majenkir Re: Przylaczcie sie do "protest song" 01.11.05, 16:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=31297288 Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Przylaczcie sie do "protest song" 01.11.05, 18:09 niestety, póki Lucre się nie odezwie, nic się nie da zrobić, to jest forum prywatne. Odpowiedz Link
tisassi Re: Przylaczcie sie do "protest song" 01.11.05, 19:48 Ja i tak się przyłączę – wiem, że administracja ingeruje w fora prywatne. Odpowiedz Link
majenkir Re: Przylaczcie sie do "protest song" 03.11.05, 22:40 pierozek_monika napisała: > niestety, póki Lucre się nie odezwie, nic się nie da zrobić, to jest forum >prywatne. Chyba zartujesz??!! To znaczy, ze mozna tu wypisywac co komu slina na jezyk przyniesie i Administracja ma to gdzies? W ostatecznosci zamknac to forum w cholere!!! Nastepny kwiatek sie tu pojawil: "dog kanaryjski"! PRAWIE DWULETNI, no pewnie - najwyzsza pora, zeby zaczal zarabiac. A potem placz, ze schroniska przepelnione, ze gdzies tam psy dostaja 5 kurzych nozek dziennie. Rece opadaja po prostu... Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Przylaczcie sie do "protest song" 04.11.05, 09:04 majenkir mnie się to też nie podoba. O ile to co tu jest napisane jest zgodne z regulaminem forum i netykietą administracja nie ingeruje. Forum może zamknąć tylko założyciel, chyba że charakter forum bardzo narusza wspomnianą już netykietę i regulamin. Wiesz jedyna rada napisać do lucre na priv albo go odszukać, bo może się mylę, ale on chyba jest z forum www.lukrowi.pl Administracji można zgłaszać do wycięcia ogłoszenia komercyjne na forum.abuse@gazeta.pl ale czy to pomoże, nie wiem :((( Odpowiedz Link
majenkir Re: Przylaczcie sie do "protest song" 04.11.05, 14:47 Dzieki Moniko za linka, juz tam napisalam. Zobaczymy. A i na abuse podeslalam im pare linkow ;). Odpowiedz Link
tisassi tak jak pisze Umfana 04.11.05, 15:55 były już przypadki, że administracja forum wycinała wątki z forów prywatnych. Ciekawe, dlaczego wobec pokątnego handlu szczeniakami i reprodukcją wykazuje taką pobłażliwość? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: tak jak pisze Umfana 04.11.05, 18:45 zapytaj na forum o forum w wątku majenkir bo tutaj to nic nie da. Za dużo jest forów i administracja nie śledzi każdego postu, watku, tym bardziej na forach prywatnych. Trzeba im zgłaszać, to co nam się nie podoba, ale tak jak mówię, z tego co wiem administracja owszem może zaingerować,ale to są odosobnione przypadki i chodzi o ciężkie łamanie zasad i regulaminu forum. Przyjmij, ze ktoś sobie założył forum prywatne i je udostępnił - jest tutaj prawie nie zależnym od nikogo gospodarzem. My tutaj jesteśmy tylko gośćmi. Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: tak jak pisze Umfana 04.11.05, 18:49 o rany, zajrzałam na forum o forum do wątku majenkir i widzę, że jabbur wypowiedział się nieco nie na temat :/ nic - pozostaje liczenie na kontakt z lucre i zgłaszanie postów niezgodnych z regulaminem na forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link
mmk9 siedźmy cicho 05.11.05, 08:31 Proponuję zawziąć się w sobie i dopóki Lucre sie nie pojawi nie odpowiadac na te ogloszenia pseudohodowców. I sobie spadną daleko w dół. Cięzko będzie, ale chyba nie jest niemozliwe ? Odpowiedz Link
ela.kowalik Re: siedźmy cicho 05.11.05, 11:11 To jest bardzo dobra propozycja :-) Można też samemu tworzyć wątki, dzięki którym ogłoszenia pseudohodowców będą szybciej spadać. Na przykład wątki o tym, dlaczego nie należy kupować psów bez rodowodu :-) Odpowiedz Link
panatella Re: siedźmy cicho 05.11.05, 13:24 mmk9 napisała: > Proponuję zawziąć się w sobie i dopóki Lucre sie nie pojawi nie odpowiadac na > te ogloszenia pseudohodowców. I sobie spadną daleko w dół. Cięzko będzie, ale > chyba nie jest niemozliwe ? właśnie odpowiedziałem na dwa posty, dzieki temu są znowu na górze, przepraszam, ale z drugiej strony, nie możemy tak bezczynnie siedzieć, brak reakcji jest też reakcją, wielu rozmnażaczy będzie zadowolonych z braku naszych negatywnych odpowiedzi, po za tym sami ogłoszeniodawcy będą natrętni i będą ciągnąć wątki w górę, powinno się postawić na edukację, i nowe kształcące wątki będące zawsze na górze Odpowiedz Link
po.prostu.ona Re: Podnosze watek 16.03.06, 09:25 No niestety, wygląda na to, że forum jest bezpańskie. Co daje się odczuć w postaci ogłoszeń rozmnażaczy :-(((( Odpowiedz Link
majenkir Re: Podnosze watek 17.03.06, 02:03 Ech, i tak nic nie mozna zrobic. Ciagle podsylam im linki na <abuse>, ale admini maja to cale forum gleboko w dupie. Odpowiedz Link
majenkir Re: Podnosze watek 17.03.06, 14:29 Nie, nawet sie zarejestrowalam na tym forum, o ktorym pisala Monika, ale odzewu zadnego :(. Odpowiedz Link
po.prostu.ona Re: Podnosze watek 18.03.06, 09:36 No to z tego wynika, że będziemy skazani na towarzystwo handlarzy psami i rozmnażaczy. Niestety. Odpowiedz Link
mroofcia Re: Przylaczcie sie do "protest song" 25.03.06, 16:24 Majenkir, dobra wiadomość: wytropiłam Lucre. Obiecała, że porządek zrobi... Odpowiedz Link
po.prostu.ona Re: Przylaczcie sie do "protest song" 26.03.06, 20:32 Nareszcie! Świetna wiadomość :-) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Przylaczcie sie do "protest song" 26.03.06, 20:34 to lucre, to jest ONA??? :DDDDD nie wiem dlaczego sądzilam że to facet :) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Przylaczcie sie do "protest song" 26.03.06, 20:50 a może da się namówić lucre, aby nadała komuś prawa do moderowania? Odpowiedz Link
po.prostu.ona Re: Przylaczcie sie do "protest song" 27.03.06, 10:49 To byłoby dobre rozwiązanie. Odpowiedz Link
mroofcia Re: Przylaczcie sie do "protest song" 27.03.06, 15:32 Proszę, dajcie jej kilka dni - ma teraz trochę skomplikowaną sytuację, ale obiecała mi, że forum się zajmie. Dzięki za wyrozumiałość. Odpowiedz Link