Dodaj do ulubionych

gdzie ci mężczyźni? ;)

01.09.13, 13:32
nie będe tu teraz narzekać, że nie ma facetów, bo jest ich wokół pełno, ale są jacyś tacy wybrakowani. trudno znaleźć wolnego faceta 30+, lub 30+++ który nie byłby po trzecim rozwodzie albo nie byłby wyrośniętym dzieciakiem myślącym jedynie o imprezach i panienkach.

gdzie są ci wszyscy mądrzy i dojrzali mężczyźni?

jeszcze nie szukam nikogo, dopiero zakończę swoją "żałobę pozwiązkową", z którą tak na marginesie jest mi całkiem nieźle, a z uwagi na brak jakichkolwiek atrakcyjnych mężczyzn pewnie się przedłuży o kolejne pół roku, obserwuję otoczenie, zauważam ze jest sporo ciekawych kobiet 30+ i bidule nie mają zbyt wielkiego terenu łowieckiego.

zauważacie to samo? naprawdę mądrych facetów już nie ma? wszyscy są już pozajmowani?
Obserwuj wątek
    • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 14:34
      ale ja mam nadzieję, że wciąż są..... gdzieś.....smile
    • hashimotka88 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:01
      Ja dochodze do wniosku, ze wszyscy fajni sa nizsi ode mnie. Czy ja akurat na takich trafiam...? A moze to ja nazbyt wyrosnieta suspicious troche ponad przecietnie ale bez przesady. W koncu widzialo sie wyzsze okazy.
      Oglaszam, ze z checia oddam pare swoich cm wink tam gdzie ich nie potrzeba suspicious
      Ok... Byc moze to tylko wymowka ale przynajmniej jest wygodna wink
      Nie wiem jakbym sie czula wobec nizszego.Dobra wiem. Zapewne mniej kobieco suspicious
      • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:15
        ale to jest śmieszne, wzrost nie ma najmniejszego znaczenia (chyba że chodzi o różnice ponadpółmetrowe), te 5, 10 czy nawet 15 centymetrów jest niczym.
        nie zdyskwalifikowałabym faceta, w którym widziałabym wszystko czego szukam tylko dlatego, że ma kilka centymów mniej ode mnie.
      • 81belona30 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:21
        - big_grin nosiłabyś w torebeczce,jak pieska jakiego. !
    • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:25
      Eee tam. Po prostu macie dużo większe wymagania niż tylko aby nie był po n-tym rozwodzie, czy też Piotruś Pan.
      U każdego gdzieś dziurę w całym znajdujecie, i okazuje że wszyscy faceci "wybrakowani" tongue_out.
      • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:35
        wiadomo, że każdy ma jakieś oczekiwania (bo wymaganiami bym tego nie nazwała) ale czy aż tak trudno u mężczyzn o dojrzałość, mądrość i umięjętność dokonywania własciwych wyborów, jeżeli już mowa o wyborach na resztę życia?
        a o wybrakowanie bardzo łatwo, sam widzisz, wystarczy brak kilku centymetrów tu czy tam wink
        • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:40
          > le czy aż tak trudno u mężczyzn o dojrzałość, mądrość i umięjętność dokonywania
          > własciwych wyborów, jeżeli już mowa o wyborach na resztę życia?

To są baardzo ogólne hasła, a jak przychodzi co do czego to nagle okazuje się że każdy pod tymi pojęciami rozumie coś innego.

> a o wybrakowanie bardzo łatwo, sam widzisz, wystarczy brak kilku centymetrów tu
          > czy tam wink
          Gdyby to jedynie o te kilka centymetrów tu (czy też tam wink) chodziło...
          • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:49
            masz rację, jeszcze nie tak dawno wyznacznikami mądrości były dla mnie tytuły naukowe, dziś sama nazwę się głupią, bo jak mogłam tak naiwnie podchodzić do tego tematu, ale musiałam się "przejechać" raz i drugi, i dopiero zrozumiałam.
            mężczyźni jakże często deklarują, ze szukaja mądrej kobiety a znajdujesz ich u boku wymuskanej laluni głupiutko chichoczącej po katach.
            • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:02
              Może szukali, ale nie znaleźli. Nie tylko mądrej, ale również stabilnej emocjonalnie, nie zadufanej w sobie, nie zapewniającej różnego rodzaju jazd, itd.
              Może patrząc na całokształt ta lalunia okazała się lepszym wyborem - braki w inteligencji, czy wykształceniu nadrabiała w inny sposób?
              • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:11
                lesher napisał:

> Może szukali, ale nie znaleźli. Nie tylko mądrej, ale również stabilnej emocjon
                > alnie, nie zadufanej w sobie, nie zapewniającej różnego rodzaju jazd, itd.
                > Może patrząc na całokształt ta lalunia okazała się lepszym wyborem - braki w in
                > teligencji, czy wykształceniu nadrabiała w inny sposób?

też lesiu ostatnio doszłam do takich wniosków...jak najbardziej serio smile
              • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:30
                dobrze, tylko mądrości nie potraktowałam jako synonimu wykształcenia, zaznaczyłam chyba nawet, iż tak nie jest.
                a w jaki sposób ta "lalunia" nadrabiać miałaby owe braki?
                • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:49
                  > a w jaki sposób ta "lalunia" nadrabiać miałaby owe braki?
                  Na przykład jest fajną i ciepłą dziewczyną, a od tych mądrych wionie chłodem jak z Arktyki...
                  • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:02
                    w takim razie po co wcześniejsze deklaracje, że szuka się mądrej kobiety?
                    i widzisz tu się zupełnie nie rozumiemy, a nawet rozmijamy, bo ja ciągle piszę o mądrości mając na mysli taka mądrość życiową i nie zamieniłabym jej u mężczyzny na jego "fajnośc", bo jedynie fajny to może byś kolega, a ktoś mający zostac z nami do końca musi mieć więcej cech, które wskazywać mogłyby na to, ze będzie dobrym partnerem, może kiedyś ojcem.
                    • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:06
                      lunatykujaca.kura napisała:

> w takim razie po co wcześniejsze deklaracje, że szuka się mądrej kobiety?
                      > i widzisz tu się zupełnie nie rozumiemy, a nawet rozmijamy, bo ja ciągle piszę
                      > o mądrości mając na mysli taka mądrość życiową i nie zamieniłabym jej u mężczyz
                      > ny na jego "fajnośc", bo jedynie fajny to może byś kolega, a ktoś mający zostac
                      > z nami do końca musi mieć więcej cech, które wskazywać mogłyby na to, ze będzi
                      > e dobrym partnerem, może kiedyś ojcem.

ale ta fajność to jak mniemam też tzw. mądrość życiowa. Mądrości nie myliłabym z wiedzą czy inteligencją...
                    • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:47
                      > a nawet rozmijamy, bo ja ciągle piszę
                      > o mądrości mając na mysli taka mądrość życiową
                      Hmm. Pisałaś wcześniej o tytułach naukowych, a to raczej z mądrością życiową nie ma wiele wspólnego. Ostatnio zresztą, wobec widocznej ich "inflacji", nie mają już chyba wiele wspólnego z jakąkolwiek mądrością.

> bo jedynie fajny to może byś kolega, a ktoś mający zostac
                      > z nami do końca musi mieć więcej cech, które wskazywać mogłyby na to, ze będzi
                      > e dobrym partnerem, może kiedyś ojcem.

Widzisz, różnie do tego ludzie podchodzą. Niektórzy traktują związek (a częściej małżeństwo) jako taką "spółkę cywilną powstałą w celu wychowanie dzieci" i uważają tak jak Ty, że najważniejsze są cechy partnera to zapewniające (żeby zarabiał, dom utrzymywał, zapewniał kontakty towarzysko-zawodowe, itd.). Miłość, dopasowanie i takie tam schodzą na dalszy plan (albo wręcz są bez znaczenia). Dla innych ważne jest to żeby była to swoja dusza (jak kto woli - druga połówka), nadawał na tych samych falach, miał zbliżony światopogląd, zainteresowania itp., itd. No i żeby "ogień" był wink
                      Ja nie twierdzę, że ten pierwszy model jest zły - sam znam pary które z powodzeniem w ten sposób funkcjonują.
                      Ale widzisz - nie każdemu to będzie odpowiadało.
                      • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:06
                        wiadomym jest, ze musi byc i ogień i miłość i dopasowanie (własciwie na wszystkich płaszczyznach), ale musi byc tez coś co da nam pewność, że facet nie spakuje torebusi w ciągu pięciu minut i nie ucieknie do mamusi, kiedy pojawi się jakiś problem, coś co wskazywałoby na jego odpowiedzialność, dojrzałość, a niestety zbyt często wiek nie idzie w parze z cechami przeze mnie wskazanymi, i nad tym właśnie ubolewam mocno (ale nie aż tak by nie spac po nocach) wink
                  • maruda2 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:04
                    lesher napisał:

> > a w jaki sposób ta "lalunia" nadrabiać miałaby owe braki?
                    > Na przykład jest fajną i ciepłą dziewczyną, a od tych mądrych wionie chłodem ja
                    > k z Arktyki...

a mnie słowo "lalunia" ma raczej pejoratywne zabarwienie i nie nazwałabym tak fajnej i ciepłej dziewczyny
        • hashimotka88 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:59
          tu, tu, nie tam tongue_out wink
          Mimo wszytsko tak mi się wydaję, że raczej obojgu by bardziej odpowiadało gdyby to facet był ciut wyższy, ciut powtarzam smile Mówię teraz tylko o fiz. bo o niej mowa ale na pierwszym planie ona nie jest... liczy się coś innego. Już potrafiłabym zaakceptować swoją wyższość suspicious niż niektóre cechy charakteru, które by utrudniły życie... na całe życie...
          Czy wybór partnera nie ma być właściwym wyborem. hmmm wzrost... coś wytłumaczę. Znam pewne małżeństwo.. często ich zarem widzę. Ona wyższa od niego ale potrafii zobić tak, by być z nim na równi. Potrafi przygiąć nogę, lekko biodro odchylić i już ma mniej te parę cm... zdziwlo mnie kiedyś gdy była bez męza... wtedy nie była wygięta. Czy ona już nie myśli nad swoją pozycja gy stoi przy męzu i stało się to naturalne dla niej? Sądzę, że sporo nad tym myślała i mimo wszytsko nie jest jej wygodnie. Nigdy też nie miałą wysokich butów, nawet na min, obcasie.
          wyjdzie, ze patrze na fiz.
          Ja po prostu nie chciałabym się przy kimś czuć źle, nie chciałabym nad czymś niepotzrebnym rozmyślać.
          Mimo, że początkoo być może by mi nie przeszkadzał niższy facet a co było dalej... tego nie wiem a ja czasem potrafie sobie pomyśleć. Moze znjdzie sie kiedys ten z cechami, które lubie i wzrostem, które mnie troszeńkę przewyższy. W gruncie rzeczy wcale nie jestem wymagająca smile
      • hashimotka88 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:40
        > U każdego gdzieś dziurę w całym znajdujecie, i okazuje że wszyscy faceci "wybra
        > kowani" tongue_out.

co poradzić... macie braki jak dziury w szwajcarskim serze tongue_out wink
        A może po prostu, łatwiej być samemu, więc się dziury szuka nawet w całym.
        Lubie dziurki w serze big_grin
        Mimo, że samemu niewygodnie, to jednak tak jest wygodniej....
        • gwen75 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:41
          hashimotka88 napisała:

> co poradzić... macie braki jak dziury w szwajcarskim serze tongue_out wink

Toś pojechała! big_grin
        • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:43
          > Mimo, że samemu niewygodnie, to jednak tak jest wygodniej....
          A jak się jeszcze do tego przyzwyczai... to amen.
          Jak z pociągiem towarowym - jak ruszy to już pojedzie, ale na początku wprawić w ruch jest cięęęężżżkkooo wink
          • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:46
            lesher napisał:

> > Mimo, że samemu niewygodnie, to jednak tak jest wygodniej....
            > A jak się jeszcze do tego przyzwyczai... to amen.
            > Jak z pociągiem towarowym - jak ruszy to już pojedzie, ale na początku wprawić
            > w ruch jest cięęęężżżkkooo wink

wiesz lesiu, to może ja trafiam na niewłaściwe pociągi....bo ruszają i już mi się wydaje, że jadą.....a tu nagle.......stop i się zatrzymują ech...ech....może zły ze mnie maszynista hmm
            • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:48
              Może nigdy się tak naprawdę nie zatrzymały wink
              Zmieniły tylko tor wink
              • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:51
                lesher napisał:

> Może nigdy się tak naprawdę nie zatrzymały wink
                > Zmieniły tylko tor wink

toru to na pewno nie zmieniły wink. A to powiedz mi, to jak mi się udało do nich wsiąść, skoro się nigdy nie zatrzymały...hmm
                • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:53
                  Może wskoczyłaś w biegu big_grin
                  • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:55
                    lesher napisał:

> Może wskoczyłaś w biegu big_grin

no taka bystra i szybka to nie jestem wink
        • beja_81 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:45
          Mimo, że samemu niewygodnie, to jednak tak jest wygodniej....

no a jakże,

poza tym same też mamy "braki", nie pasujemy, bo mamy inne zdanie wink
      • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:37
        lesher napisał:

> U każdego gdzieś dziurę w całym znajdujecie, i okazuje że wszyscy faceci "wybra
        > kowani" tongue_out.
        Wszak nasi forumowi panowie wad nie mają i my się skrycie wszystkie w was kochamy.No nikt wam nie dorówna węc czekamy aż zechcecie ócz waszych błękit na nas skierować i tylko dlatego tak same-niesame trwamysmile
        A poważnie :to nie oczekujesz chyba, że ktos sobie wpadnie, napisze jeden post i juz tu tabun za nim poleci?
        Do narzekań na panów też się nie przyłączę bo spotykam wielu cudownych i bez skazy,tylko nie dal mniesmileTakie życie.Nie każdy musi mieć parę.
      • nerw_rdzeniowy Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 22:13
        to prawda.
        to niestety prawda.
    • beja_81 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 15:42
      no są... mamy świeże ogłoszenie, które zostało już odpowiednio zmieszane wink
      • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:17
        chodzi o szukającego wspaniałej i wyjatkowej? zyczę aby znalzał tę wspaniałą i wyjatkową, bo sama za "wspaniałą" sie nie uważam, a wyjątkowa chyba jest każda z nas.
        obawiałabym sie jednak, że jeżeli żyje aż tak bardzo aktywnie, że nie ma czasu na zalezienie kobiety, nie będzie miał po prostu czasu dla niej, w przyszłości dla rodziny, więc może chodzić wyłącznie o szybką i fajną zabawę.
        mężczyźni żyjący zbyt intensywnie to już nie mój typ, ja potrzebuję czasu, który ktoś chciałby dzielić ze mną, Ty tak nie masz?
        • beja_81 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:23
          > mężczyźni żyjący zbyt intensywnie to już nie mój typ, ja potrzebuję czasu, któr
          > y ktoś chciałby dzielić ze mną, Ty tak nie masz?

ja nie wiem jak ja mam (powiedzmy, że nie pamiętam), może mam jak każdy: czyli jak już z kimś jestem, to spędzamy dużo czasu ze sobą (teraz wydaje mi się to straszne wink)
    • 81belona30 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:02
      -nie czuje się jak na polowaniu-i co ważne!-nie chcę się tak czuć.
    • flirting.shadow Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:14
      Jeszcze nie szukasz nikogo, ale już zauważasz, że fajnych facetów nie ma?

W sumie masz rację. Atrakcyjni faceci po 30 dzielą się na 3 kategorie.
      - bardzo atrakcyjnych od zawsze, którym dziewczyny same wskakiwały do łóżka. Ci są wolni, ale może będziesz setną, która pomyśli, że akurat dla niej taki facet się zmieni. Szanse oczywiście są, ale znikome.
      - normalnych (tych jest najwięcej) - ci zwykle znaleźli już swoją kurkę i są w sformalizowanym lub nie związku, bądź myśleli, że znaleźli, ale życie wyprowadziło z błędu. Tak więc zajęci bądź rozwodnicy. Wyjątki oczywiście są, ale nieliczne.
      - tych, którzy za młodu nie cieszyli się powodzeniem, ale magicznie po 30tce nagle stali się dla kobiet atrakcyjni. Tu oczywiście można szukać, ale raczej nie będzie łatwo przekonać faceta, któremu żadna kobieta nie poświęciła najlepszych lat swojego życia, aby on poświęcił jednej resztę swojego.

Tak czy inaczej - łatwo nie będzie. Powodzenia.
      • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:19
        flirting.shadow napisał:

> Jeszcze nie szukasz nikogo, ale już zauważasz, że fajnych facetów nie ma?
        >
        > W sumie masz rację. Atrakcyjni faceci po 30 dzielą się na 3 kategorie.
        > - bardzo atrakcyjnych od zawsze, którym dziewczyny same wskakiwały do łóżka. Ci
        > są wolni, ale może będziesz setną, która pomyśli, że akurat dla niej taki face
        > t się zmieni. Szanse oczywiście są, ale znikome.
        > - normalnych (tych jest najwięcej) - ci zwykle znaleźli już swoją kurkę i są w
        > sformalizowanym lub nie związku, bądź myśleli, że znaleźli, ale życie wyprowadz
        > iło z błędu. Tak więc zajęci bądź rozwodnicy. Wyjątki oczywiście są, ale nielic
        > zne.
        > - tych, którzy za młodu nie cieszyli się powodzeniem, ale magicznie po 30tce na
        > gle stali się dla kobiet atrakcyjni. Tu oczywiście można szukać, ale raczej nie
        > będzie łatwo przekonać faceta, któremu żadna kobieta nie poświęciła najlepszyc
        > h lat swojego życia, aby on poświęcił jednej resztę swojego.
        >
        > Tak czy inaczej - łatwo nie będzie. Powodzenia.

a Ty zaliczasz się do której kategorii? wink
        • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:24
          Też jestem ciekawa, nawet bardzosmile

A co do wypowiedzi Autorki wątku, to zaciekawił mnie jeden konkret: pani daje sobie jeszcze z pół roku (?) na odpoczynek od związków, a potem nagle co? Przypuści atak?tongue_out Oprócz tego, że ciekawa jestem skuteczności tegoż oraz realizacji powziętych planów, to powiem: Panowie, macie pół roku na zrobienie się na bogów i herosówbig_grinbig_grin
          • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:29
            A jak popatrzyłam na zdjęcie Kurki, to hm hm, tym bardziej róbcie się na bóstwabig_grin
          • lunatykujaca.kura Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:38
            chodzi o kolejne pół roku zupełnego braku zainteresowania mężczyznami, a co bedzie później? pewnie niewiele się zmieni, bo stan taki trwa już długo i zaczynam sie do niego przyzwyczajać, wiadomo, ze marzeniem jest wielka miłość, ale rzeczywistość skutecznie sprowadzająca nas z obłoków skutkuje zaprzestaniem działań jakichkolwiek, więc i do "ataków" ochoty nie ma.. chyba że jednak jakiś niezwykły wysyp mężczyzn przez duże "M" nastąpi. wink
            • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 16:41
              Moja Droga, mężczyźni są tu niestety w mniejszości, to raz. Dwa - są Forumki niezwykle zazdrosne o "swoich" facetów, także radzę ostrożność. A trzecie również nie napawa optymizmem - nasi Panowie są mało aktywni chyba w tej materii, o której obie myślimywink Tak więc życzę powodzenia przez duże P smile
              • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:00
                > Dwa - są Forumki ni
                > ezwykle zazdrosne o "swoich" facetów, także radzę ostrożność.
                Zdaje się, że jesteś poinformowana zdecydowanie więcej niż ja big_grin.
                Dawaj te ploty!

> nasi Panowie są mało aktywni chyba w tej materii, o której obie myślimywink
                A skąd Ty to wszystko wiesz big_grin??
                Krowa która dużo ryczy... wink
                • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:02
                  lesher napisał:

>
                  > A skąd Ty to wszystko wiesz big_grin??
                  > Krowa która dużo ryczy... wink

lesiu czasem daje więcej niż taka, która wcale nie ryczy wink
                • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:03
                  *zdecydowanie lepiej
                • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:17
                  Jak to mówią: udeż w stółbig_grin Nożyce Lesiowe się odezwiąbig_grin

Przecie to nie ploty, tylko fakt. Szarlota dostała maile od zazdrośnic i mówiła o tym głośno na forum. Ja też dostałam, ale nic nie mówiłam, bo i tak miałam przegwizdane z powodu mojego podobieństwa do osoby, której nawet wspominać nie chcęsuspicious
                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:20
                    a ja nic nie dostałam...buuuu....
                    • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:21
                      Bo ty masz Tedeuszabig_grin I kto by się ośmielił wejść Ci w drogęsuspiciousbig_grin
                      • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:26
                        organza7 napisała:

> Bo ty masz Tedeuszabig_grin I kto by się ośmielił wejść Ci w drogęsuspiciousbig_grin

jaaaaaa suspicious
                      • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:26
                        taaa...on mi jak młodszy, niedobry brat suspicious

....poza tym......on innej poślubiony wink
                        • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:29
                          ŻE CO???
                          • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:36
                            Spokojnie, spokojnie!
                            Karetkę trzeba wysyłać, czy wszystko ok?
                            • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:40
                              smile
                        • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:32
                          czarny.onyks napisała:

> taaa...on mi jak młodszy, niedobry brat suspicious
                          >
                          > ....poza tym......on innej poślubiony wink
                          >
                          > Onyksia,musisz tak wszystko wydawać? Niech się pani popodnieca niecosmile
                          >
                          • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:35
                            ups....trochę mnie...poniosło.....
                          • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:57
                            Popodnieca, popodnieca...
                            Pani zawału dostała najwyraźniej, a Ty o jakimś podniecaniu gadasz.
                            No martwię się!
                            • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:00
                              a co Ty tak się martwisz o Orgi?suspicious
                              • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:01
                                Ależ to miłesmile
                                • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:07
                                  Uff, znaczy się że przeżyłaś!
                                  Może jakieś kropelki na uspokojenie po tym szoku wink?
                                  • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:10
                                    Możesz pogłaskać po włosach i posmyrać po pleckach, łatwiej zasnę po tym szokuwinkbig_grin Czy aby nie za dużo wymagam?tongue_out
                                    • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:16
                                      Najpierw musiałbym wiedzieć, gdzie tej wieży z zamkniętą Księżniczką szukać należy wink.
                                      Bo tak "na południu" to za duży rozrzut gieograficzny...
                                      • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:19
                                        o proszę...i już książę rusza na poszukiwania....suspicious
                                        i wystarczyło tylko poprosić o smyranie i czochranie....

big_grin
                                        • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:22
                                          A bo widzisz, Onyksie, panowie tu wiele razy mówili, że trza jasno i wprost wyrażać swe oczekiwaniasmile Roberto na przykład, mój guruwink Nieuważna jesteś w czytaniu?suspicious
                                          • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:26
                                            a widziałam, widziałam..
                                            i wyrażałam również...
                                            jak widać, zależy, kto wyraża...i gdzie...i kiedy.....wink

czasem trzeba trafić po prostu na osobę, która będzie chciała spełnić oczekiwania..
                                            a tu jak z lotto...trudno trafić na właściwy...numerek....
                                            • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:28
                                              A skreśliłaś choć kuponik???suspiciousbig_grintongue_out
                                              • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:34
                                                obecnie brak......właściwych cyferek....
                                                • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:42
                                                  A ktoś się tu chwalił ostatnio, że jasnowidz, to może popytajtongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:43
                                                    taak?
                                                    a kto?

nie wierzę jasnowidzom wink
                                                  • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:51
                                                    Nie pamiętam, ale jakiś chop w innym wątku. Też nie wierzę, ale taki pomysł mi zaświtałtongue_out
                                            • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 19:46
                                              czarny.onyks napisała:

> a widziałam, widziałam..
                                              > i wyrażałam również...
                                              > jak widać, zależy, kto wyraża...i gdzie...i kiedy.....wink
                                              >
                                              > czasem trzeba trafić po prostu na osobę, która będzie chciała spełnić oczekiwan
                                              > ia..
                                              > a tu jak z lotto...trudno trafić na właściwy...numerek....
                                              >

akurat na numerek to nietrudno trafić...gorzej na stałe big_grin big_grin big_grin
                                              • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 19:52
                                                aa...zapomniałam, ze jest na chybił trafił tongue_out big_grin
                                                • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 20:05
                                                  czarny.onyks napisała:

> aa...zapomniałam, ze jest na chybił trafił tongue_out big_grin
                                                  >
                                                  >

no..... nie tak zupełnie chybił trafił wink
                                      • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 19:45
                                        lesher napisał:

> Najpierw musiałbym wiedzieć, gdzie tej wieży z zamkniętą Księżniczką szukać nal
                                        > eży wink.
                                        > Bo tak "na południu" to za duży rozrzut gieograficzny...

to ja jestem łatwiej dostępna lesiu wink...mnie wybierz mnie wink big_grin
                                        • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 20:42
                                          Muszę Cię zmartwić.
                                          Akurat dzisiaj najbliżej mi do Onyksa.
                                          • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 21:03
                                            lesher napisał:

> Muszę Cię zmartwić.
                                            > Akurat dzisiaj najbliżej mi do Onyksa.

no dzisiaj akurat...ale ja poczekam...umiem czekać wink Lesiu plisssssssss wink big_grin big_grin
                                            • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 21:25
                                              A jak proponowałem nawet nocleg, to nie chciałaś tongue_out
                                              • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 21:28
                                                lesher napisał:

> A jak proponowałem nawet nocleg, to nie chciałaś tongue_out

wtedy jeszcze nie byłam gotowa wink tongue_out
                                                • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 22:35
                                                  Noo, kochana...
                                                  Jak laska nie jest gotowa (a facet napalony!), to uuuu....
                                                  No sama wiesz...
                                                  • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 22:42
                                                    lesher napisał:

> Noo, kochana...
                                                    > Jak laska nie jest gotowa (a facet napalony!), to uuuu....
                                                    > No sama wiesz...
                                                    Długa gra wstępna?smileBo nie wiem...?
                                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 22:49
                                                    to znajduje inną....gotowąwink

no chyba, że chce tamtej...to przetrzymawink
                                                  • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:01
                                                    czarny.onyks napisała:

> to znajduje inną....gotowąwink
                                                    >
                                                    >
                                                    > no chyba, że chce tamtej...to przetrzymawink
                                                    >

dzięki Onyksiu smile Właśnie lesiu..... liczę, że przetrzymasz wink big_grin
                                                  • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:02
                                                    Ale Ona nawet na grę wstępną nie była gotowa, ot co!
                                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:09
                                                    aż boję się zapytać Lesiu.....

czy u Ciebie zaproszenie na nocleg jest równoznaczne z ....uuuu...tongue_out
                                                  • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:13
                                                    Nie to miałem na myśli, ale podoba mi się Twój tok myślenia big_grin
                                                  • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:18
                                                    lesher napisał:

> Nie to miałem na myśli, ale podoba mi się Twój tok myślenia big_grin

to ja teraz nie wiem, czy będę miała tyle odwagi by u Ciebie nocować sad
                                                  • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:22
                                                    Tora,we trzy się wprosimysmile
                                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:47
                                                    taaa....ja to czułam od początku tongue_out big_grin
                                                  • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:19
                                                    czarny.onyks napisała:

> aż boję się zapytać Lesiu.....
                                                    >
                                                    > czy u Ciebie zaproszenie na nocleg jest równoznaczne z ....uuuu...tongue_out
                                                    >
                                                    Onyksia,wprosimy się obie następnym razem? Może być ciekawiej niż z tym wziernikiem u Witaminysmile
                                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:40
                                                    no nie wiem...big_grin
                                                  • beja_81 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 02.09.13, 20:15
                                                    nie z uuuu a z uuuuu big_grin
                                          • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 21:15
                                            Lesiu...bo znowu plotki powstaną.....suspicious
                                            • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 21:19
                                              czarny.onyks napisała:

> Lesiu...bo znowu plotki powstaną.....suspicious
                                              >

nooo a z tych plotek Onyksiu wynika, że gustujemy w tych samych facetach wink big_grin
                                              • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 23:45
                                                ale których to panów masz na myśli?suspicious
                                                • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 02.09.13, 11:55
                                                  czarny.onyks napisała:

> ale których to panów masz na myśli?suspicious
                                                  >

lesia i tedesia wink
                              • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:04
                                Bo ja wbrew pozorom dobra człowieka wink
                                • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:06
                                  a ktoś twierdził inaczej ? wink
                                  tez mam zacząć privy wysyłać? wink
                                  • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:07
                                    Ja wprawiona, to możesz se ulżyćsuspiciousbig_grin
                                    • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:09
                                      ano widzisz
                                      z pewnych zabaw wyrosłam jakieś 30 lat temu tongue_out
                                      • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:12
                                        Ano widzisz, ja teżtongue_out Co niektórym w ogóle nie przeszkadza się bawić w to samo co za dzieciakasuspicious
                                        • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:16
                                          chyba nie do końca ale to na szczęście nie mój problem
                                • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:06
                                  I teraz rozumiem, czemu te Forumki tak Cię lubią, Lesiuwinksmile Ach i ochsmile Dołączam do fanklububig_grin
                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:12
                                    byłabyś na spotkaniu ...to bys dopiero zobaczyła dlaczego ten ach i och smilewink
                                  • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:12
                                    Nie bądź zazdrosna i nie rób scen tongue_out
                                • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:07
                                  a to prawda......

.....nic tylko patrzeć, jak jakaś białogłowa chusteczkę białogłowa na Cię zarzuci ..
                                  ..............i krzyknie, mój Ci On Leszkotongue_out
                                  • lesher Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:11
                                    Za dużo się romansideł, czy tam innych Krzyżaków naczytałaś tongue_out
                                    • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:16
                                      zapomniałeś o komediach romantycznych tongue_out big_grin
                    • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:25
                      czarny.onyks napisała:

> a ja nic nie dostałam...buuuu....
                      >

ja też nie....... buuuuuuuuuu
                      • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:34
                        torado napisała:

> czarny.onyks napisała:
                        >
                        > > a ja nic nie dostałam...buuuu....
                        > >
                        >
                        > ja też nie....... buuuuuuuuuu
                        Bo ja zgarnęłam całą pulę. Jak będziecie grzeczne to się podzielęsmile
                        • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:35
                          A ja nie chcę.
                          Moge dalej być wredna?
                          • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:37
                            stefcia41 napisała:

> A ja nie chcę.
                            > Moge dalej być wredna?
                            Zawsze mozeszsmileNa te warkocze sama złapieszsmile
                          • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:38
                            stefcia41 napisała:

> A ja nie chcę.
                            > Moge dalej być wredna?

nie, bo ta pozycję ja już zajęłam wink
                            • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:41
                              torado napisała:

> stefcia41 napisała:
                              >
                              > > A ja nie chcę.
                              > > Moge dalej być wredna?
                              >
                              > nie, bo ta pozycję ja już zajęłam wink

starszym trzeba ustępować miejsca tongue_out
                              • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 19:48
                                stefcia41 napisała:

> torado napisała:
                                >
                                > > stefcia41 napisała:
                                > >
                                > > > A ja nie chcę.
                                > > > Moge dalej być wredna?
                                > >
                                > > nie, bo ta pozycję ja już zajęłam wink
                                >
                                > starszym trzeba ustępować miejsca tongue_out

to dziękuję Ci bardzo za ustąpienie wink tongue_out
                  • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:23
                    organza7 napisała:

>
                    > Przecie to nie ploty, tylko fakt. Szarlota dostała maile od zazdrośnic i mówiła
                    > o tym głośno na forum. Ja też dostałam, ale nic nie mówiłam, bo i tak miałam p
                    > rzegwizdane z powodu mojego podobieństwa do osoby, której nawet wspominać nie c
                    > hcęsuspicious
                    Oprócz was dwóch nikt tych mitycznych maili nie widział. Jesteś pewna, że nie pisałaś sama do siebie?Może odpowiedz na nie?smile
                    • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:26
                      Zawiodłaś mnie Mayennko, tak późna reakcja?smile Oczywiście, już sobie poodpisywałam i jestem dzięki temu szczęśliwszabig_grin Jak to cudnie, że jesteś zawsze zwarta i gotowasmile Buziakismilesmilesmile
                      • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:30
                        organza7 napisała:

> Zawiodłaś mnie Mayennko, tak późna reakcja?smile
                        Przykro mi ale nie siedzę cały czas na forum.
                        Ty mnie za to nie jestes ws tanie niczym zaskoczyćsmile
                        • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:36
                          A te buziaki?suspicious Się staram przełamać lodybig_grin Albo raczej lodowiecsuspicious
                          • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:53
                            organza7 napisała:

> A te buziaki?suspicious
                            Na pieszczoty to sobie trzeba zasłużyć.
                            • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:58
                              Ale jak? jak Ty mnie skreśliłaś od razu, to nie mam szans przecawinksad Ech, żyzni żyznisad
                              • mayenna Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 20:39
                                organza7 napisała:

> Ale jak? jak Ty mnie skreśliłaś od razu, to nie mam szans przecawinksad Ech, żyzni
                                > żyznisad
                                Nikogo nie skreślam i nie musimy się przecież lubić by na jednym forum pisać.Wystarczy kindersztuba.
                                Jak już spolszczasz to:żizń
                                • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 20:42
                                  Bardzo przepraszam za nieudane spolszczenie i za brak kindersztuby też. Poprawię sięsmile A w razie czego zawsze mogę liczyć na życzliwe zwrócenie uwagi, prawda?wink
              • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:14
                po raz kolejny to słyszę...i nie ukrywam..zadziwia mnie to wink
                więc kto jest zazdrosny...i o kogo??suspicious
                • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:17
                  czarny.onyks napisała:

> po raz kolejny to słyszę...i nie ukrywam..zadziwia mnie to wink
                  > więc kto jest zazdrosny...i o kogo??suspicious
                  >
                  >

Onyksia bo pójdziesz do piekła suspicious
                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:18
                    ale dlaczego???

Kurki nie smażycie na oleju, a mnie za tak niewinnie postawione pytanie od razu do gara?suspicioussuspicious
                    • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:20
                      czarny.onyks napisała:

> ale dlaczego???
                      >
                      > Kurki nie smażycie na oleju, a mnie za tak niewinnie postawione pytanie od razu
                      > do gara?suspicioussuspicious
                      >

bo jesteś wyjątkowa wink Onyksia...no droczę się z Tobą głuptaku smile
                      • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:36
                        e tam...
                        ..........jak mnie poznasz zobaczysz...zem zwykła mała czarna tongue_out
                        • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:40
                          czarny.onyks napisała:

> e tam...
                          > ..........jak mnie poznasz zobaczysz...zem zwykła mała czarna tongue_out
                          >

ale ze śmietanką czy bez ? suspicious
                          • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:49
                            a to zależy.....dodatki mile wskazanetongue_out
                            • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 19:51
                              czarny.onyks napisała:

> a to zależy.....dodatki mile wskazanetongue_out
                              >

a jakie masz w zestawie ? wink
                              • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 03.09.13, 00:55
                                no taka bita śmietana np tongue_out
                • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:20
                  Onyks, nie będę na forumie podawać nicków, od których dostałam złośliwe privy. Dla mnie to żenująca dziecinada i nie zamierzam się w to bawićsuspicious Wykasowałam i nie kissmigudbaj, jak mawia pewien poetatongue_out
                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:22
                    to ja powiem tak...nie wierzę....

przecież nasi panowie lubię swój stan...
                    ....nikt do nikogo nie smali cholewek..więc na BOga...jaka i o kogo zazdrość?suspicious
                    • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:27
                      Może i panowie lubią, bo to nie oni pisali przecabig_grin Ale panie niekoniecznie lubią, jak im się hipotetyczne widoki na wybrańca zmniejszajątongue_out Mnie tam to odidobig_grin Chociaż może powinnam czuć się wyróżnionasuspicioustongue_out
                      • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:34
                        No powinnaś tongue_out
                        nie znam przypadku żeby do innej pisano w tej kwestii
                        • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:37
                          A no tak, bo ja ciągle zapominam, że dla Ciebie Szarlota to ja, ja to Szarlota, Ona to pani na B, ja to pani na B i jeszcze parę innych konfiguracjibig_grin
                          • stefcia41 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:40
                            Chyba się zapętliłaś tongue_out
                            • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:43
                              Naćpana jestem to możliwetongue_out
                      • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:37
                        a o kogo taka zazdrośc na privie???
                        • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:38
                          No przeca mówię, że o Panów naszych, Onyksiesmile
                          • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:46
                            no wiem, że naszych panów...

ale o którego tak zawzięcie na privie sie walczy?
                            ciekawam strasznie big_grin
                            • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:49
                              Wiesz, ja się mogę nieświadomie podkładać, ale w ten deseń nie budutongue_out Za miękką du_pę jeszcze mamsuspicious
                              • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:51
                                a ja Ci powiem, że po prostu nie wierzę w to...

chyba, że na privie działa obłąkana wariatka....suspicious
                                • organza7 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:56
                                  Ja tak też pomyślałam, dlatego skończmy ten temat, żeby babie nie dawać satysfakcjisuspicious Zwłaszcza, że nick nie pojawia się na forumie, więc kolejny twór twora zapewnesuspicious

Mogę sobie ulżyć? Spadaj dziołcha byle dalej ode mniesuspicioussuspicious
                                  To nie do Ciebie Onyks, a do wiadomej osobytongue_out
                                  • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 18:13
                                    masz racje...nie ma sensu tego ciągnąć...

spadam tongue_out
                                • witamina_b12 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 20:29
                                  czarny.onyks napisała:

> chyba, że na privie działa obłąkana wariatka....suspicious

jesteś pewna, że tylko na privie? big_grin wink
                          • witamina_b12 Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 20:26
                            organza7 napisała:

> No przeca mówię, że o Panów naszych, Onyksiesmile

jedna o wszystkich? jakeiś to mało wiarygodne... chyba, że męską wersję haremu zakłada tongue_out
                            • czarny.onyks Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 21:23
                              no zachłanna strasznie.....
        • flirting.shadow Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:06
          A dlaczego miałbym się zaliczać? To przecież nie podział całej populacji facetów...
          • torado Re: gdzie ci mężczyźni? ;) 01.09.13, 17:09
            flirting.shadow napisał:

> A dlaczego miałbym się zaliczać? To przecież nie podział całej populacji facetó
            > w...

a no to trza było tak od razu wink A tak z ciekawości...ten podział czemu miał służyć?
            • flirting.shadow