Dodaj do ulubionych

Dubaj- gdzie szukać "kabiny,strefy dla palaczy"

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.06.14, 03:08
Lądujemy w terminalu 3. Sprawdzałam na stronie- jest takie miejsce.
I pytanie: jak to daleko? Czy naprawdę jest? Ktoś był?
Kilka godzin przesiadki :(
Wiem, palenie to wróg, ale ...
Proszę o odpowiedzi zgodne z tematem.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Smoking lounge Winston Dubai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 09:28

Cholera jak leje...

Acha - Dubaj palenie:) Spedzilem ostatnio pare godzin na lotnisku w drodze
      do Indii (i z powrotem) wiec "obdreptalem" T3 dokladnie.
      Jest supernowoczesna Mekka dla palaczy w Concourse A (Smoking Lounge Winston).
      Widzialem przez szybe (nie pale:) zrelaksowanych palaczy. Czego i Tobie zycze.
      Pije:) wiec rowniez na T3 jest Irish Pub ze strefa dla palacych (popielniczki na stole).
      Piwo i cocktaile bez zarzutu. Przy drugiej kolejce na stol wjezdzaja orzeszki i cos
      jeszcze niezdefiniowanego ale zjadliwego. Przy trzeciej kolejce obsluga zwraca sie
      do mezczyzn "Sir". A to zobowiazuje:)

Wygugluj sobie image dla: Smoking lounge Winston in Dubai airport i Irish Pub at Dubai
      airport i obejrzyj. Trafisz bez trudu.

Ty wiesz i ja wiem:) Jest tez pomieszczenie dla modlacych sie. Dobrze jest sie pomodlic
      za dobre zdrowie:)

Ciagle leje... Cholera!

Bon voyage - a.
      • Gość: Aga Re: Smoking lounge Winston Dubai IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.06.14, 20:57
        Bardzo dziękuję za odpowiedź.
        Szczególnie zainteresował nas ten pub :) To jest to czego potrzebujemy ;)
        • Gość: Aga Re: Smoking lounge Winston Dubai IP: 111.199.154.* 13.07.14, 12:08
          Już byłam i sprawdziłam. Opisany wyżej przez Andrzeja pub zmienił nazwę i już nie można palić. Innego irlandzkiego nie znależliśmy a ze zdjęć wygląda że to ten sam.
          Są dwie kabiny dla palaczy po dwoch stronach terminala. Są oznaczone na mapkach i łatwo je znaleźć.
          To tak dla informacji, może się komuś przyda.
          • pistolett38 Re: Smoking lounge Winston Dubai 01.08.14, 20:04
            Oczywiście że się przyda owe info :) za 5 dni w Dubaju .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka