Dodaj do ulubionych

Nowy Rok rozpoczynamy...

01.01.17, 09:43
...zdrowym śniadankiem wink.

Miłego dnia big_grin.
Obserwuj wątek
    • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 09:54
      Wygląda znacznie apetyczniej niż to, co zwykle pokazuje Tadeusz wink
      • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 10:02
        eeee... przecież to żadne danie
        • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 10:11
          Dla mnie to jest rewelacyjne danie wink
          • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 10:16
            przerost formy wink.pierwsze widzę żeby owoce smietana polewac
            • szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:35
              To nie jest śmietana tylko jogurt naturalny wink.
              I tam jeszcze płatki owsiane są big_grin.
              • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:59
                aaaa... to takie musli z mokrymi owocami wink
                no nic. nie moje klimaty tongue_out
    • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 09:56
      To Ty już na chodzie? Ja tam jeszcze w łóżku leżę, ale śniadanie już jadłem mniej zdrowe. wink
      • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:10
        Ale chyba juz sie wygrzebales z tego lozka? wink
        Na mnie za niedkugo przyjdzie pora. A slepia otworzylam... 10 min temu ^^
        • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:13
          Wygrzebałem się na chwilę, żeby kawę zrobić. wink
          • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:16
            A co znaczy.... na chwile?
            I zostawiles mnie tak sama w tym lozku? Tym bardziej woesz ze ja nie lubie kawy z rana big_grin (nie wies? suspicious) uwiekbiam po poludniu... z jakas slodkoscia. Wczoraj beze mialam. Babcia zrobila smile
            • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:18
              Spoko. Już wracam. wink
              • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:25
                Noooo. Ja mysle wink
                No to czekam...
                big_grin
                Do lozka przynajmniej przyniesiesz..... aromat kawy wink chyba ze cos jeszcze.
                A z tego sniadania to teraz mialabym ochote na banana. Bez podtekstu suspicious banan i musli i orzechy i do tego kefirek. Musli "Ba!!" Z bakomy smile ale pewnie.... w moje trzewia pojdzie za niedlugo tylko rosolek tongue_out
                Witroodzie... cos dlugo czekam suspicious
                • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:28
                  No... coś do tego łóżka trafić chyba nie mogę. A wcale tak dużo nie piłem. big_grin
                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:32
                    A ja czekam.....
                    I tak tu liczyc na facetow tongue_out pffff juz dokncze to wylegiwanie sama.
                    Kawa z rumem powiadasz ?.suspicious

Tak sobie przypomnialam.... ostatnio do kawy dodalam przyprawy. W jej skladzie byl cynamon, imbir i jeszcze jakas przyorawa.... chyb na k suspicious
                    • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:33
                      Kardamon?
                      • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:37
                        wink

Ty wiesz o czym mysle, czego chce.
                        Ale to za re godzinek.
                        Jaka pijesz kawe?
                        • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:39
                          W domu sypaną, z mlekiem. W robocie cappuccino z ekspresu.
                          • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:42
                            Znaczy parzona? Fusiasta?
                            Podejrzewalam Cie o ekspres, ze masz wlasny tongue_out
                            • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:49
                              Ok. To ja juz wstaje z tego wyrka bo widze ze i tak na nikogo sie nie doczekam suspicious
                            • witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:51
                              Fusiasta ponoć zdrowsza.
                              Pudło. Nie mam. Nie jestem gadżeciarzem. wink
                              Tak z innej beczki - patrzę co znajomi na ryjbuku wypisują. No i części na banię się rzuca. Niesprawowanym - wrzucają jakieś durne zdjęcia po przeróbkach na jelonka cz pieska. Sparowanym - największy dramat to zepsuty ekspres do kawy. wink No, ale reszta normalna w miarę.
                              • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 13:11
                                Ale z mlekiem ponoc nie zdrowa.
                                Nie rozumiem o co chodziko z ryjkbukiem. Jacy znajomi tongue_out

No to... pora na kawke, choc to jeszcze nie moja pora suspicious ale byly obawy ze zjadza mi mojego placuszka ^^
                                • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 14:18
                                  Facebooka...
                                  oj mavi mavi... wink
                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 14:24
                                    zamiennie - twarzoksiazka.
                                    ale w sumie może to i dobrze że nie wiesz bo to takie durne internetowe słówka które mnie osobiście żenują 😂
                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 14:42
                                    Nie znam sie. Praktycznie fejsa nie uzywam. Czasem co jakis czas zerkne co sie dzieje.
                                    Moglam nie wiedziec suspicious
                                    • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:03
                                      ja tez nie używam fejsa bo nie mam.
                                      ani mi nikt nie tłumaczył i sam to ogarnąłem. a ty nie kojarzysz z powodu braków w intelekcie 😊
                                      • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:24
                                        Tam nie ma czego ogarniac Tedeefku ^^
                                        Piszac ze sie nie znam mialam na mysli ze nie wiedzialam iz fejs ryjbukiem bywa nazywany. W tych wszystkich nowinkach, w portalach spokecznosciowych jestem do tylu. Nie znany mi instagram czy jakis tan snap. Tu sie kompletnie nie znam. Moze masz racje... to przez niedowlad mojej inteligencji ^^ dobrze ze u Ciebie jest wszystko sprawne.
                                        Jestes dumny ze sam fejsa ogarnales? Brawo Ty. Mi nawet do glowy nje przyszly by mi ktos tlumaczyl.
                                        Jak mogles ogarnac skoro nie masz fejsa,? Co, drogi Tedeefie?

Swietny widok niedawno ujrzalam.... niezwykly... troche byl w tym mistycyzm.. ale czlowieka skrecalo ze nie mogl zrobic zdjecia. Ciekawe iku ludzi to ujrzalo. Ilu zwrocilo uwage a mialo szanse to zobaczyc nawet setki ludzi?
                                        Nie wiem o co Ci chodzio z ogarnianiem fejsa. Zdjecia mam. Komentarze rzadko pisze bo nie mam potrzeby. Jeydynie zyczenia. Likow tez nie lubie dawac. A zalozylam by ze znajomymi miec kontakt na messengerze bo przestali korzystac z gg. A komunikator z fejsbuka mnie mocno irytuje. Duuuuuuuzo bardziej wole gg i mam do niego jakis sentyment smile
                                        • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:33
                                          aleś ty mało mądra...
                                          i jeszcze brniesz...
                                          nie mam nie używam i nikt mi nie tłumaczył co znaczą te określenia tylko sam się domyslilem a ty... no cóż... 😊
                                          kompromitujesz się dalej wtórnym analfabetyzmem - czytać literki umiesz ale nie rozumiesz tego co czytasz 😊
                                          • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:58
                                            Tak jak mowisz Wielki Tedeefie wink
                                            Ech.... jakas taka... padaka jestwm.... spiaca ? Zmeczona? A jutro pasuje rano wstac.
                                            • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:26
                                              On się musi przynajmniej raz na jakiś czas poczuć tym intelektualnym zbawcą ciemnych mas wink
                                              • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:39
                                                Czasem trzeba mu to uproscic wink
                                                Niech sie chlopak cieszy.
                                        • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:49
                                          mavi krytyki nie możesz znieśćbig_grin cała tysmile rok nowy a mavi ta samatongue_out
                                          • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:01
                                            Jakiej krytyki? big_grin
                                            Jesli chodzi o moja inteligencje nigdy nie uwazalam sie za madra a jeszcze niedawno mialam spory kompleks z tego powodu. W zaden sposobTedeef by mnie urazil bo ja o sobie myslalam i tak duzo gorzej.
                                            • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:02
                                              mavi nie poznaje cię, kładziesz się i brzuch pokazujesz śakaś uległa jesteśtongue_out a z onyksem tak zajadle walczyłaś, oj mavi....tongue_out
                                              • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:16
                                                Jesli prawda jest po mojej stronie to dochodze swoich racji. Nigdy nie uwazalam sie i nie bede uwazqc za wybitnie inteligentna.
                                                • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:48
                                                  brzuch pokazujesztongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:58
                                                    Pomasowac trzeba wink
                                                    Tak jak wyzej, wiem kiedy nie warto wdawac soe w dyskusje.
                                                    Chyba ide spac.. marna jestem.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:02
                                                    chora? taki post krótkitongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:19
                                                    A chcialbys wiecej? Wyglada jakbys sie dopominal ? tongue_out
                                                    No marnie sie czuje... oczy jakby cieple, zmeczone. A wczesnj gardlo cos delikatnie pobolewalo. Watpie by to rzeziebienie bylo. Zwykle zmeczenie.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:28
                                                    hah ja bym chciał, ale żebyś tak od serca napisała a nie że ja się dopominam, tak się nie liczytongue_out
                                                    też mam oczy ciepłe tongue_out a zdrowymtongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:35
                                                    Widocznie pozostaje Ci tylko sie upominanie.
                                                    Nie mam serca i chyba serio przymkne slepia.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:40
                                                    już idziesz spać dobre 20 minuttongue_out tak jak z forum odchodziłaśbig_grin a odejść nigdy nie odejdziesz 30 się zbliża a miałaś już w tym wieku mieć ze dwoje dziecitongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:48
                                                    Wczesniej dopiero sie zastanawialam czy isc spac. Teraz wiem ze pojde. Marne samopoczucie.
                                                    A dzieci? Nigdy ich nie chcialam miec nie majac odpowiedniego partnera.
                                                    Czekalam az kolysanke mi zaspiewasz. Widze ze sie nie doczekam.
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:54
                                                    A co do mojego odejscia z forum... jakas czesc mnie na pewno odeszla.
                                                    Dla Ciebie Fripoo jednak reszta mnie pozostala kiss big_grin wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 19:13
                                                    dla mnie mavi zawsze będziesz mieć 20 latbig_grin
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 19:22
                                                    jak teraz pójdziesz spać to już chyba do rana?
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:45
                                                    Drzemka wink wlasnie wstalam i wyspanam.
                                                    Nawet sny mialam.... w jednym snila mi sie meskosc ale nic wielkiego wink tzn..... sen jakis specjalny nie byl big_grin zwykly obrazeczek, nic wiwlkiego i w sumie racja. Obraeczek na tel. I wiwm dodatkowo w jajkiej godz mialam ten sen. Od 20 do 20:27. Oprocz meskosci... snily mi sie dzieciaki. Dwa big_grin to chyba prze Fripo suspicious dzieciaki kuzynki. I stol. Stol ogromny ktpry sie rozkladalo i skladalo. Wszystko to od 20:00 do 20:27 Ciagle mnie to ciekawi. W jakim czasie sniny czy sny przebiegaja szybciej niz nasze mysli wyobrazenia? A tak w ogole teeeefie.. musze Ci wbic szpilke wink bo za lagodnie soe z Toba obchodze. Ja czuje ze to zrobilam pare dni temu jak mnie wkurzyles z sodoma i gomora. Nawet sie zAstanowilam.... czy nie przesadzam.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:54
                                                    odpowiedni partner to wysoki bogaty przystojniaktongue_out no fakt może być z tym problem w twoim wieku co lepsze choopy już zajętebig_grin
                                                    ja i kolysanka? big_grin niech ci paziątko śpiewatongue_out
                                              • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:17
                                                ładnie walczyła. wyrobiła się nam mawcia. musze powiedzieć ze nawet trochę z niej dumny jestem bo uważam się poniekąd za ojca tego sukcesu smile
                                                • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:26
                                                  to niech tatuś mavikę jeszcze nauczy z mężczyznami walczyć bo narazie to pazurki tylko kobietom pokazuje, a mężczyzną nawet jak szpileczkę wbije to zawsze stara się przypodobać wink
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:30
                                                    ale to dlatego, że M. szuka męskiej akceptacji... a damskiej niekoniecznie wink kiedyś jej przejdzie wink
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:34
                                                    big_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:34
                                                    Hehe a I Tedeefowi jak trzeba bylo to powiedzialam cp mysle. Z reszta co mi po takiej meskiej akceptacji Tedeefa? Z reszta.... On przeciez wlasnie w druga strone big_grin czesto mnie nie trawi i go draznie wink
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:39
                                                    Mavi, to może teraz jakaś analiza charakteru Witaminy? ;D
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:41
                                                    o tak gwenie ja też chętnie poczytambig_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:49
                                                    nie chce mi sie produkowac...
                                                    Z reszta... do nikogo nic nie mam.
                                                    A jesli bylaby analiza Witki... to mysle ze pozytywna.
                                                    Wstalam dopiero Gwenie suspicious
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:55
                                                    mavi onyksa też podobno lubisz, a jak co do czego to żeś warczała na niątongue_out już tak jest z ludkami, ze nie wszystkich da się lubić ja tam w robocie to niejednemu bym z chęcią jebnął, ale, ze to wiekowe towarzystwo więc siędzę cicho
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:02
                                                    mawika ma dobre serduszko, mięciutka jest smile
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:05
                                                    mavika potrafi wkurwić człowieka i w czuły punkt uderzyć, a robi to niby nieświadomie udając przy tym głupiutkątongue_out
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:39
                                                    pokazujesz brzuszek mavitongue_out i już się wyspałaś?big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:46
                                                    tia ale mu to delekatniutko zawsze wink
                                                    takie "a ti ti tedeefku!" big_grin
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:48
                                                    bo tedeef ją ogrywa w tych potyczkach na forum, czasem ośmiesza i mavi brzuch pokazuje, a na onyksa warczałatongue_out czytam trochę forum i np. z marisellą już inaczej tadzio pisze
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:50
                                                    no Mari to jednak inny level wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:52
                                                    mari se w kasze dmuchać nie da, podobnie jak Robert z którym tadek też inaczej pisze
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:55
                                                    Tadek jak każdy... zna swoje miejsce w szeregu ewolucji wink))
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:57
                                                    taki forumowy porządek dziobania wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:58
                                                    hahaha łańcuch pokarmowybig_grin
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:59
                                                    jak w życiu wink

https://static.memrise.com/uploads/mems/output/6805777-141124214505.png
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:08
                                                    eee tam... mariss mocno przesadza, pokazuje, że wszystko wie, we wszystkim sobie daje radę, a to mało kobiece jest tongue_out

robert... robert to już stateczny człowiek, głowa rodziny. nie wypada mi go denerwować, on ma swoje własne troski smile
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:10
                                                    ja z mari nie zaczynam bo mnie jednym postem poskładabig_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:55
                                                    Hahah nie mow ze Tedeefku odbierasz pozytywnie? Hahahha gdy tak pisze.... to nieraz mnie po prostu wku*wia big_grin pisze to ironicznie. Bo siebie nazywa zbawca. Wielkim Tede to mu umniejszam postac wink
                                                    Mam taki styl bycia ze rzasko sie zwracam pieszczotlowie, rzasko zdrobnienia uzywam w imenii. Nie lubie takiego miziania slowami, bez potrzeby. Nawet swojego nazywalam "Paskuda". Do niego zdrobniale po imieniu tez sie nie zwracalam.
                                                    Tedeef czesto mnie wkurza i On dobrze o tym wie.
                                                    Nie umiesz Witka odczytywac mojego przeslania. Ciekawe czy Tedeef mysli podobnie jak Ty. A zauwazylas kiedy wysylalam mu buziaka? Tez jak mnie wkurzyl albo jak ja po Nim pojechalam. Wszystko to itonicznie bylo. Bardzo mnie ciekawi jak uwaza Tedef. Jesli pdpbnie do Ciebue.... i zle odczytuje przeslanie... to bede musiala przrstac mowic na Niego tak zdrobniale wink
                                                    A wiesz kiedy na Fripo mowilam Fripcio? Tez jak mnie wkurzyl wink
                                                    Witka... czytaj szerzej i nie wylapuj pojedynczych slowek
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:57
                                                    mavi zjedz snikersa bo gwiazdorzyć zaczynasztongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:58
                                                    Dobrze Wiciusiu? wink
                                                    Tez odebralas ze mam nastawienie do Ciebie bardzo pozytywne ?
                                                    No widzisz big_grin
                                                    Nie wiem dlaczego tak mam... moze dlatego ze jak brat ze mnie szydzi. W szczegolnosci z mojej inteligencji to uzywa zdrobnienia mojego imienia ktorego to zdrobnienia nie bardzo lubie ;p
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:59
                                                    Mavi to nie chodzi o słowka tylko o sam ton wypowiedzi i styl.
                                                    Jesteś kokietką i tyle smile ale spoko faceci lubią kokietki smile
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:07
                                                    Nie pomyslalas witamina o jednym. Byl taki czas tutaj na forum gdy kobietek praktycznie nie bylo. A odpisywali mi praktycznie Tedeeef i Fripo. I nie chodzilo tutaj o czyjesz lubienie czy nie. Nie chodzilo o kietowanie. T
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:10
                                                    oj nie wykręcaj się, trochę i tu próbowałaś kusić, zdjęcia publikowałaś, lycrą szczułaś, a co poniektórzy z forum to się nawet zdecydowali przyjechać do ciebie na spotkanie tongue_out
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:12
                                                    mavi chciała żeby ludź ją widział jakby żyła w jakiejś pustelni
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:16
                                                    Nie o to mi chodzilo.
                                                    Kiedys za dawnych czasow pisalam ze wszystkimi i inni sie do mnie odzywali. Mimo ze bylam moze dosc meczaca. Sporo liter.
                                                    A pozniej... sie pozmienialo. Kobitki sie ode mnie poodsuwaly. Nie chce znajdywac powodu tongue_out a pozniej to juz w ogole nastapilo przejscie na sasiednie forum i wtedh nastapilo praktycznie calkowicie odciecie od kobiet.
                                                    A przyjechali Ci ktorym nie chodzilo o moj wyglad smile akurat teraz mysle o jednej osobie.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:19
                                                    starsze kobiety nie lubią młodszych, zazdrośc nimi kieruje mi prywatnie to nie raz ciśnienie podniosłaś, ale z perspekywy czasu to się z tych naszych rozmów śmieję, na gg mnie wymęczyły baby ty przy nich to aniołbig_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:21
                                                    Moze i masz racje wink
                                                    Lecz mi jakos nie chce sie znajdywac powodu takowego stanu.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:27
                                                    zrozumiesz już niedługo za 5 10 lat kiedy przyjdą młode lwice i cię z siodła wysadzą tongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:25
                                                    Oj Fripo a co to za filozofia pisać, że mi się męskość śniła albo, że bym zjadła banana? litości... ja na forum nie przychodzę szukać takiej podniety... smile))
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:28
                                                    haha a czego na forum szukasz?big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:32
                                                    lubie pogadac jak sie nudzę
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:34
                                                    możesz ten czas lepiej spożytkowaćtongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:35
                                                    jak każdy wink

• fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:37
                                                    nie oglądaj się na innychtongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:30
                                                    Haha i co w tym zlego ? big_grin to ze bym zjadla banana tobserio mialam ochote. Specjalnie napisalam ze bez podtekstu bo nie mialo byc. Po prostu mialam na niego smaka. Straszna w tym gimbaza.
                                                    A ze mi sie snila meskosc? Bo mi sie snila. tongue_out
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:32
                                                    ani trochę gimbazybig_grin oj mavi mavi ty się prześpij z tym wszystkimtongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:33
                                                    A banan byl w nawiazaniu do szarlotki sniadania. Jej sniadanie tez w takim razie bylo z podtekstem a do tego.... te owoce byly oblane jogurtem naturalnym. Jak mogla szarlotta!* wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:36
                                                    pójdźmy dalej mavi - pewnie ten jogurt naturalny sil szarlocie dostarczyłbig_grin
                                                  • szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:37
                                                    Tylko, że w moim śniadaniu nie było banana suspicious.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:39
                                                    może był tylko mały i go nie widaćtongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:40
                                                    No nie zartuj? Jak moglas nie chciec banana? big_grin
                                                    A tak serio... bylam przekonana ze tam jest banan i tylko ochoty mi narobilas smile
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:42
                                                    nowy rok a kobity nic się nie zmieniłytongue_out
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:46
                                                    fripooo napisał:

> nowy rok a kobity nic się nie zmieniłytongue_out

big_grin
                                                  • szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:55
                                                    Szczerze mówiąc nie przyszło mi do głowy, że moje śniadanie może być z podtekstem.
                                                    Następnym razem powstrzymam się przed publikowaniem zdjęcia...
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:57
                                                    hahaha
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:59
                                                    a co ty taka wrażliwa big_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:45
                                                    A czym sa te biale kawalki ? suspicious
                                                  • szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:47
                                                    Chyba czym były tongue_out.

Były jabłkiem, pisałam Witkowi już duuużo wcześniej.
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:49
                                                    Wiem i widzialam ten wpis. Wiedzialam ze sa jablka ale wyobrazalam sobie je w mniejszych plasterkach a to wieksze podejrzewalam o inny owoc
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:54
                                                    O wiem na co mam teraz ochote.
                                                    Na soczyste jabluszko wink
                                                    Mozna sie bedzie wgryzc w skorke i dojsc do miazszu a przy okazji ten wyplywajacy sok....

big_grin

Z owocow to mam tylko jablka i kiwi. Ale kiwo zielona. Duzo slodsza zolta (jak ziemniak wyglada ) ale jej nie mam.
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:58
                                                    jak soczyste jablko to będziesz musiała się po konsumpcji dokładnie oblizac 😊
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:06
                                                    Jestem w trakcie drugiego.
                                                    Na razie nic sie nie wylewa. Konsystencja dosc stala big_grin
                                                    Ups big_grin po ugryzieniu soczek mi wystrzelil na wargi big_grin serio ...

Musze byc jak pisze witka. Nie moge jej zawiezc wink
                                                    No i zostal tylko ogonek wink lubie jesc do konca. Bo najslodszy w jablku jest kielich i zaglebienie kielicha. Tam gdzie jakblko posiada wloski wink

A tak serio... tak wlasnie czasem lubie. Zjesc jablko w calosxi zostawiajac tylko ogonek suspicious I serio w miejscu zaglebienia kielicha jest jablko najslodsze. Mozna sprawdzic tongue_out

Zle mi sie tak pisze o jablku. Juz witka nie bede sie dla Ciebie tak starala....
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:09
                                                    napisz o brzoskwini wink

ps nie musisz mnie nigdzie zawozić wink
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:12
                                                    Nie bo jej nie mam tongue_out
                                                    Tak nie lubisz owocow ? big_grin
                                                    Dobrze ze MEZCZYZNA sie owocr podobaja co nie ? wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:14
                                                    wicia - mavika 1:1big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:17
                                                    remis super, i wilk głodny i owca poćwiartowana.
                                                    chociaż nie wiem czy Ty się nadajesz na bezstronnego arbitra? jak Ty tam jakieś te-ta-te z Maviką miałeś na gęgę czy innych privach wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:22
                                                    mavika była moją terapeutką smile
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:25
                                                    a przed terapią to było z Tobą lepiej czy gorzej? bo jakoś nie mogę się zorientować wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:28
                                                    to już niech mavi oceni, ja byłem pacjentemtongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:55
                                                    pacjent też powinien widzieć poprawę... inaczej po co się leczyć?
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 23:08
                                                    haha mi z moim umysłem się świetnie żyjetongue_out to inni mają jakieś "ale"big_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:23
                                                    Patrz Fripo jaka ona o Ciebie zazdrosna big_grin
                                                    Na gege nie pisalismy wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:25
                                                    mavi wszystko przed namitongue_out
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:17
                                                    Mavika już tak nie pisz, bo przecież nie wytrzymamy z podniecenia ;D
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:19
                                                    Gwen a możesz zacytować (najlepiej korzystając z archiwum) gdzie napisałam, że to kogoś (no moze poza Maviką) podnieca? smile
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:24
                                                    Teraz mi się nie chce Witamino wink
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:21
                                                    Haha no wlasnie big_grin
                                                    Ej.... ale ja to dla Witki... tak sie domagala wink

A z tego wszystiego to mam ochote na 3 jablko. Kiedys to mi sie je pozeralo w duzej ilosci.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:13
                                                    wicia- mavika 1:0 tongue_out
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:09
                                                    gdzie nie możesz zawieźć witki?
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:14
                                                    Odezwal sie ten ogarniajacy big_grin
                                                    Minus dla Ciebie zbawco wink
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:16
                                                    Zapewne tak Cie pochlonelo moje jablko ze nie zwrociles uwagi na mojego byka wink
                                                    A ja to wszystko dla Witki.... hehe przez przypadek mi sie napisalo na poczatku wiotki big_grin
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:21
                                                    z tym zawozeniem witki to była w nawiązaniu do twojego kolejnego błędu ort. ironia która nawet gdyby podeszła i kopnela cie w dupe to byś tego nie poczuła big_grin
                                                    tak ze minus dla ciebie - kolejny dziś a to nie matematyka i dwa minusy nie dają plusa big_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:29
                                                    No ja zauwazylam ze to byla ironia. Stad odwdzieczylam sie jej wczesniejsza niepoprawnoscia co mezczyzn. Wygladalo jednak ze Ty nie zauwazyles dopytjac gdzie mialabyn zawiezc.
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:35
                                                    a widziałaś godzinę mojego posta? (jednocześnie z witka)
                                                    a ty wytknelas jej blad gdy wcześniej ktoś inny zwrócił uwagę. powtorzylas tylko korzystając ze spostrzegawczości jowiana. no naprawdę respekt jesteś bystra jak woda wink
                                                    dam se palca uciac ze sama zapewne nie zwróciłas na tego babola uwagi.
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:51
                                                    Ojojon bystrzaku . Masz racje, nie zwrocilam uwagi na godzine.
                                                    Nie szkoda Ci palca wink
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:14
                                                    do sadu? big_grin

(sadu nie sądu wink)
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:19
                                                    wicia - mavika 2:1big_grin
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:10
                                                    oj wicia by cię na forum nie zabrała tak jak łonyks czarnytongue_out
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:32
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> ja na forum nie przychodzę szukać takiej podniety... smile))

Bo my tu wszyscy z wiszącymi językami tylko czekamy na takie teksty big_grin
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:36
                                                    big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:39
                                                    nie wiem czy wszyscy smile
                                                    zresztą nie pisałam o potrzebach odbiorców tylko nadawcy.
                                                    ale zakazane to nie jest (i bardzo dobrze) to niech się kto chce podnieca, a kto chce irytuje, a kto chce olewa czy ignoruje. Akcja daje reakcję i tyle.
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:42
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> ale zakazane to nie jest (i bardzo dobrze) to niech się kto chce podnieca

Na razie jedyną osobą, która się tym podnieca jesteś Ty ;P
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:43
                                                    a skąd wiesz? smile)))) rozmawiałeś o tym z kolegami? smile))
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:44
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> a skąd wiesz? smile)))) rozmawiałeś o tym z kolegami? smile))

Widzę, że Ty rozmawiałaś i już się wszystkiego dokładnie dowiedziałaś ;P
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:48
                                                    może tak, może nie wink
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:44
                                                    ja się irytuje nie podniecam, to już przecież ustaliłeś suspicious
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:28
                                                    a czego ja mam Mavice zazdroscic? mam fajne dziecko, faceta, który sprawia że jęczę, własne mieszkanie, samochód, wyższą pensje i wspaniałego psa. Stara się nie czuję a tyle lat co Mavika ma teraz też miałam i ani dzień krócej.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:31
                                                    mavika też ma psatongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:33
                                                    to super smile lubię ludzi, którzy mają zwierzęta o ile o nie dbają
                                                  • mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:37
                                                    Jecz czesciej wink
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:40
                                                    nie mogę bo zachrypnę wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:40
                                                    zazdrosnaś? tongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:50
                                                    a czemu? jak będzie taka stara jak ja to też się wszystkiego dorobi wink
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:53
                                                    w dużych miastach to masakra, działki drogie
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:48
                                                    mavika_88 napisała:

> Jecz czesciej wink

To pewnie nie było pensjonarskie wink
                                                  • tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:56
                                                    swoją drogą to co za czasy. kiedyś to kobieta się za bardzo nie eksponowala z tym co robi w alkowie (a pewnie i niekoniecznie tam wink - zachowując kokieteryjna konwencję) a teraz przychodzi taka jedna z drugą na publiczne forum i ogłasza ze facet robi jej dobrze big_grin
                                                    o tempora... wink
                                                  • witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:05
                                                    tu sami swoi big_grin jedni się ogłaszają ze sikają do zlewu i piszą co ich kobita i oni wolą w alkowie tudzież nie tylko tam wink to i kobiety równają do Was.
                                                    Zresztą zawsze w nowy rok (i nie tylko) to dobrze się dzielić dobrą nowiną, a nie złą.
                                                  • fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:11
                                                    jak zawsze faceci winnitongue_out
                                                  • gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:07
                                                    tdf-888 napisał:

> swoją drogą to co za czasy. kiedyś to kobieta się za bardzo nie eksponowala z t
                                                    > ym co robi w alkowie (a pewnie i niekoniecznie tam wink - zachowując kokieteryjna
                                                    > konwencję) a teraz przychodzi taka jedna z drugą na publiczne forum i ogłasza
                                                    > ze facet robi jej dobrze big_grin
                                                    > o tempora... wink

Się tylko można zastanawiać czy to już poziom gimnazjum wink