mareck30 12.08.14, 13:00 witam, szukam ludzi, ktorzy mieli do czynienia z biurem nieruchomosci villa z kołobrzegu www.villa-nieruchomosci.pl przymierzam sie do kupna mieszkania i oni przykuli moja uwage bede wdzieczny za jakiekolwiek infor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zasada26 Re: biuro villa nieruchomości czy ktoś kojarzy? 19.08.14, 14:38 Ja kojarzę. Korzystaliśmy z żoną z usług Pana Mieczysława i jesteśmy bardzo zadowoleni. Załatwiono za nas zdecydowaną większość formalności, oferty mieszkania nad morzem idealnie trafiały w nasze gusta. Wszyscy w firmie są bardzo profesjonalni i pomocni. Polecam ci serdecznie, jakbyś miał pytania pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
arekkowalczyk Re: biuro villa nieruchomości czy ktoś kojarzy? 01.09.14, 14:53 coś jest w tym kołobrzegu magicznego... ja też sie zastanawiam nad wyjechaniem tam, tym bardziej, ze mam opcje swietnej pracy w firmie znajomego... A do tego od zawsze marzyłem, żeby mieszkać nad morzem... :) tylko co z tą wodą? naprawdę najzimniejsza na całym wybrzeżu?:P A to biuro www.villa-nieruchomosci.pl/strona-glowna.aspx# też muszę oblukać Odpowiedz Link Zgłoś
zasada26 Re: biuro villa nieruchomości czy ktoś kojarzy? 19.08.14, 14:41 Hej, już ci odpisałem na innym wątku - korzystałem z tego biura i polecam pana Mietka i całą załogę. Villa-nieruchomości to profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: biuro villa nieruchomości czy ktoś kojarzy? 15.09.14, 10:45 Villa jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
1annar1 Re: biuro villa nieruchomości czy ktoś kojarzy? 01.01.15, 22:01 witam. mam do sprzedania mieszkanie w Podczelu - bez pośredników. zapraszam do kontaktu. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: biuro villa nieruchomości czy ktoś kojarzy? 07.01.15, 10:15 Pozdrawiam również i zapraszam do zostawienia ogłoszenia na portalach ogłoszeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś