jussttina
06.08.14, 16:59
witam wszystkich,
Pisze do Was z prośbą o radę... zamierzam wybrać się w grudniu/styczniu na Dominikanę, ale chciałabym wykupić wycieczkę z biura niemieckiego albo holenderskiego ( bo taniej ). Będę to robić pierwszy raz, dlatego nie bardzo wiem jak to zrobić od pocztaku do końca. Czy ktoś wykupywał wycieczkę z niemieckiego bądź holenderskiego Tui ( w Holandii Arke )? interesuje mnie czy płaci się od razu za całą wycieczkę, czy jest ubezpieczenie w cenie wycieczki, jak wygląda transport ( czy leci się bezpośrednio np.Dreamlinerem :) czy z przesiadkami )? czy moge wykupić przez internet dany hotel i dostanę Voucher oraz potwierdzenie na maila czy pocztą czy musze osobiście stawić się w biurze w Niemczech lub w Holandii? Ja wiem, że niektóre moje pytania moga wydać się innym śmieszne, ale wolę się upewnić, wypytać Was, niż pózniej płakać że coś sie nie udało, lub czegoś nie doczytałam. z góry dzięki za wszelkie informację :) p.s. może był ktoś w hotelu Royalton na Punta cana? albo poleca jakiś fajny hotel?