egipt38 13.01.16, 17:06 Witam! Ma ktoś może jakieś fajne miejsce blisko wyciągów w Zębie k. Zakopanego, potrzebuję na termin od 17.01 na 5 noclegów dla 3 osób dzięuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewabasek Re: Kto poleci jakąś dobrą kwaterę w Zakopanem 07.03.17, 10:01 A ja polecam dom góralski Miód na 5 osób www.tatrytop.pl/dom-miod-sauna-centrum-skibowki-zakopane Totalna miejscówka, blisko do Krupówek, bardzo cicho i spokojnie, super wyposażenie. Kominek, sauna, taras... jest wszystko. A wiosna w Tatrach jest piekna! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mayam Re: Kto poleci jakąś dobrą kwaterę w Zakopanem IP: *.ff.avast.com 11.09.17, 10:10 Jeśli chodzi o Zakopane to na Bookaparcie mają całkiem fajne kwatery. Sama korzystałam do tej pory z trzech, bo ceny były niezłe i lokalizacja dobra. W Zębie też byłam, ale nie polecam tam nocować zwłaszcza teraz kiedy jest kiepski dojazd poprzez remonty. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriazalewska Re: Kto poleci jakąś dobrą kwaterę w Zakopanem 04.10.17, 13:59 Cześć, polecam Ci Willę Wiktorię szczegóły znajdziesz tutaj Noclegi Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
anna19601986 Re: Kto poleci jakąś dobrą kwaterę w Zakopanem 09.02.18, 20:09 Na Podhalu jest bardzo fajny domek "Willa w Gliczarowie" z pokojami 2 ,3 i 4 osobowymi z pięknym widokiem, sauną i miejscem do grillowania. Pokoje są dobrze urządzone, jest Wi-Fi, tutaj więcej www.wgliczarowie.pl/pokoje. Dla tych, którzy cenią aktywny wypoczynek administrator oferuje zniżki na okoliczne wyciągi narciarskie oraz baseny termalne. Odpowiedz Link Zgłoś