tdf-888 13.02.13, 22:05 dziękuję, dobranoc, miłego dnia zakochanych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:13 świetnie,po prostu zaniemówiłam przed monitorem Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:19 bARdZo sIę STaRAłEM nApISaĆ tO TAkĄ fAJnĄ fAlą Odpowiedz Link
lesher Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:23 Zdaje się że gimnazjalistki wyrwane przez Tede przejęły jego konto gazetowe Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:30 Nie wiem jak to jest u niego natomiast dziś rozmawiałam z moim uczniem, tegorocznym maturzystą powiedział mi że gimnazja powinny zostać zlikwidowane od zaraz bo takiego ogromu przemocy fizycznej i psychicznej jak w nich, mało gdzie można spotkać ja przyznałam mu rację, powiedziałam też że gdybym ja mogła coś zmienić zlikwidowałabym wszystkie gimnazja ze skutkiem natychmiastowym, od jutra przywróciłabym system w którym wychowałam się sama 8 klas podstawówki, potem 4 lata liceum/ ewentualnie zawodówka/technikum do wyboru dla chętnych Odpowiedz Link
lesher Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:32 I pomyśleć, że chyba głównym celem powołania do życia tworu zwanego gimnazjum było "oddzielenie" młodszych i starszych, żeby ci drudzy kotów nie męczyli... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:35 a ja myślę, że to po ty, by więcej dyrektorów mogło być dyrektorami Odpowiedz Link
lesher Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:24 No dobra - miałem na myśli oficjalną propagandę. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:36 nie będę tu opisywać szczegółów ale gimnazja to chory pomysł to, co tam się dzieje jest nie do opisania już w niektórych dochodzi do tragedii, zanim czekać aż będzie za późno powinno się je po prostu zlikwidować Odpowiedz Link
81belona30 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:42 -nie nastąpi to szybko,nie licz na to. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:55 wiem o tym, niestety w tym kraju im bardziej chory pomysł tym bardziej nic nie jest robione w kierunku aby go uleczyć, zlikwidować Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:34 a ja jestem przeciw! gdzie by się podziały galerianki przed otwarciem sklepów? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:41 Podobno miałeś iść już spać Te 'galerianki' to tak naprawdę mentalnie małe dziewczynki, zagubione w dzisiejszym "świecie" pozostawione same sobie, bez opieki rodziców, bez wzorców wartych naśladowania. resztę pominę. gdybym ja musiała wysłać swoje dziecko do gimnazjum, nie zrobiłabym tego, uczyłabym je sama w domu dobrej nocy Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:43 a gdzie pisałem, że miałem iść spać? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:53 a kto napisał w pierwszym poście dziękuję, dobranoc, miłego...? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:56 ja; a napisałem, że idę spać? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:58 nie napisałeś, zwracam Ci honor Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:58 bo teraz o pewnie nie śpisz tylko oglądasz tenisa z Kataru Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:02 słonko, katar to nie australia, tam słońce wcześniej wstaje i zachodzi, tam już śpią. wyleczyłaś w końcu to przeziębienie? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:08 ja nie oświecona w kwestiach geograficznych miałam 3 na ustnej maturze z geografii a co do przeziębienia to tak, wyleczyłam u mamusi ale potem wlazłam do kilkunastu autobusów " komunikacji " stołecznej i nie wiem czym to się dla mnie skończy Odpowiedz Link
81belona30 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:45 -hmmm...a uważasz,że ukrycie pod kloszem coś zmieni?Kiedyś trzeba wyjść. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:03 Belona nie chodzi o klosz tylko o to żeby rodzice wzięli odpowiedzialność za istoty które powołali na ten świat bo coraz częściej obserwuję że dla dużej ilości rodziców ich odpowiedzialność za dziecko skończyła się w momencie kiedy powołali je na ten świat o to żeby rodzice dali tym młodym ludziom normalne wzorce, poczucie bezpieczeństwa, opiekę, zainteresowanie, godne i normalne warunki do życia. to jest temat rzeka, nie na dziś Odpowiedz Link
81belona30 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:50 -racja-odpowiedzialność.I racja-że temat rzeka.I także to,że często dzieci wychowuje ulica- z wielu powodów. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:25 wiesz, znając Ciebie, to raczej spodziewałabym się czegoś takiego: konsekwentnie bez napinki pierdolimy walentynki i to po prostu miałeś walnąć prosto z mostu Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:31 nie mogłem, bo by usunęly! Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 22:28 Dzień jak każdy inny dzień. Nie odczuję pewnie różnicy Walentynki są po to żeby nie zapomnieć o sobie. Można zrobić w każdy inny dzień. Także walentynki są dla zapominajek żeby przypomnieć tym co zapomnieli o swojej drugiej "bliskiej" osobie. Inni powinni pamiętać nie tylko w tym dniu Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:09 weź, przestań, Ty też z gimnazjum chyba już nie ten wiek Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:14 ukrytego podtekstu pierwszego zdania nie rozumiem, niestety a co do drugiego to Ty spodziewasz się od kogoś serduszek ? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:16 jasne, że tak, proszę bardzo tylko nie w taki głupi sposób Odpowiedz Link
ja.judyta Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:37 Oj, tam , czasem można a nawet trzeba trochę się powygłupiać, żeby nie zgnuśnieć. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:20 moje pytanie nie miało ukrytego podtekstu natomiast odpowiem Ci że nie wiem jak to będzie na forum ale ja do nikogo nic słała nie będę miałam iść spać najpóźniej o 22 , znikam Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:29 haha nie ma miłości, no chyba , że tym słowem określimy dopasowanie pod względem chcarakteru i urody. Częśto ta "miłość" wygasa gdy mężowi już nie staje, albo żonie cycki do pasa się wyciągną Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:36 albo > żonie cycki do pasa się wyciągną jak ma nieduże to się nie wyciągną pozostaną na swym pierwotnym miejscu Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:53 Włąsnie dlatego już duże mi się nie podobają. Starzeje się: Odpowiedz Link
mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 06:28 hashimotka88 napisała: > jak ma nieduże to się nie wyciągną pozostaną na swym pierwotnym miejscu Nie wyciągną się bo znikną. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 13:20 > Nie wyciągną się bo znikną. Jakie znikną? Nie wierzę, że może być gorzej Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 13:24 I bardzo słusznie Nie znikną, nie znikną... odpowiednio traktowane, będą Ci służyć przez lata... zachowując jędrność i dodając seksapilu Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 14:01 Ja myślę małe chyba nie mogą być jeszcze bardziej mniejsze choć wkradło się u mnie pewne powątpiewanie ale Delikatny Aksamitny Wietrzyk je rozwiał Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:49 mhhhmmm... takie rodzyneczki Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 14:37 > mhhhmmm... takie rodzyneczki a ja myślałam, że bardziej lubujesz się w melonach a nie winogronach P.S gra Radwańska z Ivanovic ale oczywiście o tym wiesz Ciekawi mnie jedna sprawa czemu niektóre tak jęczą te akurat nie. Ja grając w tenisa nie wydawałam takich dzwięków, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo Cytat: "Azarence wyliczono 95 decybeli głośności, "Jęczącej Marii", bo tak ironicznie nazywa się Szarapową - aż 100. Dla porównania - gwizdek to tylko 55, ciężarówka - 90, grzmot w czasie burzy - 110, a samolot - 140. Lekarze są zgodni - takie jęki są niebezpieczne dla słuchu kibiców" Zatem Szarapowa jest głośniejsza niż ciężarówka ciekawe na ile to jest wymuszone, nauczone a na ile naturalne? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 15:10 wiem, ale nie oglądałem, bo oglądałem 2 przejazd giganta z tiną maze, a potem była kąpiel. ale teraz sobie włączyłem - ivanovic ładniusia - i też ma rodzyneczki Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 15:30 Aż dziwne że nie oglądałeś ale pewnie wiesz, że Radwańska wygrała teraz sobie włączyłem - ivanovic ładniusia - i też ma rodzynecz > ki za późno fakt Ivanović łada a te rodzyneczki to niby dlatego że słodkie, małe a może pomarszczone Ja myślałam, że jeśli owoce to bardziej melony w Twoim wypadku Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:09 jak się już wysuszą to będą stare pomarszczone same BRązowe BRodawkeczki jak rodzyneczki w moim wypadku? ja nie pisałem, że lubię rodzynki. wbrew pozorom i stopce kiedyś eksponowanej będę się cieszył z normalnych zdrowych jędrnych cycków. Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:30 Teduś, to musisz Kochany zrezygnować z gorących kąpieli, zastąpić je naprzemiennymi prysznicami, wykonywać regularnie kilka prostych ćwiczeń, dla podtrzymania efektu zalecam także masaż, najlepiej wprawnymi rękami.... myślę że jeśli się zastosujesz, to będziesz się cieszył z normalnych, zdrowych, jędrnych cycków Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:46 o której po ciebie przyjeżdża? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 16:49 A Ty chcesz prześwietlić drania? Byłbyś zdolny dla mnie do takiego poświęcenia? Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 13.02.13, 23:55 Ja bym chciał aczkolwiek moje zainteresowanie padło na mężatkę chociaż miłości i tak nie ma, ale m ożna z kimś sie po prostu dobrze dogadywać. Odpowiedz Link
mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 06:31 fripoo napisał: > Ja bym chciał aczkolwiek moje zainteresowanie padło na mężatkę: To wyjasnia ten post: haha nie ma miłości, no chyba , że tym słowem określimy dopasowanie pod względem chcarakteru i urody. Częśto ta "miłość" wygasa gdy mężowi już nie staje, albo żonie cycki do pasa się wyciągną Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 00:08 hahahahaha, nie wiem co mnie spotkało, ale to już przeszłość. nie wracam do tego co minęło. Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 00:17 hahahaha nie ma miłości, ale brakuje mi tej osoby. Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:39 Młody no nie mów, że taka Walentynka Cię nie rusza www.groszki.pl/groszki/51,112130,10937566.html?i=13 Odpowiedz Link
mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 09:58 ane-tal napisała: > Młody no nie mów, że taka Walentynka Cię nie rusza Anetal, ja cię proszę... Jeszcze zacznie wstawiać te swoje poruszające walentynki Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:03 mayenna napisała: > ane-tal napisała: > > > Młody no nie mów, że taka Walentynka Cię nie rusza > > Anetal, ja cię proszę... > Jeszcze zacznie wstawiać te swoje poruszające walentynki oj na samą myśl już mi powieka drga.... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:07 A mnie nie powieka... ale drga, drga... Odpowiedz Link
mayenna Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:56 Ależ nas Młody uwarunkował behawioralnie Mnie też drga Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:31 Laleczki, a fuuuuuu Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:41 laleczki , a fuuuu...taaaaa Chciałabym Fripku poznać Twój gust Bo mam wrażenie, że nikt Ci "nie dogodzi" Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:48 te a fuuuuuuu to przesada, to nie są kobiety w których gustuję. www.youtube.com/watch?v=UGwWkw5xSXs Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:42 Po co masz zakładać fałszywe konto?? Jak chcesz wysłać jakąś walentynkę- to chcesz żeby ktoś wiedział, że od Ciebie, czy chcesz się powygłupiać ? Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:52 małe sportowe.... a może to o autach było? Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 08:56 cósh to sa trzcionka? Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 09:55 no to teraz będziesz głównym podejrzanym każdej nie podpisanej walentynki Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:06 No i mamy podejrzanego Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:19 Nigdy nie dostałam, więc nie wiem czy się podpisuje czy nie.. Ale w jakim celu miało by się ukrywać fakt, wysłania walentynki to nie wiem , a potem po nocach obgryzanie pazurków- że się nie odezwała / odezwał ..( bo niby jakim cudem ... ) Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:22 Tak to się chyba dzieci bawią? Po co to robią dorośli, pojęcia nie mam... Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:32 Też sądzę , ze to dziecinada.. Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 10:42 Pisze o takim typie działania.. Wysłałeś już te tajemnicze walentynki ? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:02 A gdzie te obietnice stałości, Gwen? Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:07 Czyli poflirtować można?? A gdzie jest granica flirtu? I czy pomyślałeś o tym, że dla drugiej strony może ona przebiegać w innym miejscu? Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:12 www.youtube.com/watch?v=ibYd6yZrcrk muszę do łazienki Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:24 Ruchy takie trochę pozbawione kobiecości...., ale ładnie zbudowana. Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:27 przecież to nie wybieg dla modelek. Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:55 No co Ty Frip ??? Nie zauważyłam.. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:38 podobają ci się takie lekkoatletki? co ty pedofil? przecież to bez cycka i bez dupy, no jeszcze ta murzynka trochę tyłka ma, ale twarz brzydsza od pleśni. Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:43 Ty mi tu pawiana nie świruj, bo w ryj dać moge dać Odpowiedz Link
blue_velvett Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:15 Oczywiście. Zapomniałam przez chwilę, że mam do czynienia z Tobą... Udanego flirtowania zatem Odpowiedz Link
ane-tal Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:21 Trzymamy kciuki Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:22 O takiej dziewczynie mogę sobie pomarzyć, a właściwie nawet marzyć się boję Odpowiedz Link
fripoo Re: kOnSekfĘTnIe BeZ nAPyNkY PeRDoLymY vAlęTYnkY 14.02.13, 11:28 ośmieszac się? Odpowiedz Link