magdaraf2 27.04.07, 13:53 Strasznie dużo ludzi z osiedla Zieleniewo sprzedaje mieszkania. Czy ktoś wie dlaczego? Co tam jest dookoła, a może będzie? A może to te domy budowane w technologi kanadyjskiej są do niczego? Dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracja275 Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 02.05.07, 18:50 W jednym z biur nieruchomości powiedzieli, że w niektórych mieszkaniach jest wilgoć i grzyb. Nie wiem czy to prawda.... Mam tam znajomych i oni grzyba nie mają, ale za to bardzo pękają im ściany w mieszkaniu. Mieszkaja tam od 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaraf2 Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 08.05.07, 14:55 dziękuję za info, gdzie więc najlepiej kupować mieszkanie? Nie znam Kołobrzegu a chciałabym kupić w jakiejś spokojnej okolicy ale też nie bardzo daleko do centrum. Jest taka możliwość? Jakie to miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
capri85 Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 09.05.07, 14:51 Jezeli jest prawda co napisalas,to nalezaloby sie zastanowic nad rzetelnoscia pracownikow biur nieruchomosci.Jezeli mieszkania sa z tak powazna wada,to ich wycena przez biura jest nieprawidlowa.Ogolnie ceny mieszkan sa duzo zawyzone,a z tak powaznymi wadami sa moze warte 1/3 zadanej ceny.Sama niedawno bylam zainteresowana jednym z mieszkan na tym osiedlu.Na stronie jednego z kolobrzeskich biur przeczytalam opis ofery,w ktorej bylo napisame - nowe mieszkanie,stan techniczny bardzo dobry,OKNA DO WYMIANY-.Po przeczytaniu tego ostatniego sekwensu,od razu sie zorientowalam,ze to jaks niejasna sprawa.Czesto tez mozna sie spotkac z opisem tego typu:"nowe mieszkanie,swiezo po remoncie".Wydaje mi sie,ze pracownicy biur nieruchomosci,nigdy nie ogladaja zglaszanych mieszan do sprzedazy,a co za tym idzie,nie sa one wyceniane zgodnie z ich rzeczywista wartoscia.Czasami to samo mieszkanie w roznych biurach,ma rozne ceny.Mam wrazenie,ze biura sa nastawione tylko na zyski.Sprzedawanie wadliwych mieszkan za tak duze pieniadze,swiadczy o NIMORALNOSCI I NIERZETELNOSCI ZAWODOWEJ PRACOWNIKOW BIUR NIERUCHOMOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
angelblue Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 06.12.07, 20:09 tak capri85 to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1239 Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 12.12.07, 12:04 ale gdzie dokladniej na zieleniewie?na jakiej ulicy sa te wadliwe mieszkania?.pozdrawiam i dzieki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelblue Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 14.12.07, 14:22 najwięcej wadliwych mieszkań jest na Srebrnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Osiedle Zieleniewo- dlaczego sprzedają mieszk 26.01.08, 19:49 Prowizje sa rozne w roznych biurach, stad roznica cen za to samo mieszkanie ... Odpowiedz Link Zgłoś