lesher 17.07.14, 17:06 Wątek do publikowania anonsów i ogłoszeń towarzyskich, poszukiwań kogoś do wirtualnych lub niewirtualnych pogaduch, bratniej duszy, przyjaciela/ przyjaciółki, partnera/ partnerki, kochanka/kochanki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 17.07.14, 17:10 Dziewczyny z kosami poszukuję. W wieku zbliżonym do mojego. Z chutoru lub bliskich jego okolic. Odpowiedz Link
przemoprzemoc Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 01.10.14, 14:49 Witam dziewczyny. Jestem atrakcyjnym 25 latkiem z wieloma walorami i fantazjami. Nie szukam partnerki na stałe, chodź nigdy nic nie wiadomo. Poznam dziewczynę lubiącą sex, dobre wino, a przede wszystkim lubiącą sobie zapalić ( if u know what i mean ). Wszelkie info po skontaktowaniu się bądź na e mail lub telefon. Jeśli chodzi ci o kasę zapomnij. Odpowiedz Link
0sara123456 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 21.12.14, 10:42 Szukam przyjaciela, mężczyzny kulturalnego, na poziomie w wieku 43-55. Kobieta z okolic Radomia. Odpowiedz Link
szpilman8 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 21.09.15, 20:31 Nie bede klamal jestem zdesperowany i szukam milosci. Zawsze mialem problemy z poznawaniem ludzi ,rzadko wychodze z domu teraz nadszedl taki czas gdy chce jedynie kogos miec przy sobie bo rozmawianie z kobietami mi nie wychodzi tam bardziej na portalach randkowych bylem odrzucany niejednokrotnie chyba z powodu wygladu i trace nadzieje na znalezienie kogos .Jesli myslisz ze mam jakiekolwiek szanse na kogokolwiek to prosze napisz.Mam 22 lata Odpowiedz Link
marek199027 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 17.11.15, 19:20 szukam dziewczyny z okolic łodzi i sieradza chcetna prosze o kontakt Odpowiedz Link
werronikaxx Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 18.08.23, 09:03 19latka pozna faceta na układ snap sponsorowany zdjęcia filmy kamerka rozmowy pisanko z czasemm spotkanie jeśli jesteś zainteresowany dodaj mnie na Snapchat mój nick juliapawik Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 17.07.14, 19:06 lesher napisał: > Wątek do publikowania anonsów i ogłoszeń towarzyskich, poszukiwań kogoś do wirt > ualnych lub niewirtualnych pogaduch, bratniej duszy, przyjaciela/ przyjaciółki, > partnera/ partnerki, kochanka/kochanki. taa....mężczyzny z jajami szukam.... z Krakowa........lub okolic pozostałe wymagania udostępnię potem Odpowiedz Link
maruda2 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 18.07.14, 14:42 to i ja : nie ciapowaty realista posiadający własne zdanie poszukiwany Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 18.07.14, 16:45 Ciapowaty to jaki? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 18.07.14, 22:41 ślamazarność, nieporadność, guzdralstwo - tak słownik języka polskiego wyjaśnia ciapowatość taki typ Rysia z Klanu no nie znoszę takich facetów Odpowiedz Link
fripoo Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 15.05.15, 11:39 rysio z klanu to złota rączka przecież, ale żeś trafiłą idź se szukaj wiatru w polu, albo kota to najlepszy przyjaciel kobiety samotnej Odpowiedz Link
r10xyzg Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 25.07.16, 16:10 Powiedzmy że prawie z pobliża, przecież jest A 4. napisz o pozostałych wymaganiach, jeste powaznie ciekawy. Odpowiedz Link
margott70 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 17.07.14, 19:23 Miłości szukam. Ponoć dobrze robi na zmarszczki. Odpowiedz Link
jimjimjim997 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 25.03.19, 23:57 Kobieta???? Odpowiedz Link
zbyszek1968 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 26.05.19, 18:39 Hej , Szukasz jeszcze tej miłości ? Odpowiedz Link
coccinella5 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 08.08.19, 22:53 i co znaleźliście się????? z Małgorzatą? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 17.07.14, 20:27 He he,ja też szukam,a co???duży jestem i wolno mi:p Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 17.07.14, 21:32 poszukiwany mezczyzna o niezbyt duzym przebiegu, niezawodnej inteligencji, zwawym sercu. Odpowiedz Link
whisperszpt Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 29.10.14, 21:58 "szukajcie a znajdziecie" Odpowiedz Link
r10xyzg Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 25.07.16, 16:12 O ile zmarszczki umiarkowane to napisz coś więcej, w tym przybliżone miejsce zamieszkania. Odpowiedz Link
jezyk08 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 12.04.19, 20:15 a jak mały przebiek miał by być? :] Odpowiedz Link
zbyszek1968 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 26.05.19, 18:40 Cześć temperufka Jesteś tam jeszcze wolna ? Odpowiedz Link
w.bydgoszcz Bydgoszcz 22.07.14, 17:30 Otaku, Fantasta, anachroniczny romantyk, bezwzględny facet. Lat 23, szczupły, długie włosy. Szuka kobiety o podobnych zainteresowaniach ze swojej, Bydgoskiej okolicy. Reszta wyjdzie w praniu. PS U mnie za oknem zbliża się burza, mam nadzieję, że też je lubisz. Odpowiedz Link
stella_new Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 28.07.14, 22:50 Niniejszym anonsuję, iż szukam Faceta nie tylko do seksu ale także miłości, ażeby mnie kochał... I żeby nie był zazdrosny chorobliwie, gdyż jak pokocham to szczerze. I ma być zdecydowany a nie bezjajeczny. Może jest to prostackie, dla mnie jest proste, wszak piękno tkwi w prostocie. Odpowiedz Link
poznanczyk87 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 22.06.15, 02:55 brzmi ciekawie Odpowiedz Link
woxilo Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 22.06.15, 04:28 stella_new 28.07.14, 22:50 Niniejszym anonsuję, iż szukam Faceta nie tylko do seksu ale także miłości, ażeby mnie kochał... I żeby nie był zazdrosny chorobliwie, gdyż jak pokocham to szczerze. I ma być zdecydowany a nie bezjajeczny. Może jest to prostackie, dla mnie jest proste, wszak piękno tkwi w prostocie. Brzmi ciekawie ,ale czy szczerze ? ( ponoć człowiek dojrzały potrai myśleć samodzielnie i nie ulega presji otoczenia ,energii grupy ,nie wierzy nie sprawdzonym plotkom i pomówieniom ,bo ma za sobą wiele wzlotów i upadków życiowych i wie że sam jest kowalem swojego losu i za wszystko on sam ponosi konsekwencje przyczynowo-skutkowe,a nie zwala winy na drugiego ,jak dziecko ,nim kieruje Intuicja -Boski drogowskaz ,a Transcendentny -Nad-świadomy stan umysłu ,takie życiowe TAO -Dobro I Zło w nim ,znajomość siebie -czyli wad i swoich zalet . ,ja jestem takim facetem idealnym ,bratnią duszą ,kochankiem doskonałym ,przystosowuję się do każdych warunków życiowych ,można na mnie polegać jak na zawiszy ,ze mną do tańca ,do różańca , do miłości jestem czarodziejem, spełniającym najskrytsze fantazje ,sny i marzenia Kobiet ,nawet te erotyczne Odpowiedz Link
r10xyzg Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 25.07.16, 16:17 Taki wg mnie i przyjaznych osób taki jestem. Ewentualnymi wrogami nie interesuję się. Jeżeli to Cię zainteresowało podtrzymajmy kontakt. Odpowiedz Link
evka_warszawa szukam przyjaciółki Warszawa 30.07.14, 21:45 Jestem z Warszawy, szukam bratniej duszy, mam 37 lat i bardzo brakuje mi przyjaźni. Przez ostatnich 7 lat bardzo intensywnie zajmowałam się dzieckiem, teraz mam więcej czasu i chętnie poznam osobę do wspólnych spacerów, wypadów na fitness, do pogaduszek przy kawie etc. Jestem uczciwą i tolerancyjną osobą. Mieszkam na Bemowie. Interesuje się fotografią, multimediami, urodą, uwielbiam seriale i chilloutową muzykę. Jeśli jest tu ktośzainteresowany, proszę o kontakt na gazetowy mail. Odpowiedz Link
aneciak0 Re: szukam przyjaciółki Warszawa 08.08.14, 10:11 Ja również szukam przyjaciół.. Mieszkam w okolicach Warszawy od niedawna i jakoś nie mam tu z kim spędzać wolnego czasu. Mam 30 lat i męża więc faceta tu nie szukam. Jakby ktoś chciał porozmawiać to mój @ aneciak0@gazeta.pl Pozdrawima Odpowiedz Link
dor_12345 Re: szukam przyjaciółki Warszawa 28.08.14, 13:21 Jestem z Olsztyna mam 28 lat czuje się samotna, chętnie poznam koleżankę do wspólnych spotkań, rozmów, spacerów, zakupów itd. Odpowiedz Link
agahk77 Re: szukam przyjaciółki Warszawa 06.11.14, 10:04 Hej. Mam na imię Aga. Mam 37 lat, 18 letnią córkę i starszego męża z którym nie mam już o czym rozmawiać. Mieszkam pod Warszawą, pracuję na Pradze w biurze rachunkowym. Jeśli masz ochotę na pogaduchy chętnie wyjdę na kawkę. Mój prywatny mail akasprzak@opoczta.pl evka_warszawa napisała: > Jestem z Warszawy, szukam bratniej duszy, mam 37 lat i bardzo brakuje mi przyja > źni. Przez ostatnich 7 lat bardzo intensywnie zajmowałam się dzieckiem, teraz m > am więcej czasu i chętnie poznam osobę do wspólnych spacerów, wypadów na fitnes > s, do pogaduszek przy kawie etc. Jestem uczciwą i tolerancyjną osobą. Mieszkam > na Bemowie. Interesuje się fotografią, multimediami, urodą, uwielbiam seriale i > chilloutową muzykę. Jeśli jest tu ktośzainteresowany, proszę o kontakt na gaze > towy mail. Odpowiedz Link
jezyk08 Re: szukam przyjaciółki Warszawa 12.04.19, 20:22 z miłą chęcią bym pogadał na wiele tematów jak coś również można pisać @ jezyk08@gmail.com skrype jezyk08 Odpowiedz Link
vasquez77 któraś z pań/kobiet/dziewczyn* 10.08.14, 08:50 ma ochotę spędzić niedzielę nad Jeziorkiem Czerniakowskim? Zaprasza kulturalny, inteligentny i dość przystojny 36-latek * niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link
bi-szkopt1 Re: któraś z pań/kobiet/dziewczyn* 10.08.14, 18:19 Jesteś samotna? Szukasz bratniej duszy? Napisz!!! e-mail: bo22127@gmail.com Samotny pan z Gdańska lat 46 wysoki(185cm) czeka na Twój sygnał Odpowiedz Link
barosa Re: szukam przyjaciółki RZESZÓW 18.08.14, 11:39 Szukam bratniej duszy, do pogadania o wszystkim, wyjścia do kina, na rower, basen, na piwo itp. itd. Mam 37 lat i bardzo brakuje mi przyjaźni. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to proszę o kontakt na gazetowy mail. Odpowiedz Link
jezyk08 Re: szukam przyjaciółki RZESZÓW 12.04.19, 20:23 jak w warszawie piwo to się piszę :] jezyk08@gmail.com Odpowiedz Link
jezyk08 Re: szukam przyjaciółki RZESZÓW 12.04.19, 20:24 jak w warszawie piwo to się piszę :] jezyk08@gmail.com Odpowiedz Link
fiume.river Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 23.08.14, 20:08 poszukiwany.....hmm, dojrzały byle nie przejrzały, z dystansem do siebie byle nie do mnie....no i niech umie sprawić abym miała mokre majtki...ze śmiechu Odpowiedz Link
inezinez39 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 13.09.15, 04:31 Może tu dopisze mi szczescie? Po dziwnych niespodziankach w realu moze tu znajde kogoś do normalnego zycia.Na poczatek kolege/ pzyjaciela a co bedzie dalej pokaże czas. Mam 39 lat, jestem wysoka blondynka , średniej budowy.Pracuje, wychowuje samotnie 2 dzieci . Chcialabym poznac kogos z kim mozna porozmawiac, posmiac sie, wyjsc na kawe, potańczyc ale tez posiedziec w zaciszu domowym. Najchetniej Panowie bez nałogów. izaczulo40@gmail.com Odpowiedz Link
minetka69 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 10.05.18, 15:49 Z kad jesteś Odpowiedz Link
fiumeriver Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 23.08.14, 21:16 A z Dolnego Śląska skrobie sobie i ogłaszając poszukiwania nie zamykam się na mężczyzn z dalszych niż moje okolice. Wiesz waćpan jak ciężko znaleźć takiego zdloniachy co to zrobi ze mną ubaw po pachy Odpowiedz Link
fiume.river Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 23.08.14, 22:07 ok.... zaczyna się robić gorąco a tak serio serio....skąd jesteś i ile masz tego nikczemnego wzrostu niebożę .....niby mi to nie przeszkadza w rozmowie ale jak już do kolebię się ta kolaska do Ciebie i ....no właśnie.... pisz żeby nie było publicznego wstydu na fiume.river@gazeta.pl Odpowiedz Link
fiume.river Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 23.08.14, 22:45 witaminko, kropeczkę zgubiłam bom leciwa wiekiem a i masełkiem nie wzgardzę a tak serio, nie wiem dlaczego brak tej kropy Kegla znam i ćwiczę ....czasami jak mi się przypomni a kto mi zabroni marzyc....zesikać się ze śmiechu...nigdy tak nie miałam Odpowiedz Link
woxilo Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 23.09.14, 10:03 Jestem z Jastrzębia - Zdroju (woj .śląskie) ,mam na imię Darek S. ,lat 46 ,poszukuję i czekam na tzw. Bratnią Duszę - Kobietę - opiekuńczą,mądrą ,miłą ,dobrą ,szczerą ,wierną przyjaciółkę ,oddaną i kochającą . Posiadam cechy podobne . Odpowiedz Link
michalina3400 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 16.07.16, 10:42 pisz smialo Odpowiedz Link
strasznybrzydal Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 30.09.14, 23:58 Mam 35 lat, mieszkam w Warszawie, szukam przyjaciółki. Mówią, że: przystojny, seksowny głos, inteligentny, do rzeczy. Ponadto: wykształcony, lubi sport, szeroka wiedza i zainteresowania. strasznybrzydal@gazeta.pl Odpowiedz Link
hope35 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 03.01.15, 14:36 Hej, szukam milego, wolnego mężczyzny z Warszawy i okolic Mam 35 lat, 165cm, jestem szczupla, ciemne wlosy, niebieskie oczy. Lubię biegać, uczę się tańca z Angolii Przepraszam za brak 'l' z kreseczą ale siadla mi klawiatura Odpowiedz Link
gaga86 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 03.12.14, 22:25 Szukam bratniej duszy, bo coraz bardziej nie potrafię pogodzić się ze swoją sytuacją życiową - samotnością. Odpowiedz Link
piaskun69 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 24.01.15, 10:00 hej jestem z kalisza mam 37 latek i też próbuje poskładać życie do kupy co w dzisiejszych czasach nie jest łatwe poznajmy się może razem się uda Odpowiedz Link
kd-71 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 25.01.15, 00:26 kanada-szkam kolezanki Odpowiedz Link
sebko35 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 04.01.15, 13:54 Poznam i stworze zwiazek z samotna matka.tel.531640471 Odpowiedz Link
33slawek Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 13.01.15, 05:22 Pozdrawiam... Autor zielonej strony w t ł a kolorze... szczegóły profil 33slawek Odpowiedz Link
t1000m Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 20.01.15, 16:05 ok, szukam raczej kobiety (w sensie nie dziewczyny), wiek 30-40, wzrost do 170, mieszka w Warszawie, lubi czytac, plywac, gadac, jezdzi na rowerze, tanczy czasami przy muzyce 70-80, lubi morze i wiatr... Uroda - nie wiem, moze zeby byla szczupla? Moj opis jest taki sam, mam ok 40 lat, ok 170 cm, szczupla budowe, zainteresowania jak wyzej? Odpowiedz Link
kamil8484 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 09.02.15, 18:28 dyskretnej ja kamil30 l slask Odpowiedz Link
kamil8484 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 09.02.15, 21:16 piec jede dwa sied szes piec szesc pie jed moj nr Odpowiedz Link
stevee86 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 13.02.15, 20:34 Mam 28 lat. Mieszkam niedaleko Olsztyna. Szukam dziewczyny/znajomych/przyjaciół/bratniej duszy. Kogoś z kimś mógłbym pogadać (przez neta lub w realu) pójść do kina, teatru, na koncert czy zwykły spacer. Szukam osoby wrażliwej, mającej jakiś zainteresowania. Samotnej tak samo jak ja. Odpowiedz Link
mobiuska Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 14.02.15, 01:28 a ja szukam mądrego......... jak to leciało? Prześlij mi chłopaka. Nie wariata, daj nie cwaniaka, nie pajaca, daj nie pijaka, Odpowiedz Link
trinity_k92 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 26.12.21, 19:52 moniaaa28@wp.pl, napisz, chętnie popiszę Odpowiedz Link
sam.87 Re: Poszukiwany/a - ogłoszenia i anonse wszelakie 15.02.15, 18:03 Szukam przyjaciółki, bratniej duszy, dziewczyny ze śląska. Wiek 20-28 lat... Odpowiedz Link