Dodaj do ulubionych

Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!!

12.02.16, 15:04
Mam przyjaciółkę, która ma fioła na punkcie swoich psów.
Ma 3 owczarki niemiecki i kundelka. Chciałabym jej kupić coś fajnego na urodziny 35-te związanego z psami. Jakieś pomysły? Czy w internecie są sklepy dedykowane hodowcom? Bo w zoologikach nic nie ma :(
Obserwuj wątek
    • scatolacane Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 12.02.16, 23:25
      Sporo jest różnych gadżetów typu kubek z psem, brożki, wisiorki przypominające daną rasę, koszulki z naklejkami psów itp. Ja mogę polecić również koszulki tylko nie z kolorową naklejką ani kalkomanią ale z artystycznym rysunkiem psa. Jest to niezobowiązujący i bardzo uniwersalny prezent, który można wykorzystać chociażby w codziennych spacerach z psem. A jeśli nie chcesz koszulki to może torby podręczne z psem, ostatnio bardzo modne i niezwykle przydatne na dokumenty, zakupy, lub inne szpargały. Zerknij na www.scatolacane.com
      • poniewaz1 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 13.02.16, 16:33
        Dziękuje. Byłam na stronie sklepu. Ta bluzka w kształcie koła najbardziej mi się podoba.
        miało być do 100 zł wiec na to sie zdecyduje najprawdopodobniej chyba że jeszcze ktoś cos doradzi.
        ładne te psy macie.
      • fielmon Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 19.02.16, 20:06
        Prawdziwy psiarz czy kociarz nie wiesza na zwierzakach żadnych ozdów, bo zwierzęta to stresuje. Na pewno przyda się smakołyk dla psa.
    • ajaksiowa Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 13.02.16, 11:43
      A może jest jakaś karma bardziej luks o której przyjaciólka marzy a nie stać jej,wtedy kasiorkę na żarcie mogłaby przeznaczyć na zakup czegoś dla siebie/ oczywiście indagowana dość często przez Ciebie/;)
      • poniewaz1 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 13.02.16, 16:24
        Dzięki, myślałam o tym ale to ma być prezent bardziej dla niej, taki wyjątkowy osobisty.
        Koszulki są spoko a może coś jeszcze?
    • plastikpiokio Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 19.02.16, 17:40
      woreczki i rekawiczki do zbierania psich kup.
      • fielmon Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 19.02.16, 20:07
        Ty sobie kup coś na mózg.
      • yokoono23 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 20.02.16, 13:00
        Szkoda że jestes z tych Ludzi co to Psa sprowadzają do kupy,jakież ubogie życie duchowe musisz mieć.
    • maxstirner Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 20.02.16, 00:23
      Ja sie nie znam, bo zwierzat nie trzymam, ale może są jakieś abonamenty medyczne na przeglądy, szczepienia, odrobaczanie, witaminy itp?
      Sądze, że tym bardziej jesli ma kilka psów drogo mu to wychodzi. Moze ktoś znający sie bedzie wiedział czy takie coś istnieje?
    • numees Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 20.02.16, 15:04
      Jak przyjaciółka ma auto, to matę dla psów do auta+szelki z możliwością mocowania tak jak pasy bezpieczeństwa. Legowisko wiklinowe (jeśli psy są domatorami).
    • czemublokujecie_mikonto Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 20.02.16, 18:10
      Excuse me! A musi być prezent? A może upiecz blachę szarlotki i zanieś? A jak juz musisz coś dać to się dowiedz: "który sklep netowy z żywnością dla zwierząt poleca, jest dobry" -wtedy wiesz gdzie kupuje i kup kartę -bon podarunkowy do tego sklepu na 200-400zł -to sie ucieszą:)
      • czemublokujecie_mikonto Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 20.02.16, 18:12
        ps. zwierzęta czasem są wybredne, jedzą jakąś karmę a innej nie, albo na diecie bo uczulone-sama nie wybieraj bo możesz komuś tylko kłopot zrobić. Orientacyjną kwotę ci podałem bo tyle to my wydajemy na bezdomne koty, żeby było czym karmić:)
    • liszek123 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 15.06.16, 16:09
      Polecam artdogs.pl - świetne gadżety z wieloma rasami!
    • paul_ina94 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 16.03.17, 17:02
      Myślę, że fajnym prezentem dla takiego psiarza są upominki dla jego piesków :D Jakieś super ubranka czy też legowisko.
      Ja się zaopatruję w takie cudeńka na www.beds4puppies.pl . Są bardzo dobrej jakości ;p
    • k_ala75 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 20.03.17, 12:01
      może jakiś bilet na wystawę psów?
    • cichalusia Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 22.03.17, 15:14
      Dla takiej osoby najlepszy prezent to <a href=”https://matrex.com.pl/”>obroża z imieniem</a>
    • cichalusia Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 22.03.17, 15:16
      Dla takiej osoby najlepszy prezent to obroża z imieniem matrex.com.pl/dla-psa/obroza-dla-psa/Obroza-z-imieniem-dla-psa-Bawelna-Zielona
    • 3adriana3 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 13.10.17, 10:21
      Jest bardzo dużo książek o psach – o tresurze, zdrowiu itd. Można wybrać coś związanego z konkretną rasą…
    • witek12131 Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 26.02.18, 11:39
      Ja swojemu kumplowi (też psiarzowi) kupiłem kiedyś świecącą obroże, przydatna rzecz w nocy. Dobre pomysły widziałem też na opsie.pl, może tam zobacz, strona ma raczej poważne teksty, ale coś na temat prezentów też pewnie się znajdzie
    • z-online_g.pl Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 18.04.22, 14:02
      Może koszulka z łapką "My best friend has paws" się spodoba? amandas-world.creator-spring.com/listing/my-best-friend-has-paws-pet?product=389
    • violusiowa Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 05.10.22, 22:32
      Polecam Swiece neutralizujace zapach siersciuszka , na przyklad po spacerze w deszczu :D Swietna sprawa, pachna pieknie, jeszcze do tego mozna sie zrelaksowac. ja akurat zamawialam na mascota. Moja ulubiona jest las sosnowy :)
    • morska-ton Re: Prezent dla psiarza pomocy!!!!!!!!!!! 25.10.22, 12:33
      Jako psiarz to bym się ucieszył z ogromnej ilość przysmaczków jak uszy wołowe, królicze itp. To pierońsko drogie JEST xD

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka