abc_meee 06.07.19, 21:29 www.youtube.com/watch?v=HSyCtsQo1vM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 06.07.19, 22:44 www.youtube.com/watch?v=ZRXGsPBUV5g Odpowiedz Link
dolores2222 Re: muzyka którą czuję. Teraz. 06.07.19, 22:57 www.youtube.com/watch?v=QMZReI2QrlQ Odpowiedz Link
dolores2222 Re: muzyka którą czuję. Teraz. 06.07.19, 23:00 www.youtube.com/watch?v=BHMBQvZ-0Qg Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 11:24 youtu.be/TDWOifwGpKY Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 11:33 youtu.be/usN-pKfw6Q8 Odpowiedz Link
frip77 Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 12:05 www.youtube.com/watch?v=y-E7_VHLvkE&list=RDGMEMJQXQAmqrnmK1SEjY_rKBGAVMy-E7_VHLvkE&start_radio=1 Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 12:19 youtu.be/Ec729nmajwc Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 12:48 www.youtube.com/watch?v=ftjEcrrf7r0 Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 12:52 youtu.be/lDpnjE1LUvE Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 12:57 youtu.be/bLZ_Zy1VhMI Odpowiedz Link
uny Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 13:19 te linki to trochę jak SMS. wysyłało się je jak się chciało komuś coś powiedzieć ale nie chciało się z nim rozmawiać. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 13:48 uny napisał: > te linki to trochę jak SMS. wysyłało się je jak się chciało komuś coś powiedzie > ć ale nie chciało się z nim rozmawiać. Albo jak się chce przekazać emocje... niekoniecznie za pomocą słów Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 13:47 youtu.be/zOvsyamoEDg?list=RDmabaKE-xNUo Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 19:16 lipiec? www.youtube.com/watch?v=ePMavSax1G8 Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 19:28 www.youtube.com/watch?v=IyYa17MLbB4 Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 19:32 youtu.be/M5UqFj-uk78 Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 20:13 youtu.be/Amp24hDdZ9c Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 21:30 www.youtube.com/watch?v=2bIn-jurWhM Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 21:57 www.youtube.com/watch?v=7MYj8qMrWA0 Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 22:08 www.youtube.com/watch?v=l-BCDFEcIg4 Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 22:25 "nie zadawaj pytań, to nie usłyszysz kłamstw.." www.youtube.com/watch?v=yUSwgUgLQk4 Odpowiedz Link
turma.mortis Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 22:29 "Myślisz że jesteś w stanie przeżyć swoje życie w samotności w ciemności w zaciszu Tak,wiem Byłeś tam próbując wmieszać się w świat tych zwierząt i to sprawiło że poczułeś się upokorzony swoim błędem I wróciłeś oszołomiony do domu nie czekając na nic ale wyrafinowana samotność twojego mieszkania wypluła cię z powrotem na ulicę teraz jesteś zdesperowany i potrzebujesz kontaktu z człowiekiem i wtedy spotykasz mnie i cały świat ulega zmianom ponieważ wszystko o czym mówię jest tym co chcesz usłyszeć więc przestań się bronić i porzuć wszystkie swoje lęki zaufaj mi całkowicie jestem idealny w każdym przypadku bo sprawię że będziesz się czuł silny i mocny w głębi siebie jesteś szczęściarzem bo twoje ego zaciemnia rzeczywistość i nigdy nie zdołasz zrozumieć dlaczego sprawy idą aż tak dobrze Chcesz wiedzieć dlaczego? Bo jestem kłamcą Tak! Jestem kłamcą rozerwę twój umysł spalę twoją duszę zmienię cię we mnie zmienię cię we mnie bo jestem kłamcą,kłamcą kłamcą,kłamcą Chowam się za uśmiechem i wyrozumiałymi oczami powiem ci rzeczy o których już wiesz ty powiesz mi wiesz tak bardzo się z tobą identyfikuję i cały ten czas kiedy mnie potrzebowałeś był czasem kiedy wściekałem się na ciebie jeszcze nie łapiesz??? spadłem na ciebie jak nieszczęście i opuszczę cię jak nieszczęście nigdy mnie nie zapomnisz chcesz wiedzieć dlaczego?? bo jestem kłamcą Tak! Jestem kłamcą rozerwę twój umysł spalę twoją duszę zmienię cię we mnie zmienię cię we mnie bo jestem kłamcą,kłamcą kłamcą,kłamcą Nie mam pojęcia dlaczego czuję potrzebę kłamstwa i sprawiam ci tyle bólu może to coś w środku coś czego nie umiem wyjaśnić bo wszystko co robię to chaos wokół mnie i kłamstwo Jestem kłamcą oh, Jestem kłamcą Jeśli dasz mi jeszcze jedną szansę to obiecuję już nigdy Cię nie okłamię ponieważ teraz dostrzegam destrukcyjną siłę kłamstwa one są silniejsze niż prawda nie mogę pojąć jak mogłem cię zranić przysięgam już nigdy cię nie okłamię,proszę daj mi jeszcze jedną szansę już nigdy cię nie okłamię przysięgam że nigdy nie skłamię nie wypowiem kłamstwa nie,nie ha ha ha hahaahhahahhahahahahahhaha dupek! O dupek! Jestem kłamcą tak jestem kłamcą tak uwielbiam to czuję się świetnie oooo jestem kłamcą kłamię kłamię kłamię oh,kłamię oh,kłamię uwielbiam to skłamię znowu i znowu będę kłamał znowu i znowu.... będę kłamał obiecuję " Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: muzyka którą czuję. Teraz. 19.07.19, 08:44 www.youtube.com/watch?v=awY1MRlMKMc Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 23:10 where is .. www.youtube.com/watch?vURvzB_ziiI Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 23:26 enjoy .. (w słuchawkach, wiadomo) www.youtube.com/watch?v=-_3dc6X-Iwo Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 07.07.19, 23:42 www.youtube.com/watch?v=1t-gK-9EIq4 Odpowiedz Link
abc_meee Re: muzyka którą czuję. Teraz. 13.07.19, 09:31 www.youtube.com/watch?v78v_GhEtgk Odpowiedz Link