zed-is-dead 12.07.12, 21:42 to jestem zauroczony nowym Subaru Mógłbym się z nim nawet ożenić i mieć dzieci. Ale niestety nie mogę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka38 Re: A jeśli o samochodach 12.07.12, 21:46 wrrrr ... temu to bym się na pierwszej radce oddała posłuchać jak mruczy....docisnąc z lekka i .... och Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: A jeśli o samochodach 12.07.12, 22:07 Dzieci, dzieci a gdzie Wy takie gladkie drogi macie żeby cacka nie uszkodzić.... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: A jeśli o samochodach 12.07.12, 22:10 oj pare kilometrów się znajdzie spoko blisko niemieckie autostrady są Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jeśli o samochodach 12.07.12, 22:12 U nas, to w zasadzie trzeba unikać Bytomia i Gliwic - poza tym drogi są niezłe. A abstrahując od stanu dróg - Subaru od zawsze słynęły ze sporego skoku zawieszenia i nisko położonego środka ciężkości - stąd sukcesy w rajdach Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: A jeśli o samochodach 12.07.12, 23:50 autko Dzisiaj mi wpadło w oko. Proste i klasyczne, takie własnie bym kupiła jakbym miała za co. www.elukubracje.bloog.pl Odpowiedz Link
maniek2000 Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 09:52 tojka, jesli proste to moze i tanie jest... przejdz sie do salonu... sprawdz Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 12:36 W salonie byłam, jeszcze nie na moją kieszeń. Czekam aż mnie ktoś odkryję i zarobię za tym fortunę. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 10:15 Latitude ma mocno przeszacowaną cenę - za te pieniądze można kupić masę innych, nie mniej ciekawych wozów. P.S. Ten samochód został skonstruowany przez... Samsunga Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 12:38 Wybór na rynku jest ogromny trza przyznać, że można mieć niezły problem co kupić. Odpowiedz Link
robert.83 Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 10:25 Mi wczoraj przed maską śmignęło czarne ferrari. Wstyd się przyznać, ale tył widziałem na tyle krótko, że nie pamiętam jaki to dokładnie był model... bo znikł bardzo szybko. W uszach pozostał metaliczny posmak wyprodukowany przez jego 8-12 cylindrów. Jedyna sytuacja, w której ktoś jakby na Ciebie "nakrzyczał" a Ty się uśmiechasz. A Ty się temu nie dziwisz... la la la... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 10:39 Ja tak miałem z Lambo, jak z nart wracałem. Nagle potężny grzmot z tyłu, potem coś śmignęło i tyle. Chyba Gallardo. Odpowiedz Link
maniek2000 Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 14:23 i komu to przeszkadzalo... jak to mowi moj starszy kolega za komuny było lepij Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 20:10 Tera samochody są znacznie tańsze, nie płaci się milionów. Odpowiedz Link
duza_madzia Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 17:12 proste , ładne , nie musi być z górnej półki - chciałabym takie mieć -- ostatnie kuszenie ... Odpowiedz Link
waganiemama Re: A jeśli o samochodach 13.07.12, 20:06 wygląda na całkiem sympatyczne zwierzątko PS. czy tylko mnie samochody kojarzą się zawsze ze zwierzętami?? dlatego nie lubię tych typowo sportowych - mają zwykle wygląd rozdeptanej żaby Odpowiedz Link
duza_madzia Re: A jeśli o samochodach 14.07.12, 08:11 niektóre też tak widzę jak prosiaczek : jak żaba: Odpowiedz Link