szarlotka_ja 15.05.22, 22:21 ...bzy. Tak szybko odchodzą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Śpieszmy się wąchać... 15.05.22, 22:31 Jeszcze nie kwitną. Albo inaczej. Kwitną ale pojedyncze. W sensie, że zaczynają. Odpowiedz Link
obrotowy Śpieszmy się wąchać -jesli sa ladnie wyperfumowane 16.05.22, 14:51 szarlotka_ja napisała: > Tak szybko odchodzą Śpieszmy się wąchać - tak. jesli sa ladnie wyperfumowane... bo po kapieli czar znika - jesli nie maja przy sobie tych samych perfum... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Śpieszmy się wąchać -jesli sa ladnie wyperfum 16.05.22, 21:12 Przecież po kąpieli to się jest świeżym i pachnącym Odpowiedz Link
obrotowy tak, ale... 16.05.22, 22:45 szarlotka_ja napisała: > Przecież po kąpieli to się jest świeżym i pachnącym mydelkiem fa... cialo (swiezo umyte) pachnie ladnie... ale z odrobina Perfumy - jakby lepiej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Śpieszmy się wąchać... 16.05.22, 22:31 Dmuchawce, latawce, wiatr już też kwitną 😉 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Śpieszmy się wąchać... 16.05.22, 22:43 Też, chyba, świeci, ale musiałabym się z łóżka wychylić, a nie chce mi się Odpowiedz Link
obrotowy dla Ciebie... mezczyzni nie pachna ? 16.05.22, 23:06 szarlotka_ja napisała: > Też, chyba, świeci, ale musiałabym się z łóżka wychylić, a nie chce mi się dla Ciebie mezczyzni nie pachna ? no przynajmniej niektorzy , ale jednak... (like my son) ladnie sie perfumuja. moze warto sprobowac po-wachac? Odpowiedz Link
obrotowy Lenia... 16.05.22, 23:32 silencjariusz napisał: > Leń. Lenia... to brzmi erotycznie dwa razy lepiej.. a tez cos obiecuje... Odpowiedz Link
obrotowy eehh. ta Lenia... 17.05.22, 15:01 silencjariusz napisał: > Erotoman. "Lenia" - brzmi przymilnie, ale erotycznie - to zapewne w Twojej glowie... coz wolno Ci. a poza tym, Lenia - to rosyjskie zdrobnienie od imienia LENA. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: eehh. ta Lenia... 17.05.22, 15:31 "Lenia... to brzmi erotycznie dwa razy lepiej." Weź się zdecyduj. Odpowiedz Link
obrotowy Re: eehh. ta Lenia... 17.05.22, 15:57 silencjariusz napisał: > Weź się zdecyduj. nie mam na co. - To Ty masz Lenie na rozkladzie - a nie ja. Odpowiedz Link