lasmiady 09.04.09, 13:56 fotoforum.gazeta.pl/k/Ko%25B3obrzeg.html....ładnie w Kołobrzegu jest -zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasmiady Re: I kto tu rządzi? 09.04.09, 13:58 fotoforum.gazeta.pl/5,2,lasmiady.html Odpowiedz Link Zgłoś
kodash Re: I kto tu rządzi? 20.04.09, 18:29 nic dodać,nic ująć :( WSTYD za ten BRUD !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: I kto tu rządzi? 22.04.09, 14:05 Chciałem przypomnieć ,że w Kołobrzegu i powiecie rządzą "europejczycy" pełną gębą czyli platformersy ,psia ich mać a efekty ich rządów widać na załączonych zdjęciach.W okolicach ratusza napewno jest pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyagniecha Re: I kto tu rządzi? 23.04.09, 16:23 w Kołobrzegu mieszkam od 6 lat .W ciągu tych kliku lat wiele się w mieście zmieniło:)Ale brud i smród na ulicach nadal utrzymuje się taki sam.Rządy czy to "eropejczyków" czy "innych tu niewiele pomogą jeśli zwykli ludzie nie będą zwracać uwagi na porządek.Taką edukację zacząć trzeba w domu ,w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: I kto tu rządzi? 24.04.09, 14:51 LADYAGNIECHA( a wczesniej gdzie mieszkałaś,bo poglady masz takie nietutejsze?)ma rację ,i dlatego ja zwykły człowiek z kolegą tez zwykłym wczoraj ,w dniu ziemi,posprzątaliśmy jedno z zamieszczonych na zdjęciu wysypisk.Dokumentacja z tego wydarzenia w opracowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyagniecha Re: I kto tu rządzi? 24.04.09, 15:21 Lasmiady,a kto te śmieci tam wyrzucił ? To nie ekipy rządzące obecnie,czy wcześniej :) Zwykli ludzie,którym nie chce się płacić za wywóz śmieci.Ludzie którzy wynieśli z domu,że jak to nie mój teren to spoko i tak ktoś to zabierze. Wiesz to zaczyna się od małego dziecka.Zaczyna się od małego papierka po cukierku,który ląduje na ulicy,bo albo za daleko do kosza albo go nie ma.a w końcu i tak ktoś to posprząta. Tu mogą pomóc tylko DUŻE KARY FINANSOWE .I taki człowieczek złapany na wyrzucaniu śmieci"gdziekolwiek"powinien jeszcze sam posprzątać. A wcześniej mieszkałam w Radomiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: I kto tu rządzi? 26.04.09, 16:37 Takze jestem element napływowy ale serce mnie boli gdy widzę te wysypiska wokół Kołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
ladyagniecha Re: I kto tu rządzi? 26.04.09, 17:50 Wokół Kołobrzegu,ale i w samym mieście :( Odpowiedz Link Zgłoś