Dodaj do ulubionych

wątek dedykowany ;-)

13.03.17, 12:52
Mavi, Tadek - specjalnie dla Was ode mnie wink
Obserwuj wątek
    • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 12:58
      Z ludzką naturą to jest raczej tak, że robi się po swojemu, a nie bierze się tego, co ktoś podtyka, choćby wynikało z dobrych intencji.
      Mimo wszystko trzeba docenić nową inicjatywę, czy poza wątkami można liczyć na inne dedykacje?
      • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:03
        kiedyś u mnie w szkole postawili w korytarzach takie dyktanda do mazania żeby nie bazgrac po ławkach i tez nie za wiele to dało tongue_out
        • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:03
          dykty *
          sklejki
          • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:39
            No właśnie na takiej zasadzie to działa, a raczej nie działa.
    • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:06
      Tak zaskoczona jestem ta dedykacja.... ze cyba sie zamkne w sobie big_grin
      Brak mi teraz slow big_grin
      Dzieki moze kiedys z niego skorzystam jak bede chciala pobazgrac wink
      • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:11
        widać, żeś się zamknęła w sobie, zdjęć już nie masz też
        • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:15
          Jak nie mam? Zachod jest. Autostrada do piekla / brama do hadesu.
          Pokazac jogurcik ktory wlasnie wcinam ? big_grin
          Jednak z samymi owacami (banan borowki) lepiej smakowal niz jak teraz wrzucilam jeszcze musli..
          • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:38
            Bezpowrotnie tak się zamykasz?
            Na początek może być jogurcik, który właśnie wcinasz... a że nie smakuje, czasem można przedobrzyć z urozmaiceniem.
            • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:50
              Ze nie smakowal? Smakowal, smakowal nawet z przedobrzeniem ake lepszy byl z samymi owocami.
              Nie mam potrzeby sie otwierac wink
              A jogurt juz zjadlam. 370 g jogurtu naturalnego plus dodatki. Zapchana jestem na 3 godziny smile do obiadu.
              • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 14:39
                jogurty tez ci rodzice sponsoruja?
                niedługo będziesz miała 30 lat. wygodne życie smile
                • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:00
                  Sama smile zarcie, lekarstwa jak trzeba (niewiele biore tongue_out) czy lekarzy sama. Ostanio na powtorny kanalek wydalam przeszlo 5 stow i ... jeszcze jedna wizyta przede mna. Jeszcze z wierzchu go ogarnie wink udekoruje big_grin zmieni sreberko. Ale srodek ogaeniety. Kurde.... ile to lekarka musiala sie omeczyc z tym powtornym kanalowym. Dwie wizyty po 1,5 godz. Nie mogla sie przebic przez dwa kanaly uncertain jakos inaczej wywiercila. Jak otworzyla tego kanalaka... byla zakoczona jak poprzedni spartaczyl. Tzn. Nie do konca wyczyscil i zapelnil mi jeden kanal. Robila na zywca a potem sie okazalo ze jeden kanal to jeszcze zyje big_grin wiec znieczyla kanal. Wczesniej zab nie bolal. Jedynie reagowal na cieplo i na przeswietleniu wyszlo ze kanaly nie sa dobrze wypelnione. Wiec sie wziela za niego. Kiedys.... miewalam sny z zebami. Ze mi wylatuja lub sa miekkie (na jawie nie bolaly). Teraz snow takich nie miewam..zeby Mysle ze wyleczylam.
                  Prad woda i zarcie co dla ogolu jest - mam za darmo.
                  • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:16
                    tak jasne każdy następny spec będzie dyskredytowal robotę poprzedniego: paaaanieee kto to panu tak spierdolil? i tak samo twoja zajebista dentystka teraz. za parę lat ten ząb ci się rozpadnie. przecież tam już nic nie ma prócz plomby i tego co zostało naokoło z wierzchu. zobaczysz przekonasz się smile
                    • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:31
                      Przekonam sie smilejesli jakis zab mi sie spieprzy po robocie tej dentyski to nie omieszkam Cie poinformowac big_grin jeden kanalowy przez nia zrobiony a drugi powtorny kanalowy. No i inne plomby. Tedeefie, taka prawda. Jak robilam dekade temu zeby w nfz to sie nie przykladali no i nie bylo dostepu do takiego sprzetu. Nie bylo mikroskopu by zrobic kanalka itp.
                      Jesli popsuja mi sie zeby zrobione od... 2014 roku to osobiscie dam Ci znac i przyznam racje.
                      To ze Ty nie trafiles na dobrego dentyste nie oznacza ze takiego nie ma.
                      Wiem ze Ty wolisz wyrywac zeby zamiast je leczyc tongue_out
                  • fripooo Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 21:16
                    hehe mavi znowu tata cię karmi?tongue_out
                • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:03
                  Nie ma to jak miec spadek po rodzicach. Jak kase na zycie zawdziecza sie wlasnie im.
                  • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:07
                    Tadek!! Dobijemy w tym watku do tysiaca postow? big_grin
                    • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:13
                      bo ty byś chciała?
                      to chyba nie tongue_out
                      • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:21
                        Ja nic nie chce wink na to nie mam potrzeby by nawet chciec. Obojetne mi to.
                        Ale jesli nie bedziemy sie wtryniac innym w watki tylko tutaj pisac to moze przekroczyc ten watek setke. Niejedna wink mysle ze po pol roku bedzie juz tysiac big_grin
                        Przyjdzie jednak taki czas ze zaczniemy sie meczyc. Ty zaczniesz tongue_out bedziesz mna przesycony, przecpany i przestanie sie na pewien czas pisac. Jak odwykniesz.... to pozniej wrocisz. Pora na obiad. Staram sie czesto jesc ( nie raz ani dwa razy dziennie) a w malych ilosciach. Choc.... i tak czuje sie napchana uncertain
                        • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:24
                          takie rekordy to niech sil z szarlotta sobie biją
                          • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:32
                            No wlasnie. Czemu tylko dla nas taka dedykacja. Czemu tylko nas sie upomina suspicious inni tez nie pisza na temat.
                            • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:16
                              Doskonale wiem, że wątki żyją własnym życiem i czasem zawartość kompletnie odbiega od zamierzeń wstępnych suspicious
                              ALE...
                              Uważam, że w wątkach, w których ktoś oczekuje konkretnej podpowiedzi/pomocy, nie powinno się śmiecić. Tym razem padło na Was. suspicious
                              • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:39
                                Zawsze pada na nas tongue_out
                                Ale ja juz przywyklam ^^
                                • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:43
                                  zawsze? no pępek świata mawi jesteś smile
                                  • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:47
                                    Ty rowniez wink
                                    Choc... nie wiem czy tp takie chlubne... ze kogos sie upomina.
                                    • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:48
                                      No i wiem ze to nie z sympati a pozbycia sie suspicious wink
                                      • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:52
                                        *i
                                        Widac ze nie mam konta wink
                                    • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:56
                                      mavika_88 napisała:

> Choc... nie wiem czy tp takie chlubne... ze kogos sie upomina.

Bierze zły przykład z Onyksa wink
                                      • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:05
                                        Eeeee. Az tak to nie. W sumie... nawet sie lepiej czuje w tym watku. Moge sobie pzwolic wink a sama takiego watku (o wszystkim i niczym) bym sobie nie zadedykowala.
                                      • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:11
                                        O ile mnie pamięć nie myli, to Lesiu też upominał wspomnianą wink
                                        • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:18
                                          Czyli to juz przyzwyczajenie tongue_out branie przykladu ze starszego admina
                                          • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:22
                                            mavika_88 napisała:

> Czyli to juz przyzwyczajenie tongue_out branie przykladu ze starszego admina

Żeby to był jeszcze dobry przykład... ale tu się powiela najgorsze wzorce... ;D tongue_out
                            • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:52
                              mavika_88 napisała:

> No wlasnie. Czemu tylko dla nas taka dedykacja. Czemu tylko nas sie upomina :&#
                              > 62; inni tez nie pisza na temat.

Adminka za bardzo wczuwa się w swoją rolę ;P
                              • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:15
                                Eee. Wszystko mysle ze jest z umiarem. Dobrze ze ogrodnik dba o ogrod i nie pozwala mu zarosnac wink
                                • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:19
                                  mavika_88 napisała:

> Eee. Wszystko mysle ze jest z umiarem. Dobrze ze ogrodnik dba o ogrod i nie poz
                                  > wala mu zarosnac wink

Najwyżej znielubimy ogrodnika, o! ;D
                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:20
                                    Ja na przykład mogę celowo rozsiewać chwasty jak coś wink
                                    • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:35
                                      big_grin
                                      Eeee. Moze lepiej jednak nie. Ogrodniczki nie sa jeszcze wprawione w ciachanie wink
                • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:14
                  tdf-888 napisał:

> jogurty tez ci rodzice sponsoruja?
                  > niedługo będziesz miała 30 lat. wygodne życie smile

a coś się tak wziął za rozliczanie Maviki któryś raz?
                  To chyba nie twój biznes.
                  • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:21
                    my z mawika nie mamy tematów tabu wink
                    • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:43
                      wszystko ma swoje granice
                      • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:45
                        idź juz na ten swój widzew tongue_out
                        • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:50
                          niech cie dupa nie boli
                          oczywiście, że pójdę
                          • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 00:01
                            https://s199.photobucket.com/user/SzczuR_KS/media/13754024737259e59130a4553f7fc7.jpg.html?w=480&h=480&fit=clip
                            • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 00:24
                              dziecinada
                              Najbardziej pamiętny mecz o mistrzostwo Polski zawsze będzie należał do Nas, wiem że to boli dumę stolicy.
                              Rekord sprzedanych karnetów w kraju też należy do Nas, to też musi boleć.
                              Najlepszy Klub, najlepsi Kibice, najlepszy Stadion, nieważne w której lidze, ważne że to Widzew. Swoją cegiełkę w pewnym momencie też dołożyłem do wyjątkowości tego Klubu i jestem z tego dumny, najważniejsze to wierzyć w to, co się kocha.
                              • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 00:30
                                jesteś masochista. katować się trzecią ligą to trzeba lubić
                                • bard-grzechu-wart Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 00:34
                                  Nie ma róży bez kolców, 3 liga to czyściec który trzeba odbyć, to że za kilka lat będzie ekstraklasa nikt w Polsce wątpliwości nie ma.
                  • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 11:05
                    Szuka u mnie wad i ciezko mu z tym idzie wink
                    Wiec wpiera mi ze moi mnie zywia (to akurat nie prawda) i daja dach nad glowa.

Jesli zmienie miejsce zamieszkania to dla Fripa bede bez wad... wiec musi teraz nadrobic.
                    • fripooo Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 11:09
                      mavi co mi do ciebie i do twoich wad przecież nawet się nie zobaczymy w życiubig_grin niech cię żywią niech ci kasę dają to wasze rodzinne sprawy
                      jakby nie było mieszkasz u rodziców ( no chyba że się coś zmieniło)
                      • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 11:19
                        Moze big_grin
                        • fripooo Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 11:25
                          no to ok jak się wyprowadziłaś to ci tylko dobrze zrobi
                          • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 12:30
                            Oczywiscie ze tak, a nawet bardzo
        • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:16
          cóż za nieodzalowana strata dla wielbicieli naturalnego piękna i skrytych koniobijcow crying
          • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:25
            Watpie. Nic takiego nie bylo co mogloby przyciaganac suspicious
            • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 13:30
              różne są podniety
          • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:50
            tdf-888 napisał:

> cóż za nieodzalowana strata dla wielbicieli naturalnego piękna i skrytych konio
            > bijcow crying

Tadeuszu, mógłbyś nam oszczędzić opisów swoich intymnych aktywności ;P
            • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:59
              uderz w stół... big_grin
              ty to możesz sobie nawet pamieciówy walić bo miałeś te rozkosz spotkać się i obcować na żywo. zamykasz oczy i jechane! big_grin
              • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:06
                Tadeuszu obleśnie przekraczasz pewne granice tongue_out
                • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:09
                  to jest wątek dedykowany wiec zobowiązuje do pewnego poziomu
              • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:07
                Skromna jestem w realu. W dodtku to bylo przedwiosnie. Eeee. a raczej koncowka zimy wink
    • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 15:48
      Wrrrr kleszczuchy o sobie przypominaja. Niedawno zobaczylam takiego maksymalnie napompowanego (wielkosci 3 zielonych groszkow). Znowu ten sam dylemat. Co kupic skutecznego na kleszczuchy dla zwierzakow. Obroza... wiele nie daje. Moze taka pod 100.zl by pomogla, nie probowalam. Krople... krotko dzialaja. Psu zawsze ja kleszcze wyjmuje bo innym sie nie da. Nie ufa.
      Nie myslalam ze to juz pora na kleszcze. Sie dopiero zacznie uncertain
      Ma ktos cos skutecznego? Najlepiej jaka firma i co takiego?
      • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:35
        mogłaś w wątku o psie o tym napisać bo tu psiary niekoniecznie będą czegoś szukać wink
        • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:43
          Ja jak juz wybiore jakies miejsce i sie rozgoszcze to pozniej ciezko mi wstac tongue_out
          O psie w tamtym watku ale o kaszlu a nie o kleszczuchach. Tam oczekuja innej pomocy tongue_out
          Zapytalam... choc wiem ze nie uzyskam odpowiedzi tongue_out znowu trzeba bedzie kombinowac z kleszczuchami z obraza z kroplami. Mysle... ze jesli wiecej zainwestowaloby sie w taka obroze to bylaby bardziej skuteczna.
      • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:44
        Bravecto, tabletka działa 3 miesiace.
        • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 16:50
          Hmmmm ze tak latwo? Tylko tabletka. ? O tym nie slyszalam.
          I jest skuteczna?
          • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:01
            nie smile na twoją prośbę o coś dzialajacego
            poleca ci cos ot tak wyssanego z palca
            • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:03
              big_grin
              No przeciez witamina mnie nie lubi. To kto wie wink
              • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:05
                Ale psy lubię ;p
                U mojego stosuję od 2 lat i bez problemu. Ale fakt najtańsze to nie jest. Całkowity koszt zależy od masy psa.
                • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:08
                  tylko ze twój pies w porównaniu z mawiki...
                  siedzi większość czasu w domu a jak wychodzi to na miejski trawnik gdzie kleszczy dużo mniej niż w Polsce be
                  • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:13
                    No dlatego watpie by tabletka dala kleszczom rade uncertain
                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:30
                    Jak zwykle jesteś "ekspertem" w kwestiach, na których się nie znasz...
                    Mój pies spędza ok 3 miesiące w roku na działce w lesie i nad rzeką.
                    Na takiej samej tabletce są tez psy moich rodziców (one w lesie i nad rzeką spędzają ok 6-7 miesięcy w roku i też nie przynoszą do domu kleszczy.
                    Co do ilości kleszczy i zagrożeń chorobami odkleszczowymi to w mazowieckim jest ono wyższe niż w podkarpackim.
                    babyonline.pl/uwaga-plaga-kleszczy-sanepid-ostrzega-zobacz-mape-zagrozen,aktualnosci-artykul,19712,r1p1.html
                    • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:35
                      statystycznie ze swoim psem macie po trzy nogi i tyle w kwestii takich danych.
                      jednak pozostanę przy swoim przypuszczeniu ze pies mawiki jest bardziej narażony.
                      oczywiście to nie znaczy ze uważam ze te tabletki nie działają smile
                      • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:52
                        Jak siedzi głównie w obejściu (?) to mniej. Mój na wsi chodzi na spacery 3-4 razy na dzień.
                        Nie sądzę by na miejscowi na wsi tak często z psami spacerowali.
                        Chyba, że Mavi puszcza go (psa) samopas ale to niech się Silowi nie chwali tym.
                        • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 17:59
                          no skoro pies juz w marcu ma kleszcza to znaczy ze mawi w obejściu nie ma klepiska a trawę w której te owady się gniezdza
                          • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 18:03
                            To znaczy też, że go nie zabezpiecza.

A wiesz panie ekspercie, że w mieście ze względu na wyższe temperatury kleszcze występują przez większą część roku niż na wsi?
                            • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 18:05
                              to ma sens wink
                            • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 18:41
                              Zima byla. Dopiero sie skonczyla. Nawet o kleszczach nie pomyslalam, ze juz na nie pora. A Ty tabletke swojemu zaaplikowalas?
                              • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 18:52
                                Tak, na początku marca.
                                Bravecto jest skuteczne, zapytaj weta, poczytaj.
                                • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:01
                                  Oki. Zapytam weta. Dzieki jesli pomoze tongue_out
                                  A co do psa... pies biega luzem po ogrodzie. Ogrod spory i trawy tez sie na nim troche znajdzie wink tak czesto nie chodze z nim na spacery bo wybiega sie na ogrodzie. Jesli ide tu puszczam samopas tongue_out biega wtedy w zaroslach za bazantami. Biega tam gdzie ludzi brak. Rzadko kiedy kogos spotykamy.
                                  A co do kota.... to kot wszedzie lazi. Ta tabletka rowniez moze byc dla kotow?
                                  • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:10
                                    Zerknelam na cene i cenowo widze ze wysoko.
                                    Od 80-120 zl
                                    Moze serio sa skuteczne big_grin choc... nie mam pojecia jak dziala moze tabletka rozcbodzi sie w krwioobievu psiaka i krew niesmaczna tongue_out
                                    • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:44
                                      weź sobie poczytaj i działaniu i nie przeciagaj.
                                      jak coś ci powiedzieć i nie wierzysz to zaraz sprawdzasz na necie a teraz na co czekasz? aż ci ktoś wytlumaczy potem nie uwierzysz i zaczniesz drazyc temat i dążyć do prawdy?
                                      • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:50
                                        Cene najpierw sprawdzilam big_grin
                                        A Ty mi nie poczytasz ? suspicious
                                        • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:59
                                          mnie to nie zainteresowało prócz tej kwestii ze pies witaminy żyje w cieplarnianych warunkach a twój pewnie 24h/dobę na dworze wiec nie ma co porównywać skuteczności.
                                          z resztą co ci przeszkadza ze pies ma kleszcze? miał już ich tyle ze gdyby mu miały szkodzić ton juz by zdążyły a teraz taka tabletka czy obroża. to musztarda po obiedzie
                                          • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:07
                                            Psiak... czesto w domu wink fzn. Noce spedza zawsze w domu. Zimowe dni wszystkje w domu. Niby polny pjes ale spi w domu. Na plecach big_grin
                                            • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:10
                                              Jakos wole nie miec psa zakolczykowanego w kleszczach.
                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:14
                                    "Biega tam gdzie ludzi brak. Rzadko kiedy kogos spotykamy."

Następna.suspicious
                                    • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:20
                                      tongue_out
                                      Przyciagasz psy swoim strachem.
                                      Moj psiak sam jest bojazliwy.
                                      • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:29
                                        Tak, tak...tongue_out Dziwne, że jeszcze z Witką nie przyjaźnicie się. Macie tyle wspólnego...tongue_out
                                        • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 19:36
                                          Nie wiem jak czesto Witka chodzi z psem. Mi sie rzadko zdarza. Srednio raz/dwa razy na mjeskac.
                                          Silu, psa bys sobie sprawil tongue_out
                                        • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:04
                                          Tyle... To znaczy ile? suspicious
                                          • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:14
                                            Nie widzę między Wami różnic. No może jedną.wink
                                            • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:17
                                              ?
                                              Mavika wolna ? wink
                                              O czym pomyslales tongue_out
                                              • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:25
                                                Ty aktualnie nie jęczysz.tongue_out
                                                • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 20:49
                                                  wink
                                                  Aktualnie nie i dluuuuugo nie bede.
                                                • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:08
                                                  Masz jakąś obsesję na punkcie moich jęków.... To niepokojące...
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:11
                                                    big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:13
                                                    Traumy seksualnej się przez to nabawię :p
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:16
                                                    Sama ukręciłaś bicz na siebie ;P
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:22
                                                    Bat? Phi tam... Taka obsesja to tylko świadczy o pewnych brakach... Mam nadzieję, że pisaniu nie towarzyszy ślinie się itp... Jak u psa Pawłowa, apropo psów by pozostać w temacie.
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:23
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Bat? Phi tam... Taka obsesja to tylko świadczy o pewnych brakach... Mam nadziej
                                                    > ę, że pisaniu nie towarzyszy ślinie się itp... Jak u psa Pawłowa, apropo psów b
                                                    > y pozostać w temacie.

Hehehe big_grin
                                                    Witamina psycholożka wink
                                                    Ubaw mamy po pachy z tego jęczenia ;D
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:31
                                                    normalnie pogratulować poczucia humoru suspicious ciekawe tylko dlaczego teksty Tadka na twój temat już Cię tak nie bawią ... tongue_out
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:34
                                                    maruda2 napisała:

> normalnie pogratulować poczucia humoru suspicious ciekawe tylko dlaczego teksty Ta
                                                    > dka na twój temat już Cię tak nie bawią ... tongue_out

To może sobie porównaj i się chwilę zastanów ;P
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:50
                                                    Hahaha hahaha
                                                    Gwen bier na klatę big_grin
                                                    Poziom podobny.
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:54
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Hahaha hahaha
                                                    > Gwen bier na klatę big_grin
                                                    > Poziom podobny.

Ja nic o swoim życiu intymnym nie pisałem, więc wymyślanie czegoś na ten temat i to w Tadkowym stylu nie jest ładne wink
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:59
                                                    Pisałeś kiedyś mogę przypomnieć smile
                                                    To by trochę wyjasniało Twoja obsesję...
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:02
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Pisałeś kiedyś mogę przypomnieć smile
                                                    > To by trochę wyjasniało Twoja obsesję...

Nie konfabuluj Witamino smile
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:11
                                                    Dawno to było i Maviki nie dotyczyło. Ale o życiu intymnym było.
                                                  • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:13
                                                    aaaa było coś było...
                                                    gwenik chciał nas uświadomić ze kiedyś miał dziewczynę wink
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:17
                                                    Tak tak, urban legend wink
                                                  • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:23
                                                    było nie zostawać agnostykiem tylko iść na księdza i byś był usprawiedliwiony. a może i jako ksiądz byś więcej poroochal tongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:32
                                                    Ubaw.... hmmm
                                                    W okolicach pierwszych klas szkoły podstawowej to dzieci mają ubaw nawet jak ktoś z kimś się całuję, ale mam nadzieje, że tak źle już z Tobą/Wami nie jest.
                                                    Gwen a jakaś kobieta pod Tobą jęczała czy to raczej abstrakcja?
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:37
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Ubaw.... hmmm
                                                    > W okolicach pierwszych klas szkoły podstawowej to dzieci mają ubaw nawet jak kt
                                                    > oś z kimś się całuję, ale mam nadzieje, że tak źle już z Tobą/Wami nie jest.
                                                    > Gwen a jakaś kobieta pod Tobą jęczała czy to raczej abstrakcja?

big_grin big_grin big_grin

Tu nie chodzi o to co robisz (bo to nikogo nie interesuje), tylko jak to wtedy przedstawiłaś wink
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:46
                                                    Kolejny post gdzie piszesz w liczbie mnogiej "mamy ubaw" "nikogo nie interesuje" możesz wyjaśnić w czyim imieniu oprócz własnego piszesz?
                                                    Bo brzmisz jak jakiś trybun ludowy.
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:51
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Kolejny post gdzie piszesz w liczbie mnogiej "mamy ubaw" "nikogo nie interesuje
                                                    > " możesz wyjaśnić w czyim imieniu oprócz własnego piszesz?
                                                    > Bo brzmisz jak jakiś trybun ludowy.

Mnie to bawi oraz Sila, a może nawet więcej osób wink
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:53
                                                    jakoś nie zauważyłam tych więcej osób suspicious
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 05:23
                                                    maruda2 napisała:

> jakoś nie zauważyłam tych więcej osób suspicious

To racz zauważyć jeszcze Mavikę wink
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 10:32
                                                    tia... istny Gang Olsena big_grin big_grin z grafomanką piszącą o stojących członkach, soczystych owocach itp big_grin big_grin big_grin
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 17:42
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> z grafomanką piszącą o stojących członkach, soc
                                                    > zystych owocach itp big_grin big_grin big_grin

Naturalnego wdzięku ma o niebo więcej niż jęcząca forumka ;D
                                                  • fripooo Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 18:25
                                                    mavi?????big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 14.03.17, 18:31
                                                    de gustibus non est disputandum ;p
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:37
                                                    Serio Witka tak Cię drażnią nawiązania do tego co sama pisałaś?
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:39
                                                    silencjariusz napisał:

> Serio Witka tak Cię drażnią nawiązania do tego co sama pisałaś?

Chciała się pochwalić, ale nie wyszło wink
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:56
                                                    Jak nie wyszło? Do tej pory nie możesz zapomnieć....
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:03
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Jak nie wyszło? Do tej pory nie możesz zapomnieć....

Bo raczej o inną reakcję ci chodziło wink
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:08
                                                    Dla mnie tak jak pisałam to jak zachowanie z podstawówki takie wykrzykiwanie "Jacek i Barbara zakochana w para" albo jakaś odmiana końskich zalotów...
                                                    Tak czy inaczej żałosne big_grin
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:13
                                                    Tak to sobie tłumacz, próbuj zniechęcać, ale to nic nie da wink

Im bardziej zniechęcasz, tym bardziej widać jak bardzo ci to nie w smak. A to znowu prowokuje to żartów wink No w ogóle jak to brzmi: Witamina Jęcząca ;D
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:23
                                                    Nie dowiesz się jak brzmi choćbyś skisł, niedoczekanie Twe Jarosławie :o
                                                  • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:24
                                                    jaroslawie? big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:28
                                                    Jarosław mi się kojarzy z obsesjami.... ;P
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:25
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Nie dowiesz się jak brzmi choćbyś skisł, niedoczekanie Twe Jarosławie :o

Ten aspekt akurat mnie w ogóle nie interesuje ;P
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:27
                                                    To tak ciągle do niego nienawiązuj bo sprawiasz odwrotne wrażenie.... ;P
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:29
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> To tak ciągle do niego nienawiązuj bo sprawiasz odwrotne wrażenie.... ;P

Nie odwrócisz kota ogonem ;P
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:41
                                                    Nie. Ale zdumiewa mnie i ilość i częstotliwość nawiązań....
                                                    Nie wiem czy to tylko zazdrość czy już miłość wink)))
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:42
                                                    obsesja wink
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:45
                                                    Raczej pretekst do zaczepek.wink Ale żeby nie było...suspicious To nie miłość.wink
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:46
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Nie. Ale zdumiewa mnie i ilość i częstotliwość nawiązań....
                                                    > Nie wiem czy to tylko zazdrość czy już miłość wink)))

To jest poczucie humoru. I skoro już się chlapnęło to trzeba konsekwencje brać na klatę, a nie ciągle się zdumiewać ;P

Jakie mamy witaminy?
                                                    Takie oto:

Witamina A
                                                    Witamina D
                                                    Witamina E
                                                    Witamina K
                                                    Witamina B1
                                                    Witamina B2
                                                    Witamina B3
                                                    Witamina B5
                                                    Witamina B6
                                                    Witamina B7
                                                    Witamina B11
                                                    Witamina Jęcząca
                                                    Witamina C

;D
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:51
                                                    Gwen wyhamuj bardzo proszę. A jak ochłoniesz, to może sobie uświadomisz, że twoje "żarty" bawią tylko Ciebie.
                                                  • gwen75 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:56
                                                    Tylko nie kasuj! wink
                                                  • tdf-888 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:12
                                                    dziewczyny są w niezrecznej sytuacji - pułapka wolnego słowa wink
                                                    nie mogą za bardzo kasować żebyśmy się nie poobrazali i nie przestali pisać tongue_out

chyba jeszcze nic nie skasowaly nie licząc jakiegoś reklamowego spamu. ale to dobrze...
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:42
                                                    Silu, ale ile razy można nawiązywać do tego samego ? suspicious
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:46
                                                    Bez końca proszę Marudy.tongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:48
                                                    Sil też by chciał by jakąś niewiasta pod nim pojeczała to i zapomnieć nie może :p
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:50
                                                    Oczywiście, że chciałbym.smile
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:52
                                                    wszystko ma swój koniec tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:55
                                                    I temu też trzeba mieć trochę dystansu. Bo nieuchronnie zbliża się czas gdy koniec może nastąpić przed początkiem.wink
                                                  • maruda2 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:02
                                                    jakąś apokalipsą mię tu Sil straszy ? tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 23:04
                                                    Raczej siebie.tongue_out Oby nigdy nie nastąpiła.wink
                                                  • mavika_88 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:11
                                                    Mysle ze to bylo do Sila nie do mnie suspicious
                                                  • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:16
                                                    Si do Sila.
                                                  • silencjariusz Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:16
                                                    kiss
                                        • fripooo Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 21:15
                                          jednak witamina to inna liga niż mavi...
                                          • witamina_b12 Re: wątek dedykowany ;-) 13.03.17, 22:12
                                            Kto by pomyślał, że Fripo się za mną wstawi wink
                                            ...Chociaż kto wie co znaczy "inna" suspicious