szarlotka_ja 01.01.17, 09:43 ...zdrowym śniadankiem . Miłego dnia . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 09:54 Wygląda znacznie apetyczniej niż to, co zwykle pokazuje Tadeusz Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 10:11 Dla mnie to jest rewelacyjne danie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 10:16 przerost formy .pierwsze widzę żeby owoce smietana polewac Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:35 To nie jest śmietana tylko jogurt naturalny . I tam jeszcze płatki owsiane są . Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:59 aaaa... to takie musli z mokrymi owocami no nic. nie moje klimaty Odpowiedz Link
witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 09:56 To Ty już na chodzie? Ja tam jeszcze w łóżku leżę, ale śniadanie już jadłem mniej zdrowe. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:10 Ale chyba juz sie wygrzebales z tego lozka? Na mnie za niedkugo przyjdzie pora. A slepia otworzylam... 10 min temu ^^ Odpowiedz Link
witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:13 Wygrzebałem się na chwilę, żeby kawę zrobić. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:16 A co znaczy.... na chwile? I zostawiles mnie tak sama w tym lozku? Tym bardziej woesz ze ja nie lubie kawy z rana (nie wies? ) uwiekbiam po poludniu... z jakas slodkoscia. Wczoraj beze mialam. Babcia zrobila Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:25 Noooo. Ja mysle No to czekam... Do lozka przynajmniej przyniesiesz..... aromat kawy chyba ze cos jeszcze. A z tego sniadania to teraz mialabym ochote na banana. Bez podtekstu banan i musli i orzechy i do tego kefirek. Musli "Ba!!" Z bakomy ale pewnie.... w moje trzewia pojdzie za niedlugo tylko rosolek Witroodzie... cos dlugo czekam Odpowiedz Link
witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:28 No... coś do tego łóżka trafić chyba nie mogę. A wcale tak dużo nie piłem. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:32 A ja czekam..... I tak tu liczyc na facetow pffff juz dokncze to wylegiwanie sama. Kawa z rumem powiadasz ?. Tak sobie przypomnialam.... ostatnio do kawy dodalam przyprawy. W jej skladzie byl cynamon, imbir i jeszcze jakas przyorawa.... chyb na k Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:37 Ty wiesz o czym mysle, czego chce. Ale to za re godzinek. Jaka pijesz kawe? Odpowiedz Link
witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:39 W domu sypaną, z mlekiem. W robocie cappuccino z ekspresu. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:42 Znaczy parzona? Fusiasta? Podejrzewalam Cie o ekspres, ze masz wlasny Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:49 Ok. To ja juz wstaje z tego wyrka bo widze ze i tak na nikogo sie nie doczekam Odpowiedz Link
witrood Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 11:51 Fusiasta ponoć zdrowsza. Pudło. Nie mam. Nie jestem gadżeciarzem. Tak z innej beczki - patrzę co znajomi na ryjbuku wypisują. No i części na banię się rzuca. Niesprawowanym - wrzucają jakieś durne zdjęcia po przeróbkach na jelonka cz pieska. Sparowanym - największy dramat to zepsuty ekspres do kawy. No, ale reszta normalna w miarę. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 13:11 Ale z mlekiem ponoc nie zdrowa. Nie rozumiem o co chodziko z ryjkbukiem. Jacy znajomi No to... pora na kawke, choc to jeszcze nie moja pora ale byly obawy ze zjadza mi mojego placuszka ^^ Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 14:24 zamiennie - twarzoksiazka. ale w sumie może to i dobrze że nie wiesz bo to takie durne internetowe słówka które mnie osobiście żenują 😂 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 14:42 Nie znam sie. Praktycznie fejsa nie uzywam. Czasem co jakis czas zerkne co sie dzieje. Moglam nie wiedziec Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:03 ja tez nie używam fejsa bo nie mam. ani mi nikt nie tłumaczył i sam to ogarnąłem. a ty nie kojarzysz z powodu braków w intelekcie 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:24 Tam nie ma czego ogarniac Tedeefku ^^ Piszac ze sie nie znam mialam na mysli ze nie wiedzialam iz fejs ryjbukiem bywa nazywany. W tych wszystkich nowinkach, w portalach spokecznosciowych jestem do tylu. Nie znany mi instagram czy jakis tan snap. Tu sie kompletnie nie znam. Moze masz racje... to przez niedowlad mojej inteligencji ^^ dobrze ze u Ciebie jest wszystko sprawne. Jestes dumny ze sam fejsa ogarnales? Brawo Ty. Mi nawet do glowy nje przyszly by mi ktos tlumaczyl. Jak mogles ogarnac skoro nie masz fejsa,? Co, drogi Tedeefie? Swietny widok niedawno ujrzalam.... niezwykly... troche byl w tym mistycyzm.. ale czlowieka skrecalo ze nie mogl zrobic zdjecia. Ciekawe iku ludzi to ujrzalo. Ilu zwrocilo uwage a mialo szanse to zobaczyc nawet setki ludzi? Nie wiem o co Ci chodzio z ogarnianiem fejsa. Zdjecia mam. Komentarze rzadko pisze bo nie mam potrzeby. Jeydynie zyczenia. Likow tez nie lubie dawac. A zalozylam by ze znajomymi miec kontakt na messengerze bo przestali korzystac z gg. A komunikator z fejsbuka mnie mocno irytuje. Duuuuuuuzo bardziej wole gg i mam do niego jakis sentyment Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:33 aleś ty mało mądra... i jeszcze brniesz... nie mam nie używam i nikt mi nie tłumaczył co znaczą te określenia tylko sam się domyslilem a ty... no cóż... 😊 kompromitujesz się dalej wtórnym analfabetyzmem - czytać literki umiesz ale nie rozumiesz tego co czytasz 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:58 Tak jak mowisz Wielki Tedeefie Ech.... jakas taka... padaka jestwm.... spiaca ? Zmeczona? A jutro pasuje rano wstac. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:26 On się musi przynajmniej raz na jakiś czas poczuć tym intelektualnym zbawcą ciemnych mas Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:39 Czasem trzeba mu to uproscic Niech sie chlopak cieszy. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 16:49 mavi krytyki nie możesz znieść cała ty rok nowy a mavi ta sama Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:01 Jakiej krytyki? Jesli chodzi o moja inteligencje nigdy nie uwazalam sie za madra a jeszcze niedawno mialam spory kompleks z tego powodu. W zaden sposobTedeef by mnie urazil bo ja o sobie myslalam i tak duzo gorzej. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:02 mavi nie poznaje cię, kładziesz się i brzuch pokazujesz śakaś uległa jesteś a z onyksem tak zajadle walczyłaś, oj mavi.... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:16 Jesli prawda jest po mojej stronie to dochodze swoich racji. Nigdy nie uwazalam sie i nie bede uwazqc za wybitnie inteligentna. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 17:58 Pomasowac trzeba Tak jak wyzej, wiem kiedy nie warto wdawac soe w dyskusje. Chyba ide spac.. marna jestem. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:19 A chcialbys wiecej? Wyglada jakbys sie dopominal ? No marnie sie czuje... oczy jakby cieple, zmeczone. A wczesnj gardlo cos delikatnie pobolewalo. Watpie by to rzeziebienie bylo. Zwykle zmeczenie. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:28 hah ja bym chciał, ale żebyś tak od serca napisała a nie że ja się dopominam, tak się nie liczy też mam oczy ciepłe a zdrowym Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:35 Widocznie pozostaje Ci tylko sie upominanie. Nie mam serca i chyba serio przymkne slepia. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:40 już idziesz spać dobre 20 minut tak jak z forum odchodziłaś a odejść nigdy nie odejdziesz 30 się zbliża a miałaś już w tym wieku mieć ze dwoje dzieci Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:48 Wczesniej dopiero sie zastanawialam czy isc spac. Teraz wiem ze pojde. Marne samopoczucie. A dzieci? Nigdy ich nie chcialam miec nie majac odpowiedniego partnera. Czekalam az kolysanke mi zaspiewasz. Widze ze sie nie doczekam. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:54 A co do mojego odejscia z forum... jakas czesc mnie na pewno odeszla. Dla Ciebie Fripoo jednak reszta mnie pozostala Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 19:13 dla mnie mavi zawsze będziesz mieć 20 lat Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 19:22 jak teraz pójdziesz spać to już chyba do rana? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:45 Drzemka wlasnie wstalam i wyspanam. Nawet sny mialam.... w jednym snila mi sie meskosc ale nic wielkiego tzn..... sen jakis specjalny nie byl zwykly obrazeczek, nic wiwlkiego i w sumie racja. Obraeczek na tel. I wiwm dodatkowo w jajkiej godz mialam ten sen. Od 20 do 20:27. Oprocz meskosci... snily mi sie dzieciaki. Dwa to chyba prze Fripo dzieciaki kuzynki. I stol. Stol ogromny ktpry sie rozkladalo i skladalo. Wszystko to od 20:00 do 20:27 Ciagle mnie to ciekawi. W jakim czasie sniny czy sny przebiegaja szybciej niz nasze mysli wyobrazenia? A tak w ogole teeeefie.. musze Ci wbic szpilke bo za lagodnie soe z Toba obchodze. Ja czuje ze to zrobilam pare dni temu jak mnie wkurzyles z sodoma i gomora. Nawet sie zAstanowilam.... czy nie przesadzam. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 18:54 odpowiedni partner to wysoki bogaty przystojniak no fakt może być z tym problem w twoim wieku co lepsze choopy już zajęte ja i kolysanka? niech ci paziątko śpiewa Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:17 ładnie walczyła. wyrobiła się nam mawcia. musze powiedzieć ze nawet trochę z niej dumny jestem bo uważam się poniekąd za ojca tego sukcesu Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:26 to niech tatuś mavikę jeszcze nauczy z mężczyznami walczyć bo narazie to pazurki tylko kobietom pokazuje, a mężczyzną nawet jak szpileczkę wbije to zawsze stara się przypodobać Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:30 ale to dlatego, że M. szuka męskiej akceptacji... a damskiej niekoniecznie kiedyś jej przejdzie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:34 Hehe a I Tedeefowi jak trzeba bylo to powiedzialam cp mysle. Z reszta co mi po takiej meskiej akceptacji Tedeefa? Z reszta.... On przeciez wlasnie w druga strone czesto mnie nie trawi i go draznie Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:39 Mavi, to może teraz jakaś analiza charakteru Witaminy? ;D Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:41 o tak gwenie ja też chętnie poczytam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:49 nie chce mi sie produkowac... Z reszta... do nikogo nic nie mam. A jesli bylaby analiza Witki... to mysle ze pozytywna. Wstalam dopiero Gwenie Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:55 mavi onyksa też podobno lubisz, a jak co do czego to żeś warczała na nią już tak jest z ludkami, ze nie wszystkich da się lubić ja tam w robocie to niejednemu bym z chęcią jebnął, ale, ze to wiekowe towarzystwo więc siędzę cicho Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:02 mawika ma dobre serduszko, mięciutka jest Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:05 mavika potrafi wkurwić człowieka i w czuły punkt uderzyć, a robi to niby nieświadomie udając przy tym głupiutką Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:39 pokazujesz brzuszek mavi i już się wyspałaś? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:46 tia ale mu to delekatniutko zawsze takie "a ti ti tedeefku!" Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:48 bo tedeef ją ogrywa w tych potyczkach na forum, czasem ośmiesza i mavi brzuch pokazuje, a na onyksa warczała czytam trochę forum i np. z marisellą już inaczej tadzio pisze Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:50 no Mari to jednak inny level Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:52 mari se w kasze dmuchać nie da, podobnie jak Robert z którym tadek też inaczej pisze Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:55 Tadek jak każdy... zna swoje miejsce w szeregu ewolucji )) Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:57 taki forumowy porządek dziobania Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:08 eee tam... mariss mocno przesadza, pokazuje, że wszystko wie, we wszystkim sobie daje radę, a to mało kobiece jest robert... robert to już stateczny człowiek, głowa rodziny. nie wypada mi go denerwować, on ma swoje własne troski Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:10 ja z mari nie zaczynam bo mnie jednym postem poskłada Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:55 Hahah nie mow ze Tedeefku odbierasz pozytywnie? Hahahha gdy tak pisze.... to nieraz mnie po prostu wku*wia pisze to ironicznie. Bo siebie nazywa zbawca. Wielkim Tede to mu umniejszam postac Mam taki styl bycia ze rzasko sie zwracam pieszczotlowie, rzasko zdrobnienia uzywam w imenii. Nie lubie takiego miziania slowami, bez potrzeby. Nawet swojego nazywalam "Paskuda". Do niego zdrobniale po imieniu tez sie nie zwracalam. Tedeef czesto mnie wkurza i On dobrze o tym wie. Nie umiesz Witka odczytywac mojego przeslania. Ciekawe czy Tedeef mysli podobnie jak Ty. A zauwazylas kiedy wysylalam mu buziaka? Tez jak mnie wkurzyl albo jak ja po Nim pojechalam. Wszystko to itonicznie bylo. Bardzo mnie ciekawi jak uwaza Tedef. Jesli pdpbnie do Ciebue.... i zle odczytuje przeslanie... to bede musiala przrstac mowic na Niego tak zdrobniale A wiesz kiedy na Fripo mowilam Fripcio? Tez jak mnie wkurzyl Witka... czytaj szerzej i nie wylapuj pojedynczych slowek Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:57 mavi zjedz snikersa bo gwiazdorzyć zaczynasz Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:58 Dobrze Wiciusiu? Tez odebralas ze mam nastawienie do Ciebie bardzo pozytywne ? No widzisz Nie wiem dlaczego tak mam... moze dlatego ze jak brat ze mnie szydzi. W szczegolnosci z mojej inteligencji to uzywa zdrobnienia mojego imienia ktorego to zdrobnienia nie bardzo lubie ;p Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 20:59 Mavi to nie chodzi o słowka tylko o sam ton wypowiedzi i styl. Jesteś kokietką i tyle ale spoko faceci lubią kokietki Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:07 Nie pomyslalas witamina o jednym. Byl taki czas tutaj na forum gdy kobietek praktycznie nie bylo. A odpisywali mi praktycznie Tedeeef i Fripo. I nie chodzilo tutaj o czyjesz lubienie czy nie. Nie chodzilo o kietowanie. T Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:10 oj nie wykręcaj się, trochę i tu próbowałaś kusić, zdjęcia publikowałaś, lycrą szczułaś, a co poniektórzy z forum to się nawet zdecydowali przyjechać do ciebie na spotkanie Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:12 mavi chciała żeby ludź ją widział jakby żyła w jakiejś pustelni Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:16 Nie o to mi chodzilo. Kiedys za dawnych czasow pisalam ze wszystkimi i inni sie do mnie odzywali. Mimo ze bylam moze dosc meczaca. Sporo liter. A pozniej... sie pozmienialo. Kobitki sie ode mnie poodsuwaly. Nie chce znajdywac powodu a pozniej to juz w ogole nastapilo przejscie na sasiednie forum i wtedh nastapilo praktycznie calkowicie odciecie od kobiet. A przyjechali Ci ktorym nie chodzilo o moj wyglad akurat teraz mysle o jednej osobie. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:19 starsze kobiety nie lubią młodszych, zazdrośc nimi kieruje mi prywatnie to nie raz ciśnienie podniosłaś, ale z perspekywy czasu to się z tych naszych rozmów śmieję, na gg mnie wymęczyły baby ty przy nich to anioł Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:21 Moze i masz racje Lecz mi jakos nie chce sie znajdywac powodu takowego stanu. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:27 zrozumiesz już niedługo za 5 10 lat kiedy przyjdą młode lwice i cię z siodła wysadzą Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:25 Oj Fripo a co to za filozofia pisać, że mi się męskość śniła albo, że bym zjadła banana? litości... ja na forum nie przychodzę szukać takiej podniety... )) Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:34 możesz ten czas lepiej spożytkować Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:30 Haha i co w tym zlego ? to ze bym zjadla banana tobserio mialam ochote. Specjalnie napisalam ze bez podtekstu bo nie mialo byc. Po prostu mialam na niego smaka. Straszna w tym gimbaza. A ze mi sie snila meskosc? Bo mi sie snila. Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:32 ani trochę gimbazy oj mavi mavi ty się prześpij z tym wszystkim Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:33 A banan byl w nawiazaniu do szarlotki sniadania. Jej sniadanie tez w takim razie bylo z podtekstem a do tego.... te owoce byly oblane jogurtem naturalnym. Jak mogla szarlotta!* Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:36 pójdźmy dalej mavi - pewnie ten jogurt naturalny sil szarlocie dostarczył Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:37 Tylko, że w moim śniadaniu nie było banana . Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:39 może był tylko mały i go nie widać Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:40 No nie zartuj? Jak moglas nie chciec banana? A tak serio... bylam przekonana ze tam jest banan i tylko ochoty mi narobilas Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:42 nowy rok a kobity nic się nie zmieniły Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:46 fripooo napisał: > nowy rok a kobity nic się nie zmieniły Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:55 Szczerze mówiąc nie przyszło mi do głowy, że moje śniadanie może być z podtekstem. Następnym razem powstrzymam się przed publikowaniem zdjęcia... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:47 Chyba czym były . Były jabłkiem, pisałam Witkowi już duuużo wcześniej. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:49 Wiem i widzialam ten wpis. Wiedzialam ze sa jablka ale wyobrazalam sobie je w mniejszych plasterkach a to wieksze podejrzewalam o inny owoc Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:54 O wiem na co mam teraz ochote. Na soczyste jabluszko Mozna sie bedzie wgryzc w skorke i dojsc do miazszu a przy okazji ten wyplywajacy sok.... Z owocow to mam tylko jablka i kiwi. Ale kiwo zielona. Duzo slodsza zolta (jak ziemniak wyglada ) ale jej nie mam. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:58 jak soczyste jablko to będziesz musiała się po konsumpcji dokładnie oblizac 😊 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:06 Jestem w trakcie drugiego. Na razie nic sie nie wylewa. Konsystencja dosc stala Ups po ugryzieniu soczek mi wystrzelil na wargi serio ... Musze byc jak pisze witka. Nie moge jej zawiezc No i zostal tylko ogonek lubie jesc do konca. Bo najslodszy w jablku jest kielich i zaglebienie kielicha. Tam gdzie jakblko posiada wloski A tak serio... tak wlasnie czasem lubie. Zjesc jablko w calosxi zostawiajac tylko ogonek I serio w miejscu zaglebienia kielicha jest jablko najslodsze. Mozna sprawdzic Zle mi sie tak pisze o jablku. Juz witka nie bede sie dla Ciebie tak starala.... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:09 napisz o brzoskwini ps nie musisz mnie nigdzie zawozić Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:12 Nie bo jej nie mam Tak nie lubisz owocow ? Dobrze ze MEZCZYZNA sie owocr podobaja co nie ? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:17 remis super, i wilk głodny i owca poćwiartowana. chociaż nie wiem czy Ty się nadajesz na bezstronnego arbitra? jak Ty tam jakieś te-ta-te z Maviką miałeś na gęgę czy innych privach Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:25 a przed terapią to było z Tobą lepiej czy gorzej? bo jakoś nie mogę się zorientować Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:28 to już niech mavi oceni, ja byłem pacjentem Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:55 pacjent też powinien widzieć poprawę... inaczej po co się leczyć? Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 23:08 haha mi z moim umysłem się świetnie żyje to inni mają jakieś "ale" Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:23 Patrz Fripo jaka ona o Ciebie zazdrosna Na gege nie pisalismy Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:17 Mavika już tak nie pisz, bo przecież nie wytrzymamy z podniecenia ;D Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:19 Gwen a możesz zacytować (najlepiej korzystając z archiwum) gdzie napisałam, że to kogoś (no moze poza Maviką) podnieca? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:21 Haha no wlasnie Ej.... ale ja to dla Witki... tak sie domagala A z tego wszystiego to mam ochote na 3 jablko. Kiedys to mi sie je pozeralo w duzej ilosci. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:14 Odezwal sie ten ogarniajacy Minus dla Ciebie zbawco Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:16 Zapewne tak Cie pochlonelo moje jablko ze nie zwrociles uwagi na mojego byka A ja to wszystko dla Witki.... hehe przez przypadek mi sie napisalo na poczatku wiotki Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:21 z tym zawozeniem witki to była w nawiązaniu do twojego kolejnego błędu ort. ironia która nawet gdyby podeszła i kopnela cie w dupe to byś tego nie poczuła tak ze minus dla ciebie - kolejny dziś a to nie matematyka i dwa minusy nie dają plusa Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:29 No ja zauwazylam ze to byla ironia. Stad odwdzieczylam sie jej wczesniejsza niepoprawnoscia co mezczyzn. Wygladalo jednak ze Ty nie zauwazyles dopytjac gdzie mialabyn zawiezc. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:35 a widziałaś godzinę mojego posta? (jednocześnie z witka) a ty wytknelas jej blad gdy wcześniej ktoś inny zwrócił uwagę. powtorzylas tylko korzystając ze spostrzegawczości jowiana. no naprawdę respekt jesteś bystra jak woda dam se palca uciac ze sama zapewne nie zwróciłas na tego babola uwagi. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:51 Ojojon bystrzaku . Masz racje, nie zwrocilam uwagi na godzine. Nie szkoda Ci palca Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:10 oj wicia by cię na forum nie zabrała tak jak łonyks czarny Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:32 witamina_b12 napisał(a): > ja na forum nie przychodzę szukać takiej podniety... )) Bo my tu wszyscy z wiszącymi językami tylko czekamy na takie teksty Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:39 nie wiem czy wszyscy zresztą nie pisałam o potrzebach odbiorców tylko nadawcy. ale zakazane to nie jest (i bardzo dobrze) to niech się kto chce podnieca, a kto chce irytuje, a kto chce olewa czy ignoruje. Akcja daje reakcję i tyle. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:42 witamina_b12 napisał(a): > ale zakazane to nie jest (i bardzo dobrze) to niech się kto chce podnieca Na razie jedyną osobą, która się tym podnieca jesteś Ty ;P Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:43 a skąd wiesz? )))) rozmawiałeś o tym z kolegami? )) Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:44 witamina_b12 napisał(a): > a skąd wiesz? )))) rozmawiałeś o tym z kolegami? )) Widzę, że Ty rozmawiałaś i już się wszystkiego dokładnie dowiedziałaś ;P Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:44 ja się irytuje nie podniecam, to już przecież ustaliłeś Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:28 a czego ja mam Mavice zazdroscic? mam fajne dziecko, faceta, który sprawia że jęczę, własne mieszkanie, samochód, wyższą pensje i wspaniałego psa. Stara się nie czuję a tyle lat co Mavika ma teraz też miałam i ani dzień krócej. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:33 to super lubię ludzi, którzy mają zwierzęta o ile o nie dbają Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:50 a czemu? jak będzie taka stara jak ja to też się wszystkiego dorobi Odpowiedz Link
fripooo Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:53 w dużych miastach to masakra, działki drogie Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:48 mavika_88 napisała: > Jecz czesciej To pewnie nie było pensjonarskie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 21:56 swoją drogą to co za czasy. kiedyś to kobieta się za bardzo nie eksponowala z tym co robi w alkowie (a pewnie i niekoniecznie tam - zachowując kokieteryjna konwencję) a teraz przychodzi taka jedna z drugą na publiczne forum i ogłasza ze facet robi jej dobrze o tempora... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:05 tu sami swoi jedni się ogłaszają ze sikają do zlewu i piszą co ich kobita i oni wolą w alkowie tudzież nie tylko tam to i kobiety równają do Was. Zresztą zawsze w nowy rok (i nie tylko) to dobrze się dzielić dobrą nowiną, a nie złą. Odpowiedz Link
gwen75 Re: Nowy Rok rozpoczynamy... 01.01.17, 22:07 tdf-888 napisał: > swoją drogą to co za czasy. kiedyś to kobieta się za bardzo nie eksponowala z t > ym co robi w alkowie (a pewnie i niekoniecznie tam - zachowując kokieteryjna > konwencję) a teraz przychodzi taka jedna z drugą na publiczne forum i ogłasza > ze facet robi jej dobrze > o tempora... Się tylko można zastanawiać czy to już poziom gimnazjum Odpowiedz Link