Dodaj do ulubionych

prosze mi tu bez akcji :>

08.01.15, 21:39
Zbedne sa gesty, niepotrzebne jest solidaryzowanje sie ze mna.
Czyjas byla wola i prosze ja uszanowac suspicious bez zbednych kombinacji, fochow achow i wstawiania sie. Ja z tym nie mam problemu i Wy nie powinniscie miec smile
A Tedeef sie najwyrazniej nudzi tongue_out
Wczoraj cos dostrzegl w moich wpisach i dzisiaj sie wyglupil.

Taaaa. Nic nie rozumiecie tongue_out mi sie nie chce tego za bardzo tumaczyc.
Wczoraj slowo szepnelam w "3 randkach" z Tedeefem. Byl tam az za slodki suspicious Jesli chcecie sie pobawkc w detektywa to szukajcie az znajdziecie tongue_out ja (wyjatkowo) nie chce pisac wprost. By nie komplikowac?
Moze nawet niepotrebnke zalozylam ten watek... Nie wiem co z tego wyniknie. A juz jeden buntownik sie narodzil suspicious niepotrzebuje tego.
Mi jest dobrze tutaj ^^ niech i Wam bedzie tam gdzie jestescie.

Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 21:49
      zaczęłaś wczoraj, ciągniesz dziś....

naprawdę nie warto ...i dziecinne towink
      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:05
        Wczoraj zaczelam, napisalam pewne slowa jakie dostrzeglam, wtedy nie do konca jeszcze zdawalam sobie z nich sprawy. Nie mialam pewnosci. Teraz mam i ok. Szanuje decyzje.
        Co w tym dziecinnego? O to chodzi ze nie mam zamiaru robic akcji. Gdyby Tedeef czegos dzisiaj nie napisal. I ja bym tego nie ciagnela. Nie chce by jakies akcje ze strony innych powstaly. Dobrze jest jak jest.
        Wiesz co dla mnie jest bardziej dziecinne? Wymachiwanie kijkiem tongue_out
        ajc.... Nie chce by tak to wygladalo.... Buduj sobie co zaczelas. Ja zycze powodzenia smile Nie chce tylko by byly jakies niepotrzebne glosy. Skoro ja to akceptuje.
        I wiesz co? Ja nie zmienilam.do Ciebie nastawienia smile troche to bylo niespodziewane... Ale coz... Pare razy szepnelas ze nie da sie mnie czytac. Teraz nie bedziesz musiala.
        • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:10
          mavika_88 napisała:

> Wymachiwanie kijkiem tongue_out

big_grin
          • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:24
            Ty sie lepiej tak nie smiej bo czuje ze i Tobie kijkiem pomachano tongue_out wink
            Aaa. Wlasnie Onyksie, lepiej tez postaw szlaban przed H. Ja za tego dzieciaka nie odpowiadam tongue_out jak wjedzie na tory to swoj pociag tylko rozpedzi. Tak. Lepiej i jej dac szlaban wink
            Ej..w ten sposob to szybko.zmienimy do siebie nastawienie bo masz ciety jezorek wink uwierz ze jesli trzeba to i ja moge pokazac ze mam cos w gebie. Choc.... Jego uzywam.gdy jest tylko taka koniecznosc.

• gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:30
              Chyba mnie nie zrozumiałaś. Bawi mnie wymachiwanie kijkiem wink
            • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:32
              za dużo piaskownic to niezdrowo..wink

wybacz H/M, ale nie chcę mi się tego ciągnąć...dla mnie koniec tematu..
              • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:44
                Jasne.i ja nie mam zamiaru tego ciagnac. Bez sensu.
                Napisalam jedynie dlatego zeby inni sie w to nie mieszali bo to sprawa miedzy mna a Toba. Nie chce by inni mieli jakies "ale". Tak jak Tedeefek suspicious Buntownik jeden. Nie chce by przez ten szlaban powstawaly jakies spiecia skoro mi to w niczym nie przeszkadza.
                Rozumiesz? Moglam to zalatwic na priv. Upewnic sie o co chodzi ale wczoraj szepnelam slowo na forum dlatego ze wtedy nie mialam pewnosci co znacza te slowa,dlaczego nie moge... Nawet pomyslalm.ze jest to zamkniete forum.
                Uwierz ze i ja nie chce tego ciagnac smile
        • bard-grzechu-wart Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:45
          Nie martw się Mavi, z ciekawości sprawdziłem i jesteśmy na tej samej liście wink
          Na koniec pozwolę sobie napisać takie coś:
          TWA wielką siłę ma,
          TWA ze wszystkim sobie radę da
          Wszystko co chce Ci powie,
          za wszystko Cię opieprzyć może.
          Nikt nie zabroni tego
          taka jest moralność Kalego.

Cieszę się, że mimo wrodzonej nieśmiałości zebrałem się w sobie i naświetliłem ten problem jakiś czas temu, za co zostałem napiętnowany przez pewną grupę osób, co można zaobserwować we wpisach kierowanych do mnie smile Jeśli walka o równe traktowanie wszystkich forumowiczów jest zła, to jestem gotów przyjąć rolę tego złego, najgorszego smile
          Chciałem fajnym wpisem wczoraj zakończyć przygodę z forum, po cichu, kończę jednak głośno, wpisem mniej fajnym ale za to do bólu szczerym.
          Przez kilka lat byłem wyważony w tym co piszę, teraz w przeciągu kliku dni uświadomiono mnie że bez wycieczek osobistych i wywyższania się pisać nie mogę, jejku taka metamorfoza, sam siebie nie poznaję wink
          Mnie ten blok nie rusza i tak bym nigdy tam jednej literki nie napisał, przeraża mnie jednak że Ty Mavi dostałaś bloka. Piszesz dużo, specyficznie, ale przymusu czytania tego co piszesz nie ma, zresztą jak w przypadku wpisów kogokolwiek, w mym odczuciu twoje wpisy zawierają tyle pozytywnej energii co Nas wszystkich razem wziętych i przeraża że za tę pozytwną energię zostałaś wykluczona.
          Dziękuję za uwagę, żegnam smile
          • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:52
            smile
          • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:57
            Grzechu.... Mam nadzieje ze nie bylam.Twoim natchnienjem suspicious. Ale pieknie wieje ^^ uwielbiam wichury. Ze nie bylam Twoim natchnieniem.do rezygnaxji z forum. Do tych wypowiedzianych slow..ze bez mojego watki i tak bys to zrobil suspicious czekaj... Zerknelam. Chciales to zrobic wczoraj. Wiec ok.
            Co do mnie.... Przeciez mam tego swiadomosc ze jestem specyficzna i niektorzy moga mnie nie trawic. Tak, nieraz pozytywna energia mnie nakreca. Nawet z samego pisania powstaje. Z bycia z ludzmi, swobidnego bycia. Z raxji ze kiedys czulam.sie skrempowana teraz jest to odlot.
            To normalne ze niekazdy chce mnie widziec, czytac. Widocznie niektorzy nie moga mnie pojac ^^
            Ale ze Ciebie wpisano na Czarna liste? suspicious Tego nie rozumiem. Ja to ja... Mozna miec przesyt i niestrawnosc ze mnie. W sumie myslalam.ze na liscie bede jedyna. Coz... Jest nas wiecej suspicious
            Nie odejdziesz Grzechu, nie odjedziesz... Nie da siw tongue_out
            ja Cie nie zegnam. Jeszcze zobaczysz ze cos pisniesz wink
          • witamina_b12 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:59
            Ale o czym Ty piszesz w ogóle.... To jest zupełnie inne forum, którego założyciel ma prawo decydować o jego kształcie... przecież na gazecie jest kilkaset (kilkatysiecy?) forów i co uważasz, że każdy ma mieć zagwarantowany taki sam dostęp wszędzie? Ja sama pisze na dwóch forach zamkniętych i jakoś nie widzę w tym problemu.
            Do domu też uważasz że każdy ma każdego zapraszać? bo pisał na Samotnych? do znajomych na FB też dodać? zastanów się trochę.
            Nie zauważyłam by TU ktoś KOGOKOLWIEK zbanował...
            • carol-jordan Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:10
              "Fascynujące" jak mawia moja K.
              Może nie trzeba kogoś banować, żeby nie miał ochoty pisać na jakimś forum?
              Jak się mu ustawicznie naklejki nalepia i podejrzewa o cholera wie co (bo jak mi babcia świadkiem, nie wiem, com złego uczyniła tu komu???) to się człowiek pomału sam banuje. sad
              Czasem coś tu napiszę z sentymentu chyba, ale uciekłam na Pogaduchy, bo tam jakoś normalnie się rozmawia o dupiemarynie bez atmosfery dusznej podejrzliwości.
              Panzerna w końcu tu szefowała, a jakoś normalnie mnie przyjęła, jak człowieka. Ona chyba najlepiej powinna wiedzieć, kto zacz na forum. A może to po prostu taka normalna dobra kobieta jest i lubi zwyczajnie pogadać? smile
          • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:01
            Cos mi się wydaje, że należałeś do TWAsmile
            Chyba powinnam focha strzelić, że ja niesmile)
          • witamina_b12 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:04
            Tamto "straszne forum" to jest forum prywatne a nie narodowa spuścizna...
            • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:14
              Bożesz....ale o co ten lament....

nie bądźmy obłudni....
              możemy się nawzajem szanować, tolerować, ale niekoniecznie lubić...co było widać ostatnimi czasy......
              z pewnych miejsc się ,,wyrasta'', znajduje nowe...

...jest tyle miejsc w necie, można tam pisać....samemu coś założyć...w czym problem...
              naprawdę nie musimy za sobą łazić jak ćmy...

ps. narodowa spuściznabig_grin big_grin big_grin
            • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:14
              Ech. Nikt go tak nie nazwal. Ja przynajmniej nic nie mam do tametego forum. Ani do osob. Mam swiadomosc ze mozna byc lubianym lub mniej a nawet dla kogos niestrwnym. Normalka. A tak w ogole TWA, nieTWA, na co to kuTWA?. Ja sie nie potrafie z kims bardziej utozsamic. Dla mnie to jedno stado. Nie powinno byc podzialow.
              • carol-jordan Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:17
                Co to jest:
                TWA?
                • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:06
                  Towarzystwo Wzajemnej Abstynencji
                  • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:08
                    albo Akrobacji czy Aberracji
                    • carol-jordan Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 08:57
                      To już wszystko rozumiem.
                      Też doświadczyłam tej adoracji....... wink
                  • flirting.shadow Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:08
                    lub Animozji smile
                    • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:11
                      Awitaminozy
                      • witamina_b12 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:12
                        gyubal_wahazar napisał:

> Awitaminozy

suspicious
                        • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:17
                          Przecież było o witaminozie A a nie B wink
                      • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:14
                        Atrakcyjności suspicious
                        • witamina_b12 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:15
                          Adekwatności wink
                          • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:16
                            Alienacji
                          • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:18
                            Asocjacji wink
                            • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:25
                              Analizysmile
                        • witamina_b12 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:16
                          a w tej atrakcji nie widzę, żadnej aberracji big_grin
                          • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:19
                            big_grin
                      • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:15
                        i ciągle nie trafiony tongue_out
                        • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:19
                          jak to nie ... trafiony wielokrotnie tongue_out
                          • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:20
                            do krzyżówki by nie pasowało tongue_out
                      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:52
                        Amortyzacji big_grin

zmniejszenie swobody suspicious
                      • carol-jordan Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 08:59
                        Pewnie brak witaminy "S".
                        Niektórym ponoć na wzrok idzie, innym na słuch, to może i na.......
            • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:14
              witamina_b12 napisała:

> Tamto "straszne forum" to jest forum prywatne a nie narodowa spuścizna...
              Totez pisanie o nim tutaj i darcie szat niczemu nie służy...
              • szarlotka_ja Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:25
                mayenna napisała:

> witamina_b12 napisała:
                >
                > > Tamto "straszne forum" to jest forum prywatne a nie narodowa spuścizna...
                > Totez pisanie o nim tutaj i darcie szat niczemu nie służy...

Bożesz Ty mój, pierwszy raz w swym życiu muszę się zgodzić z mayenną big_grin

I jeszcze dodam od siebie, ze zamiast pisać kolejne bezsensowne, nakręcające innych posty, lepiej kliknąć pajacykowi w brzuszek! smile
                • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:35
                  dobrze gada wódki Jej daćsuspicioustongue_out

najpierw usłyszałam tutaj wiele razy żem za otwarta, za pikantna, za głupiutka...
                  a teraz znów źle, że gdzie indziej pisze...
                  no nie dogodzi ludziom big_grin

....mam wrażenie, że to forum żyje z takich akcji...małych rozrób....życia życiem innych ludzi....

ech...
              • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:26
                Wiem.... Dlatego nie chcialam tutaj pisac o tamtym.... ale jednoczesnie nie chcialam zeby za moja osoba jakies akcje powstawaly. Wszystko na Tedeefa zwalic tongue_out gdyby nie On... Ja nic bym nie szepnela. Bo ja nie mam zadnego problemu. Jedynie wczoraj mialam mysli zeby Samotni nie upadli.... Mysle ze sie nie dadza smile i slowa tutaj zostana.
                • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:39
                  nie chciałam, nie chciałam a pisałam i dałam...
                  nie szepnęłabym a szeptam...
                  oj .....

dlaczego samotni mają upaść?
                  przecież tu ciągle są fajni ludzie....

a Tadek...narobił szumu, zamydlił Ci oczęta, a Ty mu wierzysz...
                  najpierw kpi z Twoich wpisów, a teraz jak rycerz z na białym koniu chce ...uratować...
                  ...obłudnik suspicious
                  • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:49
                    czarny.onyks napisała:

> nie chciałam, nie chciałam a pisałam i dałam...
                    > nie szepnęłabym a szeptam...
                    > oj .....
                    >
                    > dlaczego samotni mają upaść?
                    > przecież tu ciągle są fajni ludzie....
                    >
                    > a Tadek...narobił szumu, zamydlił Ci oczęta, a Ty mu wierzysz...
                    > najpierw kpi z Twoich wpisów, a teraz jak rycerz z na białym koniu chce ...urat
                    > ować...
                    > ...obłudnik suspicious
                    >

nic nie zamydliłem
                    nie obłudnik tylko jak mnie żenuje a czasem śmieszy i wkurza styl maviki to jakoś sobie z tym radzę bez specjalnego wykluczania, ale tak na wstępie dać wybrańcom szlaban suspicious
                    nur fur deutsche big_grin
                    • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:57
                      a mnie jak coś męczy, nuży to tnę skalpelem ...
                      • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:58
                        czarny.onyks napisała:

> a mnie jak coś męczy, nuży to tnę skalpelem ...

Mnie też męczy twoja obecność na forum.
                    • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:57
                      Nooo. Bo juz nie wiedzialam kto te banki mydlane ma przed slepiami i sobie oczy nimi zamydlil tongue_out
                      Prawidlowo Cie odebralam smile
                      i ja to lubie gdy powiesz mi wprost o co chodzi bez zbednych podchodow.

• mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:52
                    Ty nie rozumiesz po co to zrobilam. Czemu nje chcialam wprost pisac.
                    Wyobraz sobie ze nie chcialam.Ci sie wtryniac. Nie chcialam mieszac. Wczoraj slowo szepnelam.bo nie wiedzialam o co chodzi. Ok. Powtarzam sie.
                    A co do Tedeefa.... Jest dosc specyficzny. To ze nieraz prowokuje i kpi mozna sie bylo przekonac ale tez potrafi dazyc kogos sympatia. Swoja czasem specyficzna sympatia. Nikt mi oczu nie zamydlil. Dla mnie wczoraj to byl.wyraz lekkiej sympati. A nie mydlenie.

Chcialam..chcialam..pasi? Chcialam po slowach Tede powiedziec cos od siebie.
                    • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:55
                      ja wiem jedno...

............chcąc nie chcąc zrobiliście reklamę .....suspicious
                      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:04
                        big_grinbig_grinbig_grin
                        No widzisz Onyskie. To chyba dobrze wyszlo.z ta reklama. Podziekuj Nam smile
                        Moze jeszcze jakies ulotki mozemy zrobic i roznosic? smile
                        To bylo z usmiechem. Ja serio mam nadzieje ze tamto forum pozytywnie sie rozwinke. Ze nie bedzie w Nim.zbednych slow i osob. Takie utopijne wizja forum.
                        • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:33
                          nie, nie nieeeeeeee.....!!!!!!!
                          dziękuję....

za chwilę będziemy pogrzeby, śluby, narodziny, i inne rzeczy przeżywać razem...no bo jakżeż to tak ...
                          ..............nie zaprosić bractwa z forum suspiciouswink

forum to tylko forum.....będzie to będzie, nie będzie to nie ....
                          • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:37
                            Nie dla każdego forum to tylko forum. I dlatego postawa "po nas choćby potop " średnio mi się podoba
                            • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:48
                              serio uważasz, że nie można robić swoich "projektów" w necie na swoich zasadach, bo się urazi kogoś? bo trzeba pamiętać że forum to nie tylko forum dla niektórych?? W takim razie wszyscy powinni zwracać uwagę na to czy ktoś nie przejawia zupełnie nieadekwatnych reakcji? nie uważasz, że to przesada? jeśli to nie tylko forum to co w takim razie?
                              • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 10:12
                                kama265 napisała:

> serio uważasz, że nie można robić swoich "projektów" w necie na swoich zasadach
                                > , bo się urazi kogoś?

Nigdzie tego nie napisałam.

W takim razie wszyscy powinni zwracać uwagę na to czy ktoś nie przejawia
                                > zupełnie nieadekwatnych reakcji? nie uważasz, że to przesada?
                                >

A to to już Twoje interpretacje.
                                • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 10:53
                                  to podaj proszę swoją interpretację tego, co napisałaś
                                  • lesher Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 11:06
                                    Dziewczyny... luuuz...
                          • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:01
                            Cholera..ty nadal.nic nie rozumiesz. JA NIE MAM ZADNEJ URAZY ZE NIE CHCESZ BYM.PISALA.NA TWOIM FORUM. Chodzi o to ze w jakis sposob nieco mnie odcielass od ludzi z kforymi tutaj pisalam. Nie wszyscy zostana tutaj. Moze sie okazac ze TAM bedzie wiekszosc pisla a nielicni nie moga miec dosgepnosci do.wiekszosci..czaisz roznice? Mi to lotto ze nie mam mozliwosci pisania na Twoim.forum ^^ Mi.soe rozchodzi o ludzi. Mam jednak nadzieje ze mimo.wszystko ktos tu zostanie smile
                            Lata mi ze nie bede pisala u Ciebie ale pisac z innymi jednak lubilam i szkoda jakby tutaj ich zabraklo. Mam nadzieje ze wyjasnilam smile
          • abyss7 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:18
            bard-grzechu-wart napisał:

> Chciałem fajnym wpisem wczoraj zakończyć przygodę z forum, po cichu, kończę jed
            > nak głośno, wpisem mniej fajnym ale za to do bólu szczerym.

Szkoda zatem, że zmarnowałeś okazję i zamiast napisać coś fajnego, strzelasz focha jak urażona księżniczka uncertain

> TWA wielką siłę ma,
            > TWA ze wszystkim sobie radę da

Forum to miejsce, gdzie zaglądają ludzie o bardzo różnych poglądach, wartościach, doświadczeniach, potrzebach itd., więc siłą rzeczy wchodząc w taką społeczność trzeba liczyć się z tym, że nie wszyscy i nie zawsze będą się ze sobą zgadzali. Zupełnie jak w realnym świecie - to jest normalne i trzeba nauczyć się z tym żyć. Czasem z kimś się identyfikujesz, a czasem ta osoba wyprowadza z równowagi - NORMALKA, a nie powód do focha.

Jak rozumiem uraziła Cię moja wczorajsza wypowiedź. Więc to TWA musi odnosić się m.in. do mnie. Tylko proszę - uświadom mnie, kto je jeszcze stanowi, bom za głupi, żeby na to sam wpaść. Mayenna? Poproś jednego eksperta od przeczesywania forum niech Ci wyciągnie moje dyskusje z nią, a zobaczysz że gdzieś w 90% się nie zgadzaliśmy (często bardzo burzliwie). Kama? Nie czytałeś ostrej wymiany zdań w czasie dyskusji o rozwodach? Tak można dalej wymieniać, bo z wieloma osobami się raz zgadzałem, a innym razem nie.
            • cymonkaa Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:26
              Śmiem sądzić, że Twoja TWA, Abysie, nietrafione jest smile smile wink
              Toć po jednej wypowiedzi... suspicious
              • cymonkaa Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:27
                * Twoje
              • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:27
                też tak śmię
            • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:27
              Jeśli o mnie chodzi, to należysz do mojego TWA, Abyssie, podobnie jak Bard. Lubie was po prostu, a nie zgadzać się mogę, bo to jest dużo ciekawsze niz przytakiwanie.
              • cymonkaa Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:30
                Masz rację smile
                Byleby się "nie zgadzać" w zgodzie ze sobą, a nie "nie zgadzać" żeby "nie zgadzać" smile
                • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:37
                  ale dlaczego? czy wszystko musi być tutaj na seriooooo serioooo? czy nie można tu pożartować, tak jak kiedyś?
                  • cymonkaa Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:45
                    Nie wiem, Kamuś, jak było kiedyś... Być może lepiej uncertain
                    Ale czy Ty sugerujesz, że tak dla draki, tak specjalnie trzeba czasem się "nie zgadzać", a nie dlatego, że się po prostu sądzi inaczej?

Pożartować, a i owszem można, ale czy specjalnie kogoś podburzać?
                    Ja w kontaktach międzyludzkich zawsze szczera, bez obłudy, bez gierek, bez udawania. I naprawdę do nikogo nic nie mam smile smile
                    • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:04
                      nie wiem, pewnie nie jesteśmy z tej samej planety ....
                      czasem po prostu można przedstawić inny punkt widzenia / inne spojrzenie na dana sytuację - niekoniecznie się z tym punktem widzenia zgadzając. Po prostu w celu zrobienia brain stormingu aby dyskusja była ciekawsza. A nie w celu podburzania kogokolwiek do czegokolwiek...
                      • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:07
                        ot to ot to
                      • cymonkaa Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 08:57
                        kama265 napisała:

> nie wiem, pewnie nie jesteśmy z tej samej planety ....
                        > czasem po prostu można przedstawić inny punkt widzenia / inne spojrzenie na dan
                        > a sytuację - niekoniecznie się z tym punktem widzenia zgadzając. Po prostu w ce
                        > lu zrobienia brain stormingu aby dyskusja była ciekawsza. A nie w celu podburza
                        > nia kogokolwiek do czegokolwiek...

Pewnie nie jesteśmy smile
                        Ale rozumiem. Jeśli każdy byłby taki jak ja, pewnie byłoby nudno na forum wink
                        Tyle w temacie
                      • facet699 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 11:30
                        ale pamiętając, że słowa przez nas powiedziane identyfikują nas z nimi. To tak gwoli niedawnej dyskusji, w której rzuciłaś "swój" punkt widzenia a potem był foch ...
                        • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 12:52
                          spoko, będę pamiętać
              • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:30
                popieram smile
            • kama265 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:35
              Abys, jak coś, to w brzocie będzie czekała na Ciebie deklaracja uczestnika wink
            • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:50
              abyss7 napisał:

> Mayenna? Poproś jednego eksperta od przeczesywania
              > forum niech Ci wyciągnie moje dyskusje z nią, a zobaczysz że gdzieś w 90% się n
              > ie zgadzaliśmy (często bardzo burzliwie). Kama? Nie czytałeś ostrej wymiany zda
              > ń w czasie dyskusji o rozwodach?

