green.amber Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:03 może się poszli całować do sąsiadów... a może poszli do lasu... a ja może bym poszła do kina... Odpowiedz Link
green.amber Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:14 na "zabić bobra" i się mię wydawało, że przydałoby się jakie męskie ramię... ale rzuciłam okiem na recenzję... i nie wiem... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:19 Łeee, a u nas na prowincji to nie ma wyboru Kamienie na szaniec ino wałkują Odpowiedz Link
neuro-tyczka1 green 24.03.14, 23:13 green.amber napisała: > na "zabić bobra" i się mię wydawało, że przydałoby się jakie męskie ramię... al > e rzuciłam okiem na recenzję... i nie wiem... Sorry, że się podłączę ale idź i powiedz czy warto. Ja myślałam o "Nauce Spadania" ale dokładnie jak Ty, przeczytałam recenzję i nie wiem, waham się . Chociaż wydaje mi się taki wpasowany w lokalne nastroje forumowe . Może się jednak wybiorę. A na "Witaj w klubie" może ktoś był? Odpowiedz Link
green.amber Re: green 26.03.14, 20:57 "spadanie" mię się podobało, "bóbr" na razie poczeka Odpowiedz Link
flakns Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 22:47 Gitara, ognisko, tu leja sie po pyskach Slonce, jezioro, ich trzech ale nas... czworo Najprawdopodoniej prawdopoobne jest, iz wszyscy sie skultowilu i zasluchali, stad ich tutejszy brak. A tak powaznie, nie liczec kilku dni to mamy wiosne pelna geba, wiec kto bedzie czas marnowal na komputer, sezon rowerowy smialo mozna zaczynac, ino patrzec a zapoczatkuje sie sezon grilowy i ogniskowy, nie wspomne juz o sezonie morsko - gorskim potocznie zwanym wakacjami. Nastepnie sezon wykopkowy, wiec trzeba zrobic zapasy na zime. Wiec trzeba sie przezwyczaic, pierwszy wiekszy ruch w interesie zacznie sie najpredzej ze zmiana czasu... z letniego na zimowy . Widze to co widze i niczego sie nie wstydze Niech sie wstydzi ten co robi a nie ten co widzi Badz ze mna, bo w mgle lat zginie, nam la la sluchaj to... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 22:56 Łee, u mnie wiosna już się skończyła Od dwóch dni zimno, pada. Czekam na śnieg Odpowiedz Link
flakns Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:13 Snieg? To se poczekasz, bedzie dopiero na... wielkanoc jak przystalo na tradycje. Pierwszy brak jaskojki, jesieni nie czyni. Juz za 24 h ma nastapic przykrecenie kurka wodnego, tak twierdza wszystkie swistaki. Z dobrych informacji, wywnioskowalem, ze skoro wiosna sie juz u Ciebie skonczyla, to musisz miec teraz nastepnego, hmm nastepna... nastepne w kolejce czyli lato. Pogratulowac tylko pozostaje. Moze padal deszcz, czy raczej slucho bylo... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:15 Lata nie lubię specjalnie Śnieg może być, byle mrozów nie było Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:38 no ja to miałam klasówkę z angielskiego, to nie mogłam ale jestem z siebie nawet zadowolona i trochę zdziwiona, że aż tyle punktów mi się udało zebrać Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:47 cękju wkrótce nowy teścik, może tym razem pouczę się więcej niż tylko 1,5 godziny przed? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:50 Chyba się też na angielski zapiszę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 21:50 napewno scigalas skoro bylas taka zdziwiona z wynikow albo belfer sie pomylil Nie no. pilna musi byc z Ciebie uczennica. Porzadnie zmotywowana by naumiec sie jezyka i pozniej z niego moc korzystac Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 22:11 nie, Hashi, nie umiem ściągać niestety nie jestem też wcale taka pilna ja tylko na co dzień korzystam z angielskiego - czytam fachowe teksty i piszę artykuły, ale mało gadam, słabo słyszę na żywo i kompletnie zapomniałam gramatyki bardziej wyrafinowanej niż Present Simple i Present Perfect oraz strona bierna jeszcze się dogadam w swojej dziedzinie z kimś, kto też nie jest native speakerem, z jakimś Włochem, czy Francuzem ale z człowiekiem, dla którego to jest język naturalny, używa potocznej mowy - kiepsko, oj kiepsko to widzę... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 00:14 > ale z człowiekiem, dla którego to jest język naturalny, używa potocznej mowy - > kiepsko, oj kiepsko to widzę... Bedzie dobrze wyrobisz się z czasem. ejjj, fajnie, takie pewne myśli sobie mam. > ja tylko na co dzień korzystam z angielskiego - czytam fachowe teksty i piszę a > rtykuły, ale mało gadam, słabo słyszę na żywo i kompletnie zapomniałam gramatyk > i bardziej wyrafinowanej niż Present Simple i Present Perfect oraz strona biern > a a ja myślałam, ze gorzej u Ciebie z angielskim a tu widzę że nie bedzie problemu. Jak mówiłam, w akcji sie odnajdziesz, dojdziesz do wprawy Echhh, u mnie cieżko z angolem.... nie używam go praktycznie wcale.... do magisterki korzystaąłm praktycznie tylko z angielskich artykułów ale nie przyznam sie jak tłumaczyłąm Postanowiłam że podciągne sie w angielskim. Filmy zaczeęłam ogladać. JUż 3 poszło słownik wyciągnełam. rozmóiki poczytałam. hehhe japa mi sie śmieje a TY już dobrze wiesz czego. MIło Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 22:43 Ja to się chyba wypisałem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 22:57 Ale, że co? Wypalenie forumowe? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:00 Trochę chyba tak. A i nic ciekawego nie mam do powiedzenia. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:03 Pewnie przez tę wiosnę taki stan Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:06 Bardzo możliwe. Pewnie tęsknoty różne się rozmroziły. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:09 Tęsknoty? A za czym tak tęsknisz? ;p Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 24.03.14, 23:24 Wcale, a wcale Dobranoc, idę spać bom się zmęczyła, choć nic takiego męczącego dzisiaj nie robiłam Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 19:33 no przecież jezdę zupę tylko gotowałam ogórkowom Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 19:36 Zjadłabym takich kwaśnych ogórków, nawet bez zupy Odpowiedz Link
torado Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 20:27 ja to zajęta jezdem...nawet bardzo szampana dopijam...urodzinowego Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 20:36 Moja siostra też ma urodziny Ale widzisz, szampana nie było. Reklamację złożę Odpowiedz Link
torado Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:47 szarlotka_ja napisała: > Moja siostra też ma urodziny > Ale widzisz, szampana nie było. Reklamację złożę > u nas w łódzkiem szampana podają na urodziny, ale tylko na te wyjątkowo okrągłe Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:18 a to z narwiańskich, z Kruszewa dooobre były Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:32 Łeee, moje, śląskie też całkiem dobre Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:25 bo tu jak w starym małżeństwie...nuda, rutyna.... przydałby się nowy kochanek/kochanka:'P coby rozruszał to i owo.....a raczej ruszył nowe tematy Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:33 Nowy kochanek Ci się zamarzył? Odpowiedz Link
torado Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:48 szarlotka_ja napisała: > Nowy kochanek Ci się zamarzył? > Onyksia, a co ze starym zrobiłaś? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:56 oj, baby..... przenośni nie zrozumiałyście Odpowiedz Link
margott70 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 21:57 A kto będzie o tego nowego kochanka dbać, dopieszczać? Stare małżeństwo się rozleniwiło. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:03 no to może trzeba cały harem kochanków zaprosić? i nałożnice.... Odpowiedz Link
margott70 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:09 No to zapraszamy. Tylko czy zechcą przyjść? Jakiś taniec rytualny i niech się ziści. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:11 no takie zaproszenie chyba nie wystarczy zresztą...tu bardziej chyba wodzireja brak.........coby zbierał, łączył, namawiał do pisania Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:19 Onyksa, Ty wiesz jak wątek rozruszać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:31 ja ..???....taki mały, skromny człowiek.......... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:09 > coby rozruszał to i owo.....a raczej ruszył nowe tematy a to jest coś co nie było jeszcze poruszane Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:12 no ba............pełno tematów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:18 no pewnie...na gotowe od razu.... sama wymyśl jam juz zbyt płodna byłam na tym forum...czas na emeryturę przejść Odpowiedz Link
beja_81 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:31 muszę Cię zmartwić Onyksie, na forum nie ma emerytury, nawet wcześniejsza dla mundurowych nie obowiązuje, tu ewentualnie przechodzi się na urlop bezpłatny Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:12 zawsze można chorobowe wziąc Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:24 Może Torka opowie nam jak się czuje jako rycząca czterdziecha? Wszystkiego najlepszego życzę. Zdrowia i samych fajnych chłopaków ze Śląska i z Łodzi. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:30 no subtelny to Ty nie jesteś....tak wytykac komuś wiek Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 22:33 Nie wytykam. W oba lica cmokam i życzenia składam. Nawet uszankę na tę okoliczność zzułem z czerepa. Żeby bardziej uroczyście było. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:11 no cmokanie to rozumiem mnie tez cmokniesz? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:17 Bardzo chętnie. Powiedz w co mam cmoknąć. Za co złapać i co skubnąć? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:19 ja o cmokaniu a Tyś poszedł głębiej a co lubisz skubać i łapać? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:21 Faktycznie rozpędziłem się. Przepraszam. To tylko cmokam. Jeśli oczywiście chcesz. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:24 oj, źle interpretujesz Silu Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:25 Czyli że nie chcesz cmokania? Oj, głowa mnie rozbolała od myślenia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:29 Ty za dużo myślisz...Ty czyń Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:31 Więc cmokam Cię. I dobrej nocy życzę. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:03 Nie wiem gdzie się podziali ale u mnie ich nie ma... Ja to się wypaliłam jeszcze bardziej niż Sil... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:11 ech Witka... ja mam jeszcze gorzej...wypaliłam się zawodowo... i teraz krązy nade mną pytanie co dalej..... i tu juz nie jest tak wesoło.... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:23 Ja to przyznam, że pracuje by żyć a nie na odwrót... Więc specjalne "napalona" na pracę nie byłam. Byle dobrze płacili i mało upierdliwa była Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:26 no widzisz, a ja uwielbiałam moją pracę i mimo wszystko dalej lubię.... czasem nawet myślę, że to nie tylko praca.... ale ostatnio .........e to temat niekoniecznie na publiczne forum zresztą czas iśc spać Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:29 O, to, to! Byle dobrze płacili Jak sobie spojrzałam ostatnio na średnią krajową, to ja się w najniższej mieszczę. Czyż to nie jest dobijające? Dobijające jest to, że sobie nie mogę zmienić, bo w każdej innej dziurze płacą jeszcze mniej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:13 Ej, no Ja jak się wypaliłam zawodowo to sobie dalej postudiować poszłam Jak się wypalę forumowo to nie wiem co zrobię Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:15 no to pomyśl, w jakiej jestem czarnej dziurze..... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:19 Nie ma takiej dziury, z której nie można by się było wydostać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:22 wiem... to raczej czas na zastanowienie, czy szarpać się dalej.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:26 Nie ma co się szarpać Zawsze można innej pracy szukać Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:20 > Jak się wypalę forumowo to nie wiem co zrobię Pójdziesz na szympansje albo inny jedarlink ;p Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:22 a jak ktoś już tam był...i tu też...to co dalej.... którą droga pójść.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 25.03.14, 23:26 Na razie nigdzie się nie wybieram Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 26.03.14, 20:29 Jesooo, ale mnie plecy bolą Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 26.03.14, 22:36 Niech Szarlotta obłoży obolałe krzyże jakimś słusznych rozmiarów góralskim mięśniem piwnym. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 19:53 Nie napisałam, że to krzyże Nieco wyżej mnie boli Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 20:46 Odcinek piersiowy? To wystarczy masaż klatki piersiowej. To zawsze pomaga. Jak nie dla obolałej pani, to na pewno dla masującego pana. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 20:49 Jeszcze wyżej Szyjny odcinek mnie boli okrutnie Odpowiedz Link
margott70 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:11 Za dużo przed kompem siedzisz. Najpierw szyjka boli a potem w główce zacznie się kręcić. Ja jestem na etapie kręcenia Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:13 Łeee, 2 - 3 godzinki wieczorami Sądzisz, że to za dużo? A ja już chciałam do neurologa lecieć a tu komputer odstawić wystarczy Odpowiedz Link
margott70 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:15 szarlotka_ja napisała: > A ja już chciałam do neurologa lecieć a tu komputer odstawić wystarczy Tylko jakże to zrobić, ach jak?? Da się żyć bez kompa, ale co to za życie?? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:20 Bez kompa można, bez internetu nie da się To ja się może jednak do tego neurologa zapiszę Odpowiedz Link
margott70 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:29 I słusznie. Zawsze należy wybierać mniejsze zło. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:33 Czy mniejsze zło, hmm... wiele zależy od neurologa Odpowiedz Link
margott70 Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:44 To jest jeszcze trzecie rozwiązanie. Obłóż się tym co Ci Sil proponuje. Nic nie ryzykujesz a pomoc może. Ja ze swej strony doradzam obłożenie się kotem. Koty są dobre na wszystko. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:49 Nie chcę się okładać tym co Sil proponuje Chociaż kot w zasadzie mógłby być Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:54 potwierdzam okłady z kota są znakomite i b. skuteczne Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 21:55 Teraz mam dylemat bo nie wiem, którego kota wybrać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 27.03.14, 22:12 A to proste przecież. Weź kocurka co pięknie w uszko mruczeć będzie i umiejętnie wymasuje. Odpowiedz Link
margott70 Widzi Sil? 27.03.14, 22:03 Ja mam rację, ja mam rację a Ty się musisz bardziej postarać. Np zaproponować Szarlotce masaż wykonywany osobiście a nie przez jakiegoś potencjalnego górala Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Widzi Sil? 27.03.14, 22:34 Ale z czym Królowo? Z czym Królowa ma rację? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 18:32 Melduję posłusznie, że kot nie pomógł Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:29 Czyli mówiąc wprost Margott nie miała racji. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:33 Chociaż z drugiej trony terapia musi trochę trwać żeby przynieść efekty Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:36 Szarlotta wycofuje się z tego co wyżej napisała? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:37 Z czego konkretnie? Bo już zapomniałam co wcześniej pisałam Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:42 No i pojawił się kot... odwrócony ogonem. Jednak okazuje się, że kot jest dobry na wszystko. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:44 W ogóle to się okazuje, że koty mają teraz inne zajęcia niż leczenie moich dolegliwości bólowych Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:54 Więc jednak miałem rację. Szarlotta kocurka powinna poszukać. Wszystkie bóle Szarlottcie miną. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:56 Tylko, że jakoś nie działają Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 19:58 Kocurek z mięśniem piwnym by na Szarlottę podziałał. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 20:03 To lepiej cierpieć? Ależ Szarlotta wybredna. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 20:18 A Ty, Silu, to niby wybredny nie jesteś? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 20:21 A jestem? Skąd taki wniosek nadobna Szarlotto? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 20:37 Diabeł podobno tkwi w szczegółach Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 21:55 A w zasadzie to czemu Szarlotta uważa że jestem wybredny? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:03 Łeee... Wyjątkowo kiepska argumentacja. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:05 No i widzisz jaki wybredny? Nawet argumentacja mu się nie podoba Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:11 Była, była, Sil okulary założy Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:19 Bo Sil pewnie przeciwsłoneczne włożył Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:21 Nawet nigdy takich nie miałem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:22 Nie, bo Ci uwierzę Jak można nigdy nie mieć okularów przeciwsłonecznych? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:27 Serio mówię. Nigdy nie miałem. Zbyteczna fanaberia. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:33 zadziwiasz mnie Silu czasem Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:34 A nigdy nie chciałeś mieć? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:36 Na przykład żeby zobaczyć świat w innych kolorach Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:37 Te kolory, które widzę bez okularów wystarczająco mnie zachwycają. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:39 I nawet jako dziecko nie chciałeś mieć takich okularów? Zadziwiające Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:42 Nie chciałem. Bo i do czego mi one potrzebne by były? A co za zakalca Szarlotta spaliła? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:47 Łeee, ja pamiętam, że jako dziecko chciałam mieć okulary przeciwsłoneczne, tylko, że w sklepach ich wtedy nie było Tylko nie zakalec I nie spaliłam tylko dyskretnie przypaliłam prawy bok ale w zasadzie nie widać. Dobrze się trzeba przyjrzeć Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:54 Bo Szarlotta to najwyraźniej sroka jest. I lubuje się w gromadzeniu zbędnych rzeczy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 22:56 Jedyne ciemne okulary przez które patrzyłem to maska spawalnicza. Tak sobie teraz przypomniałem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:07 Maska spawalnicza to zupełnie inny rozdział Jeszcze były zdjęcia rtg przez które można było patrzeć na słońce Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:06 Możliwe Chociaż już trochę z tego wyrosłam Albo i nie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:11 Na jakiej podstawie Sil wysnuł ten wniosek? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:13 Mam argumenty nie do podważenia. A w zasadzie jeden ale kluczowy. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:18 A na jakiej podstawie Szarlotta twierdzi że prowadzę się rozwiąźle? I to publicznie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:23 Łeee, Sil czyta bez zrozumienia Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:28 Bo ja prosty jestem. I rozumiem tylko proste przekazy. Szarlotta spróbuje powiedzieć to samo co wyżej tylko w sposób dla mnie zrozumiały. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:31 Nie zrozumiałam ale nie szkodzi Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:38 Ja nie rozumiem, Szarlotta też... I co teraz? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:41 Jedyne rozwiązanie jakie mi do głowy przychodzi to wyłączyć komputer i iść spać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:44 Więc dobrej nocy Szarlottcie życzę. I żeby szyja przestała boleć. Odpowiedz Link
torado Re: Gdzie się wsyscy podziali? 28.03.14, 23:31 a ładnie to Silu tak na dwa fronty działać ...tu zabawia Szarlotę, a poniżej mię