lottarosie 01.07.05, 10:00 Od lat uwielbiam ich, na świecie jest tylu fanów i for dyskusyjnych ich dotyczących a u nas cicho.... Ludzie kim jesteście - jeśli istniejecie. odezwijcie się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jomswiking Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 01.07.05, 18:59 Fanem to ja nie jestem, ale wielbicielem owszem. Pytasz 'kim jestescie?' Ludzmi. :) MIR! Odpowiedz Link
olianka Re: jeszcze nie wygineli 10.09.06, 20:47 Gdy miałam 6 lat, brat z kumplem odbierali mnie z przedszkola i zmuszali do słuchania AC/DC. Wtedy wierzyłam im, że w przeciwnym razie będę musiała spać na wycieraczce. Wyszło mi to na dobre, chociaż muzycznie poszłam w nieco innym kierunku. Odpowiedz Link
lottarosie Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 01.07.05, 19:39 ludzmi? what a briliiant answer. rozmowa sie toczy na forum - muzyka. ta strona jest jakoś mało odwiedzana... Odpowiedz Link
noise213 Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 14.07.05, 01:34 Ac/Dc to wiocha i szczyt tandety (vide ich teksty) Zarzuć sobie Bathory i poczuj róznicę. Odpowiedz Link
jomswiking Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 15.07.05, 17:24 To wylacznie Twoje zdanie w chwili obecnej. A Bathory to wiocha i moze nie szczyt, ale tandeta(vide ich muza) Zarzuc sobie ENSIFERUM, MOONSORROW i poczuj roznice. MIR! Odpowiedz Link
angelofdarknesss Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 15.07.05, 22:35 mnie chwilowo zraziła nazwa a raczej jej rozwinięcie...ale pewnie niedługo mi przejdzie Odpowiedz Link
ballbreaker Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 29.10.05, 16:21 rzeczywiscie ciezko znalezc fana AC/DC, no poza tym z ktorymi sie wspolnie poznawalo ta kapele i tez ja pokochali. AC/DC chyba zostalo kapela o ktorej paradoksalnie niewielu juz pamieta, chociaz w przeciwienstwie do wiekszosci legend wciaz istnieja... Odpowiedz Link
nightprowler1 Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 22.12.05, 13:55 FANI AC/DC NIE WYGINELI!!!!! TRZEBA TYLKO WIEDZIEC GDZIE ICH SZUKAC!!! Zatem... Zapraszam serdecznie na Zlot Fanów AC/DC, ktory odbedzie sie w Lodzi Informacje na stronie: www.ironhorse.lodz.pl lub pod adresem gg: 8790999 Let There Be Rock!!! Odpowiedz Link
praslin Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 09.11.05, 15:30 ja caly czas uwielbiam, to jest prawdziwe łojenie Odpowiedz Link
lottarosie Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 18.08.06, 15:12 jakby to powiedział poeta staropolski- "serce roście patrząc na te czasy" :) nareszcie jakis ruch w interesie. Up The fans of AC/DC :). Niestety na zlocie nie bedę - spodziewam się dziecka i nie czuję sie na siłach. Nie martwię sie jednak - poczytam relacje. Noszę następne pokolenie fanów AC/DC :)))))) Odpowiedz Link
lottarosie Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 18.08.06, 15:15 ups - teraz zobaczyłam ze te posty o zlocie sa stare:(((( Skoro nic o nim nie wiem pewnie był marny. Odpowiedz Link
tomash8 Re: czy w Polsce wyginęli fani AC/DC? 30.09.06, 00:18 Zajefajny zlot był w lutym w Chorzowie! grały 4 szmery, dali prawie 4 godzinny koncert. jak znajde linka do relacji to wkleje, pozdrawiam. Odpowiedz Link