I Ty to wszystko pamiętasz? To przecież niemożliwe jest... wink
          • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:27
            bard nie wyglupiaj sie z tym odchodzeniem. my se tu piszemy i zartujemy od zawsze a teraz cie to przestalo bawic? wyluzuj men
            • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:29
              Bardzik też ładnie proszę smile
              • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:41
                No wlasnie..jak ja sie nie focham to niech nikt sie nie focha suspicious
                Bard. Wracaj mi tutaj ! big_grin mozesz byc na dole, pode mna wink

Ja nawet jak zlapie lekkiego focha czy smutasa to mi przechodzi jak katar.
                Na tym forum.nie ma chyba ludzi kforych bym.nie lubila smile na pewno nie ma. I dobrze Maynna napisala. Nie ze wszystkimi trzeba sie zgadzac ale sympatia nadal pozostanie. Ot. Roznica zdan.
    • flirting.shadow Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:13
      Samotni schodza do podziemia? Nie chca sie laczyc juz?
      • carol-jordan Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:16
        A chcieli??? wink
        • flirting.shadow Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:01
          pewnie niektorzy z niektorymi wink
      • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:22
        samotni się zmieniają...idą własną drogą.....jedni odchodzą, przychodzą inni, ciekawsismile

wink
        • flirting.shadow Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:29
          Jacy ciekawsi? ;>
          • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:30
            no nie wiem...poczytaj forum...wyłów nowych....

dla każdego coś innego jest dobregowink
      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:27
        Eeee. Zawsze mozna przeciez na dwa fronty jechac.
        Ja sie nie lubie rozpisywac ^^ wole byc jednokierunkowa.
        Mam nadzieje ze samotni nie upadna suspicious
      • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 22:33
        Ja bym zmienił nazwę tego forum na przykład na "Samotni? Poznajmy się!" Tak byłoby chyba lepiej wink
        • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:00
          Ooo i mi nawet bardziej pasuje. Bo to laczenie tak troche nie pokolei suspicious
          Wpierw wypada sie poznac wink
          • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:04
            Łączenie to jak już kto chce, a poznać zawsze się można/warto wink
          • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:43
            To może taki tytuł foruma "Samotni. Najprzód się poznajta, a potem łączta, albo nie łączta, jak nie chceta"
            • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:46
              Też fajny, ale chyba troszku za długi wink
              • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:50
                To można dziabnąć samogłoski wink
            • czarny.onyks Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:49
              pustelnia...

krótkie, zwięzłe..
              • gyubal_wahazar Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:50
                Albo dziupla
                • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:07
                  Nora big_grin
                  • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:10
                    Kanał big_grin
                    • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:11
                      dno
                      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:30
                        Dno i juz widze DNA. W koncu podczas laczenia mozna sobie material przekazac. Oszczedzajmy slowa. Niech bedzie DNA ^^ w koncu podczas laczenia mozna jakiegos wlosia ze soba wziac.
                        • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:31
                          big_grin
        • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:59
          gwen75 napisał:

> Ja bym zmienił nazwę tego forum na przykład na "Samotni? Poznajmy się!" Tak był
          > oby chyba lepiej wink

Gwen żyjemy w dobie przyspieszenia, każdy gdzieś pędzi i zawsze ma za mało czasu. Więc to łączmy się jest całkiem ok. Nie ma co tracić czasu tongue_out Więc nie kombinuj i może niech zostanie, jak jest smile
          • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:08
            Ja i tak nie mam nic do powiedzenia w tej kwestii wink

I jak to mówią: gdy się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy... wink
            • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:10
              to tak, jak ja smile Ale naprawdę chciałbyś zmienić ?
              • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:12
                Czy chciałbym? Aż takich zapędów nie mam. Ale myślę, że "poznawanie" lepiej oddaje istotę tego forum wink
                • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:22
                  ale "poznawanie ", czy poznawanie ? wink
                  • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:28
                    Napisałem bez ironii, rzeczywiście cudzysłów jest niepotrzebny wink
                    • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:30
                      chciałam doprecyzować wink
                      • gwen75 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:45
                        I słusznie wink
      • temperufka.zelona Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:44
        jak chcesz brylowac, jako jeden z trzech (chyba) facetow i wyrwac se cos sposrod starszych dup, tfu cioteczek, idz na forum onyksa. ale jezeli woli mlodsze (czytaj: mavika lat 26, czy inna lodzia lat 24) zostan tutaj.
        ale tam sie nie lacza, tylko se dupki liza.
    • temperufka.zelona Re: prosze mi tu bez akcji :> 08.01.15, 23:41
      dobrze skumalam, ze cioteczka nie dala ci pisac na swoim forum? za wulgaryzmy, ktorych naduzywasz i jazdy, ktore prowokujesz?? tongue_out
      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:22
        Noooo!! Doigralam sie, mam.za.swoje. Cierp cialo jakzesz chcialo cryingcryingcrying
        Juz obiecuje ze "cholerek" nie bede uzywac. O ptaszku wiecej nie wspomne, ani o wietrze co mi tak teraz napierdziela. A nieraz lubilam jak mnie mizial. Przepraszam za wszystkie swoje slowa. Obiecuje poprawe. Bede pisac wiecej big_grin tongue_out nie no. Ja sie pod pewnym wzgledem nigdy nie zmienie ^^. Jak mam chec na odlot slowny to sobie polece. Zmieniam.sie z tym.ze dorosleje ale dzieciak i tak pewien we mnie zostanie smile i dobrze. Dzieki niemu. Dzieki rozpisaniu wirtualnemu rozkrecilam.sie w naturze. Swobidy zaznalam. Nieco dzieciaka przenioslam do swojej powagi.
        Ok. Wczoraj smutek u mnie zagoscil jak zobaczylam.tekst ze "NIE MOGE PISAC NA FORUM. JEGO ZALOZYCIEL TO UNIEMOZLIWIL". to jak dziecku zabrac szczescie zabrac lizaka. Sa tam ludzie z ktorymi pisalam. No i mialam ochote cos pisnac. Wczoraj serio jak dzieciak sie zachowalam (mialam o tym nikomu nie mowic) ale.... Wczoraj poszly lzy.... Zebrano mi lizaka tongue_out poczulam takie odrzucenie. Ze ktos mnie nie chce. Spoko. Smutek chwile siedzial i przeszlo mi jak katar. Tak mam. Szybko zapominam. A te moje wczorajsze lzy to zwalam na moja emocjonalnsc babska na moja uczuciowosc ktora mi sie jakos dziwacznie rozwinela suspicious jakie to wczoraj dziecinne bylo. Sama przyznaje. Teraz mi to kompletnie wali ^^
        Nawet sobie pomyslalam.... Jak ja bym pisala tu i tam. Czasu by mi zabraklo..dobrze ze nie mam wyboru ^^
        • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:32
          Mavi, tutaj tych ludzi nie ma?. Nie ma czego żałować. Otrzyj oczka, popraw koronę i do przodusmile
          • maruda2 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:34
            jeśli im zależy to mogą przyjść tutaj
          • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:49
            Eee. Mnie smutas trzymal.tylko wczorajszej nocki. Fajne to w sumie bylo big_grin
            jak nie wiedzialam.czemu placze suspicious to nie ja. Ale jakos wrazliwosc we mnje wlzala w ostatnim.czasie..od 3 lat i to sie poglebia suspicious. Pomyslalam.tez sobie ze samotni moga wymrzec. Pomyslalam sobie ze nawet jesli mialabym dostep do tamteho forum to juz slowa bym.nie potrafila szepnac majac mysli ze ktos mi dal.wczesniej szlaban.
            I jaki wniosek? Chyba bym.za Wami tesknila ^^ jakbym na zawsze stracila.
            Robiac sobie przerwe przeszlo miesieczna z forumowanka. Odwyklam od pisania. Dalabym rade dluzej. Bo soe mimo wszystko szybko odzwyczzajam. Zapominam. Ale wczoraj szkoda mi bylo. Bo pewien scenafiusz powstal przed oczami. Nie pozwolcie wymrzec samotnym suspicious

juz dawno slepia wytarte. Jeszcze wczorajszej nocy. Hehe ja chyba Was lubie big_grin tongue_out a wczoraj mialam.wizje Wymarcia. Stad chwilowy smutas. Korona juz siedzi na glowie.
            • fripoo Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 00:54
              oj tam oj tamtongue_out co taka zawzięta?
    • fripoo jakby my w modzie na sukces byli:D 09.01.15, 00:51
      • tdf-888 Re: jakby my w modzie na sukces byli:D 09.01.15, 00:58
        swoją drogą to chyba jedna z szybciej pękniętych 100 wpisów od momentu pierwszego wątku smile
    • fripoo Pokój między chrześcijany:) 09.01.15, 01:21
      • gwen75 Re: Pokój między chrześcijany:) 09.01.15, 01:23
        Proszą się ewidentnie o kolejną wojnę, tęskno im, za długo był spokój smile
        • fripoo Re: Pokój między chrześcijany:) 09.01.15, 01:26
          czy wypada się z kobietami sprzeczać?
          • gwen75 Re: Pokój między chrześcijany:) 09.01.15, 01:30
            A kobietom wypada się tak zachowywać? wink
            • fripoo Re: Pokój między chrześcijany:) 09.01.15, 01:33
              facet powinien odpuścić kobiecie, zastanów się jak to z boku wygląda?
    • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:31
      Prosze mi tu bez akcji suspicious
      Wystarczy ze mam atak.... Ech..czeka mnie dluga nocka. Dawno ataku nie mialam. Zajebiscie. Brzuchol boli. Sie powierce kilka gidzin nim.zasne.... Niedluho na pisanie sil mi bedzie brakowac. Odechce sie. I bede szukac jak najmniej upierdliwej pozycji. Chocby na kilka sekund. Oj tam. Przezyje suspicious

Po co te pyskowki. Kama Gwen. W sumie to niewazne. Robcie co chcecie.
      Wiecie ze snieg bol usnieza big_grin pewnie tej nocy go przetestuje.
      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:33
        Kama.... Gwen.... Mayennna. Wyluzujecie. Prosze.
        Zakladajac ten watek wlasnie nie chcialam by bylo.akcji.
        Wyszla ale poboczna.
      • fripoo Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:35
        jedź do Onyksa przytulcie się i po sprawiesmile
      • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:35
        ja jeszcze posiedze przy kompie i tv
        • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:45
          Sniegu za oknem.nke ma.... Tzn. Jakies lodowe resztki.
          Trzeba bedzie sie przejsc na zewnatrz.
          • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 01:59
            Tak sobie dzisiaj postanowilam. Ze nawet nospe zjem. Nawet dwie. I przetestuje czy cos sie zmniejszy... Normalnie nawet nie chce mi sie faszerowac tabletkami ktore nic nie daja. Juz snjeg jest lepszy tongue_out
            Nke no. Nke jest zle skoro pisze. Jak przzestane i rzuce telefon w kat tzn..ze wszysyko mnke juz meczy i chce slepia zamknac i wyobrazic sobje ze jestem na jakiejs wyspce i leze pod palemka big_grin nke no. Wtedy zamykam slepia i skuoiam sie na sobje. Uspokajac cialo, tzn. Bol.
            • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 02:25
              a u mnie nie wiem czy deszcz nie pada, nie chce mis sie sprawdzac ale cos jakby stuka puka.
              • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 02:41
                Lodowaty snieg deszcz mi puka.
                Ooo..jaka milutko pozycje wlasnke znalazlam.^^
                Lubie takie momenty. Gdy przestaje szukac. Gdy przesgaje sie wiercic i nie czuje tak bardzo wbijajacego sie kolka. Moze ku dobremu idzie. Moze nawet tabletki cos pomogly? Jeszcze sniegu nke przynosilam smile
                Hehe teraz to ja juz nie drgne. Bede tak lezec z podkulona nozka ^^
                • tdf-888 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 02:43
                  deszczośnieg taki u mnie pada resztki białości rozpuszcza
                  • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 09:36
                    To milo, ta pozycja ktora wynalzlam jak pisalam tamten post sie skonczyla.Pozniej znowu poczulam w sobie kolek i juz mi sie odechcialo pisania. Sniegu nie uzylam to oznacza ze tak strasznie dlugo sie nke wiercilam. Zle nie bylo. Bywaly dluzsze ataki.
                    Nie macie pojecia jak iwielbiam ten stan blogosci.... Gdy przestaje czuc. Gdzies nad ranem do mnke dotarl. Kolka w sobie nie czulam. Cudownosc. No i w koncu dane mi byko zasnac. Do teraz smile zajebiscie jest teraz ok. Bo kest normalnie. Teraz dietka kilkudniowa. Pozniej powrot do nirmalnego jedzonka i licze ze kolejny atak bedzie za min. Pol roku. Tak jak ten.
                    Czyli jest teraz zajebiscie dobrze smile w porownaniu z nocka.
                    Wszystko dla ludzi. Upkerdliwosci ronkez.

U mnj w nocy ciagke wialo. Wieje i teraz.
    • abyss7 akt skruchy 09.01.15, 09:31
      gwen75 napisał:

> Post o podrywaczach był że nujący, szkodliwy i niedopuszczalny.

Czy po raz kolejny masz zamiar rozkręcić piekło o tekst sprzed blisko roku, że na forum są podrywacze??? suspicious

Więc ustalmy jedno - świat nie kręci się wokół Gwena. Mayenna mogła mieć na myśli chociażby mnie - upoważniam ją do takiego nazywania mnie. Rozumiem, że w Twoich oczach określenie "podrywacz" jest dla haniebne, poniżające i uwłaczające godności - trudno, biorę to na siebie. Dokonam publicznej spowiedzi - tak, lubię czasem poderwać jakąś kobietę. Czy tym możemy raz na zawsze zamknąć temat podrywaczy na forum? suspicious

ps.
      kuźwa, o ile pamiętam, spowiedź dla swej ważności wymaga skruchy, czy jakoś tak? Tylko jak mam ten żal wywołać, skoro mnie wcale nie jest przykro, że czasem podrywam? Lubię spotykać się z kobietami, poflirtować, czasem coś więcej... No kurka, takie jakieś chore potrzeby społeczne, nie? sad
      Jak to zmienić, jak sobie odmówić tego kontaktu, jak się stać tym prawym, co nie podrywa, co zamiast niewiast kiciusia na kolankach poprzytula, a napięcie seksualne rozładuje wojenką na forum. No jak?

• mayenna Re: akt skruchy 09.01.15, 09:35
        Abyss, musi być jeszcze zadośćuczynienie: w jego ramach możesz mnie popodrywać. To tez wystarczy za pokutę i przy okazji ileś tam lat Czyśćca odpracujeszsmile

• abyss7 Re: akt skruchy 09.01.15, 10:09
          mayenna napisała:

> Abyss, musi być jeszcze zadośćuczynienie: w jego ramach możesz mnie popodrywać.
          > To tez wystarczy za pokutę i przy okazji ileś tam lat Czyśćca odpracujeszsmile

No wiesz! Podrywanie Ciebie to nie jest kara, to przyjemność smile

chyba...
          że...
          faktycznie...
          moje podrywanie to byłby dla Ciebie czyściec wink
          • mayenna Re: akt skruchy 09.01.15, 10:34
            Abyss, początek niezłysmile
            Akurat w sprawach podrywania to często raj się z czyścem miesza więc może ustalimy co dla kogo poza forumsmile
      • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 10:04
        Ty, Ty podrywaczu, Ty! big_grin big_grin smile
        • abyss7 Re: akt skruchy 09.01.15, 10:10
          crying mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! wink
        • mavika_88 Re: akt skruchy 09.01.15, 10:11
          big_grinbig_grinbig_grin
        • gwen75 Re: akt skruchy 09.01.15, 16:04
          witamina_b12 napisała:

> Ty, Ty podrywaczu, Ty! big_grin big_grin smile

W przypadku plotkareczek już tak wesoło nie było, zero dystansu smile
          • lesher Re: akt skruchy 09.01.15, 16:09
            I znowu...
            Po co to nakręcasz po raz kolejny?
            • gwen75 Re: akt skruchy 09.01.15, 16:10
              Witaminie i innym zwróciłeś również uwagę?
          • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 16:45
            Jak napiszesz "ja Gwen jestem plotkareczka" to tak samo radośnie jak na Abysa zareaguje suspicious
            Obiecuje!
            • gwen75 Re: akt skruchy 09.01.15, 17:00
              Jak Mayenna by napisała, że jest podrywaczką też bym się nie burzył smile
              • mayenna Re: akt skruchy 09.01.15, 17:08
                gwen75 napisał:

> Jak Mayenna by napisała, że jest podrywaczką też bym się nie burzył smile
                Widzisz, problem w tym, że za często mnie przywoiołujesz w swoich postach. Gwen - odvczep się wreszcie ode mnie. Mayenna pisała że jest wiedżmą, czarownica i kosmitką - mało pożywki do radości?
                Tamten post był żartobliwy, kolejny raz ci to piszę. Albo to przyjmij, albo odpuśc w końcu bo niszczysz to forum, a przede wszystkim robisz krzywde samemu sobie. Po tych akcjach nikt z tobą się nie będzie kolegował, nie bedziesz mile widziany na spotkanich.
                Ale może być: napiszę jestem podrywaczką i uwielbiam mężczyzn. Co pewien czas zmieniam kochanka na młodszego. Może być? Daj mi w końcu święty spokój.
                • gwen75 Re: akt skruchy 09.01.15, 22:50
                  O, nie zauważyłem...

mayenna napisała:

> Tamten post był żartobliwy, kolejny raz ci to piszę.

Był skrajnie nieodpowiedzialny. Nie wierzę w jego żartobliwy charakter. Mogłaś przewidzieć konsekwencje takiego wpisu. Jak dla mnie to po prostu "wyszło szydło z worka".

> Albo to przyjmij, albo odp
                  > uśc w końcu bo niszczysz to forum

Z mojej perspektywy to Ty wprowadzasz zamęt i złą atmosferę na tym forum.

> a przede wszystkim robisz krzywde samemu sob
                  > ie.

Nie oceniaj ani nie analizuj mojej osobistej sytuacji, bo potrafię to zrobić sam.

> Po tych akcjach nikt z tobą się nie będzie kolegował

Po raz kolejny powtarzam, że nie potrzebuję twojej troski i twoich "dobrych rad".

> nie bedziesz mile wid
                  > ziany na spotkanich.

Nigdzie się nie wybieram, więc tym bardziej nie potrzebuję twojego "uświadamiania" mnie.
                  • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:18
                    gwen75 napisał:

> O, nie zauważyłem...
                    >
                    > mayenna napisała:
                    >
                    > > Tamten post był żartobliwy, kolejny raz ci to piszę.
                    >
                    > Był skrajnie nieodpowiedzialny. Nie wierzę w jego żartobliwy charakter. Mogłaś
                    > przewidzieć konsekwencje takiego wpisu. Jak dla mnie to po prostu "wyszło szydł
                    > o z worka".

Możesz mi powiedzieć Gwen jakie są właściwie KONSEKWENCJE takiego wpisu (poza Twoja chyba już dwu miesięczną akcją polowania na czarownice?

rozumiem, że to o ten wpis z 18.05.2014 r. chodzi:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,12359,151024652,151028601,Re_Sprobujcie_sie_nie_zasmiac.html
                    rozumiem, że o tym wpisie:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,12359,151024652,151029148,Re_Sprobujcie_sie_nie_zasmiac.html
                    masz takie samo zdanie jak o wpisie Mayenny?
                    • gwen75 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:32
                      witamina_b12 napisała:

> Możesz mi powiedzieć Gwen jakie są właściwie KONSEKWENCJE takiego wpisu (poza T
                      > woja chyba już dwu miesięczną akcją polowania na czarownice?

Dwu? Sprawdź dobrze.
                      To może akcja odpędzania się od czarownic? smile

Wyjaśnienie dlaczego ten wpis koleżanki z maja jest tak bulwersujący nie jest łatwe, bo odnosi się on do pewnych rzeczy, które wydarzyły się poza forum. Dla mnie to jest insynuacja połączona z wywleczeniem prywatnych spraw na publicznym forum. Teraz jaśniej?

> rozumiem, że o tym wpisie:
                      > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,12359,151024652,151029148,Re_Sprobujcie_sie_nie_zasmiac.html
                      > masz takie samo zdanie jak o wpisie Mayenny?

Nie jarzysz pewnej kolejności zdarzeń? Ten wpis jest reakcją.
                      • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:48
                        gwen75 napisał:
                        >
                        > Wyjaśnienie dlaczego ten wpis koleżanki z maja jest tak bulwersujący nie jest ł
                        > atwe, bo odnosi się on do pewnych rzeczy, które wydarzyły się poza forum. Dla m
                        > nie to jest insynuacja połączona z wywleczeniem prywatnych spraw na publicznym
                        > forum. Teraz jaśniej?

No to było to trzeba to załatwiać poza forum....

Swoją drogą raz piszesz, że kwestionujesz dla zasady, że niewłaściwy a raz, że dotyczy Ciebie...
                        to w końcu Twoja prywatna wojenka czy dla zasady i ogółu?
                        bo nie wydaje mi się by któryś inny Pan poczuł się urażony tym wpisem, więc dla "ogółu" już nie musisz.
                        • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:53
                          > > nie to jest insynuacja połączona z wywleczeniem prywatnych spraw na publi
                          > cznym forum.

jak wziąłeś to do siebie to może miałeś podstawy nie wiem... ???
                          ale tam nigdzie nie byłeś przywołany... i z całym szacunkiem jaki mi jeszcze dla Ciebie pozostał to gdybym zaczęła się zastanawiać/gdybać o kim to personalnie mogłoby być to raczej pierwszych 10 pozycji byś nie zajął.
                          • gwen75 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:00
                            witamina_b12 napisała:

> jak wziąłeś to do siebie to może miałeś podstawy nie wiem... ???

Też się przyłączysz do insynuowania?

> ale tam nigdzie nie byłeś przywołany...

To nie ma znaczenia. Było ogólnie o panach z forum. Z koleżanką M. widywaliśmy się dość często przy różnych okazjach. W kontekście jej deklaracji o wielkiej przyjaźni taki tekst na forum był nie do przyjęcia.

> i z całym szacunkiem jaki mi jeszcze dl
                            > a Ciebie pozostał to gdybym zaczęła się zastanawiać/gdybać o kim to personalnie
                            > mogłoby być to raczej pierwszych 10 pozycji byś nie zajął.

Z całym szacunkiem, ale po pierwsze mało mnie obchodzi twoje gdybanie, a po drugie wątpię w twoją bezstronność. Bronisz koleżanki z zasady, a moje argumenty są nieistotne.
                            • witamina_b12 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:13
                              gwen75 napisał:

> To nie ma znaczenia. Było ogólnie o panach z forum.

Ale, że o wszystkich?
                              Był stwierdzeniem, że na forum tak jak i wszędzie indziej są panowie będący podrywaczami.
                              Czujesz sie w obowiązku bronić wszystkich Panow z forum? co do jednego?