Dodaj do ulubionych

Takie tu pustki...

08.10.16, 17:43
że przyjdzie mi chyba na fotkowej ławce w samotności jesień kontemplować...
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 17:52
      ... uprzednio ławkę zamiótłszy...
      wink
      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:13
        Za leniwy jestem.wink
        • cambria1.2 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:36
          Oj tam, odruchowo wink
          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:01
            Prędzej wiatr rozgoni.wink
            • cambria1.2 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:11
              Czekaj tatka... latka big_grin O, od razu cieplej!
              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:12
                Mnie tam chłodno.wink
    • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 17:54
      Na tej ławeczce Sil może się zgubić w tłumie bo i ja bym posiedziała wśród takiej jesieni smile
      Pustki też bywają fajne wink
      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:15
        Tłumów to tu już od dawna nie ma.wink No ale załóżmy, że są... Miejsce będę trzymał dla Szarlotty. Na kolanach.wink
        • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:22
          Z tymi kolanami to bym się na miejscu Sila dobrze zastanowiła, bo ja do lekkich nie należę big_grin
          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:36
            A to nie problem. Niech Szarlotta zauważy, że pisałem o miejscu na kolanach. Ale że to moje kolana będą to nie ma ani słowa.wink
            • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:46
              A no fakt big_grin
              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:49
                Wiec Szarlotta niczym się nie przejmuje. Spokojnie może się na kolanach rozgościć.wink
                • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:51
                  Szkoda, że ta ławka pod klonem nie stoi. Liście klonu najładniejsze big_grin
                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:55
                    Szarlotta ze sobą może przynieść.wink
                    • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:06
                      Ale całe drzewo?
                      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:09
                        Myślałem o liściach. Ale jeśli Szarlotta da radę przyciągnąć całe drzewo, to czemu nie.wink
                        • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:12
                          W tych butach, to ja, proszę Sila, mogę wszystko wink
                          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:16
                            No to niech będzie klon.wink
                            • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:20
                              Taki suchar mi się przypomniał: "Cis a klon" big_grin
                              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:25
                                Dla mnie za trudny. Nie rozumiem.wink
                                • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:31
                                  Hehe, tak czułam bo to góral pod górę cis a klon tongue_out
                                  W sensie, że cis = pchał, a = i, klon = klął tongue_out
                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:33
                                    Prawie po polsku.wink
                                    • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:36
                                      Prawie? Czyli, że jakby było po Polsku?
                                      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:39
                                        Pchał i klął.wink
                                        • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:50
                                          Łeee, myślałam, że błąd ortograficzny zrobiłam tongue_out
                                          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:55
                                            A skąd. Błędów brak.
                                            • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:00
                                              Ja jestem jednym wielkim błędem big_grin
                                              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:02
                                                Czy błędem Szarlotta jest to nie wiem. Wiem natomiast, że Szarlotta ładna jest.
                                                • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:07
                                                  a jednakbig_grin a skąd wiesz? po stopach potrafisz ropzonaćtongue_out?
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:17
                                                    Dokładnie.wink
                                                  • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:27
                                                    widzę, że silu fotki dostałeśtongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:30
                                                    A może się spotkaliśmy.tongue_out
                                                  • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:45
                                                    haha nie wierzębig_grin
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:54
                                                    Jakoś to przeżyję.tongue_out
                                                • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:14
                                                  Ale sukienek nie noszę suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:17
                                                    Kto wie? Może noszenie sukienek byś polubiła.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:20
                                                    Nie sądzę tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:22
                                                    Ale pewności nie masz.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:27
                                                    W zamierzchłych czasach chodziłam i nie lubiłam tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:31
                                                    To było kiedyś. Teraz pewnie byłoby inaczej.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:36
                                                    Nie sądzę... no ale wesele się w rodzinie szykuje więc nie dość, że trzeba będzie pójść samej to jeszcze sukienkę założyć suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:38
                                                    A kiecka już kupiona?
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:44
                                                    Nie no, co Ty, jeszcze zaproszenia na wesele nie mam big_grin
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:53
                                                    Ale kieckę można już kupić.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 21:06
                                                    Nie, bo nie wiadomo czy ten ślub będzie w zimie, czy na wiosnę czy w lecie... i czy w ogóle będzie tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 21:13
                                                    Ale kieckę zawsze można kupić. Teraz trochę w sukience pochodzisz to potem nie będziesz chciała w spodniach chodzić.wink A na wesele kupisz drugą, odpowiednią do pory roku.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 21:42
                                                    Ja się w ogóle zastanawiam czy na to wesele w spodniach nie pójść tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:01
                                                    Na wesele to jednak sukienka jest wskazana.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:06
                                                    No, ale jak się nie ma nikogo do towarzystwa to wszystko jest jedno czy to są spodnie czy sukienka smile
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:14
                                                    No właśnie nie jest wszystko jedno.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:17
                                                    Dlaczego?
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:20
                                                    Bo sukienka to sukienka.
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:22
                                                    Tak? To kiedy Sil ostatnio w sukience chodził?
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:26
                                                    W sukience nie chodziłem. Ale w czymś podobnym do sukienki tak.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:29
                                                    W czymś podobnym? Zamieniam się w słuch smile
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:33
                                                    W wojskowej szalokominiarce.
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:43
                                                    Nie umiem sobie tego wyobrazić suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:53
                                                    I dobrze.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:57
                                                    No właśnie nie dobrze tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:03
                                                    Szalokominiarka jest rozciągliwa i można ją wzuć na siebie jak obcisłą sukienkę.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:09
                                                    A, to już kojarzę, też się w dzieciństwie takimi szalami bawiliśmy tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:10
                                                    No właśnie.wink
          • witrood Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:38
            Gdzie te Twoje nogi, bo kilka dni na wyjeździe byłem i przegapiłem chyba? surprised
            • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:42
              Proszę.wink
              • witrood Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:46
                Oooo, dzięki. Spoko te nogi Szarlotty, tylko coś za konserwatywnie. surprised
                • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:47
                  I stopy jakieś duże.wink
                • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:51
                  Uprzedzałam, że ni ma na co patrzeć suspicious
                  • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:03
                    szarlotta masz konkretne kopytosmile
                    • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:07
                      Boshe... a ja byłam przekonana, że mi skrawek papieru pod biurkiem wypomnicie big_grin
                      • witrood Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:12
                        Ja tam zauważyłem, że pieczątkę masz. Znaczy - ważnaś. tongue_out
                        • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:19
                          Ważna, nieważna, ważne, że pieczątka czerwona wink
                      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:15
                        Skrawek papieru pod biurkiem się u Szarlotty wala.suspiciouswink
                        • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:19
                          Już się nie wala, już posprzątany wink
                          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:20
                            Pewnie kot nabałaganił.wink
                            • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:21
                              Nieee, ja sama wink
                              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:23
                                A piłka czyja?
                                • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:32
                                  Moja! big_grin
                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:34
                                    Do czego Szarlotcie owa rzeczona piłka służy?
                                    • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:37
                                      Do ozdoby big_grin
                                      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:40
                                        Myślałem, że może kot albo pies za nią gania.
                                        • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:50
                                          Za leniwe są żeby latać za czymkolwiek tongue_out
                                          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:57
                                            No to jednak piłka to ozdoba.wink
                                            • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:01
                                              Czasem w nią kopię albo jak trzeba stopy rozruszać to jest pomocna. Powinien sobie Sil sprawić piłkę pod biurko wink
                                              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:03
                                                Biurka nie mam.wink
                                                • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:14
                                                  Kup piłkę, potem dokupisz biurko tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:18
                                                    Nie stać mnie.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:20
                                                    Na piłkę?
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:21
                                                    W sumie to piłkę muszę kupić. Ale w chutorze nie było takiej jak chciałem.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:26
                                                    A jaką chcesz kupić konkretnie? Do drzewa?
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:32
                                                    Do metalu. Najzwyklejszą w świecie.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:35
                                                    Mam taką, mogę pożyczyć big_grin
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:37
                                                    To poproszę. Kiedy mam się spodziewać Szarlotty z piłką?wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:44
                                                    Za jakiś kwadrans, jak się trochę ogarnę tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:55
                                                    Znaczy sukienkę Szarlotta zakłada?tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 21:06
                                                    Na taką zimę? W życiu tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 21:14
                                                    Szarlotta lubi przecież chłód.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 21:42
                                                    Lubię, ale nie w sukience wink
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:00
                                                    No ok, może teraz sukienka to nie najlepszy pomysł.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:06
                                                    No, ja to właśnie w piżamkę wskoczyłam wink
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:15
                                                    Ja w kufajce siedzę. No i kudły miałem ścinać, ale mi się nie chce.
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:17
                                                    To tak zimno u Sila, że aż wymaga to przesiadywania w kufajce?
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:23
                                                    Chłodno. Ale stary już jestem i zimno jakoś mi tak szybko w kości włazi.
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:28
                                                    Mówią, że na starość to najlepszy jest okład z młodych piersi wink
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:36
                                                    No ba. Tylko skąd je wziąć?wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:42
                                                    Ogłoszenie niech Sil da, że potrzebne są młode piersi, może się zgłoszą wink
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:54
                                                    Ogłaszam wszem i wobec: potrzebne są kobiece piersi, czy się znajdą?wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:58
                                                    Zależy jeszcze jaki rozmiar Sila interesuje tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:02
                                                    Wezmę jakiekolwiek. No chyba, że Szarlotta podpowie jaki rozmiar jest najlepszy.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:08
                                                    Łeee, no ale ja się nie znam, które najlepsze tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:12
                                                    To Szarlotta chociaż podpowie jaki rozmiar powinien mnie szczególnie interesować.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:17
                                                    Łeee, ale to jak Sil poszukuje piersi, a nie wie jakich? tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:23
                                                    No wiem przecież.suspicious Kobiecych.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:27
                                                    No ale żeby Sil nie wiedział czy bardziej się podobają większe czy mniejsze biusty to już naprawdę... no brak słów tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:28
                                                    Mnie się wszystkie podobają.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:31
                                                    Nos się Silowi wydłuża tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:32
                                                    Ależ skąd.
                                                  • szarlotka_ja Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:34
                                                    No nic, uciekam pod kołdrę, dobrej nocy smile
                                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 23:41
                                                    Dobranoc.smile
                      • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:21
                        etam fotka taka nie oddaje tego jakie masz nogi, zresztą najseksowniejsza część kobiety to mózg przecieżtongue_out
                    • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:08
                      Może kopytko małe jest, tylko te niebieskie buty są za duże?wink
        • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:38
          www.youtube.com/watch?v=f8mNK_R-_Ok
    • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:20
      będzie coraz gorzej bo większość jednak kogoś znajduje zostają same niedobitkitongue_out
    • witrood Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:37
      Ja tam bym nie kontemplował. W realu jesień o wiele ładniejsza (taka zielono-żółto-czerwona). wink
      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 18:42
        U mnie pada. Z chaty nie ma jak wyjść.
    • daniel_wolny Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:01
      Obawiam się, że od dyskutowania pustki nic nie przybędzie. Oprócz samej pustki...
      • cambria1.2 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:12
        Cóż za zastrzyk optymizmu! I jak bezboleśnie zaaplikowany wink
        • daniel_wolny Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:22
          https://englishfox.ru/wp-content/uploads/2014/05/image-30.jpg
      • witrood Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:14
        No taaa... Dzieci z tego nie będzie. wink
        • daniel_wolny Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:23
          To raz. Nie będzie też 500+. Czyli jeszcze więcej pustki będzie.
    • mavika_88 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 19:56
      Dwa piwa wcisnac do zamrazalki (tak, chce poczuc % ty, choc odrobine... ) zapodac jakis film i w ten sposob pustke wypelnic. zludzenie zapelnienia? Na dana chwile starczy.
      • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:00
        to poleć jakiś filmtongue_out
        • mavika_88 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:11
          Nie polece (nie chce mi si zastanawiac. ) sama nie wiem co wrzuce. Na razie piwo do zamrazlki wrzucilam. Ma byc zimne.
          • fripooo Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 20:12
            jak zawsze można na ciebie liczyćbig_grin
            • mavika_88 Re: Takie tu pustki... 08.10.16, 22:17
              Wiadomo. Sluze pomoca.
              Idzie drugie piwko. Leca... sekretne zycie zwierzakow domowych. Sama bym.sobie inny film zapodala. A mialam.isc na to do kina big_grin
        • lesher Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 11:17
          Ja mam zamiar koniecznie wybrać się na Ostatnią Rodzinę.
          I Wołyń.
    • lesher Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 11:17
      W Wilnie kiedyś byłeś?
      Z Chutoru to chyba jak splunąć smile.
      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 11:19
        Nie byłem.
        • lesher Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 11:38
          No to wypożyczaj cara w Białym (zwróć im uwagę, że masz zamiar wyjeżdżać za granicę), pakuj manatki i wybywaj. Podobno b. ładnie jest zrobione.
          Sam się wybieram, tylko niestety - brak czasu sad.
          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 11:57
            Samemu to mi się nie chce.
            • lesher Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 15:11
              Bo?
              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 09.10.16, 22:48
                Brak motywacji.
                • lesher Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 00:19
                  I łudzisz się, że będąc z kimś nagle by Ci się chciało??
                  Próżne nadzieje - skoro teraz nie masz motywacji, to wtedy zalegałbyś z pilotem przed TV tongue_out.
                  • bard-grzechu-wart Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 00:35
                    Skoro jesteś pewien, że by tak było to już lepiej być samemu, nie ma nic gorszego od walki o pilota.
                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 17:54
                    Tego nie powiedziałem. Ja zupełnie nie odczuwam potrzeby uprawiania nomadyzmu. No ale czego się nie robi żeby obłaskawić duszkę.wink
                    • lesher Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 19:52
                      Lepiej nie obłaskawiaj, to droga donikąd - prędzej, czy później albo Ty, albo ona będzie miała dość.
                      Szukaj sobie lepiej od razu kury domowej. Aa, tylko jest jeden problem - jeżeli i Ty i ona będziecie kisić się każde w swojej norze, to przeznaczenie nawet nie będzie miało szansy skrzyżować waszych ścieżek wink
                      • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:11
                        Kury domowej czyli kogo? I gdzie niby mam iść, żeby nie siedzieć we własnej norze? Pochodzić po głównej ulicy chutoru?tongue_out
                        • witrood Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:16
                          A chadzają tamtędy kury?
                          Ja tam nie trafiam na kury, tylko same pracoholiczki. To też prowadzi donikąd. Kury mnie nie lubią. tongue_out
                          • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:21
                            Prawdziwych kur nie ma.tongue_out
                            Ja trafiam na... ścianę milczenia. Mówię o portalach randkowych. A w realu serio nie mam gdzie samotnych kobiet poznawać.
                            • witrood Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:23
                              W realu wszędzie marnie, bo prawie wszystkie zajęte. Zastanawiam się, czy nie odbijać, chociaż nigdy nie stosowałem. Ale w sumie co szkodzi? surprised
                              • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:25
                                Za mężatki się brać? Nie polecam.tongue_out No ale co kto lubi.wink
                                • witrood Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:27
                                  Od razu mężatki. Na co mi komplikacje? Ja już miałem do czynienia z mężatą co pannę udawała. wink
                                  • silencjariusz Re: Takie tu pustki... 10.10.16, 20:32
                                    A to pardon. Przestrzec jedynie chciałem, że mężatka do droga donikąd. Ale widzę, że Witold już to wie.wink
                            • witamina_b12 Re: Takie tu pustki... 11.10.16, 12:34
                              A jakby Cię umówiła na randkę to byś poszedł? tongue_out
                              tak do 50 km od chutoru? Tylko bym potrzebowała zdjęcia i niektórych danych, ale bez PESELu i danych logowania do banku wink
                              Pewnie tez nie big_grin