Dodaj do ulubionych

potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zawsze?

30.01.05, 05:01
hi,potrzebuje kobiety na weekend,do towarzystwa i innych spraw,cenie
humor,inteligencje,oraz aparycje,w zamian oferuje mile traktowanie,zawsze
kultoralne,zadoscuczynienie finansowe,reszta do uzgodnienia,pa./
Obserwuj wątek
    • ktoska_123 Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 30.01.05, 11:50
      ale Cię zebrało!
      • colberg Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 30.01.05, 19:58
        Heeee... Są skuteczniejsze sposoby znalezienia dziewczyny na weekend niż
        ogłoszenie na tej grupie. A może się mylę? ;-)

----------------------------
        Colberg
        • ktoska_123 do Colberga 30.01.05, 20:10
          jeśli trafic chesz we mnie - to się uchylam - przeszło obok.
          A tak swoją drogą - powiedz mi Colberg - co jest z tym forum - jakieś takie
          nijakie. Może to wina naszego miasta - niby takie niesamowite, ale ja to kwituję
          - duża forma mała treść.
          Pewnie ktoś miał ochotę z tego forum zrobić coś, a stało się jak się stało.
          Jestem poza tym pełna podziwu dla Twoich informacji, jakie zamieszczasz w
          odpowiedzi na...
          • sloggi Re: do Colberga 30.01.05, 20:14
            Forum jest odmienne od miasta, które bardzo lubię i zawsze podczas wizyty w
            Koszalinie - odwiedzam.
            • ktoska_123 Re: do Colberga 30.01.05, 20:49
              witaj Sloggi, a skąd Ty tutaj? swego czasu odwiedzałam Twoje forum :))) ale
              jakoś tak nie zagrzałam tam miejsca, niezależnie od tego pozdrawiam.
              Jednak nadal uważam, ze forum jest trochę mało żywe - może dlatego, że bardziej
              aktywne jest forum tkk?
              ale tam dominują akurat młodzi ludzie :)))
              bardzo młodzi - zreszta chwała im za to!
              • sloggi Re: do Colberga 30.01.05, 20:54
                Ja często tu zaglądam, ale to forum miejskie - zatem poczytam i zmykam (bo bywam
                w K. rzadko). Nie jestem zwolennikiem przerabiania forów miejskich w towarzyskie.
                • ktoska_123 Re: do Colberga 30.01.05, 21:02
                  no - niby masz rację - ale czasami oczekuje się więcej od forów regionalnych -
                  według mnie - przede wszystkim życia - ale każdy ma swoje wizje :))))
                  • colberg Re: do Colberga 31.01.05, 23:09
                    Życia... A kiedy to forum było żywe? ;-)
                    Lepsze jednak jest takie - niż zaśmiecone postami w stylu: "kogo z rodziny
                    chcesz zabić" albo "jaki masz dziś nastrój"... :-) A tak jest na forum tkk.

Colberg
                • kusy222 Re: do Colberga 08.02.05, 11:35
                  Nic nie napisałeś o sobie, więc kogo naprawdę szukasz?
          • colberg Re: do Colberga 31.01.05, 23:05
            > ktoska_123
            Nie celowałem w Ciebie, tylko w inicjatora wątku.

A co do forum... Mam wrażenie, że życie internetowe kołobrzeżan koncentruje się
            w innym miejscu:
            www.tkk.pl/forums/
            Muszę od razu jednak powiedzieć, że w 90% pisują tam dziennikarze lokalnych
            periodyków, urzędnicy i licealiści. Ot, takie towarzyskie "internet party", w
            którym główne skrzypce gra Jarosław Banaś (vide report5).
            Najpierw jednak funkcjonowało forum na www.kolobrzeg.pl - ale teraz to jedynie
            nędzne szczątki życia...
            Ktoś przed laty zadał sobie również trud umieszczenia grupy alt.pl.kolobrzeg w
            usenecie. Ale tam to już zupełne wyludnione bagno jest...

No cóż. Trudno nie wiedzieć wielu rzeczy, gdy się w Kołobrzegu człowiek
            urodził, wychował, edukował, mieszka i pracuje... Nie chcę jednak monopolizować
            tego miejsca. A odpowiadam na pytania przez grzeczność i miłość do miasta, w
            którym mieszkam. Czy ktoś tu zagląda? Czy ktoś to czyta? :-(

Colberg
            • ktoska_123 Re: do Colberga 01.02.05, 13:22
              czyta, czyta :)
              ale tylko czyta - zresztą jeśli chodzi o odpowiedzi to Sloggi mnie zrugał/a, ze
              to nie forum do pogawędek towarzyskich, ale bardziej informacyjne.
              znaczy się zdechło na początku :)))))
              jeśli chodzi o tkk, to w sumie czasami czytam, ale czasami wpisy osób bywających
              tam i to z przyczyn pewnych, znanych mi :)
              myślę poza tym, ze wszelkie forumy padną w naszym mieście - mówię o tych dla
              osób ponadlicealnych mocno :) - bo jakowys marazm w osobach siedzi.
              chyba takie miasto, takie klimaty, ale nie mnie sądzić :)

a tak a propos - ciekawe, że sam inicjator wątku zwątplił w swój wątek - może
              ogarnęły go wątpliwości :) pewnie jakowaś chandra nad ranem go napadła :)
              to tyle
              :)
              • walhala Re: czekam i nic? 02.02.05, 01:55
                hm,jakos nikt sie nie zglasza,cos marnie to tu wyglada,ktoska nie ma tam u was
                dziewczyn zainteresowanych ta forma spedzenia czasu?
                • ktoska_123 Re: czekam i nic? 02.02.05, 06:36
                  zastanawiałam się, jak odpowiedzieć Tobie na zpytanie skierowane bezpośrednio do
                  mnie - będzie ono w takiej właśnie formie - jaka oferta taka odpowiedź :) -
                  konkludując - zadnej odpowiedzi na ofertę znaczy sie oferta na tym poziomie -

jeśli uraziłam - trudno, ale to mi do głowy przychodzi -
                  miłego dnia :)

• ivrosze Re: czekam i nic? 02.02.05, 10:06
                  mam fajną koleżankę, która może byłaby zainteresowana, ale Twoje ogłoszenie nie
                  wygląda na poważne:)
                  • walhala jak powazniej napisac? 03.02.05, 04:28
                    hm,wydaje mi sie ze anons jest zwiezly ,jasny ,i konkretny,jezeli cos pominolem
                    to ,prosze wyjasnij mi.
                    • ivrosze Re: jak powazniej napisac? 03.02.05, 14:22
                      anons jest zwięzły, ale jeśli szukasz kogoś do towarzystwa, to łatwiej to robić
                      chyba na jakimś portalu randkowym:) na portalu lokalnym to dla mnie brzmi
                      trochę jak żart:) i sorki, jeśli mylę Twoje intencje:)
                      • walhala Re: jak powazniej napisac? 05.02.05, 02:17
                        no widzisz,nie pisze tam dlatego ze tam tylko i wylacznie o jednej i tej samej
                        rzeczy sie mowi ,czyt;pisze,mysle ze ludzie ktorzy nie tylko odwiedzaja jeden
                        portal sa znacznie ciekawsi,jezeli tylko i wylacznie wchodzisz na "randki"to
                        tylko to masz w glowie,myle sie?cenie sobie intelektualny kontakt,nadawanie na
                        tej samej fali,no rozpisalem sie dzis,ha ha,bede konczyl,czesc.
                        • ktoska_123 Re: jak powazniej napisac? 05.02.05, 08:26
                          ale Twój anons nie odbiegał od treści tych "randkowych" :

hi,potrzebuje kobiety na weekend,do towarzystwa i innych spraw,cenie
                          humor,inteligencje,oraz aparycje,w zamian oferuje mile traktowanie,zawsze
                          kultoralne,zadoscuczynienie finansowe,reszta do uzgodnienia,pa./

o co więc się bulwersujesz?

jest słońce - wyjdź na spacer - poczujesz się lepiej
                          • walhala Re: jak powazniej napisac? 17.02.05, 01:53
                            kednak musze stwierdzic ze daleko jeszcze tutaj do "Europy",zapyziale to
                            wszystko,no nic ,pa.
                            • pia.ed Re: jak powazniej napisac? 17.02.05, 02:54
                              Kolobrzeg "zapyzialy"?
    • walhala Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 14.03.06, 08:17
      potrzebujesz kobiety?hm .To wnioskuje z tego ze jestes samotny. zadnych
      zobowiazan tj.zona,dzieci.No wiesz mamy te same potrzeby. z tym ze ja bardzo
      sobie cenie szczerosc. nie nawidze oszustow .Za to kocham pieniazki.jak jestes
      taki szczodry to chetnie skorzystam.Lubie facetow z klasa co sie
      nie"szczypia"tylko nie wiem co to znaczy "i do innych spraw?"I jak wysokie
      bedzie to zadoscuczynienie finansowe?czekam na odpowiedz./z niecierpliwoscia/ha
      ha
    • agaa33333 Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 21.04.06, 20:38
      ile masz lat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka