jazz_girl 22.06.10, 19:53 Czy ktos z was moze slyszal czy w Białymstoku ktos oragnizuje kursy groomingu/ strzyzenia psów? Jestem zainteresowana, a niestety wszystko co mozna zlnalezc w internecie dotyczy innych miast. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: kurs strzyżenia psow 23.06.10, 14:17 Te kursy to pic na wode fotomontaz ;). Lepiej zatrudnij sie na pomocnika w jakims salonie, popros o przyuczenie, podpatruj. Odpowiedz Link
a_na Re: kurs strzyżenia psow 26.06.10, 00:47 Przede wszystkim trzeba szukać kursu, który trwa dużo dłużej niż 7-12 dni...a nie koniecznie w swoim mieście. Takie kilkudniowe kursy nie przygotują Cię do wykonywania tego zawodu. Odpowiedz Link
jazz_girl Re: kurs strzyżenia psow 27.06.10, 14:07 Ba! Tyle to ja wiem :) Ale od czegos trzeba zacząć, nie? Mam kilka kursów juz na oku, ale wiadomo ze wolałabym w Bialymstoku.... jednak nic nie wskazuje na taka mozliwosc.... Odpowiedz Link
a_na Re: kurs strzyżenia psow 28.06.10, 02:45 jazz_girl napisała: > Ba! Tyle to ja wiem :) Ale od czegos trzeba zacząć, nie? Tyle,że jak już się uczyć, to sensownie...czyli zacząć od porządnego kursu... Odpowiedz Link
barbara4232 Re: kurs strzyżenia psow 19.07.10, 21:28 Witam ja skończyłam świetny kurs w Warszawie dokładnie w Rembertowie prowadzony przez dwie fajne Babki z super podejściem do kursantów i psów. Mają własne psy do ćwiczeń, codziennie dają nowego psa którego samemu strzyżesz od podstaw. Posiadają dużą wiedzę o zawodzie. Mogę polecić z czystym sumieniem bo naprawdę dużo się nauczyłam i otworzyłam własny zakład rok temu i mam klientów którym się podoba a to najważniejsze pozdrawiam Odpowiedz Link
mateusz011 Re: kurs strzyżenia psow 25.05.23, 12:53 Lokalizacja nie odgrywa w tym przypadku tak dużej roli - jeśli wybierasz się na dość drogie szkolenie i wiążesz z tym zawodem przyszłość, czasami warto dojechać do innego miasta i odbyć odpowiednie szkolenie, niż szukać byle czego w pobliżu. Mogę polecić [url=https://groomer.pompom.dog/akademia/]szkolenie groomerskie[/url] w akademii Pom Pom w Poznaniu. Akademia oferuje szkolenia tygodniowe i dwutygodniowe, które poruszają zarówno zagadnienia teoretyczne ja ki praktykę pod okiem doświadczonego groomera! Odpowiedz Link