Dodaj do ulubionych

Lotnisko w Dubaju a przesiadka- pytanie

IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.12, 21:32
Witam mam 11 godzinową przesiadke w nocy w Dubaju wiem ze nie moge wychodzic z lotniska ale ale konkretnie z ktorego miejsca na lotnisku? Czy musze być tam gdzie sa wszystkie gate i sklepy bezcłowe czyli w miejscu gdzie sie kazdy udaje po kontroli. Czy moge normalnie wyjść na hale odlotów przejsc na hale przylotów i przejśc kontrole bezp. ( karte pokładową na wszyskie loty dadzą mi juz w Wawie)
Obserwuj wątek
    • aleksakwiat Re: Lotnisko w Dubaju a przesiadka- pytanie 29.11.12, 09:19
      no raczej jest to nie możliwe chyba, że posiadasz wizę to tylko wtedy :)
    • Gość: rafal imysz@wp.pl Re: Lotnisko w Dubaju a przesiadka- pytanie IP: *.scansafe.net 29.11.12, 10:56
      Mozesz poruszac sie po lotnisku tak daleko, az dojdziesz do kontroli immigration i tam juz bez wizy sie nie da.
      To o czym opowiadasz sugeruje, ze moglabys wyjsc z lotniska na dwor i rozplynac sie w powietrzu zwiedzajac Dubai przez kilka godzin. W koncu przejscie miedzy hala przylotow a odlotow mogloby Ci zajac 8 godzin - bez wizy niemozliwe.
      • ekspert.do.dupy Dubaj? Chyba Dunaj! 29.11.12, 12:12

Bez przydatnego (do dupy) linka.
        • Gość: pippi Re: Dubaj? Chyba Dunaj! IP: *.user.ah.cust.vaioni.com 29.11.12, 15:58
          mozesz wyjsc najdalej do toalety i nie ruszac sie stamtad az do odlotu
          • Gość: Olga26 Re: Dubaj? Chyba Dunaj! IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.12, 19:27
            Spoko słyszalam ze na lotniku sa hotele, czy mozna skozystac z takiego oczekujac w strefie tranzytowej? Czy wymaga to wyjscia z hali przylotow?
            • amused.to.death Re: Dubaj? Chyba Dunaj! 29.11.12, 19:39

nie wiem jak z hotelami, ale jest sala z takimi jakby fotelo-leżankami - bardzo wygodnie sie na tym śpi:)
              • Gość: traficante Hotel na lotnisku IP: *.phlapa.east.verizon.net 29.11.12, 21:30

Na lotnisku ( terminal 3) jest hotel Dubai International Airport.
                Dostep do hotelu nie wymaga przejscia przez kontrole paszportowa.
                Mozesz tam w holu "przekoczowac". Wynajmowanie pokoju na
                11 h mozesz uznac za ekonomicznie nieuzasadnione. Ceny pokoi
                zaczynaja sie od lekko ponad US$ 200.00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka