleciał 17.10.06, 13:57
          a ztym skype to nadal aktualne, moze byc nawet gg
          • niya Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:00
            z reguły nie podaje obcym osobom mojego numeru gg czy skype to raz. Dwa mówiłam
            Ci już,że nie wiesz o czym mówisz a ja nie mam na tyle cerpliwości aby Ci to
            tlumaczyc bo szczerze mówiąc moje dwuletnie dziecko szybciej łapie niz TY, po
            trzecie jak do mnie mówisz to mów dużymi literami bo ja słyszę blablablablabla
            • look85 Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:08
              gawronku daj spokuj, widzisz glupiemu nie przetłumaczysz, a co młode to głupie.
              Tylko czemu natura dała takim dzieci to nie wiem, biedaczyska musza meczyc sie
              z niezrownowazonymi młodymi matkami
            • look85 Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:09
              a co do kype to miałas dobry pomysł tylko ze zwierzyna sie spłoszyła hehehe. A
              takie madralińskie
              • niya Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:13
                Look przeczytaj wszystko od początku i P-O-W-O-L-I bo widze,że nic nie
                zoruzmiałas z tekstu, ale tak to jest jak się pobieznie czyta, przeczytaj
                powolutku i zobaczysz kto tu głupiutki jest :). A moje dziecko ma sie dobrze i
                jak nie masz o czyms pojęcia to radze zamknąc dzióbek a nie kłapac nim
                niepotrzebnie ok? Tak więc przeczytaj wszystko od początku i powolutku składaj
                literki to może cos do Ciebie dotrze :)
                • look85 Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:20
                  przeczytałam i stwierdziłam ze Ty jestes glupiutka i młodziutka co
                  niezaprzeczalnie wykazujesz w swoich wypowiedziach. Czy Ty przypadkiem nie
                  sluchasz radia maryja i ojca rydzyka, bo masz takie same klapy na oczach co
                  moherowe berety. Puknij sie w główke zamknij dziobek i nie histeryzuj.
                • look85 Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:22
                  a dzieciakowi szczerze wspołczuje niezrównowazonej matki, która calymi dniami
                  przesiaduje na forum komentujac posty zamiast układac z nim puzzle, wychodzic
                  na spacer i takie tak
                  • niya Re: gawron odleciał 17.10.06, 14:28
                    moje dziecko jest dziś u babci :D a ja przy kompie pracuję i nadrabiam
                    zaległości w zleceniach i zagladając na forum przynajmniej mam ubaw z takich
                    osób jak TY :DD dzieki czemu mi nie nudno przy pracy. Mówiłam juz wyżej,że nic o
                    mnie nie wiesz, nie znasz mnie, mojego zycia więc od emnie Ci wara, od mojego
                    dziecka też. A teraz zrób siusiu , zmów paciorek i idź do Kościólka bo ja do
                    niego nie chodze, Radio Maryja mam w głebokim poważaniu a moher to u swojej
                    babci ostanio w szafie wdziałam :). I prosze napisz cos więcej bo z koleżankami
                    na innym forum mamy niezła zabawę z Ciebie i gawronka jesli ty to nie ona
                    oczywiście :)
                    • malybialymis i co? gawron i look85 zwątpiły 17.10.06, 14:40
                      co musicie się dziewczynki zastanowić co napisać?
                      przecież uważacie się za takie mądre to dawajcie.
              • malybialymis do look85 17.10.06, 14:29
                kogo nazywasz zwierzyną?
                obraża Cię tu ktoś, że tak wszystkich podsumowujesz?
              • malybialymis gawron a może na żywo w cztery oczy??? 17.10.06, 14:30
                bardzo chętnie spojrzę Ci w twarz.
                skypa i kamerki niestety nie mam.
              • malybialymis do look85 17.10.06, 14:37
                kogo nazywasz zwierzyną dziewczynko?
                • look85 Re: do look85 17.10.06, 14:42
                  no rzeczywiście trudno jest sie domyslic, kto został nazwany zwierzyną, trza
                  nie lada inteligencji:) pozdrów kolezanki z forum:)
                  • niya Re: do look85 17.10.06, 14:45
                    nie muszę pozdrawiać wszystkie czytają :) pisz dalej swoje "mądrości"
              • karolinka123 Re: gawron odleciał 17.10.06, 16:11
                daj te gg.bede miala czas to napisze.
          • beniusia79 Re: gawron odleciał 17.10.06, 16:25
            gawronek, a co ty wogole robisz? pracujesz gdzies? bo widze, ze masz kupe czasu skoro caly dzien na forum wysiadujesz. a jezeli nie pracujesz to ugotowalabys temu twojemu lubemu chociaz jakas zupe albo co, a nie tylko siedziala przy kompie. bidaczek caly dzien pracuje, a ty co?
    • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 14:57
      no odwagi look "błyśnij inteligencją" pokaż jaka jesteś "elokwentna" nudzimy sie
      • gawronekk Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 15:21
        az tak Cie ten watek rajcuje? liotsci zajmij sie praca, Twoje kolezanki nie
        maja innych zajec tylko sledzic posty, wpolczuje
        • malybialymis Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 15:34
          a Ty gawronie nie masz innych zajęć tylko tu przesiadywać?
          miałaś po pieska iść , i co rozmyśliłaś się? aaaaa rozumiem , tak usilnie
          musisz bronić swoich racji.
          pisz sobie na przemian z look (o ile Wy to nie jedno), poczytałabym sobie wasze
          kazania.
        • malybialymis gawron wymiękłaś?? chcę spotkania w cztery oczy i 17.10.06, 15:36
          co jak tylko to napisałam to zmieniłaś temat.
          boisz się? na forum to taka niby mocna chcesz być - widać rzeczywistość jest
          inna i wygląda na to , że leczysz tu jakieś swoje kompleksy dziewczynko
        • niya Re: Wredne, stare baby przesiadujące na forum 17.10.06, 15:37
          o już sie przelogowałas, jak miło :) watek mnie nie rajcuje tylko Wasza Głupota,
          a moje koleżanki maja inne zajęcia ale tez wolą was podziwiac :) w końcu nie na
          codzień Zdarza se takie indywiduum jak ty :)
          • snatcher beznadziejne te prowokacje 17.10.06, 15:59
            piszcie w jednym temacie przynajmniej na zmiane roznymi nickami
            • niya Re: beznadziejne te prowokacje 17.10.06, 16:15
              a to było do? bo ja mam tylko jeden nick na gazecie.pl
              • snatcher Re: beznadziejne te prowokacje 17.10.06, 16:17
                niya napisała:

> a to było do? bo ja mam tylko jeden nick na gazecie.pl

do autorow tych prowokacji
                • malybialymis Re: beznadziejne te prowokacje 17.10.06, 16:33
                  ja też mam tylko jeden nick
    • malybialymis gawron ma psa zamiast dziecka 17.10.06, 17:59
      właśnie dziś sprawiła mężowi prezent.
      dziewczynko , a może Ty po prostu nie możesz mieć dzieci i dlatego tu leczysz
      swoje kompleksy i żal Ci że inni mają potomstwo a Ty nie.
      no ale teraz masz psa.
      tylko gdyby faktycznie tak było , że nie możesz to jedyne co mogę zrobić to
      szczerze Wam współczuć.
      • karolinka123 czekam na gg look/gawron (jak head&shouders):P 17.10.06, 21:40
        bo to jedna osoba!!! no dawaj malenka/i bo cos sie wycofalas widze:)teraz
        dzidzia spi wiec moge z toba podyskutowac:D
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka