Dodaj do ulubionych

Gdzie zostac w Zakopanem>?

27.06.17, 13:07
Mozecie polecic jakis hotel czy fajny pensjonat w Zakopanem dla osoby ktora nigdy tam nie byla?
Najlepiej aby to bylo w samym sercu.
Chyba ze gdzies w okolicach sa lepsze miejsca aby zostac przez 2-3 dni a do Zakopanego dojezdzac na obiady/kolacje.

Dzieki

I slowo do moderatora. prosze mi nie przenosic tego watku do dzialu OGLOSZEN! to nie jest ogloszenie, tylko pytanie na temat gor.
Obserwuj wątek
    • zielona-galazka Re: Gdzie zostac w Zakopanem>? 28.06.17, 05:54
      Zakopane omijam z daleka. Zakopane zostało bezpowrotnie zdewastowane chaotyczna zabudową, zarzygane reklamami i zadeptane tłumami ludzi.
    • kornel-1 Re: Gdzie zostac w Zakopanem>? 28.06.17, 12:46
      lled napisał:

> I slowo do moderatora. prosze mi nie przenosic tego watku do dzialu OGLOSZEN! t
      > o nie jest ogloszenie, tylko pytanie na temat gor.

To jest pytanie o noclegi :)

Kornel
    • kingaszajek74 Re: Gdzie zostac w Zakopanem>? 24.10.17, 10:22
      Odpowiadając na Twoje pytanie proponuje skorzystać z wyszukiwarki noclegów, gdzie znajdziesz ponad 1000 ofert z Zakopanego. Tutaj znajdziesz szczegóły noclegi Zakopane
      • lled Re: Gdzie zostac w Zakopanem>? 16.11.17, 14:40
        Juz po wycieczce do Zakopanego :) Zostalismy w Poroninie i bylo super. W dzien gory, wieczorem kolacja na Krupowkach a pozniej powrot do pensjonatu (15 minut od Zakopanego).

Powiem tyle ze Zakopane jest bardzo fajne :)
        • zielona-galazka Re: Gdzie zostac w Zakopanem>? 01.12.17, 12:58
          A co fajnego jest w Zakopanem?
    • gompczastejswiat Re: Gdzie zostac w Zakopanem>? 12.02.18, 19:39
      Ja polecam willę może nie w Zakopanem ale oddalonym 15 min w miejscowości Gliczarów Górny www.wgliczarowie.pl/pokoje spędziłem tam weekend i było super. Udany wyjazd na narty i snowboard gwarantuje Białka Tatrzańska do której jest tylko 15 minut samochodem. Można tam jeździć na stokach takich jak: Kotelnica, Bania, Kaniówka. Są pokoje 2,3 i 4 osobowe, okolica kameralna z dala od hałasu Zakopanego i to w tym cenie najbardziej, nie wchodzi mi turysta na głowę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka