Dodaj do ulubionych

MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!!

13.11.05, 21:23
Witam. Prowadzimy sklep z karmami dla psów. Sprzedaż bezpośrednia oraz
internetowa! Zapoznaj się z naszą ofertą! Pamiętaj, ceny zawsze możesz z
nami negocjować!!!
S P R A W D Ź N A S !!!
Prosimy o komentarz...
www.justimax.com.pl
justimax@justimax.com.pl
0 504 800 680
Obserwuj wątek
    • martens1 Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 13.11.05, 22:05
      Faktycznie, ceny Nutry Nuggets macie ok, zamówię za jakieś dwa tygodnie, bo
      jeszcze mam. Pozdrawiam
    • iwonka802 Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 16.11.05, 00:19
      Dlaczego na Allegro mogę kupić Royal Canin po "okazyjnej" cenie? Duuużo niższej
      niż w sklepie i trochę niższej niż wy proponujecie?
      • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 16.11.05, 16:12
        WItam i dziękuję za zainteresowanie ofertą. Proponuję zadać tym właśnie
        sprzedawcom pytanie, czy dadzą gwarancję, że po tym właśnie "promocyjnym
        Royal'u" Pani psu nic nie będzie i czy ewnetualne roszczenia można kierować do
        generalnego importera tej właśnie karmy firmi Medico-Vet (generalnego importera
        karmy Royal Canin). Odpowiedzi jaki Pani uzyska będą zaskakujące. Proszę się
        nami podzielić tymi informacjami.
        Pozdrawiam
        • dziunia1602 Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 20.11.05, 12:36
          www.justimax.com.pl/nutrochoice.htm
          www.grandecane.pl/advanced_search_result.php?keywords=nutro
          Czyli rozumiem,że 205zł - to taniej niż 190zł ????
          :-)
          • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 22.11.05, 15:01
            Witam serdecznie konkurencję :-)
            a co konkurencja na to:
            EUKANUBA 213 to taniej niż 199 zł ???
            www.justimax.com.pl/eukanuba.htm
            www.grandecane.pl/index.php?manufacturers_id=11

EUROPREMIUM i jak ??? nadal drożej???
            www.justimax.com.pl/europremium.htm
            www.grandecane.pl/index.php?manufacturers_id=16

NUTRA GOLD
            www.justimax.com.pl/nutragold.htm
            www.grandecane.pl/index.php?manufacturers_id=27

Mam cały cennik wystawić???

Pozdrawiam

• dziunia1602 Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 26.11.05, 21:56
            Konkurencja jest w innym temacie,po prostu ostatnio szukałam Nutro choice
            jagnięcinkę dla psów dorosłych 15kg i u Was było drożej ;-)
            • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 27.11.05, 11:43
              Witam,

Cennik - cennikiem, należało spytać o cenę, zawsze można negocjować! Myślę, że
              mógłbym przebić konkurencję ;-)

Pozdrawiam

dziunia1602 napisała:

> Konkurencja jest w innym temacie,po prostu ostatnio szukałam Nutro choice
              > jagnięcinkę dla psów dorosłych 15kg i u Was było drożej ;-)
      • grandecane Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 01.12.05, 13:16
        Dlatego bo na allegro jest sprzedawany w tej cenie ROYAL CANIN który jest z
        Rosji ( tam produkowany ) ! I jak wiadomo jest on gorszej jakości ( znacznie
        gorszej ) . Na allegro nawet pojawiła sie EUKANUBA w śmiesznie niskiej cenie.
        JAK COŚ O WYSOKIEJ JAKOŚCI MOŻE BYĆ W TEJ CENIE - COŚ SIĘ NIE ZGADZA ! Dobrej
        jakości jest EUKANUBA z holandi a na allegro pojawia się z Czech itd. Ten towar
        nie jest od Krajowego importera tylko z kupowany za granicą !

Dam przykład :

TYLKO W POLSCE jest promocja na ROYAL CANIN 15 kg + 3 kg GRATIS w innych
        krajach tego niema i jest to oryginalny ROYAL CANIN . ZAUWAŻCIE ŻE TEN ZANIŻONY
        JEST TYLKO w 15 KG OPAKOWANIACH !!!!!!!!!!! a KUPUJĄC OD KRAJOWEGO IMPORTERA
        NIE DA SIE TAK TANIO TEGO ROBIĆ !

Royal Canin z ROSJI ma często wytarte nr seryjne partii, przebite daty ważności
        i jest kupowany bez faktury.....

Wystarczy popatrzeć na sklepy internetowe które mają 18 kg worki i będzie
        widomo kto ma oficjalny towar a kto lewiznę !!!

Dla zainteresowanych mogę podać nr telefonu importera w Warszawie ( może on
        wskazać oficjalne Warszawskie sklepy internetowe które zaopatrują się u niego )
        Dystrybutor na mazowieckie jest 1.

LEPIEJ KARMIĆ PSA DOBRĄ KARMĄ NIŻ POTEM SPONSOROWAĆ VETERYNARZA !!!

Pozdrawiam
        Michał - Sklep Internetowy www.grandecane.pl

• justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 02.12.05, 21:21
          Dlatego czasem warto się zastanowić czy warto korzystać z takich okazji... Bo
          po co np. kupować oryginalne alkohole, jak możne się upić denaturatem, tylko co
          potem...

"JUSTIMAX"
          www.justimax.com.pl
          tylko oryginalne karmy dla Twojego psa
          • weronika63 Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 02:00
            Zdaje sie, ze ten watek komercyjnie wciaz tu kroluje. Jesli o mnie chodzi, to
            wole wiecej zaplacic niz ulec nachalnej reklamie.
            • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 18:50
              weronika63 napisała:

> Zdaje sie, ze ten watek komercyjnie wciaz tu kroluje. Jesli o mnie chodzi, to
              > wole wiecej zaplacic niz ulec nachalnej reklamie.

Nie jest to wątek komercyjny (nikt go nie sponsoruje). Skoro jest "na topie"
              tzn, że jest nim jakieś zainteresowanie.
              Oczywiście nikt Pani nie zmusza do zakupów. Można przecież kupić np. piwo w
              Makro za 2,20 zł i to samo na stacji benzynowej za 3,20 zł. Jakość ta sama
              przecież... Resztę niech dopowie Pani sobie sama :-)

Pozdrawiam
              Marcin
              • blue.berry Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 21:05
                > Nie jest to wątek komercyjny (nikt go nie sponsoruje). Skoro jest "na topie"
                > tzn, że jest nim jakieś zainteresowanie.

jest na topie bo ciagle go pobijasz i tyle.
              • weronika63 Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 05.12.05, 14:17
                Watek komercyjny polega dla mnie na zwiekszeniu dochodow (skadinad fajna
                sprawa). Ja tu przychodze, zeby sobie poczytac o psach, poradzic sie, moze
                komus doradzic, niedobrze mi sie robi, jak ciagle trafiam na te dyskusje o
                cenach, zalozcie sobie nowy watek niby niekomercyjny, ja place wiecej na stacji
                benzynowej, zeby miec spokoj, i zaplace wiecej za psa, kiedy wiem, ze
                wlascicielowi nie tylko chodzi o zwiekszenie wlasnego dochodu.
                • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 05.12.05, 16:44
                  weronika63 napisała:

> ... kiedy wiem, ze
                  > wlascicielowi nie tylko chodzi o zwiekszenie wlasnego dochodu.

Witam,
                  1. może Pani omijać "ten niedobry wątek", nikt nie każe go Pani czytać,
                  2. proszę mi wskazać osobę, która coś sprzedaje po to żeby na tym nie zarabiać
                  (niestety każda sprzedaż wąże się z jakimś tam dla Pani zarabianiem, jeśli tego
                  zarobku nie ma, nie ma też i firmy - podst. ekon.),
                  3. wątek ten jest skierowany do wszystkich osób, które kupują, nie kupują lub
                  będą kupowały w przyszłości karmę, nie tylko chcemy zrobić "nachalną reklamę"
                  jak to się Pani wcześniej wyraziła, próbujemy coś zrobić dla potencjalnych
                  zainteresowanych - doradzić, pomóc w wyborze karmy, ostrzec przed oszustami
                  itp. A przy okazji osoba zainteresowana może na tym dodatkowo zaoszczędzić!!!
                  Zapłaci mniej niż w zwykłym, stacjonarnym sklepie!!! Dlaczego, gdyż sklep
                  internetowy ma mniejsze koszty prowadzenia działalności i może sobie pozwolić
                  na znaczne obniżenie cen oferowanych przez siebie artykułów!

Proszę płacić drożej, jest taka konkurencja, że ma Pani pełne prowao wybrać
                  kontrahenta! Natomist ja proszę Panią o nie stawianie zarzutów, że pragniemy
                  jedynie zwiększyć zyski!!! Czym ja się różnię od osoby która sprzedaje towar w
                  sklepie???

... jedynie tym że oferuję ten sam towar za dużo mniejsze piniądzę!!!

Pozdrawiam Panią serdecznie
                  i jeśli drażni Panią ten wątek, proszę go po prostu omijać

• justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 19:07
              weronika63 napisała:

> Zdaje sie, ze ten watek komercyjnie wciaz tu kroluje. Jesli o mnie chodzi, to
              > wole wiecej zaplacic niz ulec nachalnej reklamie.

Kolejny głos niezadowolonego z naszego istnienia "sklepikarza". Cóż, takie są
              zasady konkurencji i trzeba się z tym pogodzić...

Pozdrawiam
              Najtańsze sklepy z karmą dla psów i kotów
              www.justimax.com.pl/
              www.grandecane.pl/?unit=1&title=Karmy_Royal_Canin&reloaded=yes
        • a_na Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 02.12.05, 22:23
          grandecane napisał:
          > Wystarczy popatrzeć na sklepy internetowe które mają 18 kg worki i będzie
          > widomo kto ma oficjalny towar a kto lewiznę !!!

hmmm...ale 18 czy 20 kg worki,to także opakowania dla hodowców zrzeszonych w
          klubach...
          • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 08:45
            a_na napisała:

> grandecane napisał:
            > > Wystarczy popatrzeć na sklepy internetowe które mają 18 kg worki i będzie
            >
            > > widomo kto ma oficjalny towar a kto lewiznę !!!
            >
            > hmmm...ale 18 czy 20 kg worki,to także opakowania dla hodowców zrzeszonych w
            > klubach...
            >
            >
            Witam serdecznie,
            Koledze z konkurencji chodzi o 18 kg - na zasadzie 15 kg + 3 kg gratis (z
            wyraźnym zaznaczeniem w języku polskim ;-) ).
            Zapomniała jeszcze Pani dodać o workach 25 kg dla hodowców.

Pozdrawiam
            Marcin
            • a_na Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 16:42
              justimax napisał:
              > Zapomniała jeszcze Pani dodać o workach 25 kg dla hodowców.

z takimi się nie spotkałam ;-)zamawiam 20...
              • po.prostu.ona Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 16:44
                Mnie się nie opłaci u Was kupować, ze względu na koszty przesyłki.
                • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 18:41
                  po.prostu.ona napisała:

> Mnie się nie opłaci u Was kupować, ze względu na koszty przesyłki.

Jakie koszty wysyłki...???
                  Koszty wysyłki pokrywa firma "JUSTIMAX"
                  Pani płaci jedynie za towar!!!
                  www.justimax.com.pl/oferta.htm
                  POLECAM I ZAPRASZAM
                  Marcin
                  • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 18:43
                    justimax napisał:

> po.prostu.ona napisała:
                    >
                    > > Mnie się nie opłaci u Was kupować, ze względu na koszty przesyłki.
                    >
                    > Jakie koszty wysyłki...???
                    > Koszty wysyłki pokrywa firma "JUSTIMAX"
                    > Pani płaci jedynie za towar!!!
                    > www.justimax.com.pl/oferta.htm
                    www.justimax.com.pl/stronaglowna.htm
                    ZAPRASZAM
                    > Marcin
              • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 18:39
                a_na napisała:

> justimax napisał:
                > > Zapomniała jeszcze Pani dodać o workach 25 kg dla hodowców.
                >
                > z takimi się nie spotkałam ;-)zamawiam 20...
                >

Proszę bardzo....
                www.bewidog.republika.pl/
                Może warto, wybór należy do Pani...

Pozdrawiam
                Marcin
                >
                • po.prostu.ona Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 03.12.05, 20:08
                  9. Bezpłatna dostawa na pozostałym obszarze Polski obejmuje zamówienia o
                  wartości powyżej 115 zł, poniżej tej kwoty należy doliczyć 15 zł kosztów
                  wysyłki.

No chyba, że coś przeoczyłam...
                  • grandecane Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 04.12.05, 01:24
                    Nie wiem jak w innych sklepach ale u mnie każda ilośc w każdej karmie to
                    BEZPŁATNA dostawa w całej Polsce kurierem szczegóły na sklepie
                    www.grandecane.pl
                  • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 04.12.05, 08:03
                    po.prostu.ona napisała:

> 9. Bezpłatna dostawa na pozostałym obszarze Polski obejmuje zamówienia o
                    > wartości powyżej 115 zł, poniżej tej kwoty należy doliczyć 15 zł kosztów
                    > wysyłki.
                    >
                    > No chyba, że coś przeoczyłam...

Witam,
                    Owszem to prawda, proszę porównać ceny mniejszych worków z naszą konkurencją
                    (przy tak niewielkiej marży nie jestem w stanie opłacić wysyłki - chyba że
                    koszty przesyłki podzielimy na pół). Co do worków 15 kg (oprócz ARION'A)
                    wszystkie mieszczą się powyżej wskazanej kwoty i wysyłane są na nasz koszt.

Serdecznie zapraszam
                    Marcin Tomaszewski
                    • justimax Re: MARKOWE KARMY DLA PSÓW. SUPER CENY !!! 04.12.05, 08:09
                      justimax napisał:

> po.prostu.ona napisała:
                      >
                      > > 9. Bezpłatna dostawa na pozostałym obszarze Polski obejmuje zamówienia o
                      >
                      > > wartości powyżej 115 zł, poniżej tej kwoty należy doliczyć 15 zł kosztów
                      > > wysyłki.
                      > >
                      > > No chyba, że coś przeoczyłam...
                      >
                      > Witam,
                      > Owszem to prawda, proszę porównać ceny mniejszych worków z naszą konkurencją
                      > (przy tak niewielkiej marży nie jestem w stanie opłacić wysyłki - chyba że
                      > koszty przesyłki podzielimy na pół). Co do worków 15 kg (oprócz ARION'A)
                      > wszystkie mieszczą się powyżej wskazanej kwoty i wysyłane są na nasz koszt.
                      >
                      Jeśli ktoś pisze, że wysyła wszystko na swój koszt, tzn., że nie ma w swojej
                      ofercie małych opakowań (3 kg,5 kg) tylko same duże (10 kg, 15 kg i większe).
                      Przy nawet najlepiej skonstruowanej umowie z firmą wysyłkową, wciąż w Polsce
                      koszty wysyłki są bardzo duże.

Reasumując,
                      przy niewielkiej marży nie mogę wysyłać małych opakowań na własny koszt, gdyż
                      koszty wysyłki są duże, większe, jak najbardziej!!!

> Serdecznie zapraszam
                      > Marcin Tomaszewski
            • anulcik dla hodowcow? 04.12.05, 17:37
              > Zapomniała jeszcze Pani dodać o workach 25 kg dla hodowców.

czy niehodowcy tez moga te wieksze kupowac?
              • justimax Re: dla hodowcow? 04.12.05, 19:54
                anulcik napisała:

> > Zapomniała jeszcze Pani dodać o workach 25 kg dla hodowców.
                >
                > czy niehodowcy tez moga te wieksze kupowac?

Niestety NIE. Nawet sklepy ich nie mogą kupić, chyba że właściciel sklepu jest
                hodowcą, ale nie mogą być one odsprzedawane itd.

POLECAM 20 kg worki FIDES BREEDER!!!
                Belgijska karma (EURO-PREMIUM)
                Dobra karma za bardzo dobre pieniądze.

Pozdrawiam
                • iwonka802 Re: kupiłam!!! 08.12.05, 13:39
                  Skorzystałam z usług tej firmy i jestem zadowolona! Panowie wnieśli mi dwa
                  worki na 5 piętro. Polecam. Napewno jeszcze nie raz skorzystam.

Iwona O.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka