Dodaj do ulubionych

Dominikana- wycieczki fakultatywne

07.11.16, 20:12
Dzień dobry!
Wrócilem z Dominikany pare tygodni temu / 06-21. 10 20016/ ale pisze pare słów- może skorzystacie... Leciałem z TUI. I jest ok. Natomiast kilka-uwag o wycieczkach: polecam polskie biuro Rico Travel. Rzetelni, PUNKTUALNI- co na Dominikanie jest niezwykłe- i bardzo solidni. Do tego sympatyczni. Zaliczyliśmy z nimi 2 wycieczki, znajomi trzecią. Profesjonalizm, usmiech i ceny o płowe niższe niz w TUI :-) Dziękuję Mateuszowi i Swietłanie- byliście mili, sympatyczni i absolutnie profesjonalni ! :-) Mateusz- czekam na e-booka ! ;-)
Obserwuj wątek
    • chlupkaanna Re: Dominikana- wycieczki fakultatywne 28.12.16, 18:39
      A ja na saonie byłam z tropical sun tylko 10 dolarów więcej i płynie sie w dwie strony dwu poziomowym katamaranem jak jacht ,sa poduchy do opalania dwie toalety , w wodzie częstują szampanem w szkle i wychodza bajeczne zdjęcia POLECAM chlupeczki@wp.pl
      • gutekap Re: Dominikana- wycieczki fakultatywne 10.03.17, 13:41
        Gorąco polecamy i zachęcamy do korzystania z Rico Travel. Profesjonalizm w każdym zakresie. Szczególnie zachęcamy do odwiedzenia Cataliny i Saony z Altos de Chavon. Bardzo pomocny, życzliwy, opiekuńczy personel katamaranu na Catalinę, do tego rafa koralowa, cudowne widoki... Na Saone płynęliśmy z Michałem Stanisławem Waldemarem, który ciekawie przekazywał informacje o Dominikanie. Świetnie się sprawdził w roli animatora zarówno na lądzie jak i na morzu, przy czym bardzo odpowiedzialny i stanowczy (w sytuacji, która tego od niego wymagała). Szczególne podziękowania przesyłamy dla Chantal, jej mamy i Szymona za okazaną niesamowitą pomoc, wsparcie i życzliwość w trudnej sytuacji życiowej. Nigdy w życiu nie otrzymaliśmy tyle dobroci co z ich strony, jesteście cudowni !!! :-) Dziękujemy Wam za wszystko! Itaka z którą wybraliśmy się do Dominikany wykazała się brakiem zainteresowania i pomocy w tamtych chwilach. Zresztą w przypadku innej osoby również. Mieszkańcy Dominikany są wspaniali, można otrzymać od nich dużo pozytywnej energii, są uśmiechnięci, radośni, życzliwi, rozśpiewani, z niesamowitym poczuciem rytmu przy tym są naturalni i bezinteresowni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka