GoĹÄ: andy IP: *.its.it 25.07.03, 11:10 Szukam niedrogiego i przyzwoitego pokoju w Polanicy, który ktoś mógłby polecić. Za wszelkie informacje serdecznie dziękuję. Andy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: kielo Re: Polanica-szukam noclegu IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 02:30 Byłem kilka lat temu w Polanicy. Nocleg miałem na ulicy bodajże Harcerskiej- znalazłem go na stronie www.polanica.pl. Problemy z dostępnością noclegów mogą być w II połowie sierpnia gdy trwa festiwal szachowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pietrzak5 Re: Polanica-szukam noclegu IP: 62.233.157.* 04.08.03, 10:30 Polanica polecam pokój u. p. Wilińskiej tel. 074 8681 690 25 zł/os. osobne wejście TV, b. ładna łazienka zobacz też. www.republika.pl/polanica_wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
ajejijeji Re: Polanica-szukam noclegu 15.06.13, 09:40 ja polecam hotel bukowy park - www.bukowypark.eu - wysoki standard, bardzo miła obsługa, przy samym parku, blisko stąd do atrakcji całej kotliny kłodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-dobry Re: Polanica-szukam noclegu 16.08.13, 01:40 poprzedni wpis to spam. Identyczne reklamy widziałem na innych forach... Odpowiedz Link Zgłoś
martina-0 Re: Polanica-szukam noclegu 23.08.13, 14:25 Ja co prawda nie byłam w Polanicy, ale wiem jak szukać informacji o noclegach. Każda strona informacji turystycznej w Polsce ma na swojej stronie zakładkę noclegi lub baza noclegowa i to oznacza, że oferty są uczciwe, tzn. obiekty nie są wirtualne tylko realne: www.polanica.pl/opis-2601001-informacja_turystyczna.html Ponadto Poczta Polska ma tak pokoje gościnne w całej Polsce: wypoczynek.poczta-polska.pl/ (w Polanicy jest 1 pokój) Niektóre państwowe instytucje też mogą mieć pokoje gościnne w atrakcyjnych turystycznie miejscach, np. PAN, uniwersytety (dzwonić z pytaniem do działu socjalnego!), domy pracy twórczej, domy nauczyciela, MOSiR, GOSiR, czasami muzea/biblioteki/bursy/internaty/teatry. Trzeba mieć pomysł na to gdzie szukać,bo nie wszystko jest tak łatwo odszukać w sieci. Warto też dzwonić do informacji turystycznej i pytać o takie rzeczy! Kiedyś zakłady pracy miały swoje ośrodki wczasowe,ale może już ich nie ma w takiej formie, bo zostały sprywatyzowane lub zlikwidowane. Odpowiedz Link Zgłoś
martaho8 Re: Polanica-szukam noclegu 16.09.13, 11:44 Proponuje Hotel europa w centrum , po sezonie mają zniżki tel 74 8690438 Odpowiedz Link Zgłoś
malasta49 Re: Polanica-szukam noclegu 31.08.13, 00:21 Kilka dni temu wróciliśmy z zapełnionej turystami Polanicy.Wszędzie gdzie dzwoniliśmy nie było wolnych miejsc.Wynajęliśmy dwuosobowy pokój na ul.Różanej 12 za 35 zł./osobodoba. tel.74/86 82 636 kom.607 338 756 oraz 607 489 927.Naprzeciwko Inermarche. Na tej samej ulicy w każdym domu są pokoje do wynajęcia.Wtedy nie było wolnych. W samym centrum miasta na ul.Wojska Polskiego 4 jest Pension "Polonia". 35-60 zł. za pokój, jeśli coś się zwolniło. tel.74/868 15 00,kom.509 840 742. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka00 Re: Polanica-szukam noclegu 25.10.13, 13:03 szukam noclegu na 9 dób dla 1 osoby dorosłej i dziecka na sierpień 2014. pokój z łazienka i najlepiej z wyżywieniem. co proponujecie? czy ktoś był w willi alexandra? Odpowiedz Link Zgłoś
kazpach Re: Polanica-szukam noclegu 03.01.14, 13:56 Nie tylko doże i znane miejscowości ale i w małych nie znanych można spędzić przyjemnie wolny czas Cicha i spokojna okolica ,świeże powietrze spaniały odpoczynek na łonie natury ,położona na terenie Parku Krajobrazowego (Ciężkowice -Rożnów)dużo ciekawych miejsc ,bacówka Jamna,zamki Tropie,Czchów,zapora Czchów i Rożnów ,mogiła miejsce pamięci i wiele innych .pokoje z łazienkami aneksem kuchennym ,tv,internet,sala gdzie można organizować różne imprezy ,grill ognisko, altanka,plac zabaw dla dzieci ,parking Zapraszam grupy oraz rodziny cena za 7 dni z wyżywieniem już 350 zł tel 146654170 Odpowiedz Link Zgłoś