justek29 09.04.08, 19:37 Jak w temacie, szukam dobrego i sprawdzonego ginekologa w Kołobrzegu. Obojętnie czy kobieta czy mężczyzna. Zapraszam do wpisów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buhalkinka Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 01.07.08, 21:32 halo halo? tez bym chciala sie czegos dowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
robcius Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 07.07.08, 11:38 dobry to jest w bialogardzie Ireneusz Gomoński Białogard 78-200, ul. Wojska Polskiego 53, tel. 094 - 312 22 92 cyt. opinie: Najlepszy lekarz odpowiedznia osoba na odpowiednim miejscu lekarz:przyjaciel kobiety najlepszy specjalista ,pod każdym względem,wystarczy jedna wizyta aby się o ty przekonać PS super sprzet (w Kołobrzegu takiego nie ma) i za stosunkowo niska oplate (w porównaniu do kołobrzegu) Odpowiedz Link Zgłoś
perla_baltyku1 Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 27.07.08, 13:36 Korzystałam z usług dr.Pawlak,wizyta 100 z usg.Osobiście nie polecam.W Almedzie przyjmuje na NFZ dr.Świerczyński z Koszalina.Ma pozytywne opinie.Przyjeżdża z Koszalina. Odpowiedz Link Zgłoś
pigi1981 Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 27.07.08, 15:04 w Kołobrzegu nie znam dobrego. sama jeździłam do koszalina. jedyne co moge zdsecydowanie odradzic to Kierznowski. Totalna pomyłka. olewajacy stosunek do kobiet w ciazy z tego co wiem kilka spraw za za błąd w sztuce. Kiedys bardzo go sobie chwalili i myslałam że może jak raz dostał nauczke to będzie lepiej ale sie myliłam i po stwierdzeniu ciazy zmieniłam na ginekologa z Koszalina. byłam tez u Witkowskiego młodego ale nie spodobał mi sie poniewaz po urodzeniu nie zrobił mi cytologii a jest to wazne badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
koopcia1 Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 08.11.08, 13:45 Witkowski totalna pomyłka! Nie mogłam zajść w ciążę, a jego metody przez rok nie dawały żadnego skutku, wymyślił już nawet nacinanie jajników, a nawet podstawowych badań nie zalecił tylko tony łez przez niego wylałam. Matwiejszyn następny stary dziadek, który już dawno powinien być na emeryturze, zero sprzętu, a koleżance to tak zrobił cesarke, że blizna do końca życia, przeciął ją pionowo przez cały brzuch, a w szpitalu totalna znieczulica. Bardzo polecam dr J. Jarskiego z Koszalina dzięki niemu mam swoją upragnioną dzidzie może opinie są na jego temat różne, bo ma specyficzny charakter i poczucie humoru, ale jest według mnie rewelacyjnym specjalistą ma nowoczesny sprzęt m. in. usg 4D zanim zacznie rozmowę najpierw kieruje na badania, a dopiero później działa. Po trzeciej wizycie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Naprawdę jestem mu bardzo wdzięczna. W razie pytań chętnie odpowiem Pozdrawiam wszystkich ~koopcia~ Odpowiedz Link Zgłoś
ciociafilipka Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 10.12.09, 23:57 Łatwo jest kogos szkalować,mówić o nim zle.Czy osoby ktore tak skarza sie na kolobrzeskich ginekologow zdaja sobie sprawe ile Ci ludzie uratowali kobiet,ilu dzieciom pomogli przyjsc na ten swiat,ilu kobietom pomogli?Dziewczyna ktora pisze,ze dr Matwiejszyn to stary dziad nie ma pojecia ze ten czlowiek,moze i nie jest usmiechniety od ucha do ucha,moze i nie jest lagodny w slowach,ale jest specjalista ktory tygodniowo operuje kilka kobiet w ciezkich stanach ratujac nie raz nie tylko ich zdrowie,ale i zycie...Prosze wiec o troche szacunku...Wiem o czym mowie,bo sama od trzynastego roku zycia jestem pacjetka kolobrzeskiego szpitala.Tego co nasi miejscowi ginekolodzy gotowi sa zrobic dla pacjentki nie da sie opisac slowami-staja na glowie by pomoc kobietom.Wiec moge z czystym sumieniem i szczeroscia polecic-wspomnianego doktora Matwiejszyna,ordynatora Rafala Swiderskiego,dr Poczatka,dr Blicharczyk i dr Kierznowskiego.Mamy w Kolobrzegu swietnych specjalistow-musimy tylko nauczyc patrzec sie na nich jak na ludzi- oni tez maja prawo do gorszego dnia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shoop82 Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 01.03.10, 22:34 Najważniejszym celem dla lekarza powinno być życie i zdrowie pacjenta który się do niego zgłasza.Niestety wielu Kołobrzeskich ginekologów zapomniało co to jest przysięga HIpokratesa i w jakim celu ją składali.Moim zdaniem ich jedynym mottem na dzień dzisiejszy jest kasa którą mogą wydoić od pacjentek i dopiero wtedy zacząć zastanawiać się jak im ,,pomagać,,?(chociaż i tak nie do końca).PS.ciociufikipko lekarzy nie ocenia się wyliczając im ilu kobietą pomogli ważne ile razy zawalili Odpowiedz Link Zgłoś
ciociafilipka Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 02.03.10, 11:53 To prawda,ze i lekarze zawalaja-sa ludzmi i tylko ludzmi,uwierz mi shoop82 ze za kazdy blad placa powazniej niz myslisz...Co do stwierdzenia ze ich jedynym mottem jest dzis tylko kasa-mysle ze za bardzo uogolniamy bowiem wielu z Kolobrzeskich lekarzy to osoby ktore maja oprocz portfeli rowniez serce.Ja sama doswiadczylam niejednokrotnie z ich strony zyczliwosci i dobrej woli.Nie chce tu byc piewca ich zaslug i ich adwokatem,ale naprawde duzo chorowalam i kilku ginekologow z kolobrzegu bardzo mi pomoglo i to za darmo!Niech wiec bede posadzona o robienie reklamy,ale na dr.Matwiejszyna,dr.Pasternak nie dam nic powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
wioolcia797 Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 09.10.09, 01:22 Dobrym ginekologiem w Kołobrzegu jest Dariusz Bronny poprowadził mi dwie ciąże i chodzę do niego już 5 lat POLECAM natomiast nie polecam pana Wrzesińskiego totalna olewka dla pacjentek liczy się tylko kasa Odpowiedz Link Zgłoś
aicko Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 02.02.10, 17:04 Andrzej Radomski ul. Katedralna - ODRADZAM! moze jak bym poszła prywatnie wizyta wyglądałaby inaczej, ale na kase chorych, całkowita ignorancja, badanie pobierzne, wykonanie byle jak. Pobrał mi próbke na cytologie, zanim wprowadził ją na szkiełko, wypadła na podłoge (moze przypadek, ale stosunek do pacjenta wiele dawał do życzenia) STALE SŁYSZAŁAM, JAKBY TO BYŁO GDYBYM PRZYSZŁA PRYWATNIE,WSZYSTKO LEPIEJ I SZYBCIEJ... TRAGEDIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1234buena Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 26.09.16, 18:31 Jestem pielęgniarką i do tej pory nie spotkałam takiego fantastycznego ginekologa jak dr Radomski.Miły ,komunikatywny,umiejący słuchać i mądrze doradzić.Doświadczony specjalista ,których jest już niestety coraz mniej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
alfonzohailey Re: Dobry ginekolog w Kołobrzegu! 26.10.17, 14:37 Słyszałam że ten jest dobry drnews.kolobrzeg.pl, ale tylko z opowiadań koleżanek. Nie byłam bo nie potrzebowałam jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś