22.01.21, 19:57
niedźwiedź mocno spi...
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Stary... 22.01.21, 20:52
      O kim to tak dosadnie? wink Jak o mnie, to wcale nie spałem. tongue_out
      • kevinjohnmalcolm Re: Stary... 22.01.21, 21:05
        Też chyba nie o mnie. Stary rzeczywiście jestem, ale nie aż tak silny jak miś i nie śpię aż tak długo jak on.
        • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:15
          Nie o Tobie.
      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:15
        Tak tylko zagajam.wink
        • witrood Re: Stary... 22.01.21, 21:17
          No dobrze, dobrze, chociaż trochę z grubej rury. No ale muszą być jakieś emocje. wink
          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:23
            No a co to za kot garażowy Cię odwiedza? Udomowiłeś?
            • witrood Re: Stary... 22.01.21, 21:31
              Kot(ka) jest dawno udomowiony, chociaż przyszedł jako dziki. Mieszka na noc w garażu, bo ja zwierząt w domu z zasady nie trzymam.
              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:44
                Czyli tak jakby Twoja jest?
                • witrood Re: Stary... 22.01.21, 22:10
                  No chyba tak, skoro na wikcie i opierunku. Druga na dochodne tylko na wikcie, a trzeci kot przychodzi podkradać jedzenie, ale nie chcę się z nim wchodzić w głębsze znajomości, bo nie zamierzam kociej farmy prowadzić. Dwie pierwsze po sterylizacji, więc przychówku nie będzie.
                  • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:14
                    No a co na to Twój pies? Nie gania rezydentek?
                    • witrood Re: Stary... 22.01.21, 22:15
                      Gania, trzeba ruch kontrolować.
                      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:22
                        Żeby chociaż koty nie skończyły jak bażant.tongue_out
                        • kevinjohnmalcolm Re: Stary... 22.01.21, 22:25
                          Bardziej bałbym się o psa, jeżeli koty odpowiednio bojowe.
                          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:26
                            Mając koty to ja bym z psa zrezygnował.wink
                            • witrood Re: Stary... 22.01.21, 22:32
                              A jak się rezygnuje z psa? Chociaż i tak nie mam zamiaru. wink
                              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:37
                                W okolicy Warszawy jest chyba spora kolonia Azjatów...wink
                                • witrood Re: Stary... 22.01.21, 22:47
                                  Psów jeszcze z posesji nie kradną. wink
                                  • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:53
                                    No a gdzie polskie czym chata bogata?tongue_out Byś się zaangażował w proces integracji braci Azjatów.wink
                                    • witrood Re: Stary... 22.01.21, 23:04
                                      Psa mam od 7 lat i jest dość duży, ale bardzo przyjazny, chociaż raczej z psów myśliwskich i jeszcze nawet nikogo nie ugryzł. Bratanica ma klasie koleżankę Chinkę i też im psa nie zjadła, a w domu u nich była. wink
                                      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 23:08
                                        No jak nie gryzie jak gryzie? I to ze skutkiem śmiertelnym.tongue_out
                                        • witrood Re: Stary... 22.01.21, 23:09
                                          No chyba gryźć musi, żeby jeść. Na samej wodzie nie wyżyje. wink
                                          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 23:14
                                            Ja bym jednak Azjatom oddał pchlarza. Klocków byś przynajmniej nie musiał po nim sprzątać.wink
                                            • witrood Re: Stary... 22.01.21, 23:34
                                              Nie wiem, czy mam się obrazić w imieniu swoim i psa. wink
                                              • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 13:42
                                                Nie bardzo jest za co się obrażać.wink
                              • kevinjohnmalcolm Re: Stary... 22.01.21, 23:32
                                witrood napisał:
                                > A jak się rezygnuje z psa?

Wystarczy pozwolić mu na kontakt z moim kotem. Już jeden brytan ledwie został odratowany po bliskim spotkaniu szóstego stopnia z pazurami mojego Kocisława.
    • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 21:08
      A lisek chodzi koło drogi...
      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:17
        To przekłamanie jest. Nie ma przecież ani ręki ani nogi.wink
        • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 21:25
          Bomba mu urwała.
          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:29
            Biedaczek.
            • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 21:31
              Sam jest sobie winien.
              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:43
                A jak Szarlotcie minął dzień?
                • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 22:04
                  Okropnie szybko, w sumie to nawet nie zauważyłam, że minął. No ale cieszę się, że już weekend.
                  • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:05
                    Czyli dużo zajęć, mało czasu. Mnie też cieszy, że do roboty nie trzeba iść.
                    • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 22:09
                      Ja bym w sumie wolała pójść do pracy gdyby tylko nie wiało. Zapowiada się trzecia noc z rzędu z halnym sad
                      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:15
                        A na nizinie halnego nie ma i nie będzie.wink Pracoholiczka.tongue_out
                        • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 22:23
                          Nie ma gór, to i halnego nie będzie.
                          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:27
                            Spokój, cisza... Same zalety.wink
                            • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 22:28
                              Spokój, cisza, smog... wiatr przynajmniej smog rozwiewa tongue_out.
                              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:34
                                Smog rozwiewa, dachy zrywa, spać nie daje...wink
                                • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 22:42
                                  Bez przesady, dachu nie zrywa tongue_out.
                                  • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:45
                                    Ale strach jest, no nie?tongue_out
                                    • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 22:51
                                      Nie nazwałabym tego strachem. Raczej irytacja.
                                      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:54
                                        A na nizinie irytacji brak. Człek wyluzowany żyje.wink
                                        • szarlotka_ja Re: Stary... 22.01.21, 23:02
                                          Jasne tongue_out
                                          Słodkich snów kiss
                                          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 23:04
                                            No tak.smile Dobranoc.kiss
    • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 21:37
      chrapie?
      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:44
        Berenisia?
        • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 21:50
          że co Berenisia?
          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 21:57
            Chrapie?
            • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 22:00
              nigdy
              jest Sil pewien, że zadał pytanie, które zadał???
              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:04
                A co z nim nie tak?
                • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 22:10
                  z Silem coś nie tak? i dlaczego Sil o sobie w trzeciej osobie? tongue_out
                  • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:16
                    Ze mną wszystko dobrze. Co z pytaniem nie tak?
                    • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 22:25
                      zobaczymy jak szybko zacznie Sil na coś narzekać tongue_out skąd pomysł, że mogę chrapać, no proszę Sila...
                      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:29
                        No a czemu nie? Kobiety też chrapią. Pewnie chrapiesz tylko o tym nie wiesz. Jeszcze.wink
                        • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 22:32
                          a Sil chrapie?
                          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:35
                            Straszliwie. Ciągle chodzę niewyspany. Bo co chwila chrapanie mnie budzi.
                            • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 22:44
                              to by się zgadzało a teraz to i ja się pewnie nie wyśpię...
                              bierze Sil psa od Wita?
                              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:47
                                Co by się zgadzało? No i czemu się nie wyśpisz? Mnie pies potrzebny nie jest.
                                • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 22:54
                                  że Sil niewyspany, pewnie mi się będzie śniło, że ktoś chrapie, by miał Sil towarzystwo na spacery a może i jaką duszkę by przywabił
                                  • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 22:56
                                    Miewasz o mnie sny?tongue_out Psiego towarzystwa nie potrzebuję.
                                    • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 23:02
                                      a broń boszu, a ten pomysł skąd??? właśnie przyszło mi do głowy, że może mi się co gorsza przyśnić, że to ja chrapię brrr zaczynam się bać czy nie zaczynam się bać iść spać...
                                      • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 23:07
                                        Nie ma czego się bać. Ja tam zaraz w grochowinę się zagrzebię.
                                        • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 23:13
                                          ooo a takie jakby towarzystwo do tej grochowiny, czyż nie słodkie?? wink

https://www.kreatywna.pl/wp-content/uploads/styl-zycia/zwierzeta/jpeg/Beagle-szczeniak.jpeg
                                          • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 23:18
                                            Nie jest słodkie. Wolę takie towarzystwo w grochowinie: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/ZToxS5PpQaskfQvr27CPOdIzsvDZqoctbyiggit7HtcP202KenesFW-VEfo8xym6LMkcWCfpOXuh64MadaYOpoHfhiQcsA7uvxGXRQ7jukkZhZPsVVPOhxjQ7_gPKHXZIai0
                                            • green.amber Re: Stary... 22.01.21, 23:26
                                              no to niech Silu towarzystwo nie rozkopuje grochowiny, branoc wink
                                              • silencjariusz Re: Stary... 22.01.21, 23:34
                                                Branoc.
                                                • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 11:36
                                                  się Sil obraził, że tak z dystansem społecznym?? tongue_out
                                                  bry
                                                  czy dziś Silowi nie za zimno/ciepło?
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 13:22
                                                    green.amber napisała:

> się Sil obraził, że tak z dystansem społecznym?? tongue_out

No koniec świata... Berenisia pieszczot się domaga ode mnie.tongue_out

> czy dziś Silowi nie za zimno/ciepło?
                                                    >
                                                    Czy ta troska oznacza gotowość do rozgrzania mych dłoni na Twoich piersiach?wink Dobrze odczytuję intencje?
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 16:42
                                                    tak się tylko zdziwiłam, ale co jakaś nowa data końca jest? wink
                                                    z prognoz nie wynikało, że aż tak zimno ma być... może herbatka malinowa w kubku z kotami wystarczy?? tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 17:52
                                                    Raczej nie.wink
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 18:06
                                                    nie ma daty czy imbiru dorzucić? wink
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 18:08
                                                    Herbatka nie wystarczy.
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 18:18
                                                    w zamrażalce się Sil zamknął na cały dzień, że taki zziębnięty? nie odmroził sobie czego? wink
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 18:26
                                                    Brodziłem parę godzin w błocie śniegowym. Przemokłem i przemarzłem.
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 18:46
                                                    to się Sil dotlenił, coś ciekawego było w tym błocie?
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 18:56
                                                    Pierwszy pająk tej wiosny, sikory wołające po wiosennemu, zimno, mokro, zimno...
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 19:12
                                                    czyli ciepło, ale Sil zmarzł? hymmm
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 19:24
                                                    Czyli zimno. I rozgrzewanie dłoni jest konieczne...
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 19:36
                                                    i jak je będzie Sil rozgrzewał?
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 19:38
                                                    Myślałem, że Ty je będziesz rozgrzewać.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 19:49
                                                    jakiś koncept Sil miał na formę tego rozgrzewania?
                                                    i chyba nie mroził ich specjalnie, żeby potem rozgrzewać...
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 19:54
                                                    Procedura rozgrzewania dłoni przecież wyżej szczegółowo opisana jest.tongue_out
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 20:05
                                                    teleportacja taka niedopracowana...
                                                    a nawet gdyby, to trochę jestem przywiązana do tej mnie części, samej bym tak w świat nie puściła wink
                                                    może w rękawiczki powinien Sil zainwestować?tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 20:10
                                                    Cóż za brak empatii...
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 20:15
                                                    wprost przeciwnie...
                                                    ale rzeczywistość jest bezwzględna...
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 20:32
                                                    Tak, tak...tongue_out
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 20:49
                                                    zaprzeczające potwierdzenie czy potwierdzające zaprzeczenie...
                                                    z dobrego serca polecam Silowi przygarnięcie jakich dwu kocich sierotek, są zdecydowanie cieplejsze wink
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 20:56
                                                    Właśnie potwierdziłaś, że życie na głębokiej prowincji to wieczna samotność...tongue_out Ta bezwzględna rzeczywistość.wink
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 21:18
                                                    refleks się Silowi też coś zmroził tongue_out przecież uwielbia Sil swoje miejsce i stan, i za nic by nie zmienił ani jednego, ani drugiego wink
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 21:26
                                                    Cóż, jak każdy mam chwile słabości i od czasu do czasu chęć na wymianę płynów ustrojowych z kobietą.tongue_out Ty jak rozumiem żadnych tego typu słabości nie miewasz. Wystarczą Ci koty i ciepło kubka herbaty...
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 21:36
                                                    nie mam kotów a o herbacie mógł Sil wcześniej przypomnieć, teraz już pewnie w kuchni zamarza i nie ma mi jej kto podać... a tak mi się nie chce wygrzebywać spod nagrzanego kocyka, a miałam pół godziny temu spać pójść...
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 21:44
                                                    Na randki chodzisz? Puste wyrko Ci wystarcza?
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 21:59
                                                    nie chodzę, nie mam przekonania, że nie-puste byłoby fajniejsze (i statystycznie mam tu tak jak Sil na swojej prowincji)
                                                    co Sila na takie przesłuchania wzięło? wink
                                                    (i ciekawe, gdzie wszystkich wcięło, że tu taka cisza, aż mi głupio Sila samego zostawiać wink)
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 22:02
                                                    Znaczy libido zerowe?
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 22:08
                                                    big_grin no i poszłabym spać, ale jestem niezmiernie ciekawa, jakie będzie następne pytanie...
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 22:10
                                                    Znaczy, libido zerowe?
                                                  • green.amber Re: Stary... 23.01.21, 22:15
                                                    big_grin
                                                    Szarlotta jest w kwiatkach, więc nie zostawiam Sila samego wink
                                                    aaa nie śnił mi się Sil wczoraj, chrapanie chyba też, ale coś mnie perfidnie obudziło o 6, a mogłam sobie pospać do 8... dobranoc wink
                                                  • silencjariusz Re: Stary... 23.01.21, 22:24
                                                    Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka