Dodaj do ulubionych

do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na tvn

03.09.14, 21:59
. nie pamiętam tytuu, ale no matka syn szuka zony ;]

abstrahując od treści (to co na tvn będzie pożywką dla stereotypiczek mających nadreprezentację na naszym forum), haha lala bla bla, czekam nba odcinek rolnika i myuślę, że będzie lepsze i prawdziwsze. na tvn ostro sztuczne ;/;/
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.09.14, 22:24
      tdf-888 napisał:

> (to co na tvn będzie pożywką dla stereotypiczek mających
      > nadreprezentację na naszym forum)

nie sztuczne , tylko totalnie głupie, tak głupie, że aż przykre, sądząc z zajawek uncertain
      Ale Ty mi objaśnij z łaski swojej to zdanie powyżej ...
      • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.09.14, 22:34
        co zobaczycie, to potwierdzicie. już ja was znam. komentarze do relacji synuś - mamuś: pożywka dla onyksów i podobnych suspicious
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.09.14, 22:47
          onyksów i podobnych???suspicious

no comments....
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.09.14, 22:55
            lubicie te stereotypy... ale i my za towas lubime=y big_grin
            za tę przewidywalność wink
            • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.09.14, 23:07
              syneczek sie odezwałtongue_out
        • maruda2 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.09.14, 22:50
          nie zamierzamy zobaczyć, a w ciemno potwierdzać nic nie będziemy suspicious
    • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.10.14, 18:25
      a za chwilę chyba powtórka ...rolnik szuka żony w tv...wink
      • flirting.shadow Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.10.14, 18:36
        Poważnie nie ma w tv niczego sensowniejszego?
        • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.10.14, 18:40
          a mnie się podoba, to jedyny program jaki oglądam w TV ( pierwsze 3 odcinki nadrabiałem na kompie)
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.10.14, 19:07
          a nie wiem...poprawia mi nastrój big_grin

...ale już niedługo meczwink
          to dopiero będzie sensowne tongue_out big_grin
    • cetherena Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.10.14, 19:31
      Program o rolniku jest fajny, w końcu prawdziwi ludzie, prawdziwe zachowania smile
    • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:03
      przegapiłabym rolników big_grin
      • maruda2 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:07
        i to by dopiero była strata wink
      • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:11
        o rany, co oni z tymi świniakami pieczonymi ....
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:13
          Uderz w stół...i wszyscy oglądająbig_grinbig_grin

...ja zgłodniałam tongue_out
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:21
            trochę mi szkoda tych dziewczyn. zwłaszcza tej takiej nieśmiałej, dziubała w tym prosiaku a znajome się w nią wgapiały wcale-nie-życzliwie ..
            • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:23
              bo na wsi to większe harpie niz w mieście...takie ,,życzliwe''

..przecież decydując się na program wiedziały, co czyniąsuspicious
              • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:26
                no wiem, że wiedziały, ale ta jedna to taka sierotka matkobosko no. i wiesz, ja wrażliwa i empatyczna jestem big_grin wink
                • maruda2 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:30
                  Chyba co innego wiedzieć, a co innego przeżyć na własnej skórze. Człowiek może się spodziewać, że potraktują go/ pokażą w dobrym świetle, a tym czasem.... oglądalność się pewnie bardziej liczy uncertain
                  • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:32
                    chyba masz rację
                • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:32
                  żeby się nie okazało, że ta biedna sierotka jako jedyna se chłopa znajdzie.....

panowie jakoś bardziej na sierotki lecawink
                  • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:33
                    e, ta blond znajoma mu odradzi skutecznie uncertain
      • maruda2 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:11
        Ale a propos tego, o czym mówił Tede, że będzie oglądał - zerkam czasem na " O mnie się nie martw". Sympatyczne to jest nawet smile
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:14
          ...też czasem zerkam...ale chyba hurtem oglądnę, bo przegapiłam sporo...
          • margott70 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:16
            Mogę Ci opowiedzieć, wciagnelo mniesmile
        • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:15
          ja też, nawet śmieszne i lekkie dość big_grin
      • carol-jordan Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 26.10.14, 22:16
        Przegapiłaś?
        Spoko, zgłoś się do następnego. wink
    • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:15
      ..i wybrali...

jak mnie jednak wkurza tekst: ...bo ona sobie poradzi...dlatego wybiera się sierotkę?suspicious
      • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:17
        też widzę na to zwróciłaś uwagę ...
        • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:19
          haah właśnie o tym samym pomyślałam...
          ale bardziej pod kątem, że im ego strasznie urosło w tym programie, jakby ta wybrana boga za nogi złapała.... heh
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:24
            taaaa suspicious
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:27
            ale tym rolnikom też urosło smile panowie życia i śmierci tongue_out
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:48
          no jakos tak.....wyszło big_grin
      • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:21
        ojej.. no tak powiedzieli, żeby ciężar wyrzutu sumienia z siebie zrzucić tongue_out
        ale emocje byly...
        wszystkie moje przypuszczenia się sprawdziły wink trudno nie było od początku - panowie wybrali najładniejsze laski ;] (wyłączając adama, bo tam to było totalne bezrybie)
        • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:23
          no i jak tu nie wierzyć w stereotypy wink heh nic się nie liczy tylko uroda wink
        • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:24
          a który to adam? ten od tej Kasi?
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:27
            ten panisko na drezynie
            • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:31
              eee, Adam to akurat świetnie wybrał, dadzą radę wink
              ps.bezrybie????? a on to niby książę? suspicious
        • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:34
          ale ten Zbyszek to totalnie zabujany w Kasi, c'nie?
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:36
            no baa.. największy pewniak tego programu smile bo reszta to nie wytrzyma próby ognia. no może adama nie zostawi,bo to jakaś desperatka.
            • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:46
              A która to i dlaczemu desperatka? Ta, która nie miała rywalek?
              Tej nie rozumiem... dziewczyna z miasta, wieś na widokówkach i w telewizji widziała i pcha się do takiego programu... ciekawe czy o faceta, a właściwie jego brak, chodziło... Takie too.. dziwne jakieś...
              • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:52
                no pewniak to ta co jedyna była, tak wygląda że pasują. a że wieś widziała na widokówkach, toco przeszkadza, przecież pozna, chłop ją chwalił, że pojętna smile
                a desperatka to ta co z tym dużym została. ona wszystko przyjmie.
                • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:54
                  może i wszytsko przyjmie...ale póki co sa efekty...

widac panowie takie lubią....
                  • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:57
                    no a po co ma se brać na głowę jakąś pyskatą i się użerać? z resztą do adama to wszystkie grzeczne były, ale wiadomo.. rude niepewne...
                    reszta poszła po wyglądzie
                    • maruda2 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.11.14, 14:05
                      tdf-888 napisał:

> ale wiadomo.. rude niepewne...
                      >
                      a Ty nie chcesz przypadkiem oberwać ? suspicious
                  • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:57
                    tu pewnie chodziło o to, że ona jeszcze dzieci mu da...
                  • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:00
                    Takie nachalne baby lubia? Bo u dużego to one takie mocno narzucajace były...
                    Trzeba brać przykład... pokazywać jakie to my niesamodzielne, słabiutkie, uśmiechać się głupio, wdzięczyć, prawie na głowę facetowi wchodzić... Ejjj, nie wierzę, że normalni faceci to lubia big_grin
                    • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:02
                      a jacy to są normalni? ;]
                      lubią lubią.. po co se utrudniać, jak można mieć łatwo.
                      • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:07
                        Zartujesz? Lubicie takie?
                        Leniuchy, nawet Wam się pochodzić koło kobiety i pozdobywać nie chce..wink
                        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:10
                          Agla ale po co mają się męczyć.......jak ,,towar'' sam pcha się w ręce...wink

no chyba, ze trafisz na łowcę....to ten lubi pobiegaćwink
                          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:12
                            dla sportu. a potem i tak weźmie sobie szarą cichą myszkę, nie stawiającą się. a tu w programie faceci mieli tak, że to kobitki miały się wykazać. swoją drogą zastanawiałem się, że mogliby zrobić program z cyklu 'bezrobotny szuka żony...' i jakie by się zgłosiły.. może jakieś byzmeswómen?
                            • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:14
                              jak ktoś lubi to se weźmie.....

taaa...na pewno byłby tłum chętnych do tego programu...

no chyba, że Ty byś startowałtongue_out
                              • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:48
                                Onyksie, pozostaje wybierać starszaków, którzy już się wybiegali... albo poczekać z kilkanaście lat aż się wybiegaja i zaczna szukać szarych myszy..wink
                            • marisella Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.11.14, 21:11
                              tdf-888 napisał:

> swoją drogą
                              > zastanawiałem się, że mogliby zrobić program z cyklu 'bezrobotny szuka żony...
                              > ' i jakie by się zgłosiły.. może jakieś byzmeswómen?

Zrób, to się przekonasz wink Akurat jesteś bezrobotny, to pierwszego kandydata szukać nie musisz, a i czas na produkcję znajdziesz. Ja się nawet mogę poświęcić i przeprowadzić dla Ciebie wywiady z tobą i rodziną, co byś sam ze sobą gadać nie musiał w pierwszym odcinku wink
                            • szarlotka_ja Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.11.14, 21:14
                              Łeee, Tadeusz se obejrzy Chłopaków do wzięcia. To jest przeżycie big_grin
                          • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:14
                            Taaak... tylko że łowca nawet jak upoluje może zechcieć nadal biegać..
                            I tak źle i tak niedobrze..wink
                      • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:08
                        Aaaa... normalni tutaj znaczy niezdesperowani..wink
                        • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:10
                          aaa.. to normalny se poczeka i co najwyżej kiwnie palcem, a desperat będzie łaził za taką i robił z siebie wałatongue_out

no rozumiem..
      • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:27
        biedna ta wybranka Stanisława, aż się popłakała z "radości"
        • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:29
          Staś to w ogóle nie rokuje i jeszcze sobie wybrał zupełnie nie pasującą kobietę... taką dzidzie piernik wink
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:31
            hihihi dokładnie tak samo ją określiła moja siostra tydzień temu podczas wspólnego oglądania smile
            • margott70 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:33
              Miała taki fajny tekst "wiem,że natura obdarzyła mnie urodą", no tak...30 lat temu
              • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:35
                którąś musiał wybrać a i tak przecież one miały z niego bekę i żadna tam nie zostanie.
              • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:35
                resztę stawki deklasowała wink
            • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:34
              no ale widocznie panom taka 60 letnia pensjonarka się podoba wink
              • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:39
                nawet mi się podobabig_grin
                warkoczyki i takie tam... wink pewnie za młodu pruła się jak stare prześcieradło tongue_out
                • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:55
                  >nawet mi się podoba

a mówiłeś, że starsze Cię peszą wink big_grin
                  • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:58
                    ale to nie wyklucza podobania się c'nie?
                    • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:59
                      big_grin
                    • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:00
                      u mnie wyklucza...
                      jak mnie ktoś peszy to się z nim nie widzę i mi się przestaje podobać wink
                  • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:00
                    aaa...to Tadziu takie ,,starsze'' lubi.....

to już wiemy czemu samotnywink
                    • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:01
                      czarny.onyks napisała:

> aaa...to Tadziu takie ,,starsze'' lubi.....
                      >
                      > to już wiemy czemu samotnywink
                      >
                      toć my tu dla niego głównie same starsze... nic tylko wybierać i przebierać suspicious wink)
                      • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:04
                        ...że my niby takie dzidzie pierniki w okolicach 60 tki...suspicioussuspicioussuspicioussuspicious

no dzieki Wicia big_grin big_grin
                        • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:05
                          poczekam jak stasiu jeszcze parędziesiąt latek i se w końcu wybiorę jakieś próchno big_grin
                          • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:06
                            to próchno w zdecydowanie lepszej formie od Stasieńka....

suspicious
                            • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:07
                              no niezła jest, stachu będzie miał używanie smile
                              • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:08
                                taa....już to widzę .......

do niczego nie dojdzie big_grin big_grin
                              • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:09
                                co Ty, na ten level to Stach nie wejdzie. Kwiaty trzeba dać conajmniej, a na to Stach nie wpadnie, niestety .... wink
                                • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:14
                                  jak nie wpadnie, jak jakoś w pierwszych odcinkach nazbierał na łące polnych kwiatów i obdarował panie.
                                  blondyna za bardzo marudzi. stachu ma kontakty do innych, może ta pani maria nie będzie kombinować, nie miała tak okazji poznać winktongue_out
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:32
            dokładnie smile
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:00
            ja bym brała tą z Wolina na miejscu Stasia ...
        • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:30
          ej, ona to ma jakies nieadekwatne wymagania wink że nie wstał, w rękę nie pocałował, KWIATÓW NIE BYŁO ?! wink w2 podkoszulki, bo gorąco?! wink biedna ona i biedny on, stawiam, że nie wytrzyma, źle wybrał Stanisław wink
          • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:36
            to nie ma szans
          • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:47
            no ja wszystko rozumiem...ale ten podkoszulek na takie oficjalne spotkanie.......

nosz ręce opadają...suspicious

myślę, że żadne nie wytrzyma...bo czy on szuka naprawdę?suspicious
            • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:51
              Ten najstarszy? On chyba nie wie do czego mogłaby mu się kobieta przydać... tylko by "filozofował"big_grin
              • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:53
                taaa.. z lodówki cieknie a ten, że trzeba nie otiwerać smile
                • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:56
                  lol no nie słyszałam tego big_grin
                  • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:59
                    cholera...ja też nie.....

alez mam braki w tej telenoweli big_grin big_grin
                    • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:01
                      no przecież to dziś było. baba mu mówi, że lodówka chyba zepsuta, bo z nej cieknie, a on że za często otwierają tongue_out
                      2 odcinki temu dzidzia płakała, że wody ciepłej nie było, a on miał na to zlewkę tongue_out
                      • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:02
                        wiesz ile rzeczy mnie rozprasza w trakcie oglądaniasuspiciouswink

umkneło mi....big_grin
                      • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:04
                        o barku wody pamiętam, a dziś to rozkojarzona byłam widocznie wink
    • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:55
      ech ...i moja krajanka odpadła...a z tą blondyną to sielanka długo nie potrwa.....
      • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:58
        dlaczego? chyba pasują ...
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:03
          chciał się na wsi lansować....to zobaczy sołtysikwink
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:06
            jak mu czirli pójdzie w tango to cała wieś go będzie palcami wytykać tongue_out
      • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 22:59
        widać że to taki dyskotekowy k...szon ;/ ale dobrze mu tak sołtysowi jednemu.
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:03
          no właśnie...

cukiereczek szybki mu stanie w gardlewink
        • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:10
          chyba niezbyt dokładnie oglądałam ...
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:15
            nie wszystko pokażą w tv, ale ja się poznam w mig smile
            • sadgirl25 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 21:02
              jedno gorsze od drugiego
              tv schodzi na psy, jeśli jeszcze na nie nie zeszła
              • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 21:38
                na szczęście Ci, którym się nie podoba mogą wcisnąć taki guziczek....

https://cdns2.freepik.com/darmowe-zdjecie/przycisk-zasilania_318-35113.jpg
        • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:14
          ee no bez przesady....
          ona sie tam nudzić będzie i długo na wsi nie usiedzi... ale czemu od razu takie przypuszczenia...
          • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:16
            to mnie zastanawiało...
            po co się takie miastowe zgłaszały.....jak to nie ich bajka...
            • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:17
              na morgi leco
              • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:19
                i na dopłaty big_grin
                • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:46
                  taaaa.....oczywiście bo my to tylko na kasę lecimy....
                  uncertain
            • marisella Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.11.14, 20:28
              czarny.onyks napisała:

> to mnie zastanawiało...
              > po co się takie miastowe zgłaszały.....jak to nie ich bajka...

Oj tam, oj tam... Nie skreślaj od razu dziewczyn/kobiet miejskich - i mieszczuchy się czasem potrafią zwiejszczyć... wink Natura zna takie przypadki wink
          • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:17
            może zbyt dosadnie określiłem, ale wiadomo ocb.. no właśnie.. długo na pi...dzie nie usiedzi uncertain
            widać te kulviki w oczach.
    • hashimotka88 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:32
      Ani jednego odcinka.nie ogladalam. Nawet nie wiem jak ten rolnik.wyglada.
      Ani rolnika ani drugiego programu na Tvn nnie mialam.okazji zobaczyc.
      Konczy sie juz? Jest sens zaczynac ogladac? Nawwt nie wiem.kiedy nadaja...
      Malo TV ogladam...
      Praktycnie w ogole. Czasu nie mam big_grin
      • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:41
        Chyba to ostatni odcinek był, nie wiem, bo do końca nie obejrzałam.
        Zaczęłam ogladać, żeby wiedzieć co moje chłopaki w każdy poniedziałek tak namiętnie rozpamiętuja... a to nie mecze, a poszukiwania rolnikówbig_grin
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:46
          no jak ostatni????

teraz panowie pojadą do swych wybranek do domu.....poznać familię i ich środowiskowink
          • hashimotka88 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:49
            Ooo czyli jeszcze cos mozna zobaczyc? Kiedy jest emisja?
          • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 02.11.14, 23:49
            Czyli poniedziałki z telenowela jeszcze się nie kończa...wink
    • szarlotka_ja Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 03.11.14, 21:01
      A to już był ostatni odcinek? suspicious
      Szkoda mi tej Grażyny dla Stanisława suspicious
    • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 09.11.14, 20:38
      przypominam wcześniej tym, którzy przegapili ostatnio smile

21:30 tvp1
      smile
      • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 17:07
        ranyyy, właśnie obejrzałam ....
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 17:33
          taaa....

niezdecydowani, sami nie wiedzą, czego chcą.....
          innymi słowy chciałaby dusza do raju.........ale ciało woli zostać na ziemiwink
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 17:41
            przestraszyli się, chłopcy tongue_out
            • anirat Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 21:31
              Też mi się to rzuciło w oczy ;/
              • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 21:36
                ale czego? zobowiązań? zamieszania w życiu?....czy miłości?

wszak decydując się wiedzieli chyba, co może się zdarzyć....
                • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 11.11.14, 21:44
                  zobowiązań i wiecie co? ja myślę, że oni teraz celebryci są to im się nowe możliwości i perspektywy otwierają ... i może te, które były na półce, do której nie doskakiwali panowie rolnicy - teraz są na wyciągnięcie ręki i koledzy ogłupieli? ....
                  najbardziej szkoda mi tej Ani od Adama, taka naturalna i prawdziwie sympatyczna się wydaje...
    • tygrysgreen Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 09.11.14, 21:49
      Lepiej obejrzyjcie "Atrakcyjny pozna panią" z Cugowskim, Perepeczko, Kowbojem i innymi dobrymi. Super teksty.
      • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:44
        dlaczego lepiej?
        • tygrysgreen Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 17.11.14, 08:27
          bo to fajny film
    • bard-grzechu-wart może powstanie kiedyś "Forumowicz szuka żony" 10.11.14, 14:43
      Widać że formuła programu się przyjęła, wystarczy ją przenieść na inne grupy społeczne wink
    • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:08
      no to ciag dalszy telenoweli dla zainteresowanychwink
    • witamina_b12 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:22
      Wybory, wyborami.... ale rolnik jest na randce wink
      • anirat Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:40
        Ci panowie nie wiedzą czego chcą.
        • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:43
          innymi słowy nie angażować się...nie pokazywać emocji...

a Grzegorz...........żenua....
          • a-g-l-a-j-a Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:49
            Odwidziało mu się, bo zobaczył, że kobiecie zależy... na nim... Tragedia(!)

Zobaczył kobiece łzy i odwracał głowę w druga stronę... nie sadziłam, że gdziekolwiek istnieja tacy faceci...
          • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:54
            Grzegorz , Adam i Stach - ma sak ra
            może któryś z kolegów wyjaśni o co chodzi ?
            • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:06
              z logicznego to pod Onyksią napisałem, a wszystkie 3 panie polubiłem... więc mnie jest ich szkoda
              • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:10
                o przepraszam.....

ale wcale pode mną nie jesteśtongue_out
                • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:13
                  teraz jestem tongue_out
        • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:44
          OMG ja pier.... ech.. dawno żaden program mnie tak nie wkurzył
          • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:46
            ja az zgłodniałambig_grin

za to Zbigniew....bardzo mnie rozczarował...miło rozczarowałsmilesmile
            • green.amber Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:47
              czarny.onyks napisała:

> ja az zgłodniałambig_grin

hihi mam to samo big_grin
              za to Stasio zgodnie z oczekiwaniami...
              • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:50
                ja pierdziele...idę robić jajecznicę....

też mnie wkurzyli ...pseudochłopy rolne....
                • green.amber Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:53
                  czarny.onyks napisała:

> ja pierdziele...idę robić jajecznicę....
                  >
                  > też mnie wkurzyli ...pseudochłopy rolne....
                  >
                  big_grinbig_grinbig_grin Onyksia nie daj się!! bo to może znaczyć, że dałaś się złapać w podprogową reklamę wink ja się chyba wstrzymam do rana wink
                  • czarny.onyks Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:00
                    za późnobig_grin

bożesz...dobrze, że tylko tym jedzeniem epatowali...
                    gorzej, gdyby takli seks był w każdym klapsietongue_out
                    ...nic tylko po sąsiada trzebaby lecieć big_grin tongue_out
                    • green.amber Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:05
                      winkwinksmile się powstrzymałam się, to może i z sąsiadem by mi się udało... wink ale może by teraz spać się zacząć zbierać... znaczy o sobie mówię, żeby nie było wink
                • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:57
                  żenada .... który Was najbardziej wkurzył? Grzegorz tekstem wygasło mi
                  Adam szukający przyjaciół i przecież nic Ci nie obiecywałem
                  co za ........
                • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 22:58
                  ale wiesz, jak już ciśnienie mi leciutko zeszło, to może nie trafili i musieli dotrwać do końca edycji, czasami realizując założenia programu.
                  • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:04
                    tak, ale to mogli do końca trzymać fason a nie robić dziewczynom siarę przed kamerą, nie uważasz?
                    • gwen75 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:05
                      Przed kamerą chciały miłość znaleźć? big_grin
                    • facet699 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:11
                      oczywiście że tak, nawet jeśli mieli jakieś zastrzeżenia w kontraktach to mogli dyskretnie paniom dać wcześniej znać sad
                      • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:13
                        właśnie o tym mówię ...
                    • tdf-888 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:13
                      dok-lad-nie. przeciez mozna po programie podziekowac, a nie takie teksty walic... no coz...
                      te chłopy wyjechali ze swoich miasteczek, wsi, trafili do Warszawy - zdziczeli, zbaranieli: tańczą, śpiewają, głosują za ustawami np. (...) za związkami partnerskimi; chłopy wyjechały ze wsi i kompletnie im odbiło

Czytaj więcej: www.polskatimes.pl/artykul/443830,hofman-chlopy-wyjechaly-ze-wsi-i-im-odbilo-tusk-to-skandal-pawlak-coz-poczac-na-glupote-mlodego,id,t.html?cookie=1
                      • kama265 Re: do telemanów ;) rolnik szuka żony vs to co na 16.11.14, 23:18