ciawores 02.09.08, 01:15 chcialbym uslyszec jakie macie zdanie o romach tzn cyganach w polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaramycha Re: co wy wiecie o cyganach 02.09.08, 10:30 a ja chcialabym wiedziec, dlaczego zadajesz tutaj takie pytanie? i co ma ono wspolnego z tematem "Kolobrzeg"? Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: co wy wiecie o cyganach 03.09.08, 16:40 ja odruchowo trzymam portfel bliżej siebie i dziecko też Odpowiedz Link Zgłoś
ciawores Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 13:42 wydaje mi sie ze to jest bardzo zle .. to sadzi onas polakow jacy my jestesmy ja pisze artykol o romach i zbieram wiadomosci z roznych stron polski o nich .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciawores Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 13:40 myszka zbieram notatki o romach z calej polski n i chcialbym wiedziec co ma kolobrzeg do powiedzienia .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szaramycha Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 14:53 zadaj pytanie rzecznikowi prezydenta miasta a tak na marginesie - zainwestuj w slownik poprawnej polszczyzny, ortograficzny tez sie przyda... albo przynajmniej zlec komus korekte, zanim wyslesz "artykol" do publikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ciawores Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 16:23 i juz w tobie odezwal sie taki duch spolszczony Odpowiedz Link Zgłoś
szaramycha Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 17:04 ??? chyba nie zrozumiales? a moze nie chciales? i co znaczy "duch spolszczony"? bylam i jestem Polka, juz bardziej sie mnie "spolszczyc" nie da... nie napisalam ani jednego slowa na temat Twojej nacji (mam racje?), a jedynie zauwazylam, ze masz problemy z poprawna pisownia polska, co w perspektywie pisania "artykolu" nie wrozy dobrze Twoim zamiarom... Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 17:46 Przyganiał kocioł....z wielką nieśmiałością pragnę zauważyć ,że Ty także masz problemy z poprawną pisownią. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramycha Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 19:14 bo nie uzywam polskiej czcionki? nie mam zainstalowanej ;) wiecej grzechow nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
ciawores Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 18:21 myszko kazdemu moze sie to przytrafic nawet profesorowi robisz taki problem jak bym ci cos nie tak napisal, i co z tego ze sie raz pomylilem? chyba to nic zlego tak apropo polskiego chyba wiesz ze to jest jeden z trudniejszych jezykow na swiecie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramycha Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 19:20 "raz pomylilem" raz... a reszte pozostawiam bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
ciawores Re: co wy wiecie o cyganach 10.09.08, 19:36 ty jakas pani profesor jestes? zaczynasz mnie denerwowac juz Odpowiedz Link Zgłoś