2bobasy 25.06.07, 13:01 Pytanie jak w temacie.Wybieramy się z męzem i dwójką dzieci w okolice Kołobrzegu. Może polecicie jakieś ciekawe miejsca dla dwójki 3-latków. Chcemy ciekawie spędzić jeden dzień w Kołobrzegu .Pozdrawiam,magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delaralde Re: Co ciekawego w Kołobrzegu dla turystów?? 26.06.07, 18:28 Może stadnina koni? chyba jeszcze istnieje.. Piraci w forcie przy porcie rybackim zdaje się, nie wiem co tam dokładnie się dzieje, ale może warto sprawdzić? Na pewno nie zabraknie Wam atrakcji:) To w końcu Kołobrzeg:) Odpowiedz Link Zgłoś
awaw5 Re: Co ciekawego w Kołobrzegu dla turystów?? 07.07.07, 19:46 port,rejsy statkiem,molo,lody,gofry....plaża,morze...co jeszcze lubia 3- latki?,budy z pierdołkami?itd,itp... Odpowiedz Link Zgłoś
jagomago Re: Co ciekawego w Kołobrzegu dla turystów?? 08.07.07, 16:20 "co jeszcze lubia 3- latki?,budy z pierdołkami?itd,itp..." zdjęcie z Kubusiem Puchatkiem i Tygryskiem :) to takie proste skojarzenie z Kołobrzegiem... przepraszam, ale to widziałam onegdaj gdy byli znajomi z dziećmi w Koł - główna atrakcja i główna sesja zdjęciowa odbyła się właśnie z KP a nie np z Piratem czy Marynarzem, którego nie widziałam dotychczas w Koł i tak tam kiedyś zamieszkam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kristoalan.pl Re: Co ciekawego w Kołobrzegu dla turystów?? 09.07.07, 17:27 2bobasy napisała: witam.sama mam prawie 3-letniego łobuza i wiem jak trudno zapewnić mu jakąś atrakcję,która zajełaby go na kilka minut dłużej niż jakakolwiek inna,więc proponuję sprawdzony przepis.otóż jest to DZIKI ZACHÓD w zieleniewie.bezpieczny.ogrodzony teren,kilka egzotycznych zwierząt np. wielbłąd,przejażdżki konne,pokazy kaskaderskie,występy w stylu country,automaty z grami,plac zabaw dla dzieci,autka-którymi możecie wszyscy razem jeżdzić- SWIETNA ZABAWA.można też tam zjeść.poł dnia świetnej zabawy.gorąco polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
awaw5 Re: Co ciekawego w Kołobrzegu dla turystów?? 10.07.07, 20:35 zieleniewo,super,ale nie zapominajmy ze jestesmy nad morzem i nawet byle spacer brzegiem morza jest super atrakcją... Odpowiedz Link Zgłoś