silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 01.05.22, 00:33 Ja mogę być na fejsie chłopakiem gdyby, któraś z forumowych pan reflektowała. Odpowiedz Link
green.amber Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 01.05.22, 09:06 ta i powie Sil, że szydera... ale zanim - to jak drobna opłata wchodzi w grę i jakim rodzajem atrakcyjności SIla by można się na fejsie pochwalić? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 01.05.22, 10:11 Wszystko jest do ustalenia w drodze dwustronnych negocjacji. Odpowiedz Link
green.amber Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 13:04 Kiedy i gdzie? Oraz jakie są warunki brzegowe, żebym się na darmo nie tłukła... Odpowiedz Link
green.amber Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 13:04 Kiedy i gdzie? Oraz jakie są warunki brzegowe, żebym się na darmo nie tłukła... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 14:21 Wyłącznie przez Internet. Do bycia fejsbukowym/ą chłopakiem/dziewczyna obecność osobista nie jest przecież konieczna. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 01.05.22, 21:20 A jaki Sil ma cennik? Odpowiedz Link
green.amber Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 07:16 ot i koniec moich szans na negocjacje ehhh miłego leniuchowania Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 09:51 Wszystko jest do ustalenia w drodze dwustronnych negocjacji. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 21:41 Czyli drogo Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 03.05.22, 09:54 Czyli normalnie. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 19:37 Może i bym.... ale nie mam fb Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 03.05.22, 09:55 Założyć i potem już tylko chwalić się fantastycznym chłopakiem. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 03.05.22, 17:17 Ja to się chwalić nie lubię i nie umiem.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 03.05.22, 21:46 To nic, chłopak fejsbukowy tym się zajmie. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 03.05.22, 23:04 No i dodam, że nie wiem czy byłoby czym.... Odpowiedz Link
obrotowy przeslij Silowi fotke. 04.05.22, 12:00 marcepanka313 napisała: > No i dodam, że nie wiem czy byłoby czym.... w koncu zawsze wszystko sprowadza sie do tego samego. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: przeslij Silowi fotke. 04.05.22, 13:09 A skąd wniosek, że chodzi o moje fizis.... hę....? A może jestem niefotegeniczna, ale fakt, że nie jestem blondynką to inna sprawa. Odpowiedz Link
obrotowy nadal przeslij Silowi fotke. 04.05.22, 13:28 marcepanka313 napisała: > A skąd wniosek, że chodzi o moje fizis.... hę....? Sil jest naprawde normalnym mezczyzna. Kocha kobiety. Odpowiedz Link
obrotowy i kazdy moze miec pieniadze w banku na koncie. 01.05.22, 15:35 tylko pieniadze w banku na koncie - daja (jakies - chocby iluzoryczne) poczucie pewnosci. a co daje dziewczyna na fejsie ? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: i kazdy moze miec pieniadze w banku na koncie 02.05.22, 19:40 obrotowy napisał: > tylko pieniadze w banku na koncie - daja (jakies - chocby iluzoryczne) poczucie > pewnosci. > > a co daje dziewczyna na fejsie ? > Iluzoryczne poczucie "mienia" dziewczyny Odpowiedz Link
obrotowy ale. ale... nie sama iluzja czlowiek zyje... 03.05.22, 16:48 marcepanka313 napisała: > Iluzoryczne poczucie "mienia" dziewczyny ale. ale... nie sama iluzja czlowiek zyje... - gdy mam na koncie pieniadze w banku - to na jakies 90 % (jesli nie bedzie aktualnie bankructwa banku) - mam szanse je wyjac. a jezeli "mam" dziewczyne na fejsie i zapragne miec ja w realu - to jakie mam szanse ? 5 %, czy w porywach moze 15 % ? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ale. ale... nie sama iluzja czlowiek zyje... 03.05.22, 17:16 obrotowy napisał: > marcepanka313 napisała: > > Iluzoryczne poczucie "mienia" dziewczyny > > > ale. ale... nie sama iluzja czlowiek zyje... > > - gdy mam na koncie pieniadze w banku - to na jakies 90 % > (jesli nie bedzie aktualnie bankructwa banku) > - mam szanse je wyjac. Chyba, że ubiegnie Cię żona, dostaniesz wylewu, udaru, nagłej i niespodziewanej.... (oczywiście nie życząc), hakerzy shakują konto, a nawet jeśli wyjmiesz, ktoś Cię może okraść > > a jezeli "mam" dziewczyne na fejsie i zapragne miec ja w realu - to jakie mam > szanse ? > > 5 %, czy w porywach moze 15 % ? To zależy od targetu, Twojego wieku i stanu portfela.... Odpowiedz Link
obrotowy Re: ale. ale... nie sama iluzja czlowiek zyje... 03.05.22, 17:25 marcepanka313 napisała: > To zależy od targetu, Twojego wieku i stanu portfela.... no tak wlasnie sie domyslalem... ale poniewaz ja dosc oszczedny jestem, to wole pieniadze trzymac w banku - niz dziewcze na fejsie. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ale. ale... nie sama iluzja czlowiek zyje... 03.05.22, 19:37 obrotowy napisał: > > ale poniewaz ja dosc oszczedny jestem, to wole pieniadze trzymac w banku Jakiż eufemiz > > - niz dziewcze na fejsie. I w realu Odpowiedz Link
obrotowy tez. 03.05.22, 22:31 marcepanka313 napisała: > I w realu tez. stala kobieta - to stale wydatki. a czy czlek pootrzebuje kobiety na stale ? PS. sprzatac i gotowac - to sam doskonale umiem. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: tez. 03.05.22, 23:09 obrotowy napisał: > stala kobieta - to stale wydatki. Niestała to też wydatki.... może nie stałe ale to nie znaczy, że mniejsze > > a czy czlek pootrzebuje kobiety na stale ? A czy potrzebuje w ogóle? > > PS. sprzatac i gotowac - to sam doskonale umiem. Zważywszy, że życie to ciągłe wydatki to jest ono bardzo nieopłacalne Odpowiedz Link
obrotowy tez nie. 04.05.22, 12:06 marcepanka313 napisała: > Niestała to też wydatki.... może nie stałe, ale to nie znaczy, że mniejsze mniejsze. - bo sprawdzalem. przy spotkaniach weekendowych (co drugi weekend) + czasami cos w tygodniu wychodzi, - ze wydatki na dochodzaca ksztaltuja sie na poziomie polowy kosztow stalej kobiety. do tego nalezy doliczyc WAZNA oszczednosc czasu na sluchanie smutkow typu: - "zycie jest do d..."... PS. sam wiem, ze zycie jest do d... - ale czy musze jeszcze tego sluchac od innych ? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: tez nie. 04.05.22, 13:17 obrotowy napisał: > marcepanka313 napisała: > > Niestała to też wydatki.... może nie stałe, ale to nie znaczy, że mniejsz > e > > > mniejsze. - bo sprawdzalem. > przy spotkaniach weekendowych (co drugi weekend) + czasami cos w tygodniu > > wychodzi, - ze wydatki na dochodzaca ksztaltuja sie na poziomie polowy kosztow > stalej kobiety. Hmmm, zastanawia mnie jakież to wydatki generuje pracująca, dobrze wykształcona, stała kobieta Aż strach pomyśleć, jak bardzo jesteś oszczędny,( choć to chyba zbyt łagodne słowo) przy niestałej. Z drugiej strony trzeba przyjąć z czasem opcję, że tylko kasa jest już wabikiem i to nie na wszystkie. > > do tego nalezy doliczyc WAZNA oszczednosc czasu na sluchanie smutkow typu: - "z > ycie jest do d..."... > > PS. sam wiem, ze zycie jest do d... - ale czy musze jeszcze tego sluchac od inn > ych ? I dlaczego podejrzewam, że nie wysłuchujesz tego od stałej? Hmmmm..... Odpowiedz Link
obrotowy milo mi... 04.05.22, 13:52 ze na swoje wlasne rozterki - potrafisz odpowiedziec sobie sama - czego milym dowodem sa Twoje wlasciwe zapytania. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Każdy może mieć swoją dziewczynę na fejsie :D 02.05.22, 19:38 Nie reflektuję na dziewczynę.... no peszek.... Odpowiedz Link