walhala 30.01.05, 05:01 hi,potrzebuje kobiety na weekend,do towarzystwa i innych spraw,cenie humor,inteligencje,oraz aparycje,w zamian oferuje mile traktowanie,zawsze kultoralne,zadoscuczynienie finansowe,reszta do uzgodnienia,pa./ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktoska_123 Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 30.01.05, 11:50 ale Cię zebrało! Odpowiedz Link Zgłoś
colberg Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 30.01.05, 19:58 Heeee... Są skuteczniejsze sposoby znalezienia dziewczyny na weekend niż ogłoszenie na tej grupie. A może się mylę? ;-) ---------------------------- Colberg Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska_123 do Colberga 30.01.05, 20:10 jeśli trafic chesz we mnie - to się uchylam - przeszło obok. A tak swoją drogą - powiedz mi Colberg - co jest z tym forum - jakieś takie nijakie. Może to wina naszego miasta - niby takie niesamowite, ale ja to kwituję - duża forma mała treść. Pewnie ktoś miał ochotę z tego forum zrobić coś, a stało się jak się stało. Jestem poza tym pełna podziwu dla Twoich informacji, jakie zamieszczasz w odpowiedzi na... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do Colberga 30.01.05, 20:14 Forum jest odmienne od miasta, które bardzo lubię i zawsze podczas wizyty w Koszalinie - odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska_123 Re: do Colberga 30.01.05, 20:49 witaj Sloggi, a skąd Ty tutaj? swego czasu odwiedzałam Twoje forum :))) ale jakoś tak nie zagrzałam tam miejsca, niezależnie od tego pozdrawiam. Jednak nadal uważam, ze forum jest trochę mało żywe - może dlatego, że bardziej aktywne jest forum tkk? ale tam dominują akurat młodzi ludzie :))) bardzo młodzi - zreszta chwała im za to! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: do Colberga 30.01.05, 20:54 Ja często tu zaglądam, ale to forum miejskie - zatem poczytam i zmykam (bo bywam w K. rzadko). Nie jestem zwolennikiem przerabiania forów miejskich w towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska_123 Re: do Colberga 30.01.05, 21:02 no - niby masz rację - ale czasami oczekuje się więcej od forów regionalnych - według mnie - przede wszystkim życia - ale każdy ma swoje wizje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
colberg Re: do Colberga 31.01.05, 23:09 Życia... A kiedy to forum było żywe? ;-) Lepsze jednak jest takie - niż zaśmiecone postami w stylu: "kogo z rodziny chcesz zabić" albo "jaki masz dziś nastrój"... :-) A tak jest na forum tkk. ---------------------------- Colberg Odpowiedz Link Zgłoś
kusy222 Re: do Colberga 08.02.05, 11:35 Nic nie napisałeś o sobie, więc kogo naprawdę szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
colberg Re: do Colberga 31.01.05, 23:05 > ktoska_123 Nie celowałem w Ciebie, tylko w inicjatora wątku. A co do forum... Mam wrażenie, że życie internetowe kołobrzeżan koncentruje się w innym miejscu: www.tkk.pl/forums/ Muszę od razu jednak powiedzieć, że w 90% pisują tam dziennikarze lokalnych periodyków, urzędnicy i licealiści. Ot, takie towarzyskie "internet party", w którym główne skrzypce gra Jarosław Banaś (vide report5). Najpierw jednak funkcjonowało forum na www.kolobrzeg.pl - ale teraz to jedynie nędzne szczątki życia... Ktoś przed laty zadał sobie również trud umieszczenia grupy alt.pl.kolobrzeg w usenecie. Ale tam to już zupełne wyludnione bagno jest... No cóż. Trudno nie wiedzieć wielu rzeczy, gdy się w Kołobrzegu człowiek urodził, wychował, edukował, mieszka i pracuje... Nie chcę jednak monopolizować tego miejsca. A odpowiadam na pytania przez grzeczność i miłość do miasta, w którym mieszkam. Czy ktoś tu zagląda? Czy ktoś to czyta? :-( ---------------------------- Colberg Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska_123 Re: do Colberga 01.02.05, 13:22 czyta, czyta :) ale tylko czyta - zresztą jeśli chodzi o odpowiedzi to Sloggi mnie zrugał/a, ze to nie forum do pogawędek towarzyskich, ale bardziej informacyjne. znaczy się zdechło na początku :))))) jeśli chodzi o tkk, to w sumie czasami czytam, ale czasami wpisy osób bywających tam i to z przyczyn pewnych, znanych mi :) myślę poza tym, ze wszelkie forumy padną w naszym mieście - mówię o tych dla osób ponadlicealnych mocno :) - bo jakowys marazm w osobach siedzi. chyba takie miasto, takie klimaty, ale nie mnie sądzić :) a tak a propos - ciekawe, że sam inicjator wątku zwątplił w swój wątek - może ogarnęły go wątpliwości :) pewnie jakowaś chandra nad ranem go napadła :) to tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: czekam i nic? 02.02.05, 01:55 hm,jakos nikt sie nie zglasza,cos marnie to tu wyglada,ktoska nie ma tam u was dziewczyn zainteresowanych ta forma spedzenia czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska_123 Re: czekam i nic? 02.02.05, 06:36 zastanawiałam się, jak odpowiedzieć Tobie na zpytanie skierowane bezpośrednio do mnie - będzie ono w takiej właśnie formie - jaka oferta taka odpowiedź :) - konkludując - zadnej odpowiedzi na ofertę znaczy sie oferta na tym poziomie - jeśli uraziłam - trudno, ale to mi do głowy przychodzi - miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: czekam i nic? 02.02.05, 10:06 mam fajną koleżankę, która może byłaby zainteresowana, ale Twoje ogłoszenie nie wygląda na poważne:) Odpowiedz Link Zgłoś
walhala jak powazniej napisac? 03.02.05, 04:28 hm,wydaje mi sie ze anons jest zwiezly ,jasny ,i konkretny,jezeli cos pominolem to ,prosze wyjasnij mi. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: jak powazniej napisac? 03.02.05, 14:22 anons jest zwięzły, ale jeśli szukasz kogoś do towarzystwa, to łatwiej to robić chyba na jakimś portalu randkowym:) na portalu lokalnym to dla mnie brzmi trochę jak żart:) i sorki, jeśli mylę Twoje intencje:) Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: jak powazniej napisac? 05.02.05, 02:17 no widzisz,nie pisze tam dlatego ze tam tylko i wylacznie o jednej i tej samej rzeczy sie mowi ,czyt;pisze,mysle ze ludzie ktorzy nie tylko odwiedzaja jeden portal sa znacznie ciekawsi,jezeli tylko i wylacznie wchodzisz na "randki"to tylko to masz w glowie,myle sie?cenie sobie intelektualny kontakt,nadawanie na tej samej fali,no rozpisalem sie dzis,ha ha,bede konczyl,czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoska_123 Re: jak powazniej napisac? 05.02.05, 08:26 ale Twój anons nie odbiegał od treści tych "randkowych" : hi,potrzebuje kobiety na weekend,do towarzystwa i innych spraw,cenie humor,inteligencje,oraz aparycje,w zamian oferuje mile traktowanie,zawsze kultoralne,zadoscuczynienie finansowe,reszta do uzgodnienia,pa./ o co więc się bulwersujesz? jest słońce - wyjdź na spacer - poczujesz się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: jak powazniej napisac? 17.02.05, 01:53 kednak musze stwierdzic ze daleko jeszcze tutaj do "Europy",zapyziale to wszystko,no nic ,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 14.03.06, 08:17 potrzebujesz kobiety?hm .To wnioskuje z tego ze jestes samotny. zadnych zobowiazan tj.zona,dzieci.No wiesz mamy te same potrzeby. z tym ze ja bardzo sobie cenie szczerosc. nie nawidze oszustow .Za to kocham pieniazki.jak jestes taki szczodry to chetnie skorzystam.Lubie facetow z klasa co sie nie"szczypia"tylko nie wiem co to znaczy "i do innych spraw?"I jak wysokie bedzie to zadoscuczynienie finansowe?czekam na odpowiedz./z niecierpliwoscia/ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
agaa33333 Re: potrzebuje kobiety ,na weekend,moze i na zaws 21.04.06, 20:38 ile masz lat Odpowiedz Link Zgłoś