iza601 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 02.09.06, 12:19 Mój yorkoś to Major,ale teść nazywa go Generał bo rządzi resztą mojego stadka.Reszta to kaukazy Niunia i Karlos oraz doberman Orli. Odpowiedz Link
anna-xavier Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 06.09.06, 11:42 Mój yorkuś to Gustav :) lub po prostu Gucio - a w sytuacjach eksteremalnych - Mała Kanalia Odpowiedz Link
katia07 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 05.10.06, 17:32 Max . Częściej Maksiu, czasami Krysia - choć to pies!Jest kochany! Odpowiedz Link
aldona79 Moja Yorczka to... 11.10.06, 10:18 Nela,jak jest psotna to "Zaraza",a jak łazi gdzieś po ogródkach i szukam jej to "Mała Łajza" :) pozdrawiam wszystkich miłośników pieseczków Odpowiedz Link
radekmadzia Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 14.11.06, 19:31 Moja sunia to Cha-cha czyli Cza-cza :)) Odpowiedz Link
e_vera Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 21.11.06, 10:09 Shogun, gdyż jest to najgroźniejszy pies w mieście :> Początkowo było wymiennie z "Brytan" :P Jak tylko zobaczy rotweillera lub dobermana rzuca się ze szczekiem na niego. Oczywiście jeżeli "przeciwnk" jest w odpowiedniej odległości a ja jestem blisko... :P Odpowiedz Link
tamilan Moja to Maxine 03.01.07, 18:39 Gdy ją zobaczyłam - nasunęło mi się skojarzenie z jedną z głównych bohaterek serialu "Tylko Manhattan" - córką głównej pary bohaterów właśnie o tym imieniu. Miała charakterystyczny biały kosmyk na tle ciemnych włosów. Później trzy czwarte kobiet chodziło w takiej fryzurce. Maxi (tak w skrócie) już wyrosła ze swojej szczenięcej szaty, a biały kosmyk zrobił się złoty (całe szczęście bo zbyt jasny to wada u yorków). A Maxi z uporem nazywana jest przez moją teściową Macy (Mejsi z Mody na sukces - też serial!) A czasami przeze mnie Mysia - gdy nasika na dywan i siedzi w kąciku przestraszona burą. Jak mysz pod miotłą. Córka nazywa ją pieszczotliwie Szczurzycą. A w dokumentach ma Kama Biały Skrzat! Odpowiedz Link
madzia.w77 Re: Moja to Maxine 16.01.07, 23:25 moja sunia ma na imię Rosa co oznacza Różę Odpowiedz Link
lollino Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 04.01.07, 23:20 Lolek - zdrobniale Loluś albo Lollino Nasze kochane żyjątko Odpowiedz Link
vanillka Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 30.10.07, 21:11 ooo to tak samo jak mój - też czasem wołam na niego Lollino... i choć to chłopczyk to zdarza nam się wołać na niego 'Lolka' hahah pozdrawiam Odpowiedz Link
weska12 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 17.02.07, 19:21 Moja wabi się Abby (Abi), jest kochana. Odpowiedz Link
dorotka0602 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 18.02.07, 18:52 Mój wabi się Fido. Pozdrawiam, Odpowiedz Link
alusia39 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 19.02.07, 14:41 w lipcu dostałam sunie-Sisi,we wrzesniu kupilam nastepna Baby.W Dzien Zakochanych,6 dni temu dostałam chłopczyka-nie mogl sie inaczej nazywac jak Amorek:-).Mam w planie w marcu kupic Pipine i Lokisa:-))).Ide na całosc!!!!!!!!!!!Yorków nigdy dość i za duzo w domu.Jest jeszcze "mama" calej tej bandy-piekna ,duza kundlica-znajda-ukochana Nijka lub jak ja nazywa corka- Hekate Odpowiedz Link
alusia39 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 23.04.07, 13:07 wedlug wieku:Baby,Sisi,Amorek,Rosi,Sati:) Odpowiedz Link
amberhouse Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 02.05.07, 10:58 My mamy 2: Exclusive Eloise (w skrócie elizka) Princess Leia Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasiad3 Re: podajcie imiona swoich pieskow:) 26.09.07, 14:12 mój wabi się Miki ale wołamy na niego Niunio,Mopek,Majk Odpowiedz Link