szarlotka_ja 19.03.14, 19:03 Do mnie się rano przyczepiło i odczepić się nie może Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja_pisze Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 19:10 Klingande - Jubel (Official Video HD) To ja jeszcze raz z utworem, boskie... Odpowiedz Link
green.amber Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 19:17 się zalosowało dziś rano prawie adekwatnie Odpowiedz Link
timiy2 Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 19:30 a za mną od rana i nawet nie wiem dlaczego... Republika - Biała flaga Odpowiedz Link
torado Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 19:50 a mię to www.youtube.com/watch?v=cQJlS6QpcxI i nie tylko dziś, ale już od czasu jakiegoś....Lao pokochałam bardzo Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 19:54 O, Lao Che . Dawno nie słuchałam Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 20:21 A ja wiem. Bo to ponadczasowe i do bólu prawdziwe. Jeden z kamieni milowych polskiego rocka. Jak raz zaskoczy - już nie wyjdzie ze łba. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 20:33 Nie, no wersja pierwotna, wiadomo, najlepsza. Z tymże tej wersji w radio nie grają . A przynajmniej ja nie słyszałam Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 20:26 To za mną łazi od kilku dni Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 19.03.14, 23:23 Za mną dzisiaj chodzą delikatne dźwięki. Szczególnie gitarowe. Jakoś tak na smęty dzisiaj polowałam a to głównie za przyczyną jednego pana możliwe że on mnie tak nastroił. Jak usiadłam przy oknie to tak conajmniej z 15 min przesiedziałam w tle leciały gitarowe nuty, a na niebie leciały ptaki gdy już od okna się odkleiłam to kończyła się właśnie ta piosenka. Tak wspaniały świat, gdy się czasem na niego zechce popatrzeć nawet ja czasem nie mam ochoty, albo nie wiem że ją mam. Taki czasem ze mnie smutany wesołek. Smutny póki nie popatrzy, potem wesoła sie robie hehe teraz sobie pomyślałam jak ta piosenka pasowała. Na horyzonci nie było zielonych drzew, jeszcze ani białych obłoków, a szare a mimo to było ładnie (wspaniale? nie no, nie aż tak ) no i zechciało mi się bardziej tej łądnosci pokosztować. Krótki bieg a potem nieco dłuższy (czasowo) spacer. Wybrałam się nad rzekę. Już miałam wracać. Zboczyłam nieco z trasy, przeszłam kawałek, wzdłuż rzeki. W miejscu gdzie kiedyś był wodospad nadal była ona rwąca ale nie było żadnego spadku, były głązy poukładane hamujące nieco siłę. Hmmm kiedyś kąpałam sie w tej rzece, nawet byłam za wodospadem, z tego co pamiętam.... cicho jest pod drugiej stronie często przy samym wodospadzie woda sie niezwykle pieniła. Patrzyłam na wodę, gdzie kiedys był wodospad, słuchałam jej i sobie myślałam, Jakby ktoś teraz zaszedł mnie od tyłu to bym nawet nie słyszała głośna ona była. Patrzyłam jak często powtarza swoje ruchy, jak się obija o kamienie. Tak, to wszytsko przez niego ten gitarzysta tak mnie nastroił dzisiaj jego utwory odkryłam jak zobaczyłam ten wątek to pomyślałam o jednej piosence, którą w zeszłym roku poznałam. Chwile jej nie słuchałam. włączyłam. Lubię ją słuchać z zamkniętymi oczami, chyba jedyna taka przy której oczy zamykam. Dzisiaj jakoś tak spokojnie dość, nastrojowo.... że aż spać mi się chce Jaka ja się dzisiaj romantyczna zrobiłam a do tej epoki to jednak mam kawałek, tak myślę. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 22.03.14, 21:33 Dzisiaj męczy mnie Country House. Zadziwiające jest to, że taka piosenka się uczepi i nie można się od niej uwolnić Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 23.03.14, 10:27 od wczoraj to.... PeterBeth - Behind blue eyes (cover) Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 23.03.14, 15:27 a za mną to Piotr Polk - L.O.V.E. i Polk taki przystojniacha Odpowiedz Link
flakns Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 31.03.14, 12:11 NIE!!! NIE WIERZE!! Oczy przecieram, szczypę się i nic nie pomaga. Czy to możliwe??? Czyżby był tu ktoś słuchający czasami Kazimierza?? Pewności mieć nie mogę, ale wszystkie znaki pisane w tym wątku wskazują że jakoby TAK Graj Nam duszo graj tak dalej . No to co?? Baranek?? KULT - Baranek [;OFFICIAL VIDEO]; Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 30.03.14, 21:38 Chodź ze mną.............. Odpowiedz Link
mallwia Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 02.04.14, 11:17 www.youtube.com/watch?v=I3BFI8lqhzM Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 02.04.14, 17:00 takie coś mnie ostatnio prześladuje MARYSIA SADOWSKA - KIEDY NIE MA MILOSCI - DIR: AXINOWICZ Odpowiedz Link
moze_nie_dzis Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 04.04.14, 15:15 www.youtube.com/watch?v=c0UiVTsqvfU Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 09.04.14, 23:43 już od niej zapomniałam, i znowu ktoś mi przypomniał... Patrycja Markowska feat. Artur Gadowski - Ocean Odpowiedz Link
salsa13only Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 10.04.14, 06:33 tak z samego rańca dopadł mnie ten utworek, zawsze słucham go na smutki czyli nic dobrego, to nie oznacza... ale skąd się przyczepiło www.youtube.com/watch?v=K2YSuszcEOE Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 10.04.14, 18:11 jakoże uwielbiam przeróbki wszelkich staroci, oto jedna z moich ulubionych Michael Bublé -"To Love Somebody" [;Official Video]; Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 10.04.14, 18:13 i moja ukochana Simonka tym razem w męskiej wersji, choć wcale nie gorszej Michael Bublé - "Feeling Good" [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 10.04.14, 20:26 Czyż to nie jest piękne? Tak mnie dziś naszło Odpowiedz Link
green.amber Re: Co Wam dzisiaj w duszy gra? 11.04.14, 23:41 chwilowo-Grzesiowo www.youtube.com/watch?v=MEJeMchebDE www.youtube.com/watch?v=D4XJKRxdmoY Odpowiedz Link