Dodaj do ulubionych

Poszukiwany domek w górach na sylwestra

12.11.13, 20:50
Jak w temacie, poszukiwany domek w górach na okres sylwestrowy od 30.12 do 2.01 dla 15 osób.
Preferowane strony: Wisła, Brenna, UStroń, Istebna, Szczryk i pobliskie.
Cena do 40 zł za dobę od osoby.

Kontakt inez.ban@gmail.com
Obserwuj wątek
    • baba_jaga4 Re: Poszukiwany domek w górach na sylwestra 13.11.13, 09:10
      Hej,
      nie wiem czy znajdziesz taki domek w miejscowościach, które podałaś bo faktycznie z okresem sylwestrowym jest ciężko. Sama szukam czegoś dla 10 osób jednak w Karkonoszach po stronie czeskiej, mają niższe ceny, bynajmniej tak mi się wydaje. Co roku z grupką osób jeździmy do Rokytnicy i jest tam naprawde super. Pytanie tylko czy zależy Wam tylko na dobrej zabawie czy też na stokach?
      W tatym roku rezerwowaliśmy domek ze strony www.edom.pl, może coś tam znajdziecie. W tym roku znajoma poleciła nam niejaką Panią Ditz. Mam nadzieje że nasz pobyt się uda, pozdrawiam i mam nadzieję że może w jakiś sposób pomogłam.
      • irnez17 Re: Poszukiwany domek w górach na sylwestra 13.11.13, 09:20
        Dodałam, że interesują mnie również okolice podanych miejscowości - miasteczek jest na tyle dużo, że nie sposób ich wymienić.
        Jeśli chodzi o poszukiwania to wierzę, że się uda
        • oriana330 Re: Poszukiwany domek w górach na sylwestra 26.11.13, 18:01
          Polecam domek na sylwestra w Beskidach, do wynajęcia w Centrum Wypoczynku Odys w Tresnej.
          Możliwość wypożyczenia bez i w opcji z balem, wyżywieniem i atrakcjami w dobrej cenie.
          Kontakt www.hotelodys.pl
      • ulotki24 Re: Poszukiwany domek w górach na sylwestra 13.11.13, 14:44
        Witam, niestety sylwestra mamy już zajętego ale zapraszam w innych terminach na nasze dwa domki w górach Sudetach do wynajęcia domeksudety.pl oraz dzikastokrotka.pl
    • zofia.123 Re: Poszukiwany domek w górach na sylwestra 05.12.13, 13:21
      Zajrzyjcie tutaj mi właśnie tu się udało znaleźć fajny domek :) Albo jeszcze inaczej: złóżcie zapytanie o domek na tej stronce i dostaniecie oferty na maila :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